25
maj
Seneste opdatering: 29/5-12 kl. 0610
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det er selvfølgelig glædeligt at se, at Sverigedemokraterne i en enkelt undersøgelse er blevet Sveriges 3. største parti, og muligvis kan presse konsensus en anelse i 2014. Men det er svært at være imponeret på Sveriges eller demokratiets vegne over næsten på dagen 20 år efter at Birgit Friggebo i Carls Bildts regering i 1992 åbnede for en rekordagtig masseindvandring, der aldrig siden er stoppet (Olyckan Birgit Friggebo öppnade dammluckorna.) Set i negativ – og hvorfor skulle en kulturpessimist, en af de få -ismer jeg udover cyklismen bekender mig til, ikke se det sådan? – viser grafikken den knusende sejr for elitens politik og for journalistikkens 100 % effektive cover-up og censur af divergerende synspunkter. De ejer den nutid og fremtid, de har skabt. Ingen andre. Personligt er jeg ret tilfreds med ikke at være Sverigedemokrat og bejle til at arve den. For Sverige gør det mig uhyre ondt, men ikke at vælge er også et valg.

Det politiske billede i Sverige har i det store hele været stivnet i over 70 år,(se To parlamenter, bevægelighed og uflyttelighed, ) men i Norge er store omvæltninger på bedding: Norge – interessant for hele Europa. Høyre og FrP kunne danne regering alene.Sentio maj – tvåsiffrigt och rekord för SD. Grafikken over bevægelserne i den svenske Riksdag i 77 år, fortjener næsten en reprise. Skal SD gøre sig noget håb om at rokke tendensen, skal de være mindst dobbelt så store og det har hastet længe.

Recorded rape up 53% in London

There has been a 53% rise in recorded rape in London over the last four years.In the financial year 2008-2009, there were 2,177 reports of rape to the Metropolitan Police.But by 2011-2012, that had jumped to 3,334 cases. Some 667 prosecutions have been completed, 369 of which were successful.

Meanwhile, a new poll suggests 41% of women in London aged 18-34 have experienced sexual harassment in public spaces over the last year. Coalition co-chairwoman Prof Liz Kelly said: “Our survey shows that sexual harassment in London is extremely common.BBC.

Set med Stockholmske øjne ikke alarmerede tal i London, som har syv gange flere indbyggere men kun dobbelt så mange voldtægtsanmeldelser. I 2011 anmeldtes der i Stockholm 1.591 voldtægter.(Excel-fil). Som Dalrymple siger i videoen nedenfor, og som jeg selv har observeret en del gange, så synes politik i moderne tider at gå ud på at afstedkomme det modsatte af det, man havde tænkt sig. Man kan derfor anvende tommelfingerreglen, at antallet af voldtægter er ligefremt proportionalt med antallet af universitære og politiske statsfeminister, der opdrager løver til, at lammekød ikke smager godt.

“Etniske spændinger”, “raceoptøjer”

Smag på ordene og væn dig til smagen mens myndighederne endnu har det meste af kontrollen. Det er kun i en overgang til den anden tilstand, hvor gaden svinger taktstokken. Europæere glemmer at tænke på, at den ‘orden’ er den mest udbdredte i verden, og når den har nået din gadedør, har det været for sent at kurere i mange år.

Violent race riots that shook south Tel Aviv overnight sparked shock in Israel on Thursday, but also prompted top-level calls for the immediate arrest and expulsion of tens of thousands of African migrants

And last week, an Israeli was charged with arson after hurling Molotov cocktails at the homes of African migrants in a move reportedly connected to the arrest of three Eritreans in connection with another rape involving a 15-year-old Israeli girl.Violent race riots hit Tel Aviv. Anti-immigrant protesters chant ‘deport the Sudanese’ in Tel Aviv streets.


Strasbourg : la façade d’une salle de prière… by France3Alsace

An application has been made to turn this prayer room in Strasbourg into a mosque. The local people have used graffiti art to express their feelings on the matter. Their messages include: “Islam Out”, “Dirty Arabs”, “No Mosque” and “Islam: Ries Collaborator” [Ries is the mayor of Strasbourg]. Muslim Prayer Room Enhanced With Graffiti Adornment

Black and Asian England football fans at next month’s Euro 2012 are at risk from racist thugs in host country Poland after a series of attacks on ethnic fast food eateries, police fear. Poland: Thugs attack Turkish kebab shop


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Michael Laudahn

Posted: 25 maj 2012 - 20:14 - Svar

Jeg er godt bevidst om at Steen ikke kan lide at høre det, men alligevel synes jeg det er ironisk, at jøderne nu endelig får en smag af ‘deres egen medicin’. Det var jo stort set alt jødiske akademikere, der udviklede de ødelæggende ideologier som PK, MK etc, som endelig ledte til alle de indvandringsrelaterede udviklinger vi nu lider af – og nu også Israel. Jeg kunne godt forestille mig at uddybe det her, og med med mere sarkasme, for det er meget nærliggende, men det sagte skal altså være nok. .)

  steen

  Posted: 25 maj 2012 - 23:16 - Svar

  Tak, det behøver du ikke, men jeg kunne tænke mig at vide, om du har nogen personlig føling med danske jøder og deres aktuelle tanker, – det har jeg nemlig – eller om din animositet, som du sjældent skjuler, blot har sin rødder i ideernes verden. Hvis du vil svare kort. Når jeg ikke har appetit på noget længere, er det fordi mit behov for jødesnak er mere end brugt op af mange års færden på svensk net, hvor det jo er et stort folkeligt hit.

   T. Snorrason

   Posted: 26 maj 2012 - 08:27 - Svar

   Hvordan med opfølgningen på den jødiske fotograf, som fik brosten gennem vinduet?
   Har politiet henlagt eller hvad?

    steen

    Posted: 26 maj 2012 - 20:57 -

    Du siger noget. Jeg har en standende invitation, men jeg har også mødt en ung jøde, der har oplevet noget betydeligt værre. Mere om det snart.

   Michael Laudahn

   Posted: 26 maj 2012 - 11:53 - Svar

   Se – jeg har aldrig været, og fortsat ikke er, det man (jøderne?) kalder for ‘antisemit’. Tværtimod, jeg er vukset op i det typiske efterkrigs-Tyskland. Men jeg reserverer mig retten til at bedømme hver sag, enhver ‘according to their merits’. Og derfor er jeg – tramplende gennem alle tabuer – efterhånden nået til en del meninger som idag fortsat anses for ‘kontroversielle’ eller tilmed ‘højreekstreme’. Fx at slagordet ‘antisemitisme’ har en lignende hensigt som ‘islamofobi’ (den sidste er en efterlignelse af den første) – tavse kritikeren, tage terræn fra ham, ikke måtte beskæftige sig med kritikken. Jeg har mødt en del jøder, vi har talt åbent sammen så godt det gik (de spærrer sig efter min erfaring regelret mod ting der ikke passer i deres tankeverden, som tit ikke er vores), og de har aldrig banket mig, smidt mig ud eller ikke hilset mig mere. Og de af dig nævnte politiske idéer bestemmer menneskernes liv, så jeg kan næppe acceptere tanken om at ville adskille de to. – Var det en kort og sober nok, alligevel noget typiserende forklaring for min attityde?

  Vagn Henning

  Posted: 26 maj 2012 - 09:20 - Svar

  Selvfølgelig er det jødernes skyld. Det er helt sikkert den jødiske lobby der får Europas befolkninger til at stemme som de gør på politikere der skammer sig så meget over vores kolonialistiske historie, at de ikke ønsker sig noget højere end kontinentets bortviskning fra jordens overflade (i kulturel forstand; at de har kørt det i sænk økonomisk også var vist ikke tilsigtet). Godt at jøderne nu mærker det på deres egen krop!

  Not.

   Michael Laudahn

   Posted: 26 maj 2012 - 11:56 - Svar

   ‘Sarkasme’ bemærket, men jeg kan ikke le. Tænk lidt videre, så burde sammenhængene gå op for dig.

    Peer Pedersen

    Posted: 26 maj 2012 - 19:17 -

    “Jöder” hänger ikke mennesker i byggekraner fordi de er homoseksuelle…
    De jöder jeg kender er som folk er mest, venlige, omtänksomme og istand til at resonere på et modent plan.

Prudentius

Posted: 25 maj 2012 - 22:14 - Svar

Så nu er den gal igen med den multikulturelle-multietniske idyl.

Sjovt som verdenshistorien, såvel som nutiden, omhandler en tribal menneskehed, hvor kun gode mure skaber gode naboer.

Men hvad skal vi med erfaringen, når ideologien siger noget andet?

Fremad mod nye visionære horisonter, oh I brave multikulti-gardister!!! Lad ikke lidelserne fjerne jeres stålsatte blik fra konventionerne. Menneskeheden over menneskene, dyden over virkeligheden og rettighederne over fornuften!!!

Er vi multikulturalister eller mus? Fremad!

Pissenisse i Hökarängen

Posted: 26 maj 2012 - 05:13 - Svar

1992-2012 må kännas som 30 års katastrofal migrationspolitik, men de har faktiskt klarat förstöra mycket även på 20! 🙂

Stirner

Posted: 26 maj 2012 - 17:06 - Svar

Eftersom mit sidste indlæg omkring kvindelighed blev lagt på is, fryder det mig usigeligt, at der på det seneste har sneget sig dette aspekt ind i dine poster, Steen. I den henseende slog det mig her forleden, da jeg så Ilsa – Haremmets Slavepisker, at deri er et fremtidsscenarie:

Ilsa, feministen, er faldet i unåde hos Sheiken (El Sharif) og befinder sig i en udsat (vente)position og er ydmyget ved en fornedrende cunninlingus, hvorfor hun udelukkende bærer titlen Khadin af navn. Hun vender derfor haremmet og eunukkerne imod El Sharif og dennes garde, og her slog det mig! Findes der en mere rammende analogi end dette for den virkeliggjorte multikulturalisme i Sverige? I regimet er kvinderne en del af (stats)haremmet, hvor der frejdigt blandas upp i gader og stræder – El Sharifs vilje, Lottas fitta – sidstnævnte det villige hylster.

De svenske mænd derimod udgør eunukkerne, der er emaskulerede for egen hånd – deres svage vilje placerede stemmen i boksen – og lydigt tjener deres hersker hvorved emaskuleringen fungerer som en feedback loop i det lukkede system. Således fortærer og videregiver viljen sig selv, thi den er urokkelig og ligegyldig overfor kødet den virker igennem, den rene selektion og viljesstrid, der for tilskueren er livets smukkeste blomst. Derimod, er viljens vehikler det ynkeligste der længe er set, thi hvem kan finde livsbekræftende nydelse i det velvillige offer; et offer der klynker over sin selvvalgte skæbne og performativt demonstrerer sin utilstrækkelighed med fakkeltog og moralisme?

Først når frugtbarheden er væk og den åh-så-eftertragtede dyd er borte, sætter man sig for, at generobre hvad der er tabt for evigt og derfor ikke kan genetablere. Eunukker forbliver eunukker, glædespigerne forbliver glædespiger uden dyd og arketypen Ilsa ender i et fangehul, indhyllet i skygge og kun synlig gennem tremmerne. Khadin Sahlin og El Reinfeldt, eller vice versa, er dog mindre underholdende end filmen, måske statisterne vil vise sig, at være bedre. Hvornår mon scenariet premiérer?

En hussar kan se frem til darwinistisk performance art, der bringer exploitation-genren til et uhørt niveau og med en eksistentiel alvor der udfordrer kunsten. Findes der større moro end at beskue kødsthylstret, der vil reddes fra viljen; den levende vil reddes fra livet?! Hæ! Hvem har brug for politiske vejrudsigter og våde drømme, når viljen altid udvirker hvad der villes uanfægtet affældige kødhylstre og kurrende duer? Eunukkerne messer og glædespigerne hviner af fryd: “Lad Samtalen være vores våben, Dialogbænkene vores kaserner og Anstændigheden være vores vilje!”. Disse viljens knopskud, vil plædere deres uskyld, men forstår ikke, at andethedsmetafysikken er forestillelse, hvorfor deres plads i verden er lig insekterne på forruden – de var blot manifestationer af vilje, der stod i vejen for andre viljemanisfestationer – den gyldne regel er en fiks idé.

P.S. Mon de medvirkende kødhylstre kan demonstrere et så imponerende sæt kødsække, som Dyanne Thorne? Namme nam!

LarsS

Posted: 26 maj 2012 - 21:55 - Svar

Erik Ullenhag indbyder sine trofaste tjenere:

Kunskapsseminarium for journalister!

http://www.regeringen.se/sb/d/15565/a/193717

Det skal nok blive hyggeligt, ukritisk og gensidigt anerkendende!

Ole Burde

Posted: 26 maj 2012 - 23:26 - Svar

Ligegyldig hvad man ellers tænker om jøder generelt , så bliver RESULTATET i Israel af disse optøjer ( som forøvrigt forgik i det sydlige Tel Avivs “Bat Yam” arbejderkvarter ) , at der nu er en langt større chance for at politikerne tar sig sammen til at gøre noget ved det . Dem som nu er virkelig vrede og ophidsede er blandt regeringspartiets kernevælgere .
En ny sikkerhedsbarriere langs grænsen ti Ægypten er NÆSTEN færdigbygget , og den vil være istand til at blokere for yderligere ulovlig indvandring , men hvad angår de mange afrikanere specielt fra Eritrea som allerede ER sluppet ind , bliver det ikke nemt at slippe af med dem . Regeringen har hårdt brug for samarbejdsvilje fra Europa i den iranske sammenhæng , og hvis man bare deporterede hele banden uden videre omsvøb , så ville dette kunne bruges som en dårlig undskyldning af specielt Frankrig , til at blokere for yderligere sanktioner mod Iran .
Dette problem vil i sidste ende blive løst , fordi den israelske befolkning IKKE vil finde sig i at blive forrådt af egne politikere , og det er langtfra umuligt at løsningen også bliver relevant for Danmark .

Bjovulf

Posted: 26 maj 2012 - 23:55 - Svar

2012 – 1992 = ? 😉

Lavard

Posted: 27 maj 2012 - 14:57 - Svar

Er det ikke pænt dobbelt moralsk, når et parti som går ind for at smide alle ikke europæiske indvandrere ud bliver demokratisk valgt ind i parlamentet i grækenland, bliver kritiseret og set som en trussel af den israelske regering og af jødiske medier overalt i verden. Men når det jødiske folk bliver truet i Israel af sub-sahara afrikansk indvandring, så er det ikke noget problem!
Hvad er forskellen på at sørge for at etniske europæere ikke bliver en minoritet i europa og at jøder ikke bliver en minoritet i israel?

Det eneste parti i Grækenland som går ind for at stoppe masseindvandringen og kriminaliteten er Gylden Daggry/Golden Dawn/Chrysi Avgi.

Man vil altid blive stemplet som antisemit og nazist af jøder og deres zionistiske lakajer, hvis man ikke går ind for at blive en minoritet i sit eget land og hvis man ikke mener at fremtiden for ens land er at blive en del af den tredje verden.

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4230390,00.html

http://www.timesofisrael.com/netanyahu-migrants-threaten-our-national- identity/

Skåning

Posted: 27 maj 2012 - 23:44 - Svar

Jag vet faktiskt inte varför du ändrade det till “20 år efter” istället för “30 år efter”. Jag skulle vilja säga att det sistnämnda är mer korrekt. Kanske till och med 40 år om man ska vara ärlig. Jag minns 1985 när folkpartiet med Westerberg i spetsen, trumfade igenom begreppet “de facto-flyktingar” (numera kallat flyktingliknande skäl), men skiten började faktiskt redan på 70-talet.

  steen

  Posted: 27 maj 2012 - 23:58 - Svar

  Ja, hvor skal man lægge snittet? Jeg valgte 1992, hvor antallet gik fulfdstændigt amok og busserne gik i rutefart fra Balkan og der – hvis jeg husker rigtigt – kom over 20.000 til Sverige om måneden. Samntidigt er det året for den økonomiske krise, som Göran Persson klarede som finansminister. Det var derfor jeg citerede Exit Folkhemssverige, tror jeg det er ((Olyckan Birgit Friggebo öppnade dammluckorna.)) Det er et symbolsk årstal, når jeg tænker på Sverige.

  Det symbolske årstal i Danmark er jo den katastfrofale udlændingeloven af 1983, “verdens mest liberale”. Et statskup begået mod befolkningsflertallet af et et flertal af politikere, repræsentanter for interesseorganisationer og enkeltpersoner uden folkeligt mandat.

  Men selvfølgelig skal man ikke hænge sig for meget i årstal, men vi holder jo af symbolik?

Jens L. Lorentzen

Posted: 28 maj 2012 - 22:18 - Svar

A propos Steen- Laudahn-Lavard disputen ovenfor om dobbeltmoral og medansvar kan jeg ikke undlade at erindre om, at helt tilbage fra skaebneaaret 1983 har fremtraedende personer fra det israelsk/joediske miljoe her i landet hoejlkydt og vedholdende advokeret for maksimal modtagelse af migranter fra mellemoesten og for maksimal dansk tilpasning til disse migranters saeder og skikke.
Dette har skullet fremtraede smukt og altruistisk, men de uoverskuelige demografiske foelger og enorme omkostninger haenger den alm. danske befolkning paa.

I og med den daemrende erkendelse i Israel af et Islam-inficeret Europa som en potentielt stoerre trussel end de selvoploeselige islamiske nabostater er dette miljoes advokatur for mellemoestlig indvandring og dansk tilpasning nedtonet og meningerne delte , stort set efter samme delelinier som i den oevrige danske befolkning.

Som efterhaanden erkendt af mange, er der indledt en mere eller mindre koordineret europaeisk offensiv mod oplysning og kristisk analyse af den fortsatte indvandrings fortsatte oedelaeggelse af Vesteuropas kulturelle og sociale fundamenter.
Aarsagen er paa den ene side befolkningernes voksende forstaaelse af problemernes faktiske omfang og paa den anden en velbegrundet frygt for folkelige reaktioner i koelvandet paa de haergende oekonomiske kriser.

I Danmark er det aabenbart, at regeringen og regeringspartierne med afsaet i skraeddersyede forskerrapporter og fordrejede PET-vurderinger, stoette fra indspiste NGOer og selvfremkaldt pres fra konventionsinstitutioner varmer op til regulaer sortlistning af indvandringskritiske kredse og personer og, maaske, regulaer fjernelse af ubekvem oplysning og kritisk kommentar fra net og medier.

Hverken den politiske opposition eller pressen kan forventes at kunne eller ville gennemskue, endsige blokere for en saadan udvikling.

Forhaabentlig vil hoejt kvalificerede og efterhaanden uundvaerlige net-fora for oplysning kommentar saasom Snaphanen og Uriasposten klare sig igennem.

Men maaske vil det vise sig noedvendigt, ligesom i England og andre Vesteuropaeiske lande, som modtraek at supplere netindsatsen med oprettelse af et par nye danske, medlemsbaserede NGOer som pendanter til Dokumentations- og Raadgivningscentret, SOS mod Racisme, Amnesty International, Human Rights Watch etc.

Leave a Comment