22
aug
Seneste opdatering: 22/8-12 kl. 1946
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Af Thomas Nydahl

Marianne Lindberg De Geer lämnar nu den kommande utställningen på Länsmuseet i Östersund, Jämtli, i protest mot behandlingen av Lars Vilks. Han har för övrigt själv på sitt oefterhärmliga sätt kommenterar det här. (Redan har konstnären Ola Åstrand anslutit sig till protesten och hoppat av).

Att det ska vara så svårt att skilja på de förlegade hädelseparagrafernas tid och den demokratiska yttrande- och tryckfrihetens, som får den politiska korrekthetens ängslighet att framstå som de totalitäras bästa allierade. Det bekymrar mig inte det minsta var, när och hur Vilks framträder. Det bekymrar mig betydligt mer att den mordiska och hatiska islamismen (aktivt verksam också här i Sverige, förstås) alltid har sina apologeter redo att dyka upp som gubben i lådan i varje ny konfliktsituation.

Hade Vilks bjudits in av al-Shabaab för att berätta om hur det är att häda islam, så hade väl apologeterna applåderat och talat om mod och försoning, för det är så de fungerar. Men man kan alldeles frivilligt avstå från att ansluta sig till denna offentlighet. Vilket får mig att tänka på Winston Churchills ord: “You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.” Det är alldeles för lätt att tro att man “står för något” när man blir en del av den mediala kören. Det är förmodligen tvärtom, att man blir det därför att man saknar fantasi eller mod nog att avstå.

För övrigt utgav jag (på mitt dåvarande förlag, Studiekamraten som hämtat namn från den gamla bildningstidskriften som jag också utgav fram till 1997), i samarbete med Svenska Rushdiekommittén en skrift av Kerstin Ekman 1994.

Rätten att häda heter den. Den borde spridas som flygblad i varje sådan situation. Dessvärre är den slutsåld sedan många, många år. Kort citat ur hennes skrift:

“Nu hotas Västerlandet av ett demokratiskt sammanbrott genom en grotesk karikatyr av dess värden (…) I Satansverserna har inte Salman Rushdie uppfunnit tvivlet på dogmerna, inte hittat på de hädiska tolkningar som sätter Muhammed och hans verksamhet i ett begripligt sammanhang. Han har inte ens hittat på att gyckla med det. Allt det där har bildade och sekulariserade muslimer gjort länge.”

Det tragikomiska är att majoriteten av svensk offentlighet inte ens begripit detta. Den hugger så fort den får en chans – inte mot de människor som hotar vår frihet, utan mot budbärarna. Inte så sällan drabbas jag av insikten att denna offentlighet egentligen vill ha tillbaka hädelselagarna och spöstraffen för de konstnärer som “hädar”, eller som det heter idag, “kränker” religiösa människor. Kanske skulle man rentav återinföra husförhören? En imam och en präst kunde tillsammans gå trappa upp och trappa ner och kontrollera så att allt går rätt till (så som sharia-poliserna i olika engelska städer gör redan idag under Ramadan). Så grotesk är samtiden. I tryck och på nätet.

En liten bit Kerstin Ekman får avsluta:

“Det må väl också finnas en tradition av västeuropeiskt stöd för dissidenter som så gott det går försöker använda förnuftet och framför allt arbetar för deras överlevnad. Som är ute i tid. När vi söker en tradition av stöd för det fria ordet, när vi letar på det i texter, i valfrändskaper och affiniteter som är djupt personliga avslöjar vi också karaktären av vårt eget engagemang. Själv har jag inte precis hittat någon frälsningsväg. Det skeptiska förnuftets humanism har aldrig gett sina anhängare mycket lycka. Inte heller särskilt mycket framgång.”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


gold account

Posted: 22 august 2012 - 15:45 - Svar

Nu finns Julia Caesars båda böcker att köpa. Världsmästarna – När Sverige blev mångkulturellt 442 sidor. och Fler ministrar borde gråta – Tjugoen oönskade krönikor 277 sidor. Här beställer man böckerna: Via email: order@books-on-demand.com eller telefon 46498213360 eller fax 46498213329 Inget förlag har velat ge ut böckerna, och Julia Caesar har därför själv bekostat tryckningen av båda böckerna. De läsare som vill ge ett bidrag till tryckkostnaderna kan göra det via PayPalkonto.

falkeøje

Posted: 22 august 2012 - 16:35 - Svar

Dan foreningen: Had til Islam.

falkeøje

Emeritus

Posted: 22 august 2012 - 18:30 - Svar

To progressive kvinder på forkant, Sally Khallash og Tine Horwitz har ved Gud begået en ‘kommentar’ i tante Berlinger. Overskrift: Indvandring er løsningen på ledighed. Hvor ofte har vi ikke hørt det gentaget.
Nej, det har vist sig med al ønskelig tydelighed, at indvandring ikke er løsningen på ledighed. De prøver at stikke os blår i øjnene. Mere end en million mennesker er i de seneste halvtreds år indvandret til vort land. Hvis indvandring løste problemet, var ledigheden løst for længst. Tværtimod er lediggang blevet mere almindeligt og flere og flere er kommet på overførselsindkomst, specielt desto flere der er indvandret. Det, vi ser, er, at indvandring fører til ghettodannelse, vold, hærværk, skyderier, brande, mord og attentater på civilsamfundet, som altsammen utvetydigt er eskaleret i takt med indvandringen. En overordentligt farlig delmængde af den ansvarsløst højt besungne mangfoldighed, en mangfoldighed som politikerne er ude af stand til at håndtere. Senest manifesteret af 70-80 unge, hadefulde dræbere som på et øjeblik kunne trommes sammen og forsvinde igen i Odense. Et fænomén, der er den naturlige følge af den blåøjede, politisk styrede, korrekte indvandring. Den giver ballade i generationer og kan ende med, at vi har importeret de samme indvandrere, som vi i dag på afstand iagttager ikke kan finde ud af det i Mellemøsten. Kimen til sammenbrud er altid på forkant og lurer steder som Voldsmose (beklager stavefejlen).

Med venlig hilsen

Helos

Posted: 22 august 2012 - 19:08 - Svar

Friheten är det högsta av allt. Att förtrycka frihetens röst är det värsta av allt som någon någonsin kan göra.

En liten rebus:

Vad blir svensk ung tjej + klister…

  XXXXX

  Posted: 22 august 2012 - 20:28 - Svar

  Svar: Hun bliver vel voldtaget.

JensH

Posted: 22 august 2012 - 20:26 - Svar

OT

Islamiseringen af Tyskland fortsætter. For et par dage siden indgik by-regeringen i Hamborg en aftale med de islamiske foreninger i by-delstaten. Nu vil Nordrhein-Westfalen så indføre islam-undervisning i delstatens grundskole:

http://www.tagesschau.de/inland/islamunterricht104.html

  victor

  Posted: 22 august 2012 - 21:32 - Svar

  Jens – “Islamiseringen af Tyskland fortsætter. “…

  Det ville da være logisk. Et folk, der ser sig selv som overmennesker finder en religion, der kalder dem overmennesker….

  Er der nogen, som har forthent hinanden, så er det muslimerne og tyskerne. (Og så kunne halvtyskeren Zenia Stampe endelig få et hjemland).

  Hvorom alting er, så har de fjernet korset oppe på toppen af af Zugspitze…af hensyn til de muslimske turister.

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nXAa_Org1gA

   Jonny

   Posted: 22 august 2012 - 22:22 - Svar

   Nehej, du – helt fel analys. Tysk offentlighet, och uppenbarligen en stor del av tyskarna, tycker lika illa om “tysk etnicitet/identitet” som du, Victor. En etnisk tysk är en undermänniska och passar därför perfekt i rollen som dhimmi. Nie wieder Deutschland!

JensH

Posted: 22 august 2012 - 20:30 - Svar

Og i Sverige er kunsteren Lars Vilks blevet smidt ud af en udstilling på länsmuseet Jamtli i Östersund p.g.a. af nogle islam-kritiske udtalelser:

http://jyllands-posten.dk/kultur/billedkunst/article4816181.ece

Info

Posted: 22 august 2012 - 20:50 - Svar

RELIGIONER

En sak är att ondsint störa en sammankomst, dels för att själv få uppmärksamhet, dels för att förolämpa okända människor (i fallet Pussy Riot med hjälp av vulgär gestik och ett intellektuellt intetsägande budskap), en annan sak är saklig religionskritik.

Islam är förvisso en underlig religion; koranen en underlig, motsägelsefull skrift, som liksom Bibeln kan sägas innehålla två testamenten: en äldre, grymmare del, en yngre, mera utslätande och försonlig. Perspektivförskjutningen skedde över tid, parallellt med författarens, Muhameds, personliga livssituation, växlande framgångar i sin egen folkmordskamp samt tilltagande ålder och något växande erfarenhet.

Men inte mindre bisarr ät koranens bokstavliga förebild, judarnas Bibel, framförallt dess Gamla testamente: ett kompilat av uråldriga föreställningar, sagor och vidskepelser, traderade och utbytta genom årtusenden bland Mellanösterns många öken- och stenåldersbefolkningar.

Läs mer om den bisarra religionen kristendom t.ex. här:

http://www.apg29.nu/index.php?artid=5125

Genom Sjupartiets ”spännande” autogenocidpolitik har Sverige nyligen berikats också med afrikanska stenåldersreligioner. Den invandrade spåman i stockholmstrakten, som nu senast utbjuder sina tjänster under affärsnamnet ”Ali”, kan i förstone tros vara en sorts muslimsk frikyrkopastor. Med största sannolikhet är han dock en äkta, ganska nyinvandrad, västafrikansk medicinman.

Hans (till skattemyndigheterna deklarerade?) affärsverksamhet är inte helt ny, han har tidigare år uppträtt under andra affärsnamn och har identifierats på nätet såväl i fråga om vistelseort, verklig identitet samt praktisk metodik (bl.a. genom en av hans egna youtube-videor).

Det reklamprospekt på brandgult papper från ”Mr. Ali”, som jag själv fick genom brevinkastet på Kungsholmen den 6/8 i år hade följande lydelse:

”MR ALI
INTERNATIONELL SPÅMAN

Jag är känd runt i hela världen. Jag kan lösa Era problem
t.ex. kärlek, hälsa, familjeproblem, affär, juridiska frågor,
finansiella transaktioner, viktminskning.
Du får veta hur du skyddar dig själv och din familj från fienden
och hur du får dina nära och kära tillbaka in i ditt liv.
Garanterat resultat. Talar engelska och svenska.

Ring och boka ett möte! 0738–79 22 XX / 0764–47 99 XX”

– – – – – – – – – – –

ANM.: Texten på reklambladet är identisk med texten på samma flygblad tidigare år med den skillnaden, att spåmannen/medicinmannen då uppgav andra namn samt uppgav sig tala ”engelska och franska”. Han kommer alltså förmodligen från en gammal fransk eller belgisk koloni.

Bjovulf

Posted: 22 august 2012 - 21:40 - Svar

Henrik Dahl: Du er en bimbo, Zenia! 😀 😀 😀
[ Ja, det er vi vist rigtigt mange, der ofte har taget os selv i at tænke …. ]

http://www.bt.dk/politik/henrik-dahl-du-er-en-bimbo-zenia

Af Andreas Karker
Onsdag den 22. august 2012, 14:52

Den Radikale Zenia Stampe og forfatteren Henrik Dahl er nu gerådet ud i et veritabelt skænderi på Facebook efter at Zenia Stampe har sagt, at voldsmændene i Vollsmose har ‘lært volden i Danmark’.
[ Hvor virkelighedsfjern er det egentlig muligt at være, selv for en radigal PK-tosse? 😉 ]

Henrik Dahl kalder Zenia Stampe en ‘bimbo’.

Hun føler sig til gengæld hævet over at titulere ham ‘en mandschauvinistisk nar’, meddeler hun.

‘Zenia Stampe er fantastisk, og jeg er vild med hende. Seriøst. En morsommere karakter kunne ingen manuskriptforfatter optænke til en politisk serie [!!!] : Den Socialkonstruktivistiske, Relativistiske, Politisk Korrekte Bimbo. [!!!] Hun ville blive en mega stjerne,’ skriver Henrik Dahl på Facebook.

  victor

  Posted: 22 august 2012 - 22:04 - Svar

  Helt ærligt: Zenia Stampe er ikke et navn, men en diagnose.

  Og stringent – det er hun ikke. Hun har jo ret til at mene, at ungersvendene fra Vollsmose er et produkt af Danmark…..den diskussion kan vi godt tage. Men for nogle år siden, da hun meldte Ove Dahl til politiet for racisme – det var den sag med rumæneren, der havde myrdet en norsk stewardesse – sagde hun: “Alle danskere er jo heller ikke mordere, bare fordi vi har en Peter Lundin.”

  Nu havde Lundin en tysk mor og var vokset op i USA. Men han var altså, ifølge Stampe, dansker…

  Og, med hendes egen logik – fra dengang – så er Vollsmose-banderne det ikke.

   Bjovulf

   Posted: 22 august 2012 - 22:55 - Svar

   😀

  Peter Andersen

  Posted: 22 august 2012 - 23:11 - Svar

  Jeg tænker der må være en eller anden psykologisk forklaring på disse små radikales verdensfjerne adfærd. De virker jo ikke særligt progressive og ser bestemt heller ikke ud som nogen, der har prøvet noget særligt på egen krop. De hylder trans-kønnede, sådan af princip, uden egentligt at vide hvad det er. Men det er vist et eller andet med, at man selv skal kunne definerer hvem man er. Enhver trans-sexsuel, med respekt for sig selv, véd de er det og ønsker brændende at skifte køn. De af dem der ikke gennemfører det, begrunder det oftest med, at de ikke kan overskue hele operationen.
  De mener sikkert også, at Amnesty Internationals vigtigeste opgave må være, at få befriet Pussy Riot, skønt de aldrig selv ville gå i andet end cowboybukser og søde, pæne sommerkjoler fra søde radikale designere hjemmehørende på det ny trendy vesterbro. Deres forældre har sikkert skammet sig over aldrig at ha’ besat et hus eller drukket for meget til en fest. Så nu skal deres forbilleder frelses med alle midler.
  De er simpelthen hamrende uinteressante mennesker, der prøver at menge sig med folk de selv finder interessante. Og homo’er er jo også interessante. Skønt de ofte er ofre for den vold en vis offergruppe altså har lært hér i Danmark. Men det taler man ikke om som radikal. Det kunne jo ende med en tabersag og radikale beskæftiger sig kun med ufarlige vindersager.
  Den går bare ikke længere BIMBO’er!!!

   Bjovulf

   Posted: 23 august 2012 - 10:27 - Svar

   Ja, en anden er Sofie Carsten Nielsen – bare den måde hun sidder der
   med sit nedladende, bedrevidende smil og ser åh-så-selvgod ud – totalt
   uimodtagelig for facts og seriøse argumenter fra folk, der rent faktisk
   ved langt bedre end hende, hvor alvorlige de selvskabte problemer er, og
   hvordan de kunne have været undgået eller i hvert fald reduceret
   væsentligt – er nok til at få mig til råbe ad mit TV og overveje at smide
   noget tungt efter det 😉

    Victor

    Posted: 23 august 2012 - 11:08 -

    De to kvindfolk har jo mere til fælles. De er begge københavnere – og de er begge DJØFere. (Begge ting, Danmark godt kunne undvære).

Bjovulf

Posted: 22 august 2012 - 22:57 - Svar

Regeringen er medskyldig

Søren Pind: Oven på mit blogindlæg onsdag om situationen i Vollsmose sendte flere netmedier en historie ud om, at jeg mente, urolighederne var regeringens »skyld«.

Af Søren Pind, MF (V)

http://www.b.dk/kommentarer/regeringen-er-medskyldig

At bruge et begreb som skyld i denne sammenhæng fordrer, at man ser på historikken i dansk udlændingelovgivning. Den er sørgelig. [!] Borgerlige politikere, inklusive jeg selv, var dybt naive [!!!] i 80erne med hensyn til, hvad den ny udlændingelov ville medføre. Jeg kritiserede selv skarpt Søren Krarup og andre for, dengang, at male fanden på væggen. Men de havde ret. [!!!]

En uhørt tilstrømning til Danmark var resultatet. Og Danmark blev for altid forandret kulturelt og socialt. [!!!] For dette bærer også de borgerlige regeringer fra 80erne en del af »skylden«. Skønt man i stigende grad forstod sagens alvor, lå man under for Det Radikale Venstre [!!!], og f.eks. i forbindelse med den skændige vedtagelse af særloven om palæstinenserne i 1991 udskrev regeringen hverken valg eller nægtede at tiltræde lovforslaget. Et flertal bestående af S, SF og R gav opholdstilladelse til 321 palæstinensere. I 2005 viste en undersøgelse, at ca. 42 pct. [!!!] (135) af palæstinenserne i de efterfølgende år havde fået en bøde eller var dømt ved domstolene, og at 74 pct. (238) var på passiv forsørgelse. Af de 110 børn født af gruppen af 321 palæstinensere havde 56 pct. (62) været involveret i kriminalitet. [!!!]

  steen

  Posted: 22 august 2012 - 23:23 - Svar

  det klæder Søren Pind at skrive:

  ……..historikken i dansk udlændingelovgivning. Den er sørgelig. Borgerlige politikere, inklusive jeg selv, var dybt naive i 80erne med hensyn til, hvad den ny udlændingelov ville medføre. Jeg kritiserede selv skarpt Søren Krarup og andre for, dengang, at male fanden på væggen. Men de havde ret.

  og det er en glimrende klumme, der dog ikke nævner problemet:

  Vi har titusinder i landet, der en en kriminel og økonomisk byrde, og som vi aldrig får vendt til noget brugbart. Vi må af med dem bare for at undgå at deres afledte problemer vokser, hvordan har Pind tænkt sig at udvirke dette, der er helt afgørende for vores fredelige fremtid ? Hvor mange vil han repatriere uanset generation og statsborgerskab, og tør han overhovedet foreslå at vi i vores overlevelses navn ser stort på internationale konventioner?

  Sagen er jo, at alle undtagen DF, der ikke fandtes, er skyldige. R fordi de var mest rabiate, S fordi de havde mest magt, og så iøvrigt ogsdå K og V, som Pind rigtigt skriver.

  Men når man hører udtalelserne fra de seneste dage, er det svært at være overbevist om, at mere end et par håndfulde politikere forstår alvoren. Den er nemlig denne:

  Fremtiden vil bringe mange flere og værre sitruationer, menneskeliv vil gå tabt i krigslignende scenarier, miliardudgifterne til uintegrebare, kriminelle indv. og efterkommere stige, selv stigningstakten vil stige. (Hvis politikerne synes, dette lyder overdrevet, læser de for få udenlandske aviser, og er ikke værdige til at have ansvaret for Danmark). Da vil der til slut ske én af to ting:

  Enten bruger befolkningen det demokratiske system, og skifter alle andre end DF ud med politikere, der måske ikke er demokratiske forebilleder, men som vil efterkomme dens ønsker: at skaffe kriminelle, overvejende muslimer ud af landet en gang for alle – eller

  De løber træt af at høre tom snak, skider på Folketinget, tager sagen i egne hænder og griber til våben og selvtægt. Ikke præcis noget ønskescenarie.

  Hær og politi kan selvfølgelig også prøves så hårdt, at de til sidst opgiver parlamentarikerne. De politikere, der nu træder vande, har altså et gigantisk ansvar for, at deres manglende evne og vilje til at løse indvandrerproblemerne, i virkeligheden vil undergrave og deligitimsere demokratiet i Danmark. Det ser jeg for mig indefor en godt tyve-årig horisont.

  Vollsmose i disse dage er bare endnu et lille bump på vejen i vores forfaldshistorie. Det deprimerende er, at det politiske system ikke benytter lejligheden til at komme det beskrevne ovenfor i forkøbet.

  Det er ivørigt også grunden til, at jeg stort set ikke har skrevet om historien. Den er set før, den kommer igen, og politikerpladderet har ikke bevæget sig andet end millimeter siden sidst. Gentagelser er for pædagoger, og det fag forlod jeg i 1974.

  Der er al mulig grund til at være yderst bekymret, ikke mindst hvis man har yngre efterkommere. De sidste dages medierapportering har vist, at vi er et skib uden ror, og at de der står på broen, har ikke set isbjerget i det fjerne. Politikerne er bagud i et race med virkeligheden, og virkeligheden ser ud til at komme i mål før dem.

   Anonym

   Posted: 23 august 2012 - 06:05 - Svar

   Ang. Venstres Kristian Jensen, er han minsandten opstillet i Fredensborgkredsen i Nordsjælland blandt landets velhavere. Og her gik man og skammede man sig, fordi man troede, at det var jyder, der har valgt ham. Denne legendarisk sleske fyr ville være en belastning for ethvert parti, så hvorfor fortsætter man med at lade ham dumme sig?

   Efter sigende kan Løkke ikke tage Kristian Jensens sleskeri, og det tæller på Løkkes plusside, men hvorfor tror han, at vi andre kan?

   Jensen gjorde sig også komplet til grin, da han var med i “Vild med dans”. Ikke pga. sine manglende evner for dans, men pga. alle de pinlige ting, han udtalte til pressen. Hans talenter er meget skjulte, hvis de er der, og nu er denne næstformand også sprunget ud som noget, der af mange opfattes som en grov form for landsforræderi.

   Hvor længe har Venstre råd til at have Kristian Jensen gående på græs og være til grin og tænders gnidsel?

   Maria

   Posted: 23 august 2012 - 06:06 - Svar

   Ang. Venstres Kristian Jensen, er han minsandten opstillet i Fredensborgkredsen i Nordsjælland blandt landets velhavere. Og her gik man og skammede man sig, fordi man troede, at det var jyder, der har valgt ham. Denne legendarisk sleske fyr ville være en belastning for ethvert parti, så hvorfor fortsætter man med at lade ham dumme sig?

   Efter sigende kan Løkke ikke tage Kristian Jensens sleskeri, og det tæller på Løkkes plusside, men hvorfor tror han, at vi andre kan?

   Jensen gjorde sig også komplet til grin, da han var med i “Vild med dans”. Ikke pga. sine manglende evner for dans, men pga. alle de pinlige ting, han udtalte til pressen. Hans talenter er meget skjulte, hvis de er der, og nu er denne næstformand også sprunget ud som noget, der af mange opfattes som en grov form for landsforræderi.

   Hvor længe har Venstre råd til at have Kristian Jensen gående på græs og være til grin og tænders gnidsel?

    victor

    Posted: 23 august 2012 - 08:38 -

    Maria: Ude vestpå kalder de ham for “konfirmanden”.

    Det er ikke pænt ment.

    Maria

    Posted: 23 august 2012 - 20:35 -

    Det tror jeg gerne. 🙂

   Mackety

   Posted: 23 august 2012 - 17:51 - Svar

   > Steen

   Tak fordi du sætter ord på mine tanker.

Bergfast

Posted: 24 august 2012 - 09:43 - Svar

Det verkar framstå tydligt och klart att man inom massmedia medvetet alltmer vill försöka förråa människors sinnen, och därmed människors ”själar och hjärtan”. Detta genom de alltmer vulgära, de alltmer brutala, de alltmer råa, de alltmer okänsliga, de alltmer aggressiva budskap som framförs genom i stort sett all form av mainstream media.

Även många s.k. nätsidor och bloggar verkar ha trillat in i fokuseringen på allt som är negativt och socialt destruktivt och definitivt inte socialt konstruktivt. Kanske gör de det i tron att de bedriver någon slags ”upplysning” genom att lyfta fram alla vidrigheter av olika slag som går att finna?

Men de sociala och moraliska effekterna och konsekvenserna i samhället, bland vanliga medborgare, verkar dessvärre oftast inte alls leda till ”upplysning”, utan istället till en allt grövre ”mörkersyn”?

Många människor tenderar att bli alltmer okänsliga, alltmer förråade, alltmer brutaliserade och alltmer hatiska, alltmer frustrerade och alltmer hatande? Många tenderar att förlora alltmer känslighet och alltmer av sitt ”ljusa sinne”? Känslor av hopp, tro och kärlek ersätts med känslor av råhet, av hat? Viljor av ”gott”, ersätts med viljor till brutalitet? Känslor av frid, ersätts alltmer med känslor av allt större vrede? Dvs., med och allt större grader av ”vansinne”?

”Vansinne” kan nog också beskrivas som ett slags van-seende, vilket skulle kunna beskrivas som ett slags ”förvridet seende”. Ett ”vredgat seende”, är ett slags ”förvridet seende”, och ett förvridet seende gör att människor förlorar förmågor till ”klar-seende”?

Eventuellt ökade oförmågor till klarseende, medför som en konsekvens att alltfler människor faller ”ned” just i ”mörkerseende” och ”oklart seende” och förmågorna att kunna göra korrekta, sunda, sansade, godmodiga och välvilliga bedömningar om både olika samhälleliga företeelser och människor förloras? Istället görs bedömningar om det mesta, och de flesta, i svart? Dvs., i ett negativt perspektiv där tilltro går alltmer förlorad och respekt likaså.

Utan tilltro, utan respekt och utan aktning eller tillit, och utan någon som helst egentlig kärlek görs alltfler bedömningar i enbart ett allt råare och ett alltmer vredgat hat, och det är kanske det som i själva verket önskas av ”samhälls-skräddarna” inom MSM?

Det är alltså hat och förakt, misstro och trolöshet, samt respektlöshet, som man nogsamt och grundligt anstränger sig för att framkalla, skapa och bygga upp bland medborgarna i det samhälle, det västerländska, som man alltså önskar sig skall ”nedbrytas”?

Genom main stream medias alla kanaler framkallas dagligdags ett mörkerseende och en respektlöshet och en ökande förvirring, som man då i själva verket alltså vill skall gestalta sig i samhället?

Det verkar inte bättre än att det är detta tillstånd av absolut mörkerseende och hat, mot främst utpekade ”fiendegrupper” men även mot i stort sett allt och alla, som främst MSM, men faktiskt också en hel del sidor på internet faktiskt vill åstadkomma genom att verkligen belysa, uppmärksamma och påtala de värsta människor och de värsta händelser som man kan hitta, och lyfta fram dessa som om de vore ”nyheter” värda att uppmärksamma?

Dessa ”nyheter” retar då människors sinnen. De irriterar och oroar, de äcklar och de förfärar. De förmörkar också samtidigt människors goda humör och gör många människor arga, frustrerade och beskvikna, och det är den ilskan och beskvikelsen, och misstron, som man vill åt?

Det enda sätt som folk kan försvara sig mot denna anstormning och fokusering på vidrigheter av olika slag, är att som medborgare i största möjligaste mån undvika massmedia i alla dess former, inklusive de sidor på internet som man märker fokuserar på att skapa hat genom att fokusera på allt negativt som går att finna?

Att göra aktivt motstånd mot vältrandet i vidrigheter, och aktivt koncentrera sig på aktiviteter som lyfter sinnet, måste ses som en existentiell självbevarelsedrift, eller som en nödvändig självbevarelseåtgärd. Det gäller nog att fokusera på sådant som lyfter sinnet till ljusa tankar, till hopp, till tro och till förtröstan, för att i möjligaste mån undgå att drabbas av ”svartsyn”.

Det är som om massmedia, (och en del bloggar, med kommentatorer som ”låtsas-stödjer” t ex vissa nationella bloggar osv.,), indirekt säger till Europa och hennes olika befolkningar och ”nationer”:

– ”Vi vill döda er och era nationsbildningar. Men vi vill döda er genom att få er att döda er själva och varandra genom att lära er att hata och misstro, både er själva, varandra och andra. Detta gör vi genom att ”mata hatet”, ilskan, svartsynen och vreden, inom er, genom att få er att uppmärksamma allt vidrigt som förekommer i samhället på både hög och låg nivå.

Det är den moderna formen av krig mot nationer.

För detta krig behöver vi inte några kanoner eller bomber utan endast oinskränkt makt att genom MSM påverka medborgares, och särskilt barns och ungdomars, sinnen, genom vår vidriga, perverterade, respektlösa, skoningslösa och hatfyllda MSM.

Våra agenter finns också genom diverse politiserade bloggars kommentarfält, där vi och våra agenter kan härja fritt, utan några begränsningar, och förvrida människors sinnen, precis hur vi vill.

Att demoralisera dem alla, på livets alla områden, är vårt mål. Vi vill skapa så mycket hat det bara går, så att de till slut formerar sig i krigsgrupperingar, som är så uppeldade av hat, att större eller mindre inbördeskrig bryter ut. Det är vår högsta önskan därför att först då kan vi mer aktivt agera med brutal polismakt och betvinga ”upprorsgrupper”, (som vi alltså själva framskapat”).

Detta för att därmed framstå som ”räddarna av samhällsordningen”,( som en medelklassmajoritet kommer att tacka oss för), och som också kommer att göra många medborgare spaka och lydiga inför våra viljor med nationsbildningarna, och de olika folken i Europa.

Islam och muslimer är användbara som ”verktyg” för oss i detta värv.

Att bryta ned de Europeiska nationalstaterna är vårt mål, och för detta är just islam och muslimer mycket användbara ”verktyg”, som möjliggör skapandet ”kontra-grupperingar” mot. Det är ju en självklarhet.

Islam och muslimer är våra ”allierade” i detta vårt övergripande projekt och mål med Europa och världen. Ibland utan att många av dem själva ens vet om det”…..…………….

Anonymous

Posted: 25 august 2012 - 13:09 - Svar

Med anledning av påstått “hat” lite överallt….

Intressanta citat från boken:

“Marx and Satan”, av Richard von Wurmbrand:

…..

Marx Hates Whole Nations

Shifting now from Engels to Marx, Marx’s whole atti-tude and conversation were Satanic in nature.
Though a Jew, he wrote a pernicious anti-Jewish book called The Jewish Question. In 1856, he wrote in The New York Tribune an article entitled “The Russian Loan,” in which we read:
We know that behind every tyrant stands a Jew, as a Jesuit stands behind every Pope. As the army of the Jesuits kills every free thought, so the desire of the oppressed would have chances of success, the usefulness of wars incited by capitalists would cease, if it were not for the Jews who steal the treasures of mankind. It is no wonder that 1856 years ago Jesus chased the usurers from the Jerusalem temple. They were like the contemporary usurers who stand behind tyrants and tyrannies. The majority of them are Jewish. The fact that the Jews have become so strong as to endanger the life of the world causes us to disclose their organization, their purpose, that its strench might awaken the workers of the world to fight and eliminate such a cranker.

Many other Jewish Communists imitated Marx in their hatred of Jews. Ruth Fisher, renowned German Jewish Communist leader and a member of Parliament, said: “Squash the Jewish capitalists, hang them from the lamp posts; tread them under your feet”. Why just the Jewish capitalists and not the others remains an unanswered question.

Marx hated not only the Jews, but also the Ger¬mans: “Beating is the only means of resurrecting the Germans.” He spoke about “the stupid German people”.. … “the disgusting national narrowness of the Germans”, and said that “Germans, Chinese, and Jews have to be compared with peddlers and small merchants”. He called the Russians “cabbage-eaters”. The Slavic peo¬ples were “ethnic trash”.

He expressed his hatred of many nations, but never his love.
Marx wrote in his new year’s roundup of 1848 about “the Slavic riffraff” which included Russians, Czechs, and Croats. -“These retrograde races”, and had nothing left for them by fate except -“the immediate task of perishing in the revolutionary world storm”.

-“The coming world war will cause not only reactionary classes and dynasties, but entire reactionary peoples, to disappear from the face of the earth. And that will be progress. Their very name will vanish”.

Neither Marx nor Engels were concerned about the destruction of millions of people.

The former wrote:

-“A silent, unavoidable revolution is taking place in society, a revolution that cares as little about the human lives it de¬stroys as an earthquake cares about the houses it ravages. Classes and races that are too weak to dominate the new conditions of existence will be defeated”.
.

Engels wrote in the same vein:

-“The next world war will make whole reactionary peoples disappear from the face of the earth. This, too, is progress. Obviously this cannot be fulfilled without crushing some delicate national flower. But without violence and without pitilessness nothing can be obtained in history”.

Marx, the man who posed as a fighter for the prole-tariat, called this class of people “stupid boys, rogues, asses”.

Engels well knew what to expect from them. He wrote: “The democratic red, yes, even the Communist mob, will never love us”.

Marx identified black people with “idiots” and con-stantly used the offensive term “nigger” in private cor-respondence.

He called his rival Lassalle “the Jewish nigger” and made it very clear that this was not intended as an epithet of disdain for just one person:

-“It is now absolutely clear to me that, as both the shape of his head and his hair texture shows, he is descended from the Negroes who joined Moses’ flight from Egypt (unless his mother or grandmother on the paternal side hybridized with a nigger)…. The pushiness of the fellow is also nigger-like”.

Marx even championed slavery in North America. For this, he quarreled with his friend Proudhon, who had advocated the emancipation of slaves in the U.S. Marx wrote in response:

-“Without slavery, North America, the most progressive of countries, would be transformed into a patriarchal country. Wipe North America from the map of the world and you will have anarchy-the complete decay of modern commerce and civilization. Abolish slavery and you will have wiped America off the map of nations”.

Marx also wrote: -“The Devil take the British!”

In spite of such denunciations, there are plenty of British, as well as American, Marxists.
…….

Leave a Comment