31
jul
Seneste opdatering: 31/7-12 kl. 2305
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ian drafts a press release to buy time whilst the ODC work out how to make a multi-faith belief centre in the Olympic Site. Siobhan is convinced that Islam and Muslim are two separate religions.

Når man kan gøre nar af sig selv, er man aldrig helt fortabt. Fra comedy-serien Twenty Twelve. Når man ikke har tv, følger man de OL- afledte historier: The overhyped Olympics: London visitor levels fall by two-thirds over fears of traffic chaos and high prices in massive blow to recession-hit economy. Abu Qatada loses bid to be freed from custody during Olympics.The judge said freeing him during the Games would be ‘exceptionally problematic’.

Indfødte svenskere taber hurtigt terræn i Sverige

Flere af hinanden uafhængige kilder har gennem årene sat det tidspunkt, hvor svenskere bliver en folkegruppe på under 50 % af Sveriges befolkning, til omkring år 2050 – om kun 38 år. Prognoserne har været forudsat at demografitendenserne holdt sig, og det har de gjort. Lige i disse år øger de endda kraftigt i udefrakommendes favør. Det demografiske point of no return er nået for adskillige år siden. Man kan følgeudviklingen mere i detaljer på SCB Befolkningsframskrivningar. Tallene er at betragte som vejledende, da indvandrede figurerer som helsvenske efter to generationer. Sverige krydser et jomfrueligt ocean, der er længere tilbage end der er til ankomststedet, og ingen ved med sikkerhed, hvad der venter på den ukendte destination. Svenskerne er nødt til at håbe på, at 35 års svenske statsminstres fremsyn, var til at stole på, for der er ingen vej tilbage. “Vi vil have Sverige tilbage” ligger lige så lidt inden for det mulige, som at Danmark får Skåne tilbage. ‘Det svundne er en drøm’, som Sandemose skrev.

Statistik från 2011 från SCB visar att andelen barn i åldrarna 0-4 som är födda utomlands eller har minst en utrikes född förälder var 2011 32 procent. Andelen barn i åldrarna 0-4 med två inrikes födda föräldrar var 68 procent.

Andelen barn i åldrarna 0-4 som är födda utomlands eller har minst en utrikes född förälder i storstadsområdena följer enligt följande: Stor-Stockholm, 40,2 procent, Stor-Göteborg, 33,5 procent, Stor-Malmö, 44,1 procent. I riket exklusive storstadsområden är siffran 25,5 procent. Sverige: Vart tredje småbarn har utländsk härkomst, Svenskarna minskar i antal visar befolkningsstatistik

Se også Utländsk bakgrund i alla kommuner 2050 og Framtidens Sverige.
Soldatermode

Soldater og politikere kan opleve tingene forskelligt. Unge, uvidende soldater kommer til Afhanistan og tror de skal installere Anders Foghs demokrati, kønslighed og pride-parader, opdager hvordan forholdene er på jordplan og hvordan de lokale betragter dem. Skuldermærket ser jeg som en ironi over, hvordan afghanerne ser dem, som da homoseksuelle adopterede skældsordet ‘bøsser.’ Pork eating crusader patch is insulting to most Muslims, Infidel gear $5.99.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Otto

Posted: 31 juli 2012 - 23:25 - Svar

Och för någon som har klarat nians matematik (vilket de flesta som kommenterar här inte har uppenbarligen) så kommer ju det alltid att vara en majoritet “svenskar” i Sverige.

  steen

  Posted: 31 juli 2012 - 23:32 - Svar

  hvis man med det mener “med svensk pas” – ja, men det er jo fiktion.

  Udtrykker du dig altid så civilliseret når du skal aflevere en kvart indsigt ? Du er en anybody uden IP adresse med en tilfældig hotmail, du har ikke bestilt andet end at provokere, ser jeg.

  Mon ikke jeg skal vise dig vejen ud fra denne blog? Det finder jeg ud af til i morgen.

  LarsS

  Posted: 31 juli 2012 - 23:35 - Svar

  Tu quoque!

  Bjovulf

  Posted: 1 august 2012 - 06:00 - Svar

  Har du egentligen klaret av den själv, Otto? – det verkar nämligen inte så 😉

  Du fatter tydligen ingenting als och vägrer helt att se dom enorma problemer och mycket alvarliga konsekvenserna av den oansvariga svenska invandrings- och asylpoltiken på sikt, därför att de inte harmonerar med dina naiva och frälsta PK-åsikter om ändlös godhet – på andras kostnad. Du är ju
  helt enkelt uten kontakt med verklighetens “kulturberikade” Sverige. När bara det inte finns såna otrevliga
  och alvarliga problemer, där Otto och hans familj bor, då existerar de nog inte als, eller hur?

  Ja, vi känner mycket väl din typ här i DK också. Folk som flest skrattar högt av såna som er numera,
  och exakt samme sak kommer naturligtvis att hända i Sverige innom få år, när de konlikt-rädda och kuvade
  svenskerna allt mera börjar att se rakt igennom alla “elitens” PK-lögnar och bedrageri. Ni har faktiskt redan förlorat, Otto 😉 – helt oavsett vad era löjliga ( statsfinansierade! ) medier försöker att uppfostra svenskea folket med av vansinniga påhit om det multikulturella samhällets många välsignelser.

  Ett litet bra råd för deg, Otto. Så okkunig som du är om det mesta, då bör du ju nog inte börja att jämnföra utbildninger här. Du kommer nämligen bara att göra deg totalt till åtlöja – altså även mera än normalt 🙂

  Jag vet til ex. med garanti minst tio gånger så mycket om matte som du ( inklusiva statistik ).
  Jag arbetar nämligen professionelt med såna saker ( matematiske computer-modeller etc. – partielle differentialligninger, numerisk løsning af ulineære ligningssystemer vha. iterative metoder, digital billedbehandling & analyse … ).

  Så kanske bör du bara hålla en MYCKET låg profil, Otto?

  Det är absolut inte det rätta forum for en stackars ignorant som deg at föra seg främ om dessa saker,
  aven om du tydligen inbillar deg själv, att du är på et mycket högre niveau än vi andra.
  Vi ser rakt igennom deg omedelbart – ser straks att det bara finns mycket små hål i din okunnighet.

   Otto

   Posted: 1 august 2012 - 08:28 - Svar

   Bjovulf: Jag är inte paranoid och jag är inte rasist. Det är skillnaden mellan dig och mig. Rädsla och xenofobi kommer ur okunskap. Jag är inte rädd men du är. Vem är då den okunnige? Jag hoppas verkligen att Sverige inte följer Danmark i utvecklingen.

   Kulturberikad? Feta danskar kommer hit och snackar sin rotvälska?

   Elitens PK-lögner? Att danskar också är människor?

   Ni slänger er med massor av uttryck som inte har någon som helst bäring i det vanliga livet. Det är skitsnack med lite nya ord.

    Markus

    Posted: 1 august 2012 - 10:21 -

    Otto,
    “paranoid”, “rasism”… haha. Du borde kanske läsa på lite utöver Aftonblaskan (kräver att man är litterat och inte “literat” dock)? 😀
    Jag är mest förvånad över att du inte kör med “islamofobi”, Ayatolla Khomeinis eget hittepå-ord.

    Bjovulf

    Posted: 1 august 2012 - 13:58 -

    Bjovulf: Jag är inte paranoid och jag är inte rasist. Det är skillnaden mellan dig och mig. Rädsla och xenofobi kommer ur okunskap. Jag är inte rädd men du är. Vem är då den okunnige? Jag hoppas verkligen att Sverige inte följer Danmark i utvecklingen.

    Nej, det är jag faktiskt inte – även om du föredrar att tro detta, därför att du uppenbarligen har blitt
    hjärntvättat med sånt där PK-nonsens sedan barndommen – i skolan och i era löjliga medier i Sverige,
    där man inte får debattera problemen rakt ut och tycka saker, som är obekvämma för redaktionerna –
    och nu tydligen tror blindt på det utan nånsin att tänka efter SJÄLV.

    Rädd? Näh, men det kommer du att bli, Otto.

    Men jag är mvcket bekymrat för våra fina och bra grannar, som hållar på att förstöra sitt fantastiska,
    fina och engång så trevliga, välfungerande och SÄKRA land FÖR ALTID, därför att ni bara är aldelas
    för hjälpsamma, trevliga och blåögda för ert eget välmående och säkerhet. Det är ju för fan som att se
    på små barn, som lekar med eld eller på kanten av en djup avgrund.

    Och sen kommer vi i DK ju at bli grannar till det nästa Beirut eller Balkan, om denna totalt naiva kurs kring invandrings- og asylpolitiken i Sverige tillåts att förtsätta mycket längre, vilket inte als blir roligt för os
    heller. Men naiva, okunniga och likgiltiga Otto med den välputsade glorien på sin höga humanistpiedestal fattar fortfarande inget als av, hur det kommer att gå, när ni inte kan styra ert land längre.

    Problemen är ju redan mycket alvarligare i Sverige än i Sverige, så vad är då den mest sannolike prognos, om du nu slår hjärnen till bara en sekund? Jag tror, att det starkt kuvade svenska folket äntligen är på väg att vakna upp på alvar till at erkänna politikernas och den självutnämnta elitens förrädderi mot sitt eget folk.
    Och då kommer det ju att bli “riktigt interessant” … också för deras usla medlöpare, som till ex. du, Otto 😉

    Du har absolut ingenting als att ha din känsle av överlägsenhet i, Otto.

    Kulturberikad? Feta danskar kommer hit och snackar sin rotvälska?

    Nej, det är ju nog inte dom, jag tänker på, men detta viser ju tydligen DIN intolerans imot dina granner –
    som ju faktiskt har en kultur och ett språk mycket lik de svenska – och som inte kunna tänka seg att ställa
    till med bråk eller stilla vansinniga krav, som muslimerne gör – och tillåts att göra av naiva, okunniga och oansvariga politiker, som aldrig har tänkt över konsekvenserna av deras godhet på andras kostnad.
    Jeg tror inte, vägten på danskerne – i gennomsnitt 😉 – skiller seg väsentligt från svenskernas heller.

    “Elitens PK-lögner? Att danskar också är människor?”

    Nej, Otto – nu får du verkligen bestämma deg 😀 ( “Feta danskar kommer hit och snackar sin rotvälska” )

    Ni slänger er med massor av uttryck som inte har någon som helst bäring i det vanliga livet. Det är skitsnack med lite nya ord.

    Nej, inte als – sånt låter vi “experten” Otto om. Du har uppenbarligen ingen som hälst aning om vad du pratar och skriver om.

    Bjovulf

    Posted: 1 august 2012 - 13:59 -

    “Problemen är ju redan mycket alvarligare i Sverige än i Danmark” naturligtvis 😀

    Bjovulf

    Posted: 1 august 2012 - 14:04 -

    Du glömda ju tyvärr helt att berätta för os om dina fina matte-kunskaper, Otto 😉

    Får man fråga, hur gammal du är, Otto?
    Finns det fortfarande et litet hopp för deg?

   Otto

   Posted: 1 august 2012 - 08:28 - Svar

   Bjovulf: Jag är inte paranoid och jag är inte rasist. Det är skillnaden mellan dig och mig. Rädsla och xenofobi kommer ur okunskap. Jag är inte rädd men du är. Vem är då den okunnige? Jag hoppas verkligen att Sverige inte följer Danmark i utvecklingen.

   Kulturberikad? Feta danskar kommer hit och snackar sin rotvälska?

   Elitens PK-lögner? Att danskar också är människor?

   Ni slänger er med massor av uttryck som inte har någon som helst bäring i det vanliga livet. Det är skitsnack med lite nya ord.

Morten - - -

Posted: 1 august 2012 - 08:19 - Svar

Et interessant billede, Skåne. For en væsentlig grund til, at Skåne ikke vender tilbage til Danmark er, at Skåne ikke Selv Vil vende tilbage til det land, Skåne har det meste af sin fortid og kultur tilfælles med. Skåne lærer svensk historie i dag, selvom det er en anden historie, der er relevant. På samme måde gør multi-kultierne regning på, at fremtiden Selv Vil multi-kulti-virkeligheden – eller i det mindste ikke vil kunne forestille sig alternativet længere.

Derfor var det også vigtigt med en kæmpe-indvandring, meget hurtigt, så vi kunne blive stillet over for et fait accomplì, der skulle være et så clean cut til fortiden, som muligt, så generationerne hurtigere oplevede den nye virkelighed som et selvfølgeligt vilkår.

Og dette målbevidste og viljestærke tiltag er lykkedes i meget høj grad over for en passiv befolkning. Eksempelvis er vi efterhånden ikke helt unge mere, vi som kan huske, at der var et motiv for nøgenhed, der hed frisind – et motiv, der kan diskuteres, men som ikke desto mindre repræsenterede en anden opfattelse, end den, nutiden har tilbage: At nøgenhed er lig med liderlighed, for det mener en stor del af befolkningen. Fremfor alle muslimerne. Og nogle af dem sætter magt bag deres synspunkt med voldtægter, chikane, og – i bedste fald – udskamning. Ingen feminist går i dag ned ad Strøget med blottede bryster i protest mod, at kvinders overkrop ikke har samme ret til at være synlig i bybilledet, som mænds. Ellers et standpunkt, der lader sig forsvare.

Og en brugbar målestok for udviklingen, uanset.

For pudsigt nok: Ingen kvinde benytter sig af den “store sejr” til feministerne, som skulle bestå i, at kvinder nu ikke behøver at tildække deres bryster i en svømmehal. For den “sejr” har muslimerne nemlig på forhånd konfiskeret. Og nutidens “feminister” kæmper kun mod “den hvide mand”. For de tør ikke andet. Altimens det har vist sig, at det ikke er “den hvide mand”s standard, der er gældende i svømmehallerne på Vestegnen og andre steder.

Fremtiden Vil Selv. Og fremtidens svenskere Vil Selv. Så skal vi ynke dem? Og vore efterkommere i det hele taget? Behøver vi føle et ansvar? Som forsvarerne af burhønsehold ideligt gør gældende: De kender jo ikke til andet!

Vi har ingen særlig overlevering længere, og ingen brugbar historieundervisning – mange af de, der underviser har en lavtudviklet historisk bevidsthed, fordi de titnok ikke selv blev undervist i historie. I Danmark var historieundervisning fjernet som fag i TI lange år. Så den historieundervisning, der er, beskæftiger sig nu ikke mere med historiens lineære aspekt – bevidsthedens historie – men går op i “materialisme”. For – ikke sandt – hvis historie fortæller vi, når vi fortæller danmarkshistorien? Er det nu i det hele taget inkluderende at gøre det? Nej, så hellere “analysere historiske situationer ved brug af en universel, materialistisk fortolkning af de omstændigheder, der skaber dem”. For en anerkendelse af den historiske bevidsthedsudvikling er en anerkendelse af kultur – og dermed det farligste af alt: Anerkendelse af grundlæggende kulturelle forskelle, og derfor … derfor må aspektet elimineres. Hvad ellers? Det er et modul, der ikke passer i Den Multikulturalistiske Samfundskonstruktion. At der generelt er forskellige niveauer af bevidsthed, baseret på kulturhistorie. Katastrofalt for multi-kulti …

Måske skal vi bare læne os tilbage: Fremtiden ved ikke af, at den har givet afkald på noget. Det har den jo heller ikke! Afkaldet findes indbygget i de vilkår, vi serverer eftertiden som dens realitet. Men det ved den ikke af.

– – –

Maria Due

Posted: 1 august 2012 - 12:37 - Svar

Burhøns er det rette ord.

Info

Posted: 1 august 2012 - 13:41 - Svar

NORDENS STÖRSTA “FOLKFEST”

Hela Nordens största festvecka är inne. Kulturkonservativa Svenska Dagbladet har i god tid presenterat tilldragelsen med en lång hyllningsartikel, rubricerad ”HBT-turism en svensk guldgruva”.

Artikeln återfanns i tidningens avdelning Näringsliv.

Vad gör det, att Volvo och Saab och Vin- & Spritcentralen inte längre är svenskägda företag? Vad gör det, att Absolut Vodka blivit en försäljningsframgång för franska Pernod Ricard och Kalles kaviar för norska Orkla AB? Sverige har ju i utbyte fått något mycket bättre – Sverige har fått Stockholm Pride Festival! Stockholm Pride har äntligen ”satt Sverige på kartan”. ”Gayguiden Spartacus utsåg tidigare i år Sverige till världens gayvänligaste land.”

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/sverige/fler-foretag-satsar-pa-hb t-turism_7376820.svd

Författare till artikeln är en viss Sv.D.-medarbetare, Annika Wilhelmson. Vem är Annika Wilhelmson? Tja, kanske denna:

http://sv-se.facebook.com/annika.wilhelmson.3

Jag noterar en intressant sak: Som första punkt bland sina aktiviteter och intressen listar denna Annika Wilhelmson

SVERIGEDEMOKRATERNA I RIKSDAGEN – NEJ TACK

Hela året har Stockholms bussar åkt omkring utan politiska symboler. Naturligtvis också utan någon rasistisk, svensk flagga eller lokalpatriotisk flagga med Stockholms stadsvapen på taket. Nu under Pride-veckan är det annorlunda. Nu är varenda buss i staden försedd med två flaggor. Två fladdrande regnbågsflaggor, placerade allra längst fram på taket över förarutrymmet i särskilda hållare.

På allmän begäran? Dum fråga. Varför skulle de betalande resenärerna tillfrågas? När landets mäktigaste lobbyorganisation bara behöver göra en lätt fingerknäppning för att förvandla hela kollektivtrafiken till sitt eget propagandaverktyg.

http://www.stockholmpride.org/2012/Nyheter-infor-2012/Pride-invigs-av- Mona-Sahlin-och-Birgitta-Ohlsson-/

Vad skulle hända om jag, när en buss stannat vid en hållplats, stack in huvudet och frågade chauffören:

– Är den här bussen reserverad för HBTQ-personer?

http://motkraft.net/2012/07/06/stockholm-anarchopride-31-juli-4-august i-vi-gor-slut/

“Världens gayvänligaste land.” Det är klart att man undrar, om t.ex. alla innevånare i Danmark genom omröstning har godkänt, att Stockholm Pride är deras största folkfest. En liten upplysning: Sveriges radio diskuterar saken i sina nätkommentarer idag. Bry er inte om att försöka yttra er. Ni blir raderade (censurerade) direkt.

Leave a Comment