23
maj
Seneste opdatering: 23/5-12 kl. 1218
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En boende i området skriver till Sydsvenskan:”Jag vill bara att regeringen ska reagera och göra något skit åt detta.

Strax efter klockan 22 larmades polis och räddningstjänst till Ramels väg sedan en fyrhjuling och en mc satts i brand vid bensinstationen. – När patrullerna kom till platsen möttes de av stenkastning från ett antal personer på platsen, säger Skånepolisens informatör Nils Norling.

Klockan 22.53 kom en nytt larm. Den här gången handlade det om en brand i ett sophus på Ramels väg. Det övertändes snabbt och totalförstördes. Branden misstänks vara anlagd. Stor polisinsats vid Ramels väg, Uppror i Rosengård i natt. Rosengårdsbränder och stenar – försökte ta vapnet från polis. – Se 18 maj: Forår i Township Tensta.

Kontekst

Fra parlører til første semester på ethvert universitet. Vi andre kalder det “sammenhæng.” Når man citerer koranens mange voldelige passager, får man at vide, at “det er taget ud af kontekst.” Her bliver det sat ind i kontekst, noget så grundigt:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Info

Posted: 23 maj 2012 - 08:17 - Svar

SVENSKARNA GÅR SOM LAMM TILL SLAKTEN

”The Swedes are going like lambs to the slaughter”

skriver The Brussels Journal, en europeisk nättidning, publicerad av organisationen SAFE i Schweiz. Detta i en kommentar till en längre artikel, betitlad

”Swedish Welfare State Collapses as Immigrants Wage War”

http://www.brusselsjournal.com/node/938

Detta och liknande, som ute i Europa helt sanningsenligt kan läsas om Sverige, stämmer inte helt med den svenska, mediala och politiska nomenklaturans egen uppfattning om sin betydelse i världen:

”Sverige har Europas bästa skola”

”Sverige har världens bästa sjukvård, lägsta inflation, starkaste ekonomi, snabbast minskande arbetslöshet”

”Hela Europa beundrar oss för att vi i förhållande till Europas andra stater tar ett generöst och välkomnande och obegränsat ansvar för alla asylsökande i hela världen”

”Sverige ger högst (okontrollerat) bistånd per capita i hela världen till diverse avlägsna stater, bl.a. till Ryssland, Kina och Indien, som beundrar oss mycket”

”Vår egen Birgitta Ohlsson har nyligen utsetts till världsledare”

http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/birgitta-ohlsson-utsedd-ti ll-varldsledare-5955951-artikel.aspx

”Av dem som läser på universiteten är 60 procent kvinnor och de har ofta bättre betyg än männen”

JensH

Posted: 23 maj 2012 - 08:29 - Svar

Looks like it’s going to be a ‘hot’ summer in the Swedish townships.

Frank P

Posted: 23 maj 2012 - 11:31 - Svar

Dagen derpå: Europarådet kræver svenske tilstande indført i Danmark, dvs. af-etnificerede kriminalreportager, fængsling og forfølgelse af alt til højre for Venstre/DF, flere kampagner mod hvide racister, flere udlændinge til landet, mere kulturelt selvhad, mere regulering af internettet (ikke at PET allerede har listet trojanere ind hos hundreder måske tusindvis af folk på højrefløjen (og retfærdigvis skal det siges: den yderste del af venstrefløjen) og følger med i internetaktiviteterne, Stine Brix fra Ø er på sporet af noget, men det går i sig selv lige om lidt….)

Hvor er de borgerlige stemmer? Hvor er oprøret over denne infame rapport? Hvem researcher og går i kødet på dem? Hvem er forfatterne bag? Hvad hedder de? Hvem er de? Hvad tjener de? Hvilke interesser tjener de?

Bergfast

Posted: 23 maj 2012 - 12:21 - Svar

I Spanien, i slutet av 1400-talet, gav en ortodox rabbin rådet till judar att de skulle ”konvertera” till kristendomen och anta kristna namn, samt skaffa sig utbildningar inom bl.a. juridik och andra yrken som kunde utöva inflytande i (de kristna) samhällena. Judar blev alltså ”katoliker”, men behöll ofta i hemlighet sin judiska tro.

Vi fick vartefter en mängd olika kristna rörelser med namn efter deras grundare; Kalvin, Zwingley, Luther, Chartau, Leastadius, Pingskyrkan, Baptiskyrkan, Kväkarna, Sjundedagsadventisterna, Missionskyrkan osv., och i våra dagar är kristendomen inte någon statsreligion. Genom kommunismen bekämpades kristendomen mycket starkt i Ryssland, men också i Europa efter den s.k. upplysningen.

Före allt detta hade vi, (den ”kristna, västerländska världen”), blodigt religionskrig mellan protestantismen och katolska kyrkan, dvs. det trettioåriga kriget. Innan dess hade den katolska kyrkan inifrån korrumperats med ”avlatsbrev” och med den blodtörstiga inkvisitionen med tortyr och förföljelser av kättare av olika slag, inklusive vetenskapsmän.

I våra dagar pressas katolska kyrkan av pedofilskandaler, och den protestantiska kyrkan, i pingstkyrkans skepnad, är drabbad av prästers hustrumord, samt av massjälvmord och massmord i olika ”kristna” sekter som Herrens motståndsarmé et cetera.

Det som presenteras i videon om islam kan ju onekligen göra varje judisk och också kristen människa betänksam.

Men vad är lösningen?

Vad vill föredragshållaren mena är lösningen?

Krig?

Är det då inte bättre att bli ”muslim”?

Som ”muslim” kan ju ingen annan ”muslim” avkräva varken någon annan ”muslim” någon ”dhimmistatus”, och kan heller inte avkräva eller någon annan ”muslim” någon ”skyddsskatt”? Och som ”muslim” så finns ingen anledning av någon annan ”muslim” att “bekämpa” någon ”o-troende icke-”muslim”, och därmed heller inte någon ”jude” eller någon ”kristen”? Alla är ”muslimer” helt enkelt?

Om dessutom de som är extra begåvade bland nordeuropéerna, germanerna och goterna, ser till att gifta sig med fyra fruar, och skaffa sig minst fyrtio barn per ”familj”, så förhindrar det att ”de ljushyade, de blonda och de blåögda folken”, faktiskt ”dör ut”, i ännu ett meningslöst krigande….? Till ingen som helst ”nytta”?

Rabbinens råd till sina tros- och kultur- fränder, när de blev utkörda ur det ”kristna” Spanien som ”potentiella fiender” den ”enhetliga kristna läran”, som ville skapas ”konsensus” kring, (så att alla ”undersåtar kunde anses vara ”vänner” och just ”trogna och patriotiska undersåtar”, och inte ”potentiella fiender” med en ”annan agenda”, et cetera), var nog ett ganska så ”gott råd”, när allt kommer omkring?…

Det är viljorna till ”konsensus” som är de drivande i alla viljor till ”maktutövning” och i alla former av viljor till ”regerande”?

”Goda och onda” människor kan finnas inom alla ismer och inom alla religioner. Den ena eller den andra religionen, eller den ena eller den andra –ismen, ger ingen som helst garanti för varken den ena eller den andra sorten av människa.

Kommunismen och kommunisterna trodde sig nog om att ”strida för en god sak”, och kände sig nog som ”goda människor” när de högg huvudet av de kristna och de borgerliga eliterna i samhället under sina ”revolutioner”?

Men ur de kristna eliternas, och de kristna samhällenas perspektiv, var dessa kommunister naturligtvis istället ”ondskan själv”, som kom för att mörda och döda med sina ”o-rättfärdiga revolutioner”?

Ur judendomens perspektiv kunde förmodligen de kristna samhällena också ses som ”ondskan själv”, när de ur sina samhällen portade, eller diskriminerade människor med ”annan tro”, däribland mosaiskt troende, och såg dem som ”potentiella fiender” till sina samhällens ”konsensus”, och därmed som ett ”potentiella hot” för dessa samhällens möjligheter till kulturell ”sammanhållning” kring en ”gemensam värdegrund” och därmed ett hot mot dessa samhällens förmågor till ”överlevnad”?

Så om alla blir ”muslimer”, så finns varken något behov av något ”krig mot otrogna”, eller något behov av något krig mot ”hotfulla och farliga muslimer”?

anonym

Posted: 24 maj 2012 - 04:49 - Svar

Info

Våldtäktssverige är jo också en suverän Europamästare på just precis våldtäkt. Något som alle ni elaka och omnixenohomofobiska hvita Svennar er så forbannad stolta över. Och snart också Världsmästare.

Bergfast

Der bliver jo også ført en udryddelseskrig mod alle de ikke tilstrækkeligt troende muslimer, i de lande hvor der er muslimer.
Og så vidt jeg ved, er dem der ikke har haft andet valg end at (tvangs)konvertere til islam, også kun lidt over dhimmistatus i mange henseender.

Leave a Comment