16
maj
Seneste opdatering: 20/5-12 kl. 1226
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

(Findes også på dette link.)’Världens modernaste land’ mødte for en kort stund den arabiske præ-middelalder. Et samfunds foretrukne offergrupper kolliderede frontalt på TV. Det er ikke ofte, at de to mødes så nøgne og afklædte, men er ikke offfergrupperne der står med rumpetten bar, det er et slæng ignorante, populistiske og naive politikere. Vi ser ikke den glatte taqiya, man kan ignore, men den lodrette løgn man må forholde sig til i et par dage, indtil den bliver fortrængt igen. Det er ikke tale om ‘afsløringer’ i Uppdrag Granskning, det er dokumentation af noget alle kunne vide, hvis de gad og navnlig turde.

SVT’ s Uppdrag Granskning fokuserede udelukkende på islam og dens forhold til kvinder, selvom der var nok andet at tage fat på. Jeg ville gerne have hørt imamerne om homoseksualitet, demokrati, jøder, dawa, jihad, – hele herrrefolksudtrækket. ”Massmordspredikan i svensk moské”. ”Dubbla budskap i moskén”. Svenska Dagbladet.”Moské säljer judefientligt material”. ”Försäljning av kassetter o.d. med judefientlig propaganda i Stockholms moské. Fråga om hets mot folkgrupp,” altsammen dagbladsartikler der er adskillige år gamle. Men SVT fandt en masse alligevel. Janne Josefsson er en hædersmand og han fortjener al ros.

Man skal igennem noget alibisnak af professor Mohammad Fazlhashemi først, – hvis han havde ret, så ville i titusindvis af moderate, moderne svenske muslimer gå i protesttog mod imamerne i morgen, og det kommer vi ikke til at se fordi 1) de er ikke uenige med imamerne og 2) og hvis de er, har de deres liv for kært til at sige det højt på nogle få undtagelser nær. Efter professoren kommer bollerne på suppen. En tilfældig mand på torvet i Rinkeby viser stolt sine papirer på sine fire koner frem.

Den svenske stat må ikke støtte trossamfund hvis vurderinger strider imod Sveriges grundlæggende værdier. Nu er der ikke en imam i programmet, som ikke siger noget der ikke er velkendt fra Koranen, det er altså Koranens grundlæggende værdier der ikke stemmer overens med Sveriges. Islam er en grundlovsstridig, politisk bevægelse, hvis man tager koranen og disse imamer på ordet. Dele af koranen er lodret Hets mot Folkgrupp, og man kan blive dømt for at citere dem. Det er en lidt stor kamel at sluge, når man har over 500.000 muslimer i landet, 15 stormoskéer, en endda bygget for saudiske petrodollars. Om et par generationer er der 2 mio muslimer i Sverige, og så er der ingen TV kanal der laver undercover mosque uden at have fået lov af ummahen.

Nu er Fanden løs i Laksegade en uges tid. Derefter fortsætter den store cover-up af jødehad, misogyni og bigami indtil næste gang. Da vi taler om problemer, der er så store at de ikke kan løses, og dokumentationen af dem er kommet meget, meget sent, er det måske bedre at lægge låget på igen og beholde det der. Svenske medier kunne virkelig ikke lide programmet. Få timer efter ved 23 tiden lå det langt nede på de største avisers netsider, og i aften vil det være forsvundet. Der blev flippet ud på højtryk i pressen lige efterpå, hu hej, men endnu intet man ikke kunne have gættet i forvejen selv. Den ansvarlige minister vil have mere dialog osv. osv. Han inddrager ikke statsstøtten til én eneste moské. Mon ikke snarere han har tænkt sig at reformere islam egenhændigt og uddanne imamer, der ser bort fra koranens tekster,f.eks.:

“Mænd står over kvinder, fordi Gud har givet nogle fortrin frem for andre, og fordi de har givet ud af deres ejendom. De kvinder, der handler ret, er lydige og vogter det skjulte, fordi Gud vogter det. De, fra hvem I frygter genstridighed, skal I formane, lade alene i sengen og slå. Hvis de så adlyder jer, skal I ikke foretage jer mere mod dem. Gud er ophøjet og stor.” (Koranen sura 4, vers 34).

Eller:

Gift jer med de kvinder, I finder for godt: To, tre eller fire. Hvis I er bange for ikke at kunne behandle dem ligeligt, så kun med én, eller de slavinder, I ejer. Dette er det nærmeste til ikke at komme på afveje.Sura 4 (Kvinderne) vers 3

Mona Sahlin lader til ære for pressen og sit eftermæle som om hun er overrasket:

Socialdemokraternas Mona Sahlin har många gånger stått upp för det mångkulturella Sverige. Vilket också gjort henne avskydd i främlingsfientliga kretsar. Men den kvinnosyn som de smygfilmade imamerna i Uppdrag Gransknings avslöjande uppvisar, fördömer hon helt. Där kvinnor uppmanas att strunta i att polisanmäla misshandel, ställa upp på sex och att acceptera månggifte.Det är upprörande och kränkande att behandla kvinnor på detta sätt. Det är mycket bra med avslöjandet. Nu måste alla goda krafter agera och kräva ett slut på dubbelmoralen, säger hon. Mona Sahlin rasar mot imamerna.

Se Muslimska ledare uppmanar kvinnor till underkastelse, minut 59:00


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Info

Posted: 17 maj 2012 - 07:31 - Svar

SVENSKA UNGDOMAR OCKUPERAR SVERIGE

Efter ett uttalande av statsminister Fredrik Reinfeldt nyligen har den senaste tidens debatt i Sverige uttryckligen slagit fast, att det inte finns några etniska svenskar. Den som påstår det är rasist (och smygnazist).

Däremot finns det massor av svenskar. Särskilt i storstädernas förorter.

Ett stort antal sådana lyckades nästan ockupera en del av Sverige, Tensta NV om Stockholm, igår, när ”personer”, ”ungdomar” och ”svenska tonåringar” satte eld på en skola, krossade otaliga fönsterrutor och nästan lyckades övermanna de 15–20 polispatruller (”dialogpoliser) som vågat närma sig platsen.

”SKOLBRAND OCH UPPLOPP I TENSTA
Det nya Sverige. Mellan 15-20 polispatruller har haft fullt upp ikväll i Tensta. Det började redan vid 18.30-tiden när polisen larmades om ett gäng tonåringar som roade sig med skadegörelse mot Bussenhusskolan. Vid polisens ankomst angreps de av gänget som kastade sten. Fyra greps för bland annat försök till grov misshandel, våldsamt motstånd, våld mot tjänsteman och våldsamt upplopp.

Det ogillades av kompisarna. För vid 22.30-tiden såg vittnen ett 30-tal som slog sönder mängder med fönster på Bussenhusskolan, sparkade in dörrar samt tände eld på två platser inne i skolan. Nytt larm till polisen, som ryckte ut stort med hundar och kravallutrustning.”

http://avpixlat.info/2012/05/17/skolbrand-och-upplopp-i-tensta-och-ny- skottlossning-i-arlov/#more-21609

Enligt uppgift är svenskarna i utbrytarrepubliken Tensta nu nominerade till Ungdom mot rasisms och Expos stora pris för sina insatser mot ”rasism och främlingsfientlighet”. Regeringen med kungen i spetsen planerar att avlägga ett formellt statsbesök i Tensta.

PK

Posted: 17 maj 2012 - 07:40 - Svar

Mona Muslim:”Nu må alle gode kræfter agere og og kræve et slut (stop) for dobbeltmoralen.”
Absolut festlig læsning.
Gode kræfter, ja hvem mener hun? De mennesker, som er ligeglad med volden mod svenskerne?
OG kræve!! Jo jo, det gør gør indtryk på mennesker med en religion, som fodrer deres hjerner
mindst 5 gange om dagen.
Mona er bare et ondt menneske, som snaphanen så rigtigt skriver er begyndt at kæmpe for sit ry.
Det løb er kørt.
Hun er en forræder i verdensklasse. Tænk den tanke at ville ødelægge sit land og folk.
Sverige ødelagt , betalt af svenskerne selv, især socialdemokratiske troende.
Og som Snaphanen skrev engang: I sverige er der 6-7 socialdemokratiske partier.

  Varmt Konservativ (kr)

  Posted: 18 maj 2012 - 13:39 - Svar

  Nej, Mona och hennes anhang bryr sig inte om sitt rykte bland sina svenska fiender, d.v.s. alla svenskar. De kämpar bara för att vinna tid, så att ännu mer dödligt gift hinner strömma in i samhällskroppen innan några allvarliga försök att stoppa det görs.

Info

Posted: 17 maj 2012 - 08:06 - Svar

MONA SAHLIN HAR SAGT “ETNISK BAKGRUND”

Hela det politiska och journalistiska Sverige befinner sig i uppror för att någon nyligen sagt de två orden “etnisk svensk”. Det finns inga etniska svenskar! Det är att ställa “vi” mot “dom” och gynna Sverigedemokraterna. Påminner om Hitler och Breivik.

Däremot finns det naturligtvis etniska folkgrupper utanför Sverige. Och då är detta en merit. Detta får gärna påpekas i valda sammanhang. Dåvarande integrationsminister Mona Sahlin i Göteborgs-Posten 22/10 2000:

“Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet. Det ska räknas som ett plus att ha en annan etnisk bakgrund än den svenska.”

PK

Posted: 17 maj 2012 - 09:20 - Svar

Een er nødt til at spørge top politikerne i Sverige :” Har I så fået et bedre Sverige, som I med glæde og stolthed
giver videre til næste generation?”

mb

Posted: 17 maj 2012 - 23:21 - Svar

Der bortforklares rutinemæssigt:”Den aktuella imamen har inte förstått vad samtalet egentligen handlade om eftersom han inte talar särskilt bra svenska. ”
http://www.sydsvenskan.se/malmo/moskeer-tar-avstand-fran-rad

  Bergfast

  Posted: 18 maj 2012 - 17:59 - Svar

  Att förneka att programmet till viss del är lite ”vinklat”, går nog inte att göra utan att fara fram med en viss osanning?

  Om två muslimska kvinnor tillsammans går till en imam, varav den ena ”söker hjälp och råd” hos imamen, för HUR hon skall göra för att lyckas BEVARA sitt äktenskap, trots att mannen har gift om sig med ytterligare en kvinna, och trots att hon har drabbats av ”svartsjuka”, samt att mannen har ”slagit henne över armen”(?), och att hon (därför?),inte längre känner för att ”ge honom kärlek”, för att hon inte längre ”känner kärlek i sitt hjärta” till honom, så kan man ju faktiskt inte förneka att ”rådgivarna” försöker att svara kvinnan, utifrån hennes uttalade ÖNSKAN ATT försöka BEVARA äktenskapet?

  Någon rådgivare säger ju t.o.m. att OM kvinnans ÖNSKAN hade varit att VILJA SKILJAS, så hade förmodligen ”rådgivaren” kunnat ge ANDRA RÅD?

  Dessutom framkommer det heller inte i programmet HUR mannen hade ”misshandlat” henne fysiskt? Hade han slagit henne på armen? Och varför i så fall? För att hon var ”tjatig”? Eller ”kritiserande”? Det får man inte veta riktigt, vilket är lite tråkigt i sammanhanget.

  Om det hade varit en grov misshandel, så hade de ju verkligen varit allvarligt att ge rådet att INTE polisanmäla.

  Det är alltid svårt att kunna göra korrekta helhetsbedömningar av vad man hör och ser, om man inte har fullständiga fakta klarlagda.

  Att det förekommer misshandel (också) i ”svenska” familjer, mellan makar, det råder det nog ingen tvekan om.

  Att det är förbjudet i Sverige, (än så länge), med polygami, det går ju inte att förneka (om bröllopet sker här). Däremot verkar det tillåtas om äktenskapet har ingåtts i annat land, (där det är tillåtet).

  Förmodligen finns det både för och nackdelar med polygami, (som med allting annat här i tillvaron), och att det kan fylla vissa praktiska funktioner under olika särskilt svåra omständigheter som t.ex. krig.

Leave a Comment