9
jun
Seneste opdatering: 9/6-12 kl. 1803
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Birgitta Ohlsson (Folkpartist – dvs. svarende til danske Venstre, Gud hjælpe mig) skrev for en del år siden den berygtede artikel “Avskaffa Sverige”. Den opgave er nu langt fremskreden at den kører af egen kraft og fase 2 går i gang: At afskaffe sådan nogle som mig og DF, der minder hende om Hamas og al-Shabaab, ‘fordi vi bruger sociale medier og holder jul for enlige mødre.’ ‘Demokratiministeren’ skal granske og ‘kortlægge’ mig. OK: Jeg bruger ikke Facebook og Twitters kaskader af ævl, og jeg laver noget helt andet med ‘fattige enlige mødre’, end at holde jul, men nu ved man, hvem der ligger bag, når frie blogs må flage ud til USA for at slippe for denne verdens formyndere og åndelige svenskere. EU betaler hende for at afskaffe mig, man skulle ellers tro Bryssel havde hænderne fulde med at undgå at afskaffe sig selv i øjeblikket, men det må være en Hitlersk Götterdämmerung- sortie, EU har i tankerne. We Will All Go Together When We Go, bare man dog ikke skulles følges med enfoldige typer som verdensforbedreren Birgitta Ohlsson. Historikeren Herman Lindqvist lancerer i dag udtrykket “sadonationalister” om sine landsmænd m/k, og tak for det.

Högerextremismen i Europa ska nu bekämpas under svensk ledning. Under två år ska den kartläggas och konkreta förslag på åtgärder presenteras. Svenska demokratiministern, Birgitta Ohlsson, som ska leda projektet, säger att högerextremisten blivit mer sofistikerad och jämför den med Hamas. – “De anordnar julfirande för fattiga ensamstående mammor på samma sätt arbetar Hamas i Gaza eller al-Shabaab i Somalia säger hon. Vi ser att båda parlamentariska och icke-parlamentariska grupper blir starkare i Europa, säger” Birgitta Ohlsson, som är demokratiminister, till DN. Länderna som ska studeras är förutom Sverige: Norge, Danmark, Finland, Storbritannien, Nederländerna, Tyskland, Polen, Ungern och Slovakien. Ohlsson ska granska högerextremismen. Högerextrema ska kartläggas

Gendercide: “To fight for women’s rights is to risk your own life”

“At least five women in Turkey are killed every day,” Gülbahar said. These murders are often called “honor killings.” Girls and women are killed for bringing dishonor to their family – having a boyfriend or an extramarital affair, or even just wearing clothes deemed too immodest by their more conservative male relatives. The lawyer leans forward, setting her cup down with such force that the sweet black tea spills onto the table, narrowly missing a pile of files. “It’s gendercide, like genocide, that’s what it is!”

More than a third of women in Turkey have experienced sexual and physical violence at some point. An anti-violence law introduced in March was watered down by Prime Minister Erdogan. Activists fear an erosion of rights. Domestic violence in Turkey rife despite new law

Uwe Max Jensen er nøgensolidarisk med Julia Timosjenko

Ukraines tidligere premierminister Julia Timosjenko blev sidste år kendt skyldig i magtmisbrug og sendt syv år i fængsel. Ifølge lokale kilder er hun blevet mishandlet i fængslet. Da Ukraines tidligere premierminister Julia Timosjenko, der er mest kendt i vesten for sin karakteristiske fletning, i april blev overført fra et fængsel i Ukraines næststørste by Kharkiv til et hospital for at blive undersøgt for rygsmerter, blev hun ifølge en parlamentarisk ombudsmand i hovedstaden Kijev udsat for mishandling. Kunstner er nøgensolidarisk med Julia Timosjenko (Se også: Uwe Max Jensen er nøgensolidarisk med Den Lille Havfrue.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


EH

Posted: 9 juni 2012 - 17:29 - Svar

Jeg tror ikke dette psykiatriske tilfælde og hendes ”bagland” helt er klar over hvad de har gang i. Hvis de nu ville slippe drinksglasset et øjeblik og lade tågerne lette lidt fra deres blødgjorte hjerner, så ville nogen af dem MÅSKE opdage at deres vanvittige tanker netop tumler med at afskaffe demokratiet. Jeg er ikke optimist på deres vegne og jeg er slet ikke optimist hvad angår Sveriges fremtid. Er det et tilfælde at nogle af de mest rabiate demokratibekæmpere er af svensk afstamning? Nå, men lad os se hvem det er som skal afskaffes. MINIUM 20% af samtlige Europæiske landes befolkninger. (formentlig alt for lavt skudt) ”Faren” kommer jo ikke fra nogle højtråbende højrenationalistiske og voldelige grupperinger, vel? Den virkelige fare for deres Torneroseverden er den vrede og frustration som breder sig i den almindelige befolkning, som f.eks mig og en hel del af de ganske almindelige (hårdtarbejdende, var jeg lige ved at sige) arbejdere og funktionærer, som jeg dagligt omgås. Men hvad ved de tiltagende virkelighedsfjerne, isolerede og desperate Brussel politikere om den virkelige verden. De ved åbenbart ikke engang hvad der foregår lige udenfor deres tonede vinduer. Der bliver i hvert fald ikke snakket så meget om Byens tunge indvandrerproblemer. Man skal til bloggene for at få lidt mere af sandheden frigjort. Det er naturligvis derefor de er efter jer, og os andre. Et Stasisamfund venter lige om hjørnet, hvis ikke disse personer bliver stoppet. Nu vil jeg ikke anvende ordet afskaffe. Det skal man som bekendt være forsigtig med. Bare spørg Helle Thorning. (nå det var et lille sidespring)
De vil naturligvis ikke lykkes med dette projekt. De er godt i gang med at gøde til yderligere vækst.

Torgny Sund

Posted: 9 juni 2012 - 19:15 - Svar

Detta är ett politiskt initiativ, med en väldigt obehaglig agenda. I DN´s artikel, sägs att det är ett problem att även parlamentariska grupper växer sig starkare i Europa. Därför ska “nyckelgrupper” – bl.a. tjänstemän inom stat & kommun – undervisas i att tycka och agera “rätt” i sina samhällsroller och förmedla detta till allmänheten. Samtidigt ondgör sig Birgitta Ohlsson över att högerextremister i Tyskland, använder alltmer sofistikerade metoder och “tar en roll där samhället har abdikerat och civilsamhället är svagt”. Att hon själv nu använder samma metoder, tycks inte bekymra henne. Förmodligen för att det är praxis inom de kretsar hon rör sig.

DN´s artikel ger mer frågor än svar. T.ex. varför kartläggs inte orsaken till att politikerna abdikerat och civilsamhället försvagats? Det perspektiv, som Birgitta Ohlsson har valt att använda sig av, är en strategisk kuliss som i själva verket döljer en politisk agenda med syfte att eliminera de politiska partier som har en annan syn på massinvandring och mångkultur. Att Sverigedemokraterna är en av de parlamentariska grupper som riksdagens 7-klöver valt att kalla rasistiskt, främlingsfientligt och högerextremt, har de visat med råge. Vad betyder egentligen “högerextremism” för Birgitta Ohlsson och Eu?

När Birgitta Ohlsson upplyser om att de forskare som anlitas till kartläggningen, redan har sin lön på annat håll, så uppkommer osökt ytterligare frågor. Varför arbetar de inte med det de får lön för? Har de friställts från annan forskning? I så fall, vilken? Man får intrycket av att dessa forskare lyfts upp ur sina stolar och dumpas på andra, i ett politiskt syfte.

Kartläggningen ska vara klar till våren 2014 – strax innan valet. Naturligtvis är detta en strategi snarare än tillfällighet. Fram tills dess, så kommer Pk-media vara fullt upptagna med att piska upp stämningen och skapa ringar på vattnet med sina propagandamegafoner. Efter 2014, kommer Birgitta Ohlsson – drottning i Hyckleriets Högborg, tillika demokratiminister (!?) och Svensk Folkrasist – tvingas till självrannsakan om hennes initiativ till denna kartläggning någonsin skulle ha sjösatts. Fast kanske har hon avgått innan dess …

Anna

Posted: 9 juni 2012 - 21:06 - Svar

Så talar en utopist som inte har ett hum om det mänskliga psyket. Man skulle lika väl kunna skriva: Trots att slumpen avgör i vilken familj man föds så håller människorna krampaktigt fast vid sina familjer.
Den som säger att hon älskar hela mänskligheten älskar ingen alls. Det Birgitta Ohlsson förespråkar är mental planhushållning. Hur kan en person som tror på marknaden (vilket jag utgår ifrån att hon som liberal gör) tro att man kan centralstyra hela mänskligheten? Hon vet inte om det, men hon är kommunist.

Många länder i väst har ett ledarskikt som helt saknar verklighetsförankring. Vi styrs av galningar!

Vagn Henning

Posted: 9 juni 2012 - 23:16 - Svar

Skægt at Sverige har en demokratiminister. Det er klart at sådan noget må staten sørge for at styre, eller løber det af sporet… /s

Leave a Comment