22
aug
Seneste opdatering: 22/8-12 kl. 1925
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En usædvanlig varm dag – 30 grader – i de sidste soltimer. Jeg har ikke stået netop der i 32 år, tankerne gik tilbage til dengang: Fuglsø Kro, Blå Thor, bad i Ebeltoft Vig, hende, den sorthårede, kvieøjede. Ikke meget andet er forandret end jeg selv. Færgerne ovre ved Ebeltoft, Fregatten Jylland. Tiden går i et øjeblik på samme tid meget hurtigt og meget langsomt, indtil jeg træder ned og ud af tidslommen igen. Der er pilgrimsrejser (= dem, der går mellem markerne, af per og agri (= ager, mark), jeg kun tager mig mod til fordi der er nogen, der gør mig selskab på rejsen. Jeg havde ikke besteget den bakke alene, og hun vil aldrig vide, jeg tænkte på hende da jeg gjorde det. – Den nærmeste by mellem markerne hedder Agri, udtalt “Avri” på lokal dialekt.

Jespersen and Pittelkow: The Power of Islam

Now translated into english on E-book Saxo com

The European Muslim population is growing rapidly and several cities could easily end up with a Muslim majority in the next few decades.

Islam may well soon emerge as a considerable power factor in the European communities, Denmark included, and in this context Karen Jespersens and Ralf Pittelkow’s book The Power of Islam is a very necessary wake-up call. It shows – with a wealth of supporting evidence – the dramatic consequences of a revolutionary new reality: Muslim parallel communities, radicalisation of young Muslims, oppression of women, crime, the curbing of free speech, islamism, terrorism and multicultural dissolution.

The authors stress that Muslims should be allowed to practice their faith on a par with other religious communities, but they also reject the idea of undue islamic influence on the fundamental structure of our societies.

The Power of Islam is a passionate defence of liberty and the community values that permeate societies like the authors’ home country of Denmark. They insist on equal rights for all citizens but reject the notion that Muslims should be given preferential treatment that sets them apart from the rest of society.

The Power of Islam is a new firebrand in the political debate, meting out well-deserved criticism to politicians and opinion-makers alike and with no holds barred.

About the authors:

Karen Jespersen: Minister of Social affairs in Poul Nyrup’s socialdemocratic government, Home Secretary in Anders Fogh Rasmussen’s Liberal government and presently Chairman of the Danish Parliament’s Integration Committee. She has written a number of books on social affairs, islam and integration including the bestseller Islamists and Naivists (written in partnership with Ralf Pittelkow).

Ralf Pittelkow: Resident commentator with the leading Danish newspaper Jyllands Posten and a frequent television panel-guest, previously a political counsellor and a lecturer at the University of Copenhagen. He has written a number of books about social affairs, islam and integration including the two best-sellers After September 11th. The West and Islam” and ”Islamists and Naivists in partnership with Karen Jespersen.

Karen Jespersen and Ralph Pittelkow started their own newspaper Den Korte Avis (The Short Newspaper) in January 2012.

For press and photo material write to presse@jppol.dk


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Thomas Nydahl

Posted: 22 august 2012 - 13:12 - Svar

Vilken vacker video du skapat Steen! Och vilken fin text, mättad av melankoli och ömhet. Det här gjorde att jag fick en smula livsmod mitt i veckan, tack!

Maria

Posted: 22 august 2012 - 14:08 - Svar

Musikken er også udsøgt dejlig.

”Siden valget er det ofte blevet præsenteret som en kendsgerning, at de politiske opgør om udlændingepolitikken er et overstået kapitel. Det kan meget vel vise sig at være en fejlfortolkning af rang. Tværtimod peger mere og mere på, at der bygges op til nye konfrontationer mellem regeringspartierne og blå blok inden næste valg, siger Thomas Larsen.”

http://www.b.dk/politiko/thomas-larsen-blaa-blok-varmer-op-til-udlaend ingeopgoer

  JensH

  Posted: 22 august 2012 - 14:39 - Svar

  Ja, Maria, det fryder mig at “kommentariet” endnu engang har taget fejl. Specielt den skinhellige Niels Krause-Kjær har haft travlt med at tale udlændinge-emnet ned i glemslen. Det ser ud til at HTS også har fornemmet at rygterne om udlændinge-politikens død var en smule overdrevene:

  “Thorning: Bøller bør forlade Danmark
  Statsministeren støtter partifælle, der har opfordret de unge mænd bag stormløbet mod skadestuen i Odense til at forlade Danmark.

  “Man kan få den tanke, at det er mennesker, som slet ikke har forstået, hvordan man egentlig opfører sig i Danmark, og hvis de ikke kan indordne sig efter den måde, vi skal opføre os på i Danmark, så behøver de ikke at være her,” siger Thorning.”

  http://jyllands-posten.dk/indland/krimi/article4815903.ece

  Det er selvfølgelig en gratis omgang for HTS, (bemærk vendingerne “bør forlade” og “behøver de ikke at være her”), men hendes udtalelser modbeviser ihverfald, at at udlændingepolitken skulle være “lagt død”.

   Maria

   Posted: 22 august 2012 - 15:16 - Svar

   Ja, det var ganske rigtigt en gratis omgang og ikke meget mere end et spil for galleriet. Jeg har længe skrevet, at et blåt oprør er på vej, når man kigger lidt dybere i diverse tekster. Det kom indirekte frem, da vi roste Pia Kjærsgaard til skyerne. Nu skal Venstre passe på, for jeg tror, at Thulesen Dahl er i stand til at kapre stemmer, og også at han vil være bedre til det end Messerschmidt. Fordi han er så herligt stille og rolig og alligevel får sagt det væsentlige. Det tror jeg, at mange kvinder kan falde for.

   Da listen over deltagerne i ramadanmiddagen blev lagt lagt ud på nettet, gennemgik jeg den for at se, om der var nogle overraskelser. Niels Krause-Kjær var kun en halv overraskelse. Kristian Jensen er selvfølgelig helt håbløs, det har vi længe vidst, og jeg gider ikke skælde mere ud på ham, jeg tænker, at Søren Pind og andre fryder sig over, hvor meget han har dummet sig. Han bliver aldrig formand.

  steen

  Posted: 22 august 2012 - 17:58 - Svar

  Antonio Vivaldi, koncert for violoncel Rv414 Largo

Maria

Posted: 22 august 2012 - 14:19 - Svar

Tolerance handler dybest set om afstand, siger biskop Steen Skovsgaard til Kristeligt Dagblad.

Han var tidligere præst ved Gellerup kirke, der som nabo til ghettoen er vant til hærværk.

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/475051:Debat–Biskop–DR-viser- ikke-tolerance-med-eid-fest

tavsen

Posted: 22 august 2012 - 15:54 - Svar

Karen Jespersen er den eneste politiker, der har taget konsekvensen af sin erhvervede viden som socialminister i Poul Nyrup’s i 90’erne. Hun udtalte, at over 1/3 af hendes budget gik til indvandrerne.

Konfirmandministrene i dag tør næppe gøre det samme. Så vil deres karriere være stendød

Leave a Comment