20
jun
Seneste opdatering: 21/6-12 kl. 0932
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

The Guardian interviewer Marine le Pen.

Religionsdialog ved fransk moskéindvielse

 

Godt begyndt er halvt fuldendt. Ved indvielsen af stormoskeén i Saint-Etienne kom forskellige muslimske fraktioner i dialog og derefter op at diskutere med politiet: Sammenstød ved indvielsen af moskeen Mohammed VI i Saint-Etienne. Lidt syd for i Marseilles er der givet grønt lys for byggeriet af Frankrigs ubetinget største mega-dialogcenter i Marseille, hvor hele 14.000 religionsdebattører kan knalde panden i gulvet og røven i vejret på samme tid: Grand Mosque of Marseille gets green light after court case. I København nedlægger vi som bekendt, takket være næsten samtlige politikere på Rådhuset, 16 kirker og bygger to dialogcentre, der skal føre det næste århundredes Oslo-proces i Københavns Kommune.

Det forenkler selvfølgelig logistikken for PET og kommende forhandlingsdelegationer, at have dialogen koncentreret geografisk, det sparer benzinpenge og så ligger skadestuen på Bispebjerg Hospital lige rundt om hjørnet, hvor de i samtalens ånd har kulturelle mediatorer’ parat. Psykiatrisk afdeling er kun nogle hundrede meter ekstra væk, og kirkegården cirka hundrede til. – Og for at runde Frankrig af: Self-proclaimed Al-Qaeda member takes hostages in Toulouse bank.

Den tyrkiske stat (Diyanet) skal uddanne danske imamer

Hvis danske politikere vil vide noget om Diyanet, var det Tyskland, de skulle studere, hvad de naturligvis ikke kunne drømme om. Der kontrollerer Diyanet lige under 900 moskéer. Her er hvad indvandringsvenlige Spiegel skriver om Diyanet på engelsk for en sikkerheds skyld. Tyrkere er værre end rædselsfuldt integreret i Tyskland, ikke mindst takket være den tyrkiske stat, og hvad Erdogan mener om integration og assimilation, er i al fald kendt i Danmark udenfor Folketinget.

Tyrkisk forening vil rekruttere imamer blandt nydanskere og har iværksat et uddannelsesprogram i Tyrkiet til formålet. DF er skeptiske, mens S kalder projektet »positivt«.Det er ikke videre positivt, at en tyrkisk forening vil have flere religiøse prædikanter i Danmark med kendskab til det danske samfund.[..]

I øjeblikket studerer syv nydanskere islam på tyrkiske universiteter for senere at kunne fungere som religiøse prædikanter i Danmark. Traditionelt er de godt 30 tyrkiske imamer i Danmark udsendt af »Direktoratet for Religiøse Anliggender« i Tyrkiet, og de kan typisk kun arbejde her i landet i tre år. Direktoratet, bedre kendt som Diyanet, støtter Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse og fungerer i høj grad som den tyrkiske stats forbindelsesled til herboende muslimer.Religiøst studieophold får blandet modtagelse, Nydanskere uddannes som imamer i Tyrkiet

EEC: Europe in Constant Crisis


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 20 juni 2012 - 09:17 - Svar

Fra islam´s tabuisering af sex og forherligelse af vold flyder en endeløs malstrøm af grotesk og livsfarlig adfærd.

Og Vestens multikulturalistiske establishment føler sig kaldet til at overøse deres landsmænd med den.

Tak, men nej tak!

GottesWerk

Posted: 20 juni 2012 - 10:11 - Svar

Det er som om statsmænd rejser rundt og praler med hvor mange indvandrere de har taget ind: “Se her hvor gode vi er”. Imperial multikulturalisme! Statsmænd, der soler sig i andre statsmænds benovelse og måbende undren over hvor mange indvandrere landet har taget ind.

JensH

Posted: 20 juni 2012 - 11:24 - Svar

Så sætter det Britiske underhus foden ned:

“Stop giving foreign criminals a right to stay in the UK, say MPs following landmark vote

In a landmark vote, MPs last night ordered judges to stop granting foreign rapists and killers a ‘human right’ to stay in Britain.
The motion – the first of its kind – was passed after the Commons heard the horrifying scale of the way overseas convicts are abusing Labour’s controversial Human Rights Act.
According to Home Office figures, 1,888 overseas offenders played the legal system by lodging appeals under the legislation last year.
Of these, 409 were allowed to stay – 185 of them because the criminal had a right to a ‘family life’ here under Article 8 of the Act.”

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2161912/Stop-giving-foreign-cr iminals-right-stay-UK-say-MPs-following-landmark-vote.html

  Erling

  Posted: 20 juni 2012 - 22:37 - Svar

  Det lyder mærkeligt. Kan underhuset kommandere rundt med domstolene på den måde?

GottesWerk

Posted: 20 juni 2012 - 11:44 - Svar

Det somaliske voldtægtssvin fra Gullestrup skal ikke glemmes. Han begæres nu udvist af Danmark for bestandigt efter 4 års straf (!). Ja, det var passende efter at have næsten-drabt en lille pige.

http://aoh.dk/artikel/gullestrupsag-anklager-vil-have-17-%C3%A5rig-udv ist

Hvis det skulle ske for én af mine nære, guderne må vide hvad jeg så ville være i stand til… jeg har læst Grishams A Time To Kill….

og mon virkelig vi slipper af med det somaliske voldtægtssvin??? Mon ikke snart han hærger gaderne igen, når han sultent er på udkig efter små, lyshårede piger. Kan danske forældre virkelig sove trygt om natten?

En del udviste udlændinge er jo hoppet over til moradset Sverige, hvor man slet ikke har styr på noget længere. Husk på at svenskerne har 10 x de her sager og deres voldtægtsmænd udvises sjældent efter ½-1½ års straf. En serie-voldtægtsforbryder kører således bl.a. taxa i det centrale Stockholm. Ikke noget at sige til at svenskerne snart rammer 7000 voldtægter årligt mo DK og Norges knap 500.

GottesWerk

Posted: 20 juni 2012 - 13:38 - Svar

Nyt Merah-drama under opsejlning i Toulouse lige nu.

Altid interessant at se hvordan medierne reagerer. Danske medier

Man må formode svenske journalister også følger med i verdens nyhedsstrømme. So far absolut intet om det i Sverige. Og da slet ikke på det LO-ejede Aftonbladet. Passer måske ikke lige ind i Aftonbladets “Flyktningedagen”. 42,5 mio. på flugt. Deres megalomane chefredaktør, Helin, vil redde dem og skriver: “Därför ska du bry dig -Aftonbladets chefredaktör Jan Helin: 42,5 miljoner är på flykt i världen – hjälp oss att rädda.” Puhaa, svenskerne må holde for igen… importen af blodsugere forsætter, og der kommer svenske lig på bordet hver dag… selv bor Helin et sted hvor det ikke lige brænder: http://sv.wikipedia.org/wiki/Bromma og kan trække et par mio. svenske kroner hjem i årsløn.

anno

Posted: 20 juni 2012 - 17:17 - Svar

– Ak, ja

Turkey hopes for EU visa breakthrough this week

19.06.12 ‘An EU Council source said Austria, Cyprus and France still have “reservations,” but there is sufficient “pressure” for them to back down.
“It’s a little courageous to say that we are absolutely sure. But we are hopeful,” Preben Aamann, the Danish EU presidency spokesman, told this website.’
http://euobserver.com/15/116678

  anno

  Posted: 22 juni 2012 - 15:07 - Svar

  EU åbner grænserne for Tyrkiet
  Noget for noget 22. jun. 2012
  Det står fast, efter Tyrkiet og EU-kommisionen underskrev en aftale i går, hvor tyrkerne samtidig skal implementere flere reformer, inden visumaftalen træder i kraft.
  ht tp://politiken.dk/politik/ECE1664049/eu-aabner-graenserne-for-tyrkiet/

JensH

Posted: 20 juni 2012 - 21:06 - Svar

Det er ikke længe siden Norge passerede 5 mio indbyggere, og nu går de efter at nå de 6 mio:

“Det er ikke lenge siden vi passerte 5 millioner nordmenn. I 2029 er vi 1 million flere, mener Statistisk sentralbyrå.”

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8211782

  Marit

  Posted: 22 juni 2012 - 11:14 - Svar

  Det er helt VANVITTIG at Norge ventes å få 1 million flere innbyggere i løpet av bare 17 år ! Og da i form av innvandrede, som i stort er trygdemottakere. Hva med boliger ? Skoler ? Helsevesen ? Infrastruktur ? Matforsyning ?
  Dette vanviddet må stoppes !

Charles Nielsen

Posted: 20 juni 2012 - 21:52 - Svar

Der han kun siges: På denne video figurerede der mange gamle pædofile mænd både med + og kyser.
Så er de endda så uvidende at kalde Islam for en religion, selvom der er et forbrydersyndikat af værste skuffe, so er stiftet for 1390 år siden af en ørkenrøver. !!
Det ender med en gevaldig stor bombe, når tiden er moden. !! Ventetiden er lang, selvom enden er nær.

Og Nordmændene er ikke blevet klogere, siden Breivik fortalte dem, hvad de kunne resikere. !

morten olesen

Posted: 21 juni 2012 - 13:14 - Svar

Le Pen kæmper en heroisk, og forhåbentlig, sejrsrig kamp på vegne af det forvirrede franske folk, der denne gang har stemt på Hollande, der intet vil gøre for at dæmme op for muslimsk indvandring – tværtimod ! Borgerkrigen lurer lige om hjørnet i en række europæiske lande, og primært pga. EUs sygelige trang til at udvise tossegodhed og næstekærlighed (på andres regning og sikker afstand i velhaverghettoerne).

Leave a Comment