4
sep
Seneste opdatering: 4/9-12 kl. 1017
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

(Video: Fransk, utekstet.) – En bog, der er fuldstædig ignoreret i europæisk presse udenfor Frankrig, er demografen Michèle Tribalats Les yeux grands fermés fra 2010. Hun skrev året efter forordet til Christopher Caldwells Une Révolution sous nos yeux : Comment l’Islam va transformer la France et l’Europe Det er svært at opdrive noget om den på andet end fransk – Michèle Tribalat: “les pouvoirs publics relativisent l’immigration” og Michèle Tribalat :Une démographe qui dérange – men man kan læse denne introduktion på engelsk: Islam Remains a Menace, hvis man ikke læser fransk. Det er også mit dårligste sprog, men jeg forstår dog godt halvdelen.

Paul Weston sagde i denne video fra februar i år, at den engelske demografi er ved at tippe i indfødte englænderes disfavør. I Londons skoler er kun 20 % af elever oprindelige englændere. Indvandreres fødselsrate er nu 35 % i Storbritannien som helhed, og 70 til 80 procent i de store byer. Englændere vil komme i mindretal i deres land, akkurat som oprindelige svenskere vil blive et mindretal i Sverige omkring 2050. Det er et faktum, som er installeret, og så længe englændere og svenskere stemmer for det, kan man ikke indvende noget formelt imod det. De er muligvis ikke klar over, hvad de stemmer for, men det vil de blive så småningom, og da man man selfølgelig bekymre sig for, hvad der sker. En artikel fra The Mail i går registrerer demografiens hastige bevægelse.

Most mothers came from Poland, India and Pakistan, figures reveal. A total of 184,000 children born in these circumstances in NHS hospitals. The overall 25.5% rate is the highest since records began in 1969. In London in 2011 56.7% of new mums were originally from outside the UK. Newham in London has a rate of 77% of foreign mothers. The lowest levels were in the north-east of EnglandNet migration is still at more than 200,000, much higher than the 2015 target of under 100,000, Quarter of Britain’s babies are born to foreign mothers – and this is where they all come from (Europe’s Muslim population triples in 30 years)

En araber kommer til byen

DR dokumentar fra 2008 genudsendt i aftes, men jeg har først set den nu. Portræt af en ulykke i svøb, men fremragende lavet af Ahmad Ghosein. “Hvordan skal problemerne løses? Jeg ved det ikke,” siger han opgivende til sidst i programmet. Det er der heller ingen andre, der gør, heller ikke de hovedansvarlige, der endnu kan lykkes med foregive, at de kan. Når den ikke længere går, vil jeg nødig være i deres sko. Men + – tyve år til at pakke en kuffert, skulle vel være rigeligt. Jeg kan klare det på halvanden time inklusiv kameras, laptop, mobilt bredbånd, rene skjorter og pibe-værktøj. Gør nellikerne klar til pakning, hvis I har de samme anelser som jeg.

Dansk dokumentarfilm om araberne på Nørrebro. Om identitet, tro og dagligdag i ghettoen. En libanesisk filminstruktør lander i den berygtede københavnske bydel og får til opgave at lukke arabernes døre op. Han tror, at Danmark er et lille smørhul, men finder ud af, at der er store problemer under overfladen. I dokumentaren møder vi alle generationer, og kommer tæt på de unge kriminelle drenge, der står i problemer til halsen. DR


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Jørgen Duus

Posted: 4 september 2012 - 06:29 - Svar

“Gør nellikerne klar til pakning, hvis I har de samme anelser som jeg.”, skriver du. Problemet er bare: Hvor skal vi tage hen?

  steen

  Posted: 4 september 2012 - 06:44 - Svar

  Magthavere har retræter, vi andre må blive og æde deres menu. Men hvis der er tyve år til – jeg er jo ikke spåmand – så kan man også håbe på at dø i mellemtiden, hvis man har en passende alder i dag 🙁

  Men disse politikere – hvoraf Svend Auken jo tjekkede ud i tide – kan selvfølgelig også satse på, at ingen i givet tilfælde stiller dem til regnskab. Konsekvensløsheden er opfundet.

  Jeg forestiller mig, at enhver kan slippe afsted med hvad som helst. Indtil videre er det gået meget godt, det koster os små 100 mia om året, x antal døde og voldsofre, et voldtaget barn i Gullestrup – men dansken er en besindig person, som ikke hidser sig op. Tyve år til ? Det er kun et gæt, og til den tid har de fleste alligevel glemt, hvilke politikere der gjorde hvad. De behøver måske slet ikke pakke.

  JensH

  Posted: 4 september 2012 - 12:00 - Svar

  Ja, hvor skla man dog tage hen. Det bliver sværere og sværere at finde en ‘islam-fri’ zone på denne planet. Obama’s USA er nu udelukket, da islamiseringen har taget fuldt fart under hans regime ‘over there’. Det Amerikanske føderale statsappaerat er totalt infiltreret af organisationer som CAIR, der bedst kan beskrives som ‘Amerikanske datterselskaber af det muslimske broderksab’.
  Det Demokratiske parti har tilsyneladende lykkedes med at opbygge en alliance af islamister, kvinder og homo-selksuelle, og på deres partikonventent i denne vil der bleive holdt en såkaldt “Jumah at the DNC” under ledelse af den radikale islamist Siraj Wahhaj, (som af FBI er mistænkt for at have links til den første WTC bombning i 1993):

  http://www.americanthinker.com/2012/09/the_anti-woman_anti-gay_elephan t_in_the_room.html

  Så Obama’s USA er udelukket. Men måske Canada eller Australien?? Canada er stort og tyndt befolket, så mon ikke det skulle kunen lykekdes at frinde et ‘fristed’ der???

   Ulrik

   Posted: 4 september 2012 - 22:42 - Svar

   Glem alt om australien, medmindre det er Bushen du tænker på.
   Hvad med at blive i DK, hvem vil iøvrigt modtage sådan en gang bedrøvelige danske kludedukker, der ikke vil tage fat og kæmpe for et rigt og fredeligt samfund?

T. Snorrason

Posted: 4 september 2012 - 20:04 - Svar

Hvorfor dog tænke på at forlade landet?
Muslimerne sørger selv for, at det kommer til et voldeligt opgør med islam i Europa.
Først kommer kravet om selvstændige muslimske enklaver, bakket op med våbenmagt og sikkert “hellige krigere” fra andre muslimske stater, ikke mindst fra Nordafrika.
Dernæst udvikler det sig som i eks-Jugoslavien, med sådanne kampe/borgerkrige i hvert enkelt europæisk land, startende i middelhavslandene. Forsyninger af våben og frivillige strømmer ind fra Nordafrika ol., og til sidst tages et regulært militært opgør mellem Europa og islam.
Det største problem er vel, hvad gør man med diverse nationale muslimer?
Den reellle og virkelige løsning kender alle, men viger tilbage ved bare tanken om diverse udryddelser under WWII, men humanisme vil utvivlsomt vige for nødvendighed.
Hvis sådanne scenarioer ikke allerede er gennemarbejdet i diverse generalstabe, vil de undre mig meget.
Da vestligt militær er diverse muslimske stater langt overlegent, vil udfaldet være givet.
Problemet er, hvornår man beslutter og er parat til “Die Endlösung”, og her arbejder muslimerne på bedste vis for at belutningerne bliver taget.
Koranen viser vejen, læs “Trojan Horse”.

JensH

Posted: 5 september 2012 - 08:59 - Svar

@Ulrik & Snorrason

Undskyld mig, men hvem havde i forestillet jer skulle kæmpe for den Europæiske side i et sådant scenario i der opstiller??? Jeg tror ikke der er så meget kampkraft i de aldrende Europæiske befolkninger. Det er nu engang (aggresive) unge mænd der udkæmper sådanne krige, og allerede for et nogle år siden gjorde Mark Steyn opmærksom på, at i flere Europæiske storbyer vil det de facto betyde at styrkeforholdet er 1:1, og det er hastigt ved at ændre sig i islams favør. Og hvis der så samtidig kommer en tilstrømning af ‘hellige krigere’ fra Nord-Afrika, så vil ‘slaget være tabt’. Samtidig er de etnisk Europæisk unge ikke blevet ‘opdraget’ til at skulle kæmpe, men er gennem hele deres uddannelse blevet opdraget til ‘dialog’.

En anden svaghed ved jeres scenarie er, at det altså er den kulturelt selvhadende politiske elite som sidder på de Europæiske staters magtmidler, og de ser mere deres ‘egne’ Europæiske landsmænd som fjenden, så vi kan altså ikke regne med at de vestlige militære styrker vil være på Europæernes side. Det er ikke uden grund, at de Europæiske eliter via EU systemet er ved at gøre sig uafhængig af de nationale valg og dermed de Europæiske vælgere.

Og tilsidst: T. Snorrason snak om “Die Endlösung” findende jeg ganske enkelt rablende. Nej, jeg tror at bl.a. Henryk Broders forudsigelse om, at de mest resource-stærke Europæere vil forlade kontinentet, d.v.s. stille og roligt ‘sive’ i takt med at situationen bliver mere og mere utålelig på “det gamle kontinent”.

  Peter Andersen

  Posted: 6 september 2012 - 23:47 - Svar

  Det er svært at spå – især om fremtiden. Man har ofte en tendens til at håbe for meget på noget. Men udviklingen kan jo godt gå stærkt, i europæernes favør. Indvandringen af muslimer har jo kun forekommet indenfor de sidste tredive år og allerede nu begynder vi, at blive tæppebombet med dårlige nyheder dagligt. Det reagerer folk jo altså stille og roligt på. Vi ser et EDL i England og Die Unsterblichen i Tyskland. Vi ser en ungdom, som begynder at gøre op med forældrenes forestillinger. Vi ser et sydeuropa på randen af sammenbrud og en venstrefløj på retræte, selv i Norden. Men højrefløjen skræmmer mange med deres bastante udmeldinger. De fleste ønsker beslutningerne taget på midten og at socialdemokratierne begynder, at stramme op. Og det vil de langsomt gøre, i takt med at højrefløjen bliver stærkere. Vi har set det i Danmark, hvis venstrefløjs-flertal konstant bliver taget på sengen, og vi har set hvilken spiral det medfører, når først stramningerne begynder at indfinde sig. Først prøver man dialogen, så flere penge, så mere politi og tilsidst begynder man at udvise folk. Og så er fanden løs. I mellemtiden har et højrefløjsparti fået magten i et af de store lande. Måske Frankrig, måske Spanien eller Italien. De vil så begynde at tage et opgør med nogle af konventionerne og så vil andre følge efter. Hvis alt dette sker indenfor ti eller tyve år, har velfærdssamfundene stadig et yderst stærkt magtmonopol, som sagtens kan sætte disse muslimske enklaver skakmat. Går der derimod længere tid bliver det straks mere problematisk. Desuden skal man heller ikke neglichere udviklingen i selve mellemøsten, som også kan gå hen og blive en øjenåbner, der kan “speede” tingene lidt op.

Michael Laudahn

Posted: 5 september 2012 - 12:47 - Svar

Jeg vil lige tilføje at jeg prøvede at oversætte denne franske video for vladtepesblog.com. 5 % før slutningen gav jeg op og meddelte ham det følgende:

‘Although I had reached about 95 %, I’ve ultimately decided against it. Apart from the fact that the remaining 5 % would have demanded an extraordinary effort, I started to wonder ever more if it is meaningful to spread her ideology, the more I read and listened to what she said. The discussion started by stating that there are 2 poles in the immigration debate, those against it (what she called ‘racist’ etc, and several times so), and those pro – more exactly, those with the socio-economic type of arguments. Her book deals with this second type. But instead of reaching the obvious conclusion, i e repatriating the intruders and solving our problems through our own efforts, she pleads for relying on these incompatible foreign intruders and an ‘integration’ of them, while stopping new immigration. Is it worth it to invest 12 minutes of above-average hard work to spread this attitude? I doubt it.’

Jesper J

Posted: 6 september 2012 - 19:58 - Svar

Lige pludselig går vi amok og slagter alle muslimer plus dem der har fået dem ind i landet, det kommer ganske automatisk.
Når det sidste ord er blevet sagt og ingen løsning er fundet, så er det kanoner der taler. Så Muslimer, tag jer i agt, nedslagtningen er nær, vi vil kasterere jer og udrydde jer fordi i er af det onde, jævnfør koranen. Muslimer, jeres dage er talte.

Leave a Comment