23
aug
Seneste opdatering: 23/8-12 kl. 1941
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ja, altså ikke politikerne, men Mehmet Uhmet Necef og Mehmet Yüksekkaya. Gør dem til ministre uden portefølje for fjendtligt sindede bosættelser i Danmark og masse-repatriering. Vollsmose er i vid udstrækning skabt af den usalige palæstinenserlov i 1992, men arkitekterne bag den kunne ikke drømme om hverken at løse problemerne, eller bare forhindre dem i at vokse sig større. Jeg har modvilligt kommenteret det her, og mere krudt er ikke værd at spilde på politikerne, der bare venter på at denne omgang driver over og hverken kan eller vil løse selvskabte problemer.

Søren Pind er som sædvanlig lidt skarpere end de andre, der rangerer fra tågehornet Kristian Jensen ud til parodien Zenia Stampe. Hun er den mest underholdende, hun lader til at tro på, hvad hun selv siger. Andre kan have set glimt af alvoren, men det Radikale parti har ikke fattet en brik. Jeg ved ikke, om det gør ondt at være så talentløs til sit arbejde, men jeg ved, at det i ethvert andet fag ville være strafpådragende.

Det er rimeligt at antage, at politikernes tunge skyld en dag vil indhente dem og gøre det meget lidt attraktivt at være politiker. De har pustet den samme varme luft i 35 år – skift er par modeudtryk som “rigtig, rigtig” og “i forhold til, i forhold til” ud, og manuskriptet er lige så uændret som når Kronborg opfører Hamlet. Men scenen de spiller på, bliver mindre for hvert år der går, og en dag åbner sig en faldlem sig nedenunder og i forhold til dem, og det gider jeg godt overvære. Den dag vil Odense desværre være ædt op af kriminelle arabere og løsning et ord i ordbogen under ‘utopier.’

Nedenfor uddrag af den kommende bog Torturmetoder: I Odenses kriminelle miljøer klipper man fingrene af folk.

Leveret af Riidr e-bøger | Mere om ‘I TUSMØRKET’ som e-bog


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Victor

Posted: 23 august 2012 - 09:26 - Svar

Der er een vinkel, som ikke rigtigt er blevet grebet:

En gruppe mænd, bevæbnede med køller, trænger ind på et hospital. De truer læger, patienter og sygeplejersker og smadrer udstyr på stedet. Imens leder de efter en patient, som de vil nakke….

Og hvad gør betjentene på stedet….?

HVOFOR FANDEN HAR POLITIET SKYDEVÅBEN, HVIS DE IKKE KAN BRUGE DEM HER.

Det er jo fuldkommen hovedløst, at de kan skyde på paranoid-skizofrene amokløbere, mod demonstranter på Nørrebro – men ikke mod folk, der angriber et sygehus…

JensH

Posted: 23 august 2012 - 09:40 - Svar

Man tror det er løgn. Næsten 60 mio skattekroner er der blevet brugt på ‘integrations-projekter’ i bare Voldsmose fra 2008-2012 via den såkaldte ‘Helhedsplan’, og selvom lokalpolitkerne indrømmer denne Helhedsplan har slået fuldstændig fejl, så vil Odense byråd nu iværksætte en ny ‘Helhedsplan’ til 40 mio kr. som skal køre fra 2012-2016:

http://www.bt.dk/danmark/millioner-og-atter-millioner-til-vollsmose-bo eller

Læg så der oveni alle “basis-ydelserne” såsom bistandshjælp, børnepenge, boligydelse og førtidspension, og så tør man slet ikke tænke på hvor dyrt dette multikulturelle eksperiment er for bare Voldsmose, for slet ikke tale om hele landet. Ikke noget at sige til, at der ikke er råd til at forlænge dagpenegperioden med 0,5 år.

Emeritus

Posted: 23 august 2012 - 10:17 - Svar

Ja, de to gange Mehmet viste sig at være nogle rigtige guttermænd, der var villige til at tale uden omsvøb. Deres analyse var sammenfaldende. Den var tilmed overbevisende rigtig og bevægede sig ad samme stier, som vi selv har fulgt i mange år. Hvor svært kan det være. Det nye er således ikke at få at vide, at disse arabere, som 2x-Mehmet peger på, har taget centrale, men totalt uciviliserede kulturelementer med sig og ligefrem hæger om dem i ghettoer som Vollsmose, men at de to herrer på selveste vort Stats-TV, i Deadline har valgt at udtale sig på et sagligt grundlag uden at lægge fingrene imellem – og især pointen, at de får lov til at adressere problemet. Væk var paraplyen, indvandrerne. For hvem er det mon, som finder på at storme en skadestue? Ikke tilfældigheden eller ubestemtheden, indvandrerne – altså hverken vietnameserne eller kineserne, for de kunne aldrig finde på sådan noget. Det kan derimod en nøje afgrænset indvandrergruppe – og væk var altså for en gangs skyld kravet om politisk korrekthed. Der er da heller ingen mening i at alle mulige andre helt uskyldige indvandrergrupperinger i indvandrerdebatten skal bruges til at bortrelativere dysfunktionel adfærd, mellemøstlig taberkultur og dybt kriminel mentalitet, hvori indgår offerkortet, narko, tortur, blodhævn, had, skyderier og mord samt kollektive angreb på vore institutioner. Det var virkeligt befriende for en gangs skyld at få sandheden utvetydigt bekræftet af to kendere på området.
Men om politikernes ansvar kan man med rette synge det gamle kvad:
Fæ dø
Frænde dø
Ét, jeg ved, som aldrig dø
Dommen over hver en død.

Med venlig hilsen

  T. Snorrason

  Posted: 23 august 2012 - 11:26 - Svar

  ,,,,,dysfunktionel adfærd, mellemøstlig taberkultur og dybt kriminel mentalitet, hvori indgår offerkortet, narko, tortur, blodhævn, had, skyderier og mord samt kollektive angreb på vore institutioner.
  Og hvad er så fællesnævneren for alt det?
  Som uvægerligt fører til failed states, ubrugeligt uddannelsessystem, kollektiv dumhed, ulandsstatus osv?

Maria

Posted: 23 august 2012 - 11:49 - Svar

Bolig- og landdistriktsminister Carsten Hansen (S) er klar til at styrke mulighederne for at smide kriminelle ud af Vollsmose-bydelen i Odense, siger han.

Hvor vil han smide dem hen, og tror han virkelig, at det ændrer noget, at de flytter til en ny boligblok henne om hjørnet eller i en anden by for den sags skyld?

Nej, så dum er han næppe, han forsøger blot at lade som om, og pressen vil lynhurtigt være der med hulkehistorier om familier, der er blevet splittet og skal have psykologhjælp og psykiaterhjælp. Pressen har et kæmpe ansvar for dette vanvid.

  Victor

  Posted: 23 august 2012 - 12:11 - Svar

  Maria . der er et helt, helt lovligt værktøj i kassen, som, indtil nu, aldrig er blevet brugt.

  Hvis du modtager dagpenge eller socialhjælp, så SKAL du tage det arbejde, du tilbydes.

  Er der ikke brug for en pedel oppe i Maarmorilik eller hvaltællere i Assaqutaq?

  JensH

  Posted: 23 august 2012 - 12:35 - Svar

  “Pressen har et kæmpe ansvar for dette vanvid”

  Ja, det venstre-snoede journalist-korps har et kæmpe med-ansvar for, at det har været pløk-umuligt at føre en fornuftig udlændinge-politik gennem de seenste 3-4 årtier. De relativt milde og helt utrilstrækkelige opstramninger VKO lavede blev jo i medierne hysterisk udlagt som den skinbarlige ‘nazisme’, og dermed forhindrede ‘de pludrende klasser’ en seriøs debat om udlændingepolitkken og herunder specielt et nødvendigt opgør med de internationale konventioner. Debatten 2001-2011 var hysterisk, (specielt taget i betragtning af, at der kun var tale om små-justeringer), men stod i virkeligheden i vejen for et mere tilbunds-gående opgør med den udlændinge-politik, som udlændingeloven af 1983 er et udtryk for.

  Men journalisterne har jo noget af et problem i disse dage. De kan jo ikke give Pia Kjærsgård skylden for de seneste optøjer i Odense, og mon ikke der i disse timer arbejdes på højtryk på landets redaktioner for at finde en vinkling, der alligevel kan placere skylden hos ‘den onde højrefløj’???

Poul Højlund

Posted: 23 august 2012 - 12:02 - Svar

Udvis hvad udvises kan, – og det bliver som bekendt kun til Sandholm på tålt ophold, hvorefter de radikale vil sørge for, at de alligevel kan færdes frit i samfundet og endda tage arbejde(!). Fjerne statsborgerskab kan vi jo næppe – uanset hvor mange konventioner vi så genforhandler. Smide dem ud af Vollsmose – jamen hvorhen, som det så rigtigt bemærkes. Hvilke muligheder er der så tilbage?

Jamen hvorfor ikke prøve med det indlysende: den hårde, ubarmhjertige konsekvente lov-og-ordens håndhævelse med alle de midler, staten råder over (og det er faktisk ubegrænset, hvis man ellers vil) med nul-tolerance, indsættelse af de nødvendige ordenshåndhævere (jo, militær og hjemmeværn må gerne yde såkaldt “Særlig bistand” til politiet efter “forhandlinger mellem justits- og forsvarsministeriet)”, klapjagt i de kommunale kasser og skatteforvaltningen, osv.osv.

Selvfølgelig kan vi styre alt og alle i dette land, også sindsyge palæstinensere i Vollsmose. Det første, der skal til og som et et sine-qua-non, er VILJEN til at generobre kontrollen. De seneste episoder i Odense har kun styrket befolkningens lede ved de impotente politikere.Vi mangler LEDERE!

  Hans Und

  Posted: 23 august 2012 - 13:01 - Svar

  “Fjerne statsborgerskab kan vi jo næppe – uanset hvor mange konventioner vi så genforhandler.”

  Regler for dobbelt statsborgerskab er ikke helt gennemtænkte. Tværtimod vil det være en fordel at insistere på, at tilvandrede, især de koloniserende af slagsen, og gerne i adskillige generationer frem, netop har to statsborgerskaber, så det er lidt lettere at sende dem ud.

  Bort set fra det så er problemet med konventionerne at radigalister af uransaglige årsager har fået et fortolknings monopol, og bort set fra det så burde de skrottes og de dele deer hensigtsmæssige for Danmark kan vi så indføre de dele vi vil have som national lovgivning.

  Peter Buch

  Posted: 23 august 2012 - 23:18 - Svar

  Hvorfor ikke flere almindelige mennesker, med almindelig indflydelse på deres liv, hvorfor i alverden skulle det være ledere vi skulle mangle?

JensH

Posted: 23 august 2012 - 12:17 - Svar

Hvor belejligt:

“Overvågningskameraer virkede ikke, da skadestue blev hærget
På grund af teknisk koks på Odense Universitetshospital kan det blive vanskeligt for politiet at stille alle deltagerne i stormløbet på skadestuen til ansvar.”

Så er de Danske myndigheder jo ‘fritaget’ for at skulle stille alle disse 70-80 ‘bøller’ til ansvar for deres amok-løb mod OUH, og dermed risikere yderligere ‘uro’ blandt deres trosfæller i Voldsmose.

http://politiken.dk/indland/ECE1729258/overvaagningskameraer-virkede-i kke-da-skadestue-blev-haerget/

Og samtidig meddeler Odense Kommune, at man skam vil genneføre Ramadanfesten i Flakhaven (byens rådhusplads) som planlagt, og vi andre kan jo så konstatere, at de offentlige kasser tilsyneladende er bundløse når det kommer til at fejre islam:

http://www.fyens.dk/article/2141394:Odense–Odense-fejrer-mangfoldighed –Optoejer-skal-ikke-oedelaegge-ramadanfest

  tavsen

  Posted: 23 august 2012 - 17:29 - Svar

  hvorfor kommer det ikke som en overraskelse??

  men det sparer politiet for en masse arbejde og unødig risiko ved at gå ind i området

Anonym

Posted: 23 august 2012 - 12:26 - Svar

Steen:

Här är något intressant från Die Welt om professionella demonstranter:

http://www.welt.de/politik/deutschland/article108748826/Bezahlte-Demon stranten-Miete-Deinen-Wutbuerger.html

Jeanette Brammer

Posted: 23 august 2012 - 15:33 - Svar

Det er fristende at tænke: Smid en bombe i Vollsmose. Eller opløs ghettoen og spred beboerne rundt i landet. Jeg ved ikke, hvordan det praktisk skulle lade sig gøre, men det virker da som om, det er et håbløst projekt at gøre noget ved problemerne, så længe bydelen er et arabiskpræget parallelsamfund.

Maria

Posted: 23 august 2012 - 15:38 - Svar

Vi ved, hvorfor vi har fået fremmede kulturer på skødet, der ikke assimileres.

De vil ikke.

De har aldrig interesseret sig for landet, for os og for dansk kultur.

De ser ned på os.

De kom for pengenes skyld.

De er her for pengenes skyld, og mange af dem også med Koranens ord om at erobre verden i baghovedet.

Mange af dem regnede med hurtigt at vende tilbage og opretholder selv efter mange år i landet og med børn og børnebørn, der ikke assimileres, en illusion om, at de vender tilbage til hjemlandet. Eller at de får Danmark og de øvrige europæiske lande gjort muslimske eller i hvert fald tillempet, så at Europa mister de demokratier og den humanitet, der gjorde invasionen mulig.

Det palæstinensiske syndrom er også et syndrom for andre muslimske kulturer i Europa. De broderer alle på en usand myte om at være ofre, og hvornår har man set dem interessere sig for andre end sig selv?

Hodjanerne havde for en-to måneder siden en lille video, der viste bebyggelse i Gaza, som vi aldrig ser billeder af i vore medier. Elegant, dyrt og helt anderledes end det sædvanlige. Vi ved også, at gennemsnitsindkomsten for folk i Gaza ligger et pænt stykke over den gennemsnitlige indkomst i andre arabiske lande, og det gør den udelukkende, fordi vi uafladeligt poster milliarder i denne dødssejler, selv om beboerne fortsat bombarderer Israel med raketter. Hvorfor gør vi det?

Det hjælper ikke at blive ved med at tro, at penge løser alle problemer. Det er en socialistisk tankegang, hvor misundelse er en bærende faktor.

Psykologer og uddannelse løser heller ikke problemerne. Uddannelsen vil i mange tilfælde blive brugt til at underminere det danske samfund, og hvis folk ikke kan få øje på det, er det fordi de ikke har opdaget, at i vore nye kulturmiljøer findes mange, der er suveræne, når det gælder at aflure os vore svagheder og udnytte dem vha. løgne og forstillelse. Den slags lærer man i tidlig alder i muslimske kulturer, derom har bl.a. Ayaan Hirsi Ali fortalt indgående. Hun voksede selv op som rutineret løgner og bedrager, for det følger med, når der hersker en hård social kontrol, og det gør der i de somaliske miljøer, hvad enten folk bor i Danmark eller Afrika.

  JensH

  Posted: 23 august 2012 - 15:58 - Svar

  @Maria

  Der er lige blevet uploadet en artikel fra en “Bob Glitter” på 180grader.dk, og min gud hvor denne “Bob Glitter” rammer hovedet på sømmet mht. den hykleriske danske politiske elite og ‘optøjerne’ i Odense:

  http://www.180grader.dk/Politik/ej-det-er-jo-en-abefest

   Maria

   Posted: 23 august 2012 - 16:39 - Svar

   Mange må ud, Jens.

Emeritus

Posted: 23 august 2012 - 15:54 - Svar

Man tror fra officielt hold, at sociale tiltag og velmente bevillinger i størrelsesordenen 40 millioner kroner kan få parallelsamfundet i Voldsmose på bedre tanker. Men det er penge smidt lige ud af vinduet. Hvornår holder man dog op med at tænke så materialistisk. Tabersamfundet Voldsmose er godt tilfreds, som det er. Det drejer sig derude slet ikke om, hvad samfundet finder på. Det handler først og fremmest om at fastholde suveræniteten over et erobret territorium og absolut ikke om væresteder og inklusion. Ikke syv vilde heste kan slæbe nogen af dem, man vil have fat på til inklusionen. De har tværtimod et ekskluderende territorium at forsvare, og de gør det åbenbart, så ingen tør gøre noget ved det.

Mindsteindgrebsmetoden lader til i stedet at være sådan noget som lokkemidler for fyrre mille og ellers sørge for at myndighederne så vidt muligt ikke provokerer parallelsamfundet, Vollsmose ved at vise sig på territoriet. Det giver ballade og dårlig omtale, den er man virkelig bange for, for så kan man vanskeligt overbevise os andre om, at det går fremad. I virkeligheden er en sådan fremgangsmåde lig med konstant fremadskridende myndighedstab. Samfundet har i virkeligheden både den største kæp og et tusindårigt krav på territoriet, Vollsmose, men det er dårlig stil at være så direkte. Det gode er imidlertid ikke godt nok. Man SKAL gøre krav på sin ret, så alle kan forstå det, hvis man vil gøre sig håb om at fastholde sin samfundsmodel – især i det lange løb.

Med venlig hilsen

  Peter Andersen

  Posted: 23 august 2012 - 23:09 - Svar

  Et eller andet sted kan man jo også sige – hvad fanden skal vi dér?.. Hvad rager det sted egentligt os?.. Ligesom man kan sige det om mange andre steder herhjemme efterhånden. Ja, der er nogle danskere der bliver ladt i stikken og ja – jeg går undladelses-syndens ærinde men… Problemet er at vi ikke kan gøre noget ved det alligevel. Politiet kan køre nul-tolerance og vi kan hælde millioner af integrations-kroner i lortet, indtil vi ikke kan forsvare det mere. Det bliver aldrig godt alligevel. Det véd vi jo!!!

  For vi må ikke gøre det eneste, der ville gøre alle disse områder bebolige igen. Ihvertfald ikke i nær fremtid. Skulle vi komme til den erkendelse en dag – tør jeg slet ikke tænke på hvordan Danmark så ser ud…

Emeritus

Posted: 23 august 2012 - 15:55 - Svar

Ha, Maria, vi tænker ret parallelt.

Med venlig hilsen

  Maria

  Posted: 23 august 2012 - 16:37 - Svar

  Ja, Emeritus, og vi må være mange på samme hold. Jeg kommer til at tænke på Snaphanens video fra forleden med Andrew McCarthy, der talte om sine problemer med at få amerikanerne overbevist om, hvilken fare Det Muslimske Broderskab udgør for USA. Folk vil ikke tro ham, selv om broderskabet ikke kan siges at være forsigtige af sig. Det var en af de videoer, der gør et dybt indtryk.

  Mvh.

Emeritus

Posted: 23 august 2012 - 16:12 - Svar

En gammel gnavpot, jeg har kendt, og som havde forstand på de særligt genstridige, bed mig engang af, fordi jeg tillod mig at tvivle på hans fremgangsmåde: “Der skal skarp lud til skurvede hoveder,” sagde han. – Jeg kendte i øvrigt godt udtrykket, men havde glemt det. Der var gået alt for mange år, hvor det havde været ude af brug, til at jeg kunne fastholde det, men gnavpotten, han kunne, for han stod i dilemmaerne hver dag og gjorde noget ved dem.

Med venlig hilsen

PK

Posted: 23 august 2012 - 17:32 - Svar

Har skrevet det før , men dagens Danmark er Mummi troldene møder SS.

  Maria

  Posted: 23 august 2012 - 17:47 - Svar

  Tak for en god latter. 🙂

  Bjovulf

  Posted: 23 august 2012 - 19:09 - Svar

  😀

  Der ligger vist et godt koncept til en klassisk kultfilm gemt der 😉

  Sådan en slags parodi på PK-tossernes pædagogagtige måde at se verden på.

PK

Posted: 23 august 2012 - 17:36 - Svar

I danmark har vi ældre statsmænd, Lykketoft, Helweg og Ellermand Jensen.
Alle 3 totalt håbløse.
De løser ingen problemer, for de skabte dem.

JensH

Posted: 23 august 2012 - 18:29 - Svar

Hahahaha, det er helt utroligt så forudsiglige de Danske politikere er. Det er idag kommet fre, at indvandrer-bander afpresser beskyttelses-penge ud af lokale forretningsdrivende på Nørrebro. En værtshus-ejer nægtede at betale, og fik smidt brosten gennem værthus-vinduet en aften. Og de Danske politkere:

“Politikere raser over afpresning
Brosten smidt mod ruderne på et værtshus, der ikke ville betale beskyttelsespenge til en bande afpressere på Nørrebro i København, får flere politikere til råbe op. Værtshuset er ikke det eneste, der plages af afpressere, og det er rystende, lyder det.”

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-53893701:politikere-raser-over- afpresning.html?forside

  steen

  Posted: 23 august 2012 - 19:07 - Svar

  “Jeg er rystet og chockeret” (Justitsminister Bødskov). “Tag socialhjælpen fra dem” (en anden Einstein) – høhø – når man tjener plus 3000 om dagen på tyveri, hæleri og narkotika.

  Man kan høre i Deadline indslaget, at nok er de aktivt kriminelle kun nogle få hundreder, men hele Vollsmose synes at lukrere på en alternativ, sort økonomi. De egentligt involverede er mange.

   Peter Andersen

   Posted: 23 august 2012 - 23:29 - Svar

   Og hvem vil de tage kontanthjælpen fra? De lever jo i stor-familier med både onkler, tanter og voksne drengebørn, som ikke magter at flytte hjemmefra. Skulle en eller to af knægtene miste deres kontanthjælp, går det sgu nok alligevel. Så må de bare ud og rulle nogen og lave lidt flere penge, for nu er det jo ihvertfald samfundets skyld. Det er håbløst!

   Mon de egentligt er klar over hvor mange mennesker de ville skulle flytte rundt på, hvis der skulle blive bare nogenlunde roligt i
   en måneds tid? Og hvad mon de siger når de finder ud af, at bag alle de værste bøller står alle de næstværste? Og sådan kan vi jo blive véd…

   Det er noget lort de har lavet. Det eneste gode er at se når alle hovederne begynder at rulle…

Bjovulf

Posted: 23 august 2012 - 23:58 - Svar

Only in Sweden 😀

http://machoikollektivtrafiken.se/?page_id=2

Manifest

Macho i Kollektivtrafiken är en normkritisk aktionsgrupp. Vi skapades för att uppmärksamma ett normaliserat och många gånger osynligt och omedvetet maktuttryck i ett vardagligt och allmänt utrymme. Att på tåg, bussar, pendeltåg och tunnelbanor ta mer plats än vad man kroppsligen behöver, genom att t ex sära på benen eller sjunka ner på sätet är ett konkret exempel på hur makt och maskulinitet samskapar. Att bre ut sig, ta över någon annans plats är ett symboliskt och aktivt återskapande, inte bara av makt utan också av en stereotyp maskulinitet.

Vi tror på en värld där kön inte spelar roll för vilka möjligheter, rättigheter och skyldigheter vi har. Manligt, kvinnligt, makt och ickemakt skapas av sociala konstruktioner. Vem som får och tar makt är inte ett biologiskt faktum utan något som sker och återskapas av oss alla.

Leave a Comment