18
maj
Seneste opdatering: 20/5-12 kl. 1733
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ett gäng ungdomar vandaliserade Bussenhusskolan i Tensta på onsdagskvällen.Fönster ska ha krossats och dörrar slagits in.Byggnaden eldhärjades.– De har kastat sten på poliserna, sa Mats Brännlund, länsvakthavande befäl vid 23-tiden.Delar av skolan brinner. Det är en större brand i väggar och tak i någon byggnad som heter A2 och en mindre brand i A3. Det är också omfattande fönsterkross på skolan.

Upploppen i Tensta fortsätter.I natt härjade fyrtiotal ungdomar runt med bland annat molotovcocktails.– Vi har 70-80 poliser på plats, säger Simon Jonasson, stationsbefäl vid polisen Västerort. “Det handlar nog snarare om att de är lediga från skolan.” Ungdomar till attack mot polisen i Tensta, Nya oroligheter i Tensta, ”Stenkastningen ska distrahera polisen”. Polisen räds nya kravaller i Tensta.

Ungdomar har flera gånger busringt till polisen och kastat sten på dem när de dykt upp. Den 16 maj vid 18.30-tiden grep polisen en ungdom som kastat sten på en polispatrull.
Kl. 22.30 samma kväll kom nästa larm. Ett 30-tal ungdomar fanns på plats. Några krossade fönster på Bussenhusskolan i Tensta som är en låg- och mellanstadieskola. De startade också flera bränder. De materiella skadorna på skolan är omfattande.
Ett 30-tal fönster krossades på Ross Tensta gymnasium.
Delar av simhallen vandaliserades.
Både räddningstjänst och polis utsattes för stenkastning.
Kl. 00.30 satte ungdomar 3 bilar i brand.
Under kvällen var upp till 21 polispatruller från flera polisdistrikt på plats i Tensta.
Fyra 15-åriga pojkar greps under natten med molotovcocktails, misstänkta för förberedelse till skadegörelse.

Hvad adskiller disse og andre svenske optøjer fra egentlige opstande, som vi har set i England i august sidste år og i Frankrig endnu flere gange? ‘En lille ting: Ingen af etnisk herkomst har hidtil mistet livet under en politijagt (som flere gange i Frankrig), et skyderi, som i Frankrig og England, hvor det blev fulgt af massive uroligheder. Det ved svensk politi formentlig også: kun en millimeter og rene tilfældigheder adskiller Sverige fra at et egentligt indvandreroprør spreder sig i utallige forstæder over hele landet. Det vil selvfølgelig ske i Sverige før eller siden. Alt ligger parat, kun den sidste gnist mangler: en død. Bare en der flygter på knallert og kører ud foran en bil. Der er små 300 ‘utanförskapsområden’, eftehånden mere kaldet ‘utsatta områden’, altså ‘mennesker der har været udsat for svenske politikere’ – gnisten kan springe hvor som helst, det er netop koloritten ved den nye Sverigesordning. – Theodore Dalrymple er i København (mere om det senere). Læs eller genlæs hans The Barbarians at the Gates of Paris om 2005 opstandens anatomi.

En million illegale i England?
Der er ingen, der ved det. 870,000 er det seneste skøn. Nu prøver de med hjælp en en database og offentlighedens tip at få samlet nogle af dem ind, men selv groft kriminelle har vist sig svære at blive af med.

A giant new Government database is being flooded with tip-offs from the public about illegal immigrants at large in the UK. Calls are being received at the rate of one every six minutes – the equivalent of 100,000 allegations every year – raising huge concerns about the true scale of illegal working in the UK. This is despite the fact that the database, the National Allegations Database, has not yet been publicly launched. Sir Andrew Green, chairman of Migrationwatch, said: ‘This is an astonishing response from the public to an invitation that the Government has barely mentioned. ‘It is a pointer to the massive number of illegal migrants in Britain.’

Under Labour, ministers proved hugely reluctant to put an estimate on the number of illegal migrants living in Britain. In 2005, the Home Office said the figure could be as high as 570,000 – but has since made no attempt to provide any update. Migrationwatch said at the time this was an under-estimate that did not include migrants’ children. They put the true figure closer to 870,000. The huge response to the database suggests the figure could be even higher. One tip-off every six minutes to the Government’s sprawling database of illegal immigrants at large in the UK. Government database flooded with tip-offs over illegal immigrants. (Almost 4,000 foreign criminals living free in UK after dodging deportation.)

Villys venner

“Tiden er kommet, hvor jøderne vil blive udslettet.” Der skal ikke antydes, at vores forhåbentlig kortvarige udenrigsminister støtter terrorbevægelsen Hamas, kun at han går deres ærinde. Han er en skændsel, og Danmark kan ikke slippe af med ham hurtigt nok.Søvndal: Kauf nicht bei Juden. Minister vil mærke varer fra israelske bosættelser


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 18 maj 2012 - 12:17 - Svar

Det er så underligt, at se hvordan menneskerettighedskulten har introduceret, i samfund med et enormt højt niveau af regulation, en laissez faire mentalitet, der er de værste bananstater værdig.

Vores politikere er dybt optagede af at inddrage vores helligdage, semi-forbyde rygning, straffe folk med en hobbykniv, osv. osv., men en dybt skadelig og pisse dyr masseindvandring, der stopper deres ordensiver brat.

Under parolerne “anstændighed”, “tolerance” og “rummelighed” fyldes vores byer med østeuropæiske tyve/tigger bander, ofte voldelig og dybt kriminel islamisk overskudsbefolkning og kinesiske og afrikanske flaksesamlere, plus diverse euro-arbejdere, der nedbomber vores arbejdsmarked.

At man i liberale kredse synes netop denne udvikling er fjong, sålænge man kan gemme sig bag pigtråd og beton og flyve til golf med vennerne via helikopteren på taget, kan jeg bedre forstå. Men at venstrefløjen har ladet sig tage med bukserne nede og solgt hele deres arv for et par billige slogans er for mig fornuftsmæssigt uforståeligt, om end jeg selvfølgelig forstår ideologien bag udmærket; nemlig trangen til at straffe europæernes “imperialisme” og “racisme”, via redistribution af deres lande til befolkninger fra den tredjeverden.

Suk!

Victor

Posted: 18 maj 2012 - 13:34 - Svar

Jeg iler med at gøre reklame for denne Khutba – det må vist betyde noget i retning af prædiken på dansk, hvor en palæstinenser forsøger at sammenligne kvinder og biler. Det slipper han – jeg er ved at tisse i bukserne af grin…se selv. Jeg tror komikken er ufrivillig.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t44BDFXXl5E

JensH

Posted: 18 maj 2012 - 13:40 - Svar

“Det ved svensk politi formentlig også: kun en millimeter og rene tilfældigheder adskiller Sverige fra at et egentligt indvandreroprør spreder sig i utallige forstæder over hele landet”

Når (og jeg skriver bevidst ‘når’) disse optøjer bryder ud, så skal Svenskerne prise sig lykkelige for, at de har ‘oplagret’ disse indvandrere i de såkaldte ‘million-byggerier’, som ofte ligger UDENFOR bykernerne. Jeg tror sådanne ‘indvandrer’ (læs: mulsimske) optøjer i Sverige vil få den Danske vinterferie-intifada i 2008 til at ligne lidt harmløse ‘drengestreger’.

Der er kun en ting der er forudsigligt ved sådanne optøjer i Sverige, og det er de Svenske journalisteres reaktion på dem, (‘Sociale årsager, ‘Svenskernes rascisme’ ect.). Hvis jeg var Frederik Reinfeldt, så ville jeg bare nøjes med at sidde denne periode ud -bede til at der ikke sker noget i denne- og så ellers bare indkassere den givetvis ganske fede minister-pension. Og så iøvrigt eventuelt følge den tidligere socialdemokratiske Justitsminister Thomas Bodsstrøms eksempel, og søge ly i USA.

  Robin Shadowes

  Posted: 18 maj 2012 - 16:27 - Svar

  Så sant när det gäller Stockholm och Göteborg. Dessvärre för Malmö så ligger ju inte Rosengård i förorten, utan mitt i staden. Vilket betyder att i princip så kommer hela Malmö brinna när det väl sätter igång. Kommer bli lite kul att se hur SVT, Aftonbladet, Sydsvenskan med flera medier kommer försöka lägga locket på som vanligt. Problemet för dom blir att det kommer bli närmast omöjligt när hela staden brinner. I Stockholm kanske dom kan kontrollera informationsflödet något bättre, i och med att där handlar det inte om stadskärnan.

PK

Posted: 18 maj 2012 - 15:17 - Svar

Hvad mon svenskerne gør, kan gøre, når de får nok?

  JensH

  Posted: 18 maj 2012 - 15:29 - Svar

  “Hvad mon svenskerne gør, kan gøre, når de får nok?”

  Afgive land for fred. Er det ikke det de Europæiske politikere konstant belærer Israelerne om at de skal gøre. Og Sverige har trods alt noget mere territorium at give af end Israelerne. Som Dansker vil jeg så blot inisterere på, at den nye Muslimske fristat ‘Sverigestan’ ikke kommer til at ligge i Skåne.

  Men du spørger om, at svenskerne vil gøre “når de får nok”. Jeg formoder du med “Svenskerne” mener de ‘vanliga” Svenskere, og i så fald, så virker det som om de har resigneret, og accepteret at elitens destruktion af Sverige er noget uundgåeligt, ja, vel nærmest en slags ‘naturlov’. De syv socialdemokratier fik trods omkring 95 procent af stemmerne ved sidste Riksdgasvalg, så borset fra de cirka 5 procent som stemte på SD, så ser det ikke ud til at der er noget bredt oprør på vej i det Svenske ‘folkehav’.

   TheReligiousCynic

   Posted: 18 maj 2012 - 16:03 - Svar

   Svenskene er akkurat så svenske at de fortjener det de får. Verden lønner ikke annerledes.

Vagn Henning

Posted: 18 maj 2012 - 15:24 - Svar

OT, men a propos Villy, så boykotter Dansk Supermarked varer fra de israelske bosættelser, men ikke varer fra f.eks. Kina, der som bekendt holder Tibet besat.

Derfor vil jeg gerne opfordre alle til at gå udenom Føtex, Bilka og Netto når de handler.

bowlaren

Posted: 18 maj 2012 - 17:56 - Svar

Känns som Tensta är på väg att bli ett nytt Rosengård, förfallet i Sverige forsätter.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Ole Burde

Posted: 18 maj 2012 - 18:06 - Svar

” Afgive land for fred. Er det ikke det de Europæiske politikere konstant belærer Israelerne om at de skal gøre. Og Sverige har trods alt noget mere territorium at give af end Israelerne. Som Dansker vil jeg så blot inisterere på, at den nye Muslimske fristat ‘Sverigestan’ ikke kommer til at ligge i Skåne.”

Den eneste måde jeg kan forstlille mig at DELE af Sverrige overlever som ikke-muslimsk stat , er ved at der opstår et alternativt “trossystem” , som kan modvirke det EKSISERENDE officielt godkendte trossystem , troen på den algode frelsende indvandring.
Hvis et sådant alternativt trossystem opstår , og hvis det er istand til at blive den primære motivation for individder i deres personlige liv ,
KUN da er der en reel mulighed for at de tiloversblevne Svenskere vil vælge at flytte derhen hvor der stadig er en chance for at etablere og FORSVARE et velfungerende lokalområde fra det fremtidige anarki .
Det er på nuværende tidspunkt meget svært at forstille sig hvordan et sådant anti-establishment trossystem kan vokse sig stærkt nok til at udfylde denne rolle , i en virlelighed hvor det officielle selvmordssystem kontrollerer alle samfundets magtpositioner , men på den ande side er det IKKE spor svært at forstille sig , hvordan et alternativt trossystem kunne være den afgørende katalysator i en Balkaniseringsprocess som HVIS den startede , måske kunne lede til et HELT andet sæt spilleregler , hvor det ikke automatisk var muslimerne som sidder med alle trumferne…

Info

Posted: 18 maj 2012 - 18:27 - Svar

SVERIGES HETASTE DEBATT JUST NU: UTTRYCKET “ETNISK SVENSK” ÄR RASISTISKT (NAZISTISKT)

Det rasistiska i att tala om ”etniska svenskar” (vilket Reinfeldt nyligen råkat göra av misstag) debatteras just nu på Sveriges radios hemsida. Hittills rekordmånga kommentarer: 134 stycken. Bland dem, som vanligt, moderatorns, Sveriges radios egen ”Dialogredaktör/Malin”, som då och då griper in och raderar eller tar allmänheten i örat.

Till exempel förklarade hon nyss i kommentartråden för Sveriges folk:

”Här förklarar professor Ulf Bjereld varför han tycker att etnicitet är ett oanvändbart begrepp: http://www.ulfbjereld.blogspot.se/2012/05/varfor-det-nu-ar-dags-att-sl uta-tala-om.htm Han skriver bland annat att “det är bättre att prata om språk om man menar språk, om kultur om man menar kultur, och om religion om man menar religion”

Bjereld är som bekant en av Sveriges radios fast kontrakterade, inrikespolitiska experter, numera S, tidigare KPML(r). Hans välkända tes är att lappar (samer), norrmän, singaleser osv. är framstående, etniska grupper, under det att gamla, svenska släkter inte är etniska svenskar utan bara rasister (nazister).

Några gånger har jag själv infogat en liten kommentar på Sveriges radios hemsida, vilken vanligen försvunnit lika snabbt som den postats. Hur länge den här kommentaren (2012-05-18 17.26) får stanna kvar vet jag inte, men här är den, i alla fall:

MONA SAHLIN ANVÄNDE BEGREPPET ”ETNISK BAKGRUND”
Får jag påminna om att det finns etnografiska museer, vilkas existens ännu inte orsakat rasistdebatter. Inte heller ansågs Mona Sahlin vara rasistisk, när hon talade om ”etnisk bakgrund”, tvärtom. Dåvarande integrationsminister Mona Sahlin i Göteborgs-Posten 22/10 2000:

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet. Det ska räknas som ett plus att ha en annan etnisk bakgrund än den svenska.”

  steen

  Posted: 18 maj 2012 - 18:29 - Svar

  Takker. Jeg så den godt forleden, men jeg nappede ikke på, ikke fordi den ikke er underholdende, men fordi der er så meget, jeg må lade ligge. Der er så mange debatter i multiskænderisamfundet, at selv ikke Avpixlad kan overkomme at dække dem.

Bjovulf

Posted: 18 maj 2012 - 21:02 - Svar

Imamers kvinde-syn overrasker minister 😀

Det fortæller unægteligt en hel del om omfanget af naiviteten og uvidenheden, at man som
svensk politiker og endda som integrationsminister (!) stadig kan blive overrasket over de
tvetungede imamers udtalelser og forsøg på at modvirke al integration og accept af
svenske normer og værdier. Hvis det ikke lige var så tragisk, hvad den svenske “elite” har
gjort og gør imod sit eget folk, så ville det jo faktisk være hylende morsomt, at man kan
komme så højt på strå uden den allermest basale viden og indsigt i de faktiske forhold.

Hvordan tror I mon, det ser ud på det felt i DK? 😉

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1761414.ece

Onsdag aften viste svensk TV hvordan en række imamer bagateliserede vold mod kvinder, voldtægt og flerkoneri. Nu går regeringen ind i sagen

– Ja, jeg blev overrasket over det antal moskéer, der havde imamer som kom med de her vurderinger, og at kvinderne som søgte hjælp, fik den her reaktion.

– Noget af det er helt uacceptabelt [ !!! – Og? skal vi mon forvente, at man har tænkt sig at gøre noget
seriøst og virkningsfuldt ved det? 😀 ] – som at bagatellisera vold mod kvinder og acceptere polygami(flerkoneri).

Ordene – man kan se på dn.se – kommer fra den svenske integrationsminister Erik Ullenhag, der ligesom mange andre svenskere fik et sjældent indblik i 10 svenske moskeers måde at rådgive voldsramte kvinder, da SVTs program Uppdrag granskning gik bag facaden på 10 velbesøgte og indflydelsesrige moskeer onsdag aften.

[ Der går maksimalt et par uger, til stormen har lagt sig – og så glemmer de lige så stille alle de store ord
og løfter og gør som sædvanligt absolut ingenting for ikke at komme i kløerne på de politisk korrekt holdningskommisærer i den svenske presse og blandt den selvbestaltede “elite”. Den svenske befolknings sikkerhed og interesser kommer naturligvis i 3. række ]

  steen

  Posted: 18 maj 2012 - 22:55 - Svar

  Jeg tror nu, de spiller dummere end de er. Jeg har – det har du sikert set – sprunget efter-skænderiet fra UG over, da min læge har nedsat min daglige dosis islam og svensk journalistik. 🙂 Nu vil de gerne uddanne imamer i Sverige. Aha, de skal altså også holde op med at lære ud, hvad der står i koranen ? Det bliver en stor succes !

   Bjovulf

   Posted: 19 maj 2012 - 06:48 - Svar

   Ja, du har sikkert ret – i modsat fald ville du jo være nødt til at indrømme, at de overhovedet ikke har styr på tingene og bare lader dem ske.

   Ja, det kan jeg tænke mig – alt det islam-junk-food kan da umuligt være sundt 😉

   Faktisk burde han ikke være spor overrasket – SVT har
   utroligt nok haft fat i emnet før. Det havde jeg helt glemt.

   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DQsPXNlM1gc#!

    Bjovulf

    Posted: 19 maj 2012 - 06:56 -

    ” … i modsat ville de ..”, skulle der have stået 😉

Morten - - -

Posted: 19 maj 2012 - 20:37 - Svar

Den er lige til “Hvem vil være millionær?”

Hvor får børnene hyppigst varmefri?

a. Timbuktu
b. Madrid
c. Cassablanca
d. Tensta

– – –

Leave a Comment