4
sep
Seneste opdatering: 7/9-12 kl. 0911
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Min teori har fra starten været, at den samfundsmæssige deroute, der ramte Malmø, ville ramme København, Århus og Odense med ti til tyve års forsinkelse. Og der er bingo hver gang. Vi er ‘chockeret’, men ikke jeg. For at komme i kontakt med en læge, skal man på Malmø Sygehus igennem tre låste døre med stregkode. Dette er tvunget frem af utallige mellemøstlige voldsepisoder: Overvågningskameras, overfaldsalarmer på personalet, permanente sikkerhedsvagter. Akuten rustad för våld i Malmö, Akuten rustar för att möta hot och våld. Vollsmoseoverfaldet på Odense Sygehus kunne aldrig være sket i Malmø, fordi de har været igennem det samme for flere år siden. Malmø er avantgarden i Norden indenfor barrikadering, spydspidsen, frontrunneren, trendsætteren, innovatøren, tovholderen eller hvilke udtryk man nu har i sit floskuløse arsenal: Ugeskriftet.dk.

Jihad mod værtshuse, II

Fotografen var på værtshus på Nørrebro forleden. Det sker ikke så ofte, ja det er i det hele taget meget sjældent, jeg kommer på Nørrebro mere. Jeg savner Assistens Kirkegaard, Danmarks Père Lachaise, og andre historiske åndehuller på Nørrebro. Cafe Viking, hvis indehavers mod Sydsvenskan priste i går, er et levende festligt sted, men jeg mistænker at værtinden ikke rigtigt har begrebet det større billede, når hun lader Enhedslisten og De Radikale komme og feste, men ikke Dansk Folkeparti. Hende om det. Jane Petersen er blevet gidsel i en udvikling, hun ikke kan overskue, og den vil formentlig skylle hende og Viking væk i løbet af ikke ret mange år. Indvandreres mafiøse afpresning, deres hjemlandes vemodige kultur, har været et problem mod småhandlende i Sverige i over ti år, der er intet at blive chockeret eller overrasket over, og mange småhandlende er blevet chikaneret til lukning. Dette har ikke været imod alkoholserveringer, der er en ekstra rød klud for islam. Man kan stritte imod, men succesraten har ikke været stor i Sverige. En ladt pistol og et adfmægtigt politi afgører den sag.

Hun ville ikke have, jeg tog fotos, men jeg har mange årtiers erfaring i at ignorere den slags påbud. Jeg blev temmelig svimmel af den dejlige Refsvindinge, Dark Ale nr .16, de serverer på fad, og måtte eskorteres hjem af venligtsindede mennesker. Nørrebro stritter imod, men det er i færd med at miste egenskaber, der var selvfølgelige for 30 år siden, hvis selvfølgelig de ikke sætter sig voldeligt til modværge. Vold er et universelt sprog. Janes ‘dialog’ er med politiet og ligesindede, ikke med den arabiske trusselskultur. De taler ikke samme sprog, og Jane har ikke haft tid til at lære sig arabisk, hvad hun ikke skal bebrejdes. Mennde vil drive Janes forretning ud af Nørrebro, og der vil lykkes før eller senere. Naturligvis. Hun vil afsky mig for at sige det, det er der ikke noget at gøre ved. Se også sygeplejerskens historie: “Jeg er en minoritet [på Nørrebro], men jeg har ikke råd til at flytte.”

Af Uwe Max Jensen

Uwe Max Jensen følger op på sidste uges afdækning og opregner flere eksempler på indvandrerangreb på værtshuse.

”Seks voldsmænd overfaldt gæst og tjener.(…) Ifølge vidner er de af anden etnisk herkomst end dansk.” (Værløse Bymidte 2012)

„En lille gruppe unge med anden etnisk baggrund mødte fredag aften op på Nordstjernen på Egevænget i Helsingør, hvor de af ukendte årsager truede flere af de tilstedeværende gæster og personalet med blandt andet et samauraisværd.” (Helsingør 2012)

”Klokken 00.44 i nat kastede ukendte gerningsmænd to brosten gennem ruden til Olsens Steakhouse på Slotsgade 59 i Hillerød. Herefter hoppede de ind i restauranten, hvor de kastede flere brandbomber, oplyser Nordsjællands Politi.” (Hillerød 2011)

”Både indkøbsvogne og kanonslag blev lørdag aften kastet mod facaden på Bodega Nordstjernen på Egevænget i Helsingør. Det skete omkring klokken 19.30, hvor 10-15 hætteklædte og maskerede unge ifølge anmeldelsen stod bag hærværket.

Det drejede sig ifølge Nordsjællands Politi om udenlandsk udseende unge.” (Helsingør 2011) Flere flokangreb på værtshuse

Flere flokangreb på værtshuse


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 5 september 2012 - 02:48 - Svar

Endnu en “svensker” ser rødt 😉

http://ekstrabladet.dk/112/article1820342.ece

Passager amok i fly mod København

En svensker er anholdt i Københavns Lufthavn efter at han gik amok i et fly på vej til København og overfaldt en medpassager

18:46, 04. sep 2012 | Jan Søgaard

I luften over Tyskland udspillede der sig i eftermiddag et drama i et fly fra Turkish Airlines på vej mod København, da en passager gik amok.

Han overfaldt en medpassager, der blev slået med knytnæver i ansigtet, bidt i den ene arm og blev grebet om halsen med et kvælertag.

….

PK

Posted: 5 september 2012 - 07:19 - Svar

Jihad mod værtshuse 2.
I Danmark har vi demokrati ,og det har skabt de livsvilkår vi har.
Vi har også et Menneskerettighedscenter.
Det betyder så, at hvis muslimerne vil ha danskere ud af deres områder, så er
danskerne nødt til flytte/flygte.
Der er ingen hjælp.
Heller ikke i fremtiden.
P.S. Grotesk , at man i Folketinget, i de sidste 30 år, har arbejdet på at ødelægge Danmark og danskernes livsvilkår.

  Prudentius

  Posted: 5 september 2012 - 22:05 - Svar

  Udover at være en klar indikator på hvordan den nærmeste fremtid i landets større byer kommer til at se ud for mange, takket været den fortsat trumlende multikultur, så er truslerne og angrebene mod Cafe Viking også et både latterligt og smerteligt vidnesbyrd om de indfødte europæiske befolkningers cluelessness i mødet med den islamiske livsform og de indtrængende etniske grupper.

  Efter verbale trusler, skarpladte pistoler og flyvende/smadrende brosten er man fortsat ude af stand til andet end at svinge krabasken over “højre-populismen” og dens udpegede repræsentanter.

  En befolkning der er så hjælpeløst fanget i politiske myter og i sin selvfede dovenhed nægter at tage dem op til revision, selv når virkeligheden er igang med at flænse i deres velvoksne rumpestykker, fortjener selvfølgelig et blive ydmyget og fordrevet fra territoriet, af grupper med et langt mere ædrueligt syn på magt og dominans.

PK

Posted: 5 september 2012 - 07:48 - Svar

Jeg har lært af Menneskerettighedscentret, at muslimernes voldelige affærd i Danmark
ikke er nogen overtrædelse af Inernationale konventioner.
“Absurt”.

Lotte

Posted: 5 september 2012 - 11:25 - Svar

Uwe Max Jensen, Steen, ved ikke lige hvem af jer der har forfattet. Men måske fulgtes fotografen med kunstneren i retning af øllets salige rislen. Det være jer vel undt. Den næste er på min regning, pengene er på vej.

Du, I skriver blændende, personligt, nærværende, distanceret og relevant på en og samme tid.
Er nu selv tidligere nørrebroborger, kommer aldrig, aldrig til at bebo zonen igen og fryder mig dagligt over fraværet af Somalisk som det førstesprog, der ramte mine ører, når jeg trådte ud af min (nu forhenværende) gadedør. I stedet er indsat et lettelsens suk, grønne områder og den skrækkelige danskhed.

Forleden fortalte jeg en af mine kollegaer om fænomenet Nørrebro, det rummelige menneske reagerede aggressivt i retning af for mange: Enheden og Socialdemokraten er på rette vej, DF er selve årsagen til balladen. Det ved enhver.

Jeg lukkede samtalen ned i bevidsthed om, at hvis jeg lytter til mere af den slags forbandelser, så bliver jeg uvenner med endnu et menneske, der godtroende og ganske naivt forestiller sig, at sådan ér verden skruet sammen. Jeg må have en pause fra den slags krige.

Tilgiv ham, thi han ved ikke, hvad han taler om.

Tak for Snaphanen.

Historyman

Posted: 5 september 2012 - 17:15 - Svar

Det truede værtshus

Som beboer på Nørrebro kommer “Cafe Viking-sagen” ikke som nogen overraskelse.
Der har været tale og hentydninger om beskyttelses penge fra virksomheder i en del år.
En del bagere, slagtere, værtshuse, cafeer og restauranter har været udsat for nogle “mystiske” rudeknusning der ser ud til at gentage sig igennem perioder. Jeg mindes selv at restaurant Quattro Fontane, Cafe Sebastopol, Kaffeplantagen og cafe Funke i en periode i enten april 2008 eller 2007 alle fik knust deres ruder, men igen det kan være alm. hærværk.

Nej…, det er ikke trussels kulturen der er interessant, det er den sædvanlige islamiske dominans kultur udsat for “de unge”. Næ det der er interessant er Jane Pedersens handlings mønster, hun går ud og offentliggøre trussels situationen, men samtidig tager hun afstand fra DF, og endda specifikt Pia Kjærsgaard. Dvs. at Jane Pedersen laver en selektering i hvilke gæster der er velkommende(nogle renere end andre rene, bortset fra DF som stinker).

Jeg tror, at netop denne pointering af trusselen, men samtidig udelukkelse af DF, er en måde hvorpå Middelmådigheds Medierne kan håndtere den tiltagende islamiserings trussel. Havde DF og Pia Kjærsgaard fået et glas øl på Cafe Viking, ville DR og TV2 ikke have dækket problemet så udførligt, som de gjorde.

Vi vil snart og høre udtagelser om at resturatøre og værtshusholdere må “stå sammen” og samarbejde og “networke” med politiet. Derefter vil politikere og myndigheder(politi) gå ud med udtalelser om at rocker og bande uvæsenet skal bekæmpes og vil blive bekæmpet med sammenhold.
Ved hele tiden at massere socialdemokratiske plus ord; sammenhold, samarbejde, stå sammen, masseres den gode socialdemokratiske middelvælgers fornuft.

” Ja…, det er også forfærdeligt med alle de rockere, som hele tiden provokere, og de rodløse indvandrer knægte der ikke kan komme ind på diskotekerne, de begynder bare at lave ulykker. Men hvor er det godt at politiet og værtshusholderne nu står sammen og bekæmper bøllerne”

Ovenstående er et tænkt, men nok ikke en helt malplaceret tankerække når det gælder opfattelsen af Cafe Viking situationen.
Der er forfærdelig mange der gerne vil lade dette være om noget andet end islamisk dominans. Helst dansk racisme, forkert narkopolitik og tilhørende bande krig(vore liberale venner finder sig ofte tilrette nær dette argument), og ikke mindst manglende inklusion vilje fra det danske samfunds side. Her er det at Jane Pedersen bliver problemet, fordi hun bekræftende den “normale ” socialdemokratiske samfund opfattelse, nemlig at årsagen til alle problemerne er DF.
Ligeledes er Jane Pedersens handlinger med til bekræfte socialdemokratiet og de radikale på Københavns rådhus om deres politiske linje. Og i den opfattelse er penge afpresningen ikke et gruppemæsiget træk, men produktet af handlende enkelt individer. (sjovt er det, at når det gælder kriminalitet er der altid kun tale om enkelt individers enkelte handlinger, i mange/alle andre sammenhænge holder socialdemokratiet sig ikke til bage med at bruge gruppe betegnelser og konklusioner, j.f.v. “De Rige”, “De fattige”)

Hvis der er to partier der om noget har skadet de danske værtshuse, med en superstrikt rygelov, og hårde udskænknings regler, så er det Socialdemokratiet og de Radikale. Sjældent har to partier ført en så hvidglødende, talibansk fanatisk, kampagne imod den lille “henne om hjørnet og nede i kælderen” som disse to ny frelste partier.
Socialdemokratiet har for længst løsrevet sig fra den arbejder kultur den udsprang af, og er blevet et halehæng til det ultimative middelklasse parti de Radikale; partiet for de bedre vidende, for de rigtige meninger, de rigtige mennesker, med den rigtige vægt, der motionere, og ikke drikker(og hvis de gør det kun god rødvin fra Irma). Dem med den rigtige skesualitet.
Det endeløse cafe latte skvulp.
Her er det du finder hadet til værtshuset og dets giro 413 kultur. For de radikale ved, at inde på værtshuset er der mennesker der er LIGEGLADE med de rigtige meninger og rigtige holdninger. Det er her DF´erne kommer(indre svinde hunde) føj!!

Derfor skal Jane Pedersen ikke holde sine forhåbninger for højt, hun taber nyhedens interesse og derefter, må det jo gå som det kan gå. Måske med nogle konflikt råd eller dialog samtaler, men dette vil ikke nytte. Politiets bemanding og andre prioriteter vil snart sætte henne i en udsat position.

Når al dette nu er sagt, vil jeg stadigvæk tage op til Mimersgade/Ægirsgade og få mig en lille en, og støtte cafen, fordi jeg fandemè ikke lader de muslimske voldsmænd vinde så let. Værtshuset er stadig en del af vores kultur og skal forsvares, selv om man ikke er helt enig i forsvars teknikken.

mvh.
Historyman

  Peter Andersen

  Posted: 6 september 2012 - 00:53 - Svar

  Det er jo helt åbenlyst hvorfor Jane Pedersen ikke kan “lide” DF og Pia Kærsgaard. Det er naturligvis for at beskytte sig selv. Hvis hun virkelig tog bladet fra munden og snakkede ligesom hendes kunder gør, når pressen altså har fortrukket, ville hendes ruder jo blive smadret lige på sekundet.

  Så er det bedre at læne sig op ad socialdemokraterne og de radikale og krydse fingre for, at det hele snart går i glemmebogen, fordi HUN jo ikke var “racist”.

  Men sådan leger muslimerne altså ikke. Og en dag bliver vi nød til at ty til DF’s løsninger, uanset hvor BANGE vi er. For det er det det hele handler om, og ikke andet. Ren og skær frygt og afmagt og et eller andet utopisk håb om, at det hele forsvinder, hvis bare vores intentioner er GODE og vi holder en god tone i omtalen af de forsvindende SMÅ problemer!!!!

tavsen

Posted: 5 september 2012 - 17:48 - Svar

Der er forsvundet flere værtshuse på Nørrebro. Møllekroen f.eks.

Og boghandlere. Øl og læsning er ikke rigtig noget for nye danskere. De magter det ikke

Michael Jensen

Posted: 5 september 2012 - 19:17 - Svar

“men jeg mistænker at værtinden ikke rigtigt har begrebet det større billede, når hun lader Enhedslisten og De Radikale komme og feste, men ikke Dansk Folkeparti. Hende om det.”

Jeg fik et chok da jeg hørte om det. Og at der var to forklaringer, én til DF og en anden til medierne, fik mig til at indse at ejeren er en del af problemet og ikke fortjener opmærksomheden eller støtten. Hendes handling er direkte imod dansk frisind og frihed. Sympatien hos mig er pist væk.

  JensH

  Posted: 5 september 2012 - 20:31 - Svar

  Ja, deyt kom også umiddelbart som en overraskelse for mig, at Jane Petersen fra Cafe Viking for så hårdt ud mod DF. Men ved nærmere eftertanke, så vil jeg gætte på, at stamkunderne på Cafe Viking rent politisk tilhører denne bøvede 1970’er bodega-socialisme, hvor Gasolin’s ‘Hva’ gør vi nu lille du’ bliver anset som det mest geniale der nogensinde er skrevet rent politisk.

  Misforstå mig ikke. Jeg synes det er meget modigt af Jane Petersen at stå frem, men jeg kan slet ikke følge hendes leflen for den politiske fløj, som er skyld i de problemer hun opelver med at drive sin forretning på Nørrebro.

Superman

Posted: 5 september 2012 - 19:22 - Svar

Tak for linket til Lægernes ugeskrift.

Det lyder jo hyggeligt med den udvikling på sygehusene. Multikulti-profeterne glemte vist at fortælle om den udvikling dengang de skulle overbevise europæerne om det fantastiske ved masseindvandringen.

Det jeg fryder mig mest over – og det er både dumt og ondt af mig, men alligevel – er at multikulturen konsekvent medfører en negativ udvikling for det som de frelste ellers prædiker mest ihærdigt.
Farvel til borgernær service. Farvel til et udgangspunkt om dialog og en ligestillet samtale mellem borger og offentlig myndighed. Nu bliver man i stedet som udgangspunkt behandlet som en potentiel voldsbølle, og kun ved at bukke pænt kan man komme gennem sikkersslusene indtil man støder på “statens” repræsentanter for hvem man er en klient og intet andet.

Det var næppe det de drømte om.

Hold da helt fast hvor går det egenligt stærkt. Havde nogen fra DF i 1995 sagt at “forsætter udviklingen som nu, vil det inden længe blive nødvendigt med sikkerhedsspersonale, metaldetektorer m.m. på hospitaler og skoler” så ville vedkommende være både sigtet og muligvis dømt for racisme og hatespeech.
Nu er det bare sådan noget lidt ekstra man gør, noget forventet og accepteret og ikke noget spektakulært der ryster samfundet. Svenskerne er åbenbart også tilfredse, for det virker jo naturligvis med alle sikkerhedsprocedurerne.

Ole Burde

Posted: 5 september 2012 - 22:08 - Svar

”Det truede værtshus ”
Man kan gøre håbløs , Don Qichote-agtig ,modstand mod den kommende balkanisering , eller man kan udnytte modstanderens aggressive fremstormen mod ham selv . Efterhånden som der opstår områder hvor KUN Muslimer kan færdes , bliver den reele udfordring for enhver som tør kalde sig Patriot eller Nationalsindet , at opfinde mekanismer som gør det muligt at etablere ”områder ” (herunder værtshuse !) hvor de samme muslimer IKKE kan færdes .

Leave a Comment