2
aug
Seneste opdatering: 3/8-12 kl. 1821
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det er vel sådan, man kort kan sammenfatte svenk jounalistik. Nu er det Pride Festival, hvor voksne kvinder optræder offenligt med ‘løspenisser’, folk opfører sig alment pinagtigt og politikerne ikke forsømmer nogen anledning til at gnubbe sig op af en hellig sag, der ikke har været nogen sag ude i virkeligheden i Sverige i mange år. Nå ja, indtil der blev rigtig mange af dem, der også chikanerer jøder og også har præsteret at myrde en bøsse i Malmø for hans seksualitet alene og stikke knive i maven på paraderende bøsser, der dog overlevede. Protstér imod de politikere, der har skabt disse nye tilstande, så ville paraden gå til et fornuftigt formål og tangere noget virkeligt.

På dette årlige ideologiske ritual var der en “worksshop for farvede HBTQ personer” (QUEER PEOPLE OF COLOR (EJ ÖPPET FÖR ALLA) , hvor kun farvede havde adgang. Arrangøren er ellers chilener og ret hvid, hun hedder endda hedder endda Blanco, men det må være i sjælen, at hun er sort. To Sverigedemokrater møder op efter at have betalt billet for at undersøge, hvordan det kan være at man i Sverige kan arrangere møder, der udelukker folk på grund af forkert hudfarve. Samtalen med de farvede HBTQ personer er optaget på video, og som det ses er der ingen der truer nogen. Det er imidlertid hvad SR’s reportage siger er sket.

Kent Ekeroth, rigsdagsmand for SD ringer nu SR op, for at høre hvorfor de mener de farvede queerpersoner er blevet truet, og hvad SR ville mene om arrangementer, ‘for whites only.’ Samtalen er underholdende, selvfølgelig ved Ekeroth ligesom alle andre, at SR fabrikerer fiktioner efter behag når det skader SD og passer SR, og at kun hvide kan være racister, men han bider sig fast. “Jeg må desværre lægge på nu”, siger den konfunderede journalist endelig og flygter ud af røret med sine ‘public service’ løgne.

(“Radioprofilen” Annika Lanz med ‘løspenis’ foran et større publikum. Som trådt ud af en Freud-parodi.) Mon ikke der er voksne homoseksuelle, der synes at dette infantiliserede, politiserede marked for cirkus-sex bare skader og kompromitterer dem? Pride parader i Norden slår åbne døre ind, de udkæmper slag, der ikke er vundet i går, men i forgårs. Selv i mine gamle forældres generation, behandlede dem jeg kendte homoseksuelle ordentligt, fordi de simpelthen var ordentlige mennesker. De diskriminerede ikke homoseksuelle, hvilket selvfølgelig ikke udelukker, at nogle blev udenfor mit univers. Jeg er ikke i min egen levetid stødt på nogen diskriminerede homoseksuelle, og jeg har mødt mange heraf en del svenske.

Hvis homoseksuelle vil holde et karneval, så gør det dog. Det der gør det kvalmende, er at det skal hyldes ind i offerdyrkelse og vulgærpolitik omfavnet af næsten samtlige fjolser i Riksdagen bortset fra SD, naturligvis. I er ikke ofre for andet end jeres egne illusioner og jeres regredierende længsel efter, at have ondt af jer selv. Bliv voksne og slå et slag for homoseksuelle der i verden, hvor det koster en livet, eller hold et karneval, drik og hor og hold kæft!

Her kan man se hvordan man får et Hbt-certifikat af RFSL: Inte lätt att skapa ”ny människa”. RFSL Plakater fra Tunnelbanen i Stockholm (tilsendte mobilfotos)Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Gunnar Biering

Posted: 2 august 2012 - 22:10 - Svar

Også min opfattelse. I mange årtier har det været helt uproblematisk at være homoseksuel i Skandinavien. Tænk på Berlingskes stjerneanmelder, Svend Kragh Jacobsen – han selv og andre spøgte med det, men på en noget mere elegant måde end dagens svenske fjolser.
Det har kun været et problem for dem, der fornægtede deres seksualitet, og som måske havde giftet sig. Men det var ikke samfundet, der havde skabt det problem for dem.
Som student arbejdede jeg nogle somre som chauffør på et vaskeri, hvor bogholderen var bøsse. Chaufførerne grinede og sagde, at selv døden ville komme bag på ham. Og så blev der ikke snakket mere om det.

    steen

    Posted: 2 august 2012 - 22:16 - Svar

    Nemlig ! der var mange i den generation, der blev behandlet udmærket. En anden var Olaf Ussing, (også en af Kardinalerne) som jeg er stødt på en del gange da jeg var ung og køn, og som havde svært ved at holde fingrene fra mig.

    Min gamle far (født 1915) – efter sigende en meget autoritær og gammeldags leder – skulle i 1970 ansætte en højrehånd til at topstilling, som var åben, udpræget bøsse. Han kaldte personalet til møde – det var udelukkende kvinder- og sagde:

    “Forord byder ingen trætte: Han er den bedste ud af 45 ansøgere, jeg vil have ham og I behandler ham ordenligt som alle andre”. Det gjorde de så. Det er 42 år siden.

Info

Posted: 4 august 2012 - 08:30 - Svar

DENNA VECKA FLAGGAR STOCKHOLM

Hela Nordens största festvecka är inne. Kulturkonservativa Svenska Dagbladet har i god tid presenterat tilldragelsen med en lång hyllningsartikel, rubricerad ”HBT-turism en svensk guldgruva”.

Artikeln återfanns i tidningens avdelning Näringsliv.

Vad gör det, att Volvo och Saab och Vin- & Spritcentralen inte längre är svenskägda företag? Vad gör det, att Absolut Vodka blivit en försäljningsframgång för franska Pernod Ricard och Kalles kaviar för norska Orkla AB? Sverige har ju i utbyte fått något mycket bättre – Sverige har fått Stockholm Pride Festival! Stockholm Pride har äntligen ”satt Sverige på kartan”. ”Gayguiden Spartacus utsåg tidigare i år Sverige till världens gayvänligaste land.”

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/sverige/fler-foretag-satsar-pa-hb t-turism_7376820.svd

Författare till artikeln är en viss Sv.D.-medarbetare, Annika Wilhelmson. Vem är Annika Wilhelmson? Tja, kanske denna:

http://sv-se.facebook.com/annika.wilhelmson.3

Jag noterar en intressant sak: Som första punkt bland sina aktiviteter och intressen listar denna Annika Wilhelmson

SVERIGEDEMOKRATERNA I RIKSDAGEN – NEJ TACK

Hela året har Stockholms bussar åkt omkring utan politiska symboler. Naturligtvis också utan någon rasistisk, svensk flagga eller lokalpatriotisk flagga med Stockholms stadsvapen på taket. Nu under Pride-veckan är det annorlunda. Nu är varenda buss i staden försedd med två flaggor. Två fladdrande regnbågsflaggor, placerade allra längst fram på taket över förarutrymmet i särskilda hållare.

På allmän begäran? Dum fråga. Varför skulle de betalande resenärerna tillfrågas? När landets mäktigaste lobbyorganisation bara behöver göra en lätt fingerknäppning för att förvandla hela kollektivtrafiken till sitt eget propagandaverktyg.

http://www.stockholmpride.org/2012/Nyheter-infor-2012/Pride-invigs-av- Mona-Sahlin-och-Birgitta-Ohlsson-/

Vad skulle hända om jag, när en buss stannat vid en hållplats, stack in huvudet och frågade chauffören:

– Är den här bussen reserverad för HBTQ-personer?

http://motkraft.net/2012/07/06/stockholm-anarchopride-31-juli-4-august i-vi-gor-slut/

Maria Due

Posted: 4 august 2012 - 13:25 - Svar

NØGENTRIVIALITET

Steen. Din far har været en af de ledere, som mange sukker efter i dag. Han påtog sig uden slingren sit ansvar.

Godt brølt for øvrigt, jeg er helt enig. Angående den krampagtige svenske mokke må man jo spørge sig selv, om hun i virkeligheden er meget bornert eller tror, at hendes tilskuere er det?

Måske har dit indlæg virket inspirerende. JP-journalisten Christian Munk Jensen har i dagens avis et interview med Uwe Max Jensen ”Nøgenrevolution”. Det er illustreret med et stort nøgenbillede af en mand med en plasticpose over hovedet, og man bliver ligesom lidt træt og tænker: nu igen!

JP har ikke villet ofre et link, og med én undtagelse, der forklarer det kuperede look, nøjes jeg med at gengive nogle af journalistens spørgsmål, da svarene er, som man kunne forvente og blot undskyldninger helt ude i hampen.

1. Hvorfor skal vi se dig nøgen, fordi der er nogle russiske rebeller, der er røget i fængsel?

2. Men er der ikke langt fra kønne russiske revolutionære til en nøgen, dansk provokunstner?

3. Hvordan skal det hjælpe de fængslede, at du stiller dig nøgen op?

4. Er du ikke bange for, at der nogle, der kan vende sig mod sagen, når de ser dig nøgen? (godt spørgsmål, MD)

5. Du har tidligere lavet nogle mildest talt kontroversielle værker. Er dette ikke bare endnu en udstilling af perversitet?

UWJ: ”Nej, for der ikke noget perverst ved billedet. Det er bare en nøgen mand, der for at mime, at han er kvinde, gemmer sin tissemand mellem lårene for at vise støtte”

Osv. osv. Skulle nogen have et uudslukkeligt behov for at se flere nøgenbilleder af Uwe Max Jensen, vil google være samarbejdsvillig i lang tid fremover.

Tak til Christian Munk Jensen.

Ellenbågen

Posted: 4 august 2012 - 13:27 - Svar

Jag känner vanmakt!
Jag avskyr allt som den politisk/mediala makten gjort mot Sverige de senaste 50 åren.

Leave a Comment