11
sep
Seneste opdatering: 11/9-12 kl. 1858
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ligestillingen rulles tilbage med vold og trusler, men ikke af dem verdensfjerne feminister tror. I Palma de Mallorca flytter islam teltpælene frem. Det muslimske samfund siger, at ‘islam højagter kvinden’ og at det kun er ‘fordi de bedende er for fattige til at betale parkeringsafgiften på 5 kr. pr. halvtime’, men man bør tage islam på gerningerne, ikke på ordene.

“It is unacceptable that in a free and democratic society, women are prevented from doing their job because they are women.” — Maite Silva, Spokesperson, UGT Labor Union

Muslim immigrants in Palma de Mallorca, the capital of the Balearic Islands in Spain, have succeeded in forcing the expulsion of all female parking meter enforcement officers from a city neighborhood that is home to a growing Muslim population. The move reflects the increasing assertiveness of Spain’s Muslim community, which in recent years, has sought to impose its will over Spanish society on a variety of issues deemed offensive to Islam.

Female parking enforcement officers patrolling the streets near a mosque situated on the Plaza de Pere Garau in downtown Palma have been subjected to a systematic campaign of harassment and humiliation by Muslims who insist that only male officers should be allowed to work in the area. In recent weeks the tensions have escalated to the point where female parking officers have been verbally abused and spit upon by Muslim immigrants seeking to force the women out of the neighborhood. Amid a growing concern for their physical safety, female employees have now been withdrawn from the area and replaced with an exclusively male workforce. Spain: Muslim War on Meter Maids

Channel 4 sløjfer visning af Tom Holland-dokumentar efter trusler

A screening of a controversial documentary on the history of Islam has been cancelled on security advice after its presenter was threatened. Historian Tom Holland’s Channel 4 film Islam: The Untold Story sparked more than 1,000 complaints when it was broadcast. Holland was threatened online with a torrent of abusive messages on Twitter.

A Channel 4 spokeswoman said: “Having taken security advice, we have reluctantly cancelled a planned screening of the programme Islam: The Untold Story. We remain extremely proud of the film which is still available to view on 4oD.” The private screening was due to take place at the broadcaster’s London headquarters on Thursday before an audience of historians and “opinion formers”. The documentary is due to be repeated late on Thursday night and can be viewed online.Channel 4 cancels Islam documentary screening after presenter threatened. Channel 4 cancels controversial screening of Islam: The Untold Story documentary after presenter Tom Holland is threatened.

Man kan se den engelske UMMAH channels reaktion på dokumentaren, hvis man har en time og fyrre minutter. Dokumentaren selv synes desværre ikke at være online.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Poul Højlund

Posted: 11 september 2012 - 18:15 - Svar

En lille men uhyre interessant nyhed, – og en meget sigende bekræftelse på det tragiske mønster, der tegner sig overalt i Europa: Intimiderende muslimske mænd og impotente europæiske myndigheder, der ikke aner, hvilket ben de skal stå på.

Og hvordan skal sådan en lille sag så ordnes? Massiv politibeskyttelse af de kvindelige parkeringsvagter hjælper jo ikke, for det begynder igen i samme sekund, politiet bliver trukket bort til vigtigere opgaver. Indsættelse af mandlige vagter i stedet – som det åbenbart er sket her – er ren apeasement og som al apeasement benzin på bålet. Hvad gør man så?

Mit bud er som altid: Nul tolerance og drakoniske straffe for selv den mindste forseelse. Konfrontation fra første færd og udvisning overalt, hvor det er muligt. Deportation af ikke udvisbare, men udviste til fjerntliggende øer, for Danmarks vedkommende Grønlands østkyst – altså tålt ophold under utålelige betingelser. Derudover naturligvis omgående og reelt indvandringsstop for muslimer, inklusive familiesammenføring, flygtninge osv. osv.

Brødrene Kennedy var villige til at risikere en borgerkrig for at gennemtrumfe opgøret med raceadskillelse i de amerikanske sydstater (indsættelse af Nationalgarden etc.), -de europæiske politikere er end ikke villige til at sætte politiet ind for alvor for at standse overgrebene på egne borgere og egne love.

Agricola

Posted: 11 september 2012 - 18:17 - Svar

Ad Muslimer fordriver kvindelige parkeringsvagter:

Muslimer viser gang på gang, at de er inkompatible med Vesteuropæisk kultur. Så lad os da få smidt dem ud. Spanien har gjort det en gang (Reconquista), så kan de vel gøre det igen.

falkeøje

Posted: 11 september 2012 - 18:58 - Svar

Giv parkeringsvagterne håndvåben!!!
Der er ikke andre muligheder!!!

falkeøje

  PBr.

  Posted: 11 september 2012 - 23:32 - Svar

  Og håndgranater, plus panserværnsraketter til dem der slap væk i bil i første omgang. ;o) wow bessefar, du overrasker sgu stadig

Bjovulf

Posted: 11 september 2012 - 20:22 - Svar

Lad dog de kvindelige parkeringsvagter overvåge med skjult kamera, og hvis nogle
muslimer så chikanerer dem på noget som helst felt, er aggressive eller voldelige over
for dem eller truer dem med, at kvinder ikke må arbejde i “deres område”, så ryger de
og resten af den lige så vanskelige familie ud af landet på røv og albuer med det første
fly eller skib for at have overtrådt betingelserne for deres ophold, og eventuelle tildelte
statsborgerskaber annulleres, da de jo åbenlyst er givet på falske forudsætninger.

Hvor svært kan det egentlig være? 😉

Og mon ikke en sådan kraftig opstramning og hård markering af grænserne for “vores”
tolerance og vore rimelige krav om accept og overholdelse af “vore” normer – bortset fra
de forudsigelige midlertidige protester og det sædvanlige føleri og hysteri hos de spanske
ækvivalenter af de mest naive radigale verdensfrelsere og Engangsliste-fantaster –
i længden ville få en pænt opdragende og regulerende effekt på resten af bestanden,
når de 10 % værste og mest krævende ballademagere og religiøse fanatikere er blevet
sendt hjem til deres jordhuler i Muslimistan? Jeg tror det 😉

Og ellers tager man bare 10 % til … så er problemerne snart løst – effektitvt!

  T. Snorrason

  Posted: 12 september 2012 - 00:30 - Svar

  Luk moskeen indtil de forstår parkeringssystemet.
  Og smid konsekvent alle ud, som ikke vil indordne sig under landets love.

T. Snorrason

Posted: 12 september 2012 - 00:27 - Svar

Tom Holland-dokumentaren kan findes og ses som uTorrent.

  Bjovulf

  Posted: 12 september 2012 - 00:56 - Svar

  Har den nu – kan uploade den, hvis nogen er interesseret 😉

   T. Snorrason

   Posted: 12 september 2012 - 01:26 - Svar

   Jeg har den, men systemet virker ikke, som du tilsyneladende tror.
   Først skal du downloade uTorrent, derefter søge efter en uTorrent-udgave af udsendelsen (ganske let blot søg på udsendelsens navn og uTorrent) og downloade den. Den kommer så fra diverse, som tidligere har downloaded og har den liggende på deres computere.
   Det er klogt at køre en gang Anti-Spyware efter download (ikke nødvendigt straks, men når der er tid, for ikke alle steder er sikre mod den slags, hvilket man selvfølgelig ikke kan vide på forhånd.)

   Indholdet af udsendelsen er ikke særligt ophisende eller bringer nyt.
   .
   Holland postulerer, at der ikke er bevis for Koranens eksistens på Muhammeds tid, men glemmer, at kalif Uthman lod alle Ikke-autoriserede koraner tilintetgøre, efter man havde lavet den autoriserede udgave, den der gælder i dag.
   Men selvfølgelig, det betyder, at ingen kan påstå, at den nuværende udgave er andet end menneskeskabt, idet hvilke dele har man plukket ud som politisk korrekte?
   Med andre ord, koranen er ikke Allahs ord, men det Uthman med venner besluttede sig til at skulle være teksten.
   Uthman var samtidig med onkel Mo og havde kendt ham.
   Som tak for sin indsats blev Uthamn – selvfølgelig – myrdet af muslimer 🙂

    T. Snorrason

    Posted: 12 september 2012 - 01:31 -

    Undskyld, læste dit som et spørgsmål, om jeg havde den.

    Bjovulf

    Posted: 12 september 2012 - 01:59 -

    Ok 😉

    Ja, jeg kender det – det var der, jeg fandt den,
    men nok ikke så let, for dem der ikke kender
    systemet.

    Ja, surprise, surprise 😀

Bjovulf

Posted: 12 september 2012 - 02:16 - Svar

C4-ITUS 😉

http://uploaded.net/file/c4yicy7s ( 838 MB, avi (DivX 5) )

Jørgen Duus

Posted: 12 september 2012 - 08:22 - Svar

Jeg har Tom Holland’s ‘Islam – the Untold Story’ i mkv-format. Den er i HD og fylder 2 GB. Hvordan kan jeg sende den til jer?

  Bjovulf

  Posted: 12 september 2012 - 11:51 - Svar

  Du bliver nok nødt til at dele den op i flere dele ( 2-4 ) – fx. vha. WinRar –
  og derpå uploade dem på et filesharing site som fx. rapidshare, uploadedto
  eller depositfiles etc.

  Så det er måske lettere bare at downloade min version på 0.84 GB? 😉

Leave a Comment