31
maj
Seneste opdatering: 3/1-15 kl. 1525
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Foran synagogen i Krystalgade og Københavns Hovedbibliotek. Marvin Gaye – Wherever I Lay My Hat (thats my home) (klik f. helskærm) Het verhaal achter de foto.

Ingen lavere, S ?

Det må være svært at finde et mindre socialdemokratisk parti i hele EU. Et par år til, og det er helt væk. Venstre og DF har næsten flertal alene: 47.7%.

Helle Thorning har slået Nyrups 14 år gamle bundrekord i vælgeropbakning. Socialdemokraterne får i den seneste meningsmåling fra MEGAFON den laveste opbakning i analyseinstituttets historie, og var der valg i dag ville kun 16,9 stemme på partiet.Det kan sammenlignes med, at partiet var nede på 17,7 procent i en enkelt måling, da debatten om daværende formand Poul Nyrup Rasmussens brudte efterlønsgaranti var på det højeste i 1998. Den 14 gamle bundrekord er nu slået med Helle Thorning-Schmidt som rorgænger. Og målingen er generelt dårlig nyt for rød blok, der samlet set står til bare at få 43,4 procent af stemmerne, mens blå blok ligger på 56,6 procent.S i historisk dårlig MEGAFON-måling Ekspert: S risikerer en nedsmeltning.

“Gulled og Nuur har ikke gjort noget”

Den yngste af de to sigtede, NW, gik i 8. og 9. klasse på Åby Skole inden han i august 2010 blev optaget på teknisk gymnasium, HTX.Her blev han imidlertid smidt ud grundet for meget fravær ovenpå en rejse til Yemen.I stedet startede han i 10. klasse på Center 10 på den tidligere Frydenlundskole. Herfra var han, ifølge avisens kilder, to gange i Somalia i foråret 2011, på noget som flere havde en mistanke om ikke kun var familiebesøg. På 10 klasses centret vakte NW opsigt ved at gå traditionelt klædt med kjortel og kalot.Den yngste af de to brødre, der sigtes for terrorplaner blev smidt ud af to gymnasier i Aarhus på grund af rejser til Yemen og Somalia. M. Nuur W.’s Facebook prydes af et stort foto af Anwar al-Awlaki, der blev dræbt af et Hellfire missil i Yemen i 2011..

Faderens ‘argumenter’ er et studie i ikke-vestlig tankegang. Det forholder sig som hr. Mohamed siger, fordi han siger det. Sønnerne er gode patriotiske danskere, fordi han siger det. Det synes ikke at besvære ham, at storebroderen har opholdt sig over en måned i et berygtet Al Sahbab stronghold Elasha Biyaha, inden han var tre måneder undervejs via Sverige hjem til Kastrup. At han skriver radikalt, rettroende retirader på ‘Facebook,(se flere Facebook-screenshots her) eller at PET ikke har for vane at gribe til mod uskyldige, deres statistik taget i betragtning. Jeg er ikke bekendt med, at de har rejst en terrorsag, der ikke holdt vand i retten. Eller at lillebroderen…….vi stopper her. Det er irrelevant for hr. Muhammed eller Mohamad – Muhammed-koefficienten for de tre i denne historie er 100, – er to tusind års europæisk logik og rationalitet er gået helt udenom hans lukkede, somaliske psyke. De er gode drenge, om de så bliver dømt. PET: Storebror trænet i islamistisk højborg til terror. SE også Karen Jespersen: Er han terrorist? Han var da ellers så sød.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


bowlaren

Posted: 31 maj 2012 - 15:50 - Svar

BeCool

Posted: 31 maj 2012 - 18:04 - Svar

Somaliabsurditeter

Først flygter de fra Somaliland for at søge politisk asyl i Danmark på grund af politisk eller religiøs forfølgelse.
og hvis de blev sendt tibage ville de blive dræbt, men så snart de har fået permanent opholdstilladelse begynder
De at rejse tilnbage til det land de er “flygtet” fra. De kan over i købet opholde sig i flere måneder i Somalien!
Absurditet nr. 1

Mange kommer som enkelstående krigstraumatiserede “børn”‘ så får de nemlig den maksimale understøttelse og værge.
Når de har fået permanent opholdstilladelse går næste projekt ud på at få hele deres storfamilie op til Danmark. Når hele
familien er kommet til Danmark, der stiller alt gratis til rådighed, burde man gå ud fra at den herbragte familie udviste
en smule ydmyghed og taknemmelighed overfor Danmark. I stedet for går det ud på at udplyndre værtslandet så
meget som muligt: arbejde så lidt som muligt (ca. 80% er på offentlig forsørgelse), snyde og bedrage det offentlige
så man kan suge endnu flere penge ud af systemet, føde så mange jihadister som muligt og kan suge endnu flere penge
ud af systemet i form af børnepenge, voldtage vore kvinder, røve og plyndre danskere og forsøge at dræbe danske statsborgere
fordi de har fornærmet fredens profet, der i virkeligheden var krigsherre, holdt kvinder som sexslaver og var pædofil!
At behandle sit modtagerland som stiller alt gratis til rådighed på denne måde er absurditet nr.. 2

I Politiken skrev en somalier der havde taget en videregående uddannelse – undtagelsen der bekræfter reglen – at hvad
fanden lavede Søren Espersen i Danmark? Som svar på Søren Espersens spørgsmål hvad fanden laver 18.000 somaliere
I Danmark? Underforstået andet end at tygge kat, udsuge de offentlige kasser og føde jihadister an masse.
Men Politiken går fuldstændig amok i en glæde

  steen

  Posted: 31 maj 2012 - 18:12 - Svar

  og for at det ikke skal være løgn:

  PET: Danske millioner ender hos terrororganisationer

  Terrorister får danske penge i støtte, for ifølge PET sendes der hver dag penge fra blandt andre somaliere i Danmark mod terrororganisationer.

  Mellem 27.000 og 55.000 danske kroner ender hver dag i favnen på terrororganisationer i udlandet. Penge, som typisk indsamles hos personer i Danmark, der ikke aner, hvem modtagerne er, fortæller Politiets Efterretningstjeneste, PET, til Morgenavisen Jyllands-Posten.[..]

  Ifølge danske myndigheder er der blevet sendt 1,4 milliarder kroner fra somaliere i Danmark til Dubai, og herfra er pengene angiveligt røget videre til Somalia.

   Robin Shadowes

   Posted: 31 maj 2012 - 19:11 - Svar

   OT men tänkte ändå tipsa dig om att Exilen har på senare tid börjat så smått hitta tillbaka till formen före Fenrisulvs för tidiga bortgång. Admin har ändrat skin och rensat bort några irriterande troll och spammare och deras trådar. Finns till och med en tråd om det gamla Exilen, som fått mig att känna mig som en riktig n00b. Hittade väl inte dit förrän 2008 eller något ditåt. Men RL, Absurd och några till snackar nostalgi om tiden innan dess, då Exilen var mer underground.

   http://exilen.forumotion.eu/t815-gamla-exilensare

BeCool

Posted: 31 maj 2012 - 18:14 - Svar

rus. Endelig et positivt billede af en somalier, der passer perfekt ind i Politikens verdensbillede og dens pk-læsere
Absurditet nr. 3

  steen

  Posted: 31 maj 2012 - 18:15 - Svar

  han er grønlænder, hvis du sigter til mit foto. Hvad mere kan man se ud af det ?

   Rune

   Posted: 31 maj 2012 - 19:31 - Svar

   Har lagt merke til at du tar en del bilder av mennesker og publiserer på bloggen. Spør du dem om lov til å ta bilde av dem, eller bare knipser du i vei?

    steen

    Posted: 31 maj 2012 - 19:40 -

    @ Rune: Det sker, jeg spørger, men ikke ret tit. Så får jeg poserede fotos, og det vil jeg som regel ikke. Jeg bringer alligevel aldrig billeder af fremmede i pinlige eller fornedrende situationer. Jeg synes selv den åbenbart hjemløse grønlænder er et ret optimistisk billede. Der er noget ukueligt ved ham.

    Der er desværre mange i København, der ikke kender § 264 i straffeloven, der omfatter bestemmelserne for fotografering på offentlig og privat plads. Selvom de ikke har noget at skjule (kriminalitet, stoffer, prostitution) tror de, at de skal spørges om lov, og det skal de jo ikke. Jeg er endda blevet angrebet af sådan en type, – gæt selv hvilken – men han ville have ønsket, han havde ladet være, da han lå på skadestuen. Hvordan jeg sendte ham derhen, hører til mine firmahemmeligheder.

Info

Posted: 31 maj 2012 - 18:32 - Svar

VAD SÄGER NI DANSKAR?

När ni får höra att det varit slutplädering för de fyra SVENSKAR, som tänkte halalslakta Jyllands-Postens redaktörer?

Kalle, Olle, Uffe och Svenne? Ja, svenskarna är hemska. Så här rapporterar Sveriges radios (Studio Ett) hemsida idag:

”Idag var det slutpläderingar i rättegången mot de fyra svenskar som står åtalade för terrorbrott mot tidningen Jyllands-Posten i december 2010, som hämnd för att man publicerat karikatyrteckningar av profeten Mohammed. Svenskarna misstänks ha planerat ett attentat mot tidningsredaktionen där de skulle skjuta och skära halsen av journalister. – – – Samtal med Sveriges Radios Nordenkorrespondent Jenny Sanner Roosqvist och journalisten och författaren till boken Jihad, Magnus Sandelin. ”

Kanske säger ni: Det måste vara något allvarligt fel med hela den svenska journalistkåren. Unik i hela världen i sin våldsamma oikofobi.

  Morten - - -

  Posted: 2 juni 2012 - 23:52 - Svar

  @ Info

  Svensk journalist tjener som eksempel på noget, der er gået over gevind – også blandt danske journalister. Man taler rent ud om “svenske tilstande”, uanset på hvilken side af dikotomien, man mener at befinde sig. På den led gør svensk journalist noget gavnligt, ved at udstille PK, når den er aller-, allerværst. Selv meget venstresnoede journalister uden for Sverige bliver forskrækkede … Og det er godt for os. Men selvfølgelig skidt for jer.

  Svensk journalistik handler på visse fronter om at skabe, hvad man selv oplever som “frugtbare misforståelser” hos læseren, og hindre denne i at forstå de rette sammenhænge. Og ikke om at oplyse.

  Det er katastrofalt og meget farligt, fordi de bevidste bestræbelser på at omgå sandheden har fået karakter af massepsykose. Svenskerne er det eneste folk i Norden, der har en fortid der er præget af virkeligt ekstrememe forbrydelser, og denne tendens til at gå til yderligheder er fulgt med ind i den moderne civilisation, selvom den heldigvis ytrer sig anderledes. Men ikke desto mindre stadig destruktivt.

  – – –

  Peter Buch

  Posted: 3 juni 2012 - 13:52 - Svar

  Fra Harald Blåtands tid over Karl d. 10, Dahlberg med flere til vore dage er svenskere at se herfra at bedømme som- farlige folk. Svenske jornalister er her vel blot at regne som andre svenskere- farlige folk, generelt set.

   Bjovulf

   Posted: 3 juni 2012 - 17:33 - Svar

   Med undtagelse af deres fodboldlandshold i nyere tid 😉

Ole Burde

Posted: 1 juni 2012 - 17:08 - Svar

Det eneste positive som nogensinde er komet ud af Somalia er tilsyneladende Ayan Hirsi Ali . Måske er hun en mutation …eller måske er hun bare undtagelsen som bekræfter regelen.

Morten - - -

Posted: 3 juni 2012 - 16:31 - Svar

“Faderens ‘argumenter’ er et studie i ikke-vestlig tankegang.”

Her spørges ikke “hvad”, men “hvem”. Derfor er hvad-som-helst, der kan siges til gunst for de pågældende, for et “argument” at regne.

– – –

Leave a Comment