3
aug
Seneste opdatering: 1/7-14 kl. 1748
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

To herrer der er mere interventionalistiske end jeg er på U.S.A.’s vegne, de ser lovligt lyst på det muslimske broderskab, men det er en scholar fra Yale og en fra Stanford, en ven af Bernard Lewis og en rådgiver for George Shultz, Henry Kissinger og Ronald Reagan, og vi kan godt tåle kvalificerede mellemtoner. Forresten intervenerede Reagan kun to gange på otte år, i Beirut hvor han måtte trække marinerne ud, og på miniøen Grenada, hvor han vandt en glorværdig sejr. Fouad Ajami har en pointe: Hvis U.S.A. vil give Iran og deres atomvåbenambitioner en blodig næse, begynd i Syrien der alligevel er pest eller kolera. Intervieweren Peter Robinson var taleskriver for vicepræsident George H.W. Bush og Ronald Reagan. Reagans søn Ron har besindigt sagt: “Min far var ikke så forfærdelig, som mange mente, men han var heller ikke så fejlfri og vidunderlig, som hans dyrkere nu mener.”

Gøteborg: 42 skyderier i juli måned

1.4 skyderi om dagen. Hvis de sigtede lidt bedre, ville byens mordrate overstige Malmøs. Gøteborg er en større provinsby på 549.000 mennesker. De fleste af skyderierne i Kortedala, en typisk ghetto på 10.000 mennesker mellem to motorveje og to andre ghettoer, Hisingen og Bergsjön, noget afsides fra hvor anstændige mennesker og docenter i socialt arbejde bor. Men da det foregår i Sverige, har det socioøkonomiske årsager: Man bliver arbejdsløs, køber en pistol og begynder at skyde på folk. Det siger sig selv i et klassesamfund af racister:

Vissa personer kring Kortedala torg, som GT pratar med, skyller kriminaliteten på invandringen. Men Torbjörn Forkby, docent i socialt arbete vid Göteborgs universitet, menar att problemen inte har uppstått på grund av nya kulturer. – “Det handlar om socioekonomiska skillnader. Ungdomar som känner att de inte har någon chans att skaffa arbete och bostad kanske tar till andra karriärvägar och blir kriminella,” säger Torbjörn Forkby.

Att det finns människor i Kortedala som skyller på invandringen tycker han däremot inte är förvånande.- “Människor har lätt att längta tillbaka till något som kändes tryggt. De känner att “innan kände alla varandra, då blev ingen skjuten”. Istället borde man se framåt: Hur ska det nya samhället se ut?. Problemen med både kriminalitet och rasism menar Torbjörn Forkby går att lösa genom samarbete,” säger Torbjörn Forkby.

Men Torbjörn Forkbys lösningar känns långt bort i dagens Kortedala. GT träffar en man som vill vara anonym. – “Det blir värre och värre. Jag vågar knappt gå ut längre. Vi flyttar härifrån nu,” säger han. Göteborg drabbat av 42 skottlossningar under juli

Liberalister i Danmark tror ikke på docent Forkbys dundrende øregas. Simon Emil er efter mange år begyndt at lyde som en macho-udgave af Pia Kjærsgaard. Man har lov at blive voksen og klogere. Bare det holder til næste valg. Zenia Stampe bestemmer, vi kommer til at bygge et par nye fængsler. Hun har den forestilling, at vi ikke kan opsige eller kræve en konvention genforhandlet. Visse miljøer reproducerer kriminalitet

Hvis man er blødsøden over for indvandrere, der begår kriminalitet, betyder det bare mere kriminalitet og flere udgifter for det offentlige. Indvandrere med permanent ophold skal kunne udvises, hvis de begår personfarlig kriminalitet eller andengangskriminalitet. Samtidig foreslår partiet, at man ikke skal kunne opnå statsborgerskab, hvis man har begået en straffelovsovertrædelse. Hvis man ser på folk med anden bagrund end vestlig, så er det sådan, at for efterkommerne er kriminaliteten endnu større end for første generation. Man reproducerer faktisk de her kriminalitetsvaner i visse miljøer

Flere kriminelle indvandrere skal smides ud af Danmark, og overtræder du straffeloven, mister du også retten til statsborgerskab.Det er to af de forslag til udlændingepolitiske stramninger, som Liberal Alliance i dag præsenterer på partiets sommergruppemøde i Vejle. Mens Venstre roser Liberal Alliance for den »mere realistiske« tone, venter DF spændt på forandring.»Hvis vi skal tro på Liberal Alliance, kan partiet jo starte med at opsige alle de aftaler om lempelser af udlændingepolitikken, som det har indgået med regeringen,« siger integrationsordfører Martin Henriksen (DF). LA: Ud med kriminelle indvandrere, LA: Konventioner er til for at blive lavet om.

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 3 august 2012 - 19:27 - Svar

En stand up’per, der virkelig turde at sætte noget på spil for alvor –
i modsætning til vore frelste, selvoptagne tåber og naivister …

http://www.b.dk/globalt/komiker-myrdet-for-vitser-om-islamister

Komiker myrdet for vitser om islamister

Den populære somaliske komiker Jeylani Malaq blev i denne uge myrdet. I sine shows havde han klædt sig ud som kvinde og selvmordsbomber og lavede åbenlys grin med islamister.

Af Bent Blüdnikow

3. august 2012, 10:28

Den somaliske komiker Jeylani Malaq, bedre kendt som Marshale, var en helteskikkelse i Somalia, inden han i denne uge mistede livet.

I sine shows havde han klædt sig ud som kvinde og selvmordsbomber og lavede åbenlys grin med islamister. I tirsdags blev han skudt, da han vendte hjem fra arbejdet i Mogadishu.

BeCool

Posted: 3 august 2012 - 20:00 - Svar

Marxistisk dogmatik eller længe leve Kafka

Docent i socialt arbejde Torbjørn Forkby er et skoleksempel på marxistisk akademiske platituder og dogmatik!
Det er selvfølgelig de socio-økonomiske forhold der gør at indvandere bliver kriminelle! At hævde at det har noget
med kultur er i følge Forkby ren racisme.

Hvordan vil Forkby forklare at asiater, etniske (fy for satan i helvede – du må ikke bruge dette ord – det er
ren racisme at bruge dette ord iSverige) svenskere, danskere, nordmænd, tyskere, hollændere, englændere,
Islændinge og østrigere, der lever under samme socio-økonomiske forhold ikke er nær så aggressive, voldelige,
griber til våben, drive by shooting, sprætter folk op med knive og gruppevoldtager?

Den statistik der f.eks. I Norge og Danmark med tydelig signifikans viser stor overrepræsentation af indvandere
I alle vold- og forbrydelseskategorier er forbudt i Sverige fordi den er racistisk!
Hvordan kan man som hæderlig akademisk forsker nægte at bruge empirisk data?
I stedet for banker man sine modstandere med marxistisk ideologi og absurde racisme kategorier.
Ren dogmatik og platitude der intet har med videnskab at gøre!

Hvordan skal mennesker se fremad som Forkby siger, når enhver vision af fremtiden som ikke er multikulti-marxisme
Øjeblikkelig bliver stemplet som ren racisme?

Sverige du er den mest fucked up nation i den vestlige verden!

steen

Posted: 3 august 2012 - 20:18 - Svar

Ja, jeg læste denne her. Da havde jeg godt nok svært ved at holde masken for grin:

SVT Debatt: Torbjörn Forkby, docent i socialt arbete om ungdomsvåldet: ”Vi behöver knappast fler säljande ungdomsprojekt”

Mit liv er desværre ikke langt nok til at skrive om sådan noget ret tit.

Jeg tør ikke sværge på, vi ikke har sådan nogle på Syd Lollands Universitet……………..

Bjovulf

Posted: 3 august 2012 - 23:55 - Svar

Storbritannien: Forældre får livstid for æresdrab

http://ekstrabladet.dk/112/article1802434.ece

Et forældrepar har i Storbritannien fået fængsel på livstid for æresdrabet på deres 17-årige datter for ni år siden

22:49, 03. aug 2012 | Elisabeth Hamerik Schwarz

Et pakistansk forældrepar bosiddende i Storbritannien, meldte i 2003 deres datter forsvundet. 12 uger efter blev hendes lig fundet.

Ni år er der nu gået, og i dag blev de to idømt livstid for æresdrab. Det skriver Daily Mail.

52-årige Iftikhar Ahmed og hans kone 49-årige Farzana, skal tilbringe et minimum af 25 år i fængsel for drabet på deres 17-årige datter Shafilea. De begik æresdrabet, fordi de mente, at deres datter Shafilea var blevet for ‘vestlig’. [ !!! – så var det måske en god ide at blive væk fra Vesten? ]

– For jer var det vigtige, hvorvidt folk i jeres nærsamfund så skævt til jer [!!!], end det var at elske jeres barn. [!!!] Hun var i klemme mellem to kulturer: Det liv, hun så i sin hverdag og ville være en del af, og det liv, som I ville presse ned over hendes hoved [!!!], sagde dommer Roderick Evans ved retten i Chester ifølge Daily Mail.

Morten - - -

Posted: 4 august 2012 - 00:52 - Svar

“Simon Emil er efter mange år begyndt at lyde som en macho-udgave af Pia Kjærsgaard”.

Det lyder lidt som kompensation. LA har åbnet grænserne, samtidig med at kasserne blev åbnet yderligere! Det er til fulde dokumenteret. Det ville det være macho at sige fra over for. Indtil man gør dét, kan man ikke siges at lyde “macho”, hvor højt man så galer, og hvor meget man så puster sig op og farer rundt som en hønsefugl i brunst.

– – -.

  Bjovulf

  Posted: 4 august 2012 - 01:43 - Svar

  Tænk, at man skulle komme til opleve ordene “Simon Emil” og “macho” i en og samme sætning.
  Hvad er sandsynligheden mon for det? 😀

steen

Posted: 4 august 2012 - 01:03 - Svar

Det kunne jo også være, fordi der har været massiv kritik fra deres egne af netop politikken på det område….? Jeg aner det ikke, men det var min første tanke.

  JensH

  Posted: 4 august 2012 - 07:54 - Svar

  Det var også min første tanke da jeg så LA’s nye ‘hårde retorik på udlændingeområdet. Hvis man har fulgt lidt med i debatten på parti-avisen 180grader.dk, så har der her været en sønderlemmende kritik af den bløde linje LA har lagt mht. udlændingepolitikken siden valget i 2011.

Prudentius

Posted: 4 august 2012 - 19:32 - Svar

“…begynd i Syrien, der alligevel er pest eller kolera.”

Mon ikke nærmere det er lungebetændelse eller knopskydende halvmåne-pest, i lungebetændelsens (og dermed Assads) favør!?

Hans regime har været relativt moderat, på den mellemøstlige/islamiske skala, trods dets store afhængighed af Iran.

De sunni-jihadister der står til at afløse regimet vil utvivlsomt myrde løs på kristne, drusere, alawier, kurdere, samt de sunnier der har været loyale med regimet. Det betyder selvfølgelig endnu flere døde og endnu flere flygtninge, der som sædvanligt kun kan ende op i gode gamle Europa, til yderligere belastning af de offentlige kasser og indfødte kvinders kønsdele.

Opstemte af deres sejr vil sunni-jihadisternes næste mål givetvis være både Israel og Irak. Syrien kan i deres varetægt meget vel gå fuldstændigt i opløsning, da der så vidt jeg kan se, igen er tale om endnu et “område” og ikke en nation. Ligeledes kan kalifatdrømmene få rigtigt godt fat, med resultater der er svangre med katastrofer og fuldstændigt uoverskuelige.

Det er Saudi Arabien og emiraterne der fører an i støtten til sunni-jihadisterne. Hvorfor ender vi altid op på samme side som disse blod og olieindsmurte forbrydere? Nå ja, fordi de er olieindsmurte.

Mon iøvrigt ikke Saudi Arabien er målet for Irans givetvis allerede eksisterende atomarsenal? Jeg har svært ved at se dem få smuglet spænghoveder ind i Libanon eller affyrer dem henover hovederne på palæstinenesere, jordanere, syrere og irakere og måske i sidste ende bortbrænde Mahdiens kommede hovedstad Jerusalem.

Saudierne er lige ovre på den anden side af vandpytten og den muslimske apokalypse er fyldt med forventninger om Arabiens og Yemens ødelæggelse via en Allah-introduceret ildstorm.

Syrien har/havde det bedre under Assad, det er jeg ikke i tvivl om, men det er allerede for sent. USA, kæmpen uden hjerne, har vist ham døren, så kan russerne og kineserne rende og skide. Dog må kinerserne lige huske at samle regningen op.

  Machiavelli

  Posted: 5 august 2012 - 08:09 - Svar

  Fuldstændig enig. Men USA og Westen har Intet lært fra Libyen og Egypten. Der er ikke noget, der hedder arabisk forår, det hedder muslimsk isvinter. De abekatte behøver en stærk mand til at kontrollere deres galskab. Nu hjælper USA Oprørerne, de skulle hjælpe Assad. Når oprørerne vinder, og det gør de!, kommer der gang i knivene og massakrerne. Derefter får oprørerne fat i kemiske våben, hvis der ikke forinden sker kedelige ting med de våben.

  Verden er syg, og det er politikerne, der er sygdommen.

silver price

Posted: 7 august 2012 - 20:29 - Svar

“Hvad der skete i Anderlecht, bekymrer mig mere end tidligere tilfælde af vold,” siger Jean-Marie Brabant, formand for for det lokale politis stående komitte. “Da vi ankom vi så straks 20- 25 unge, der kastede sten, molotovcocktails og poser med benzin på vores bil. Det minder om den strategi narkohandlere i Bryssel for nogle år siden brugte til at få kontrol over visse gader for at gennemføre deres handler. Vi troede, at dette fænomen var overstået, men desværre er det dukket op igen. Politiet var heldige søndag aften, de var uskadt i modsætning til en 58-årig kollega, der lørdag aften blevslået bevidstløs af en brosten, der blev kastet gennem sideruden på hans patruljevogn.

Leave a Comment