13
sep
Seneste opdatering: 13/9-12 kl. 1630
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Kördes på av tåget sedan rånare lämnat offret på spåret. Sverige: 38-årig ligger bevidstløs på skinnerne – mand hopper ned, og stjæler hans telefon og guldkæde. Klippet blev bragt i TV 3 Efterlyst, hvorefter svenske aviser ophævede deres pixellering. Her er for en gangs skyld en indvandret forbryder, der er grov nok til at medierne vil medvirke til at fange ham. Store sager, normalt kan tusindvis af svenske voldsofre ikke vente sig nogen hjælp fra de kanter.

Staten informerer

Hjemkommet efter et bevægende møde i Cepos igår, pinte jeg mig rent bogstaveligt igennem aftenens Uppdrag Granskning, der var som et statsligt informationsprogram forklædt som journalistik. Jeg har set så mange af disse onde parodier før, men tiden går. Begivenhederne udenfor SVT flytter sig hele tiden, mens SVT’s nedladende, belærende stil er uændret. Denne gang drejer det sig om at fortælle smålændinge og nationen som helhed, at det er lutter fordomme, når nogen er skræmte over den flygtningeanstormning, som rammer Sverige i år og næste år. Programmet nævner naturligvis intet om de 112.000 familiesammenførte, der kommer oven i de 44.000 flygtningene fra Syrien, Afghanistan og Somalia. Tilsyneladende lader det kritiske røster komme til orde, men i virkeligheden kun for at udstille dem som indskrænkede landsbytosser og sige dem imod med ‘statslige fakta’. Man kan sige meget om DR, men sådan her ville de aldrig vove at tiltale den danske befolkning. Se det hvis du endnu ikke er fortrolig med genren, denne særlige bastard-gullasch af journalistik og politiseren for rigsdagsflertallet. Uppdrag Granskning Falska rykten och lögner bakom oro för asylboende, min 58:13

Den anden besættelse

Af Lars Hedegaard
Strategiske overvejelser om 9/11 – elleve år senere

NEW YORK. På denne ellevte årsdag for the muslimske terrorangreb på World Trade Center og Pentagon, kan der være grund til lidt eftertænksomhed og til nogle overvejelser om vores nuværende strategiske situation. Det er med vilje, at jeg bruger ordet “strategisk”, og jeg gør det vel vidende, at det har militære implikationer.

Dem der planlagde og udførte 9/11 var helt på det rene med, at angrebet var atter et slag i den krig mellem islam og resten af verden, der har været i gang i 1400 år, og vi, der er tiltænkt rollen som ofre for islams angrebskrig, gør klogt at indse denne kendsgerning. Vore ledere nægter at gøre det, men vi og vore venner rundt om i verden, bør lade være med at følge ledere, der vil føre os ud over afgrunden.

Vi har ikke ret til at følge sådanne ledere. Vi skylder både vore medmennesker og vore børn at gå til modoffensiv mod mørkets kræfter af al vor magt.

For et par år siden havde jeg fornøjelsen af at spise til middag i Princeton sammen med professor Bernard Lewis, den eminente kender af islamisk historie. Jeg spurgte ham, hvem han troede ville vinde 1400-årskrigen mellem islam og ikke-islam. Han svarede: “Det er svært at vinde en krig, hvis man nægter at erkende, at man er under angreb.” [..]

I det lange løb kan løgnen kun bevare sit overtag ved hjælp af tvang. Ellers må den visne, når den bliver udsat for tildragelser i den virkelige verden. Det er allerede ved at ske. Flere og flere mistror det, som journalisterne fortæller dem. I Sverige tror kun 24 pct. af befolkningen på journalisterne – og af gode grunde.

De næste, der står for tur, er de politikere, der har prøvet at markedsføre multikulturalismen, kulturrelativismen og islams velsignelser.

Vores opgave er indlysende: Vi skal fortsætte med at fortælle sandheden, uanset hvilke konsekvenser det kan få for os. Hvis det betyder, at vi mister vores job, mister venner, må leve i fattigdom eller endog gå i fængsel, så er det en pris, vi må være parate til at betale.

Heldigvis har vi nu flere kommunikationskanaler end for blot få år siden: websider som f.eks. Atlas Shrugs, Jihadwatch, Sappho.dk og mange andre. Det er fra medier som disse, at kloge mennesker får deres nyheder.

Snart vil vi også have en international avis, Dispatch International, hvis prøvenummer udkom den 30. August, og som starter regelmæssig udgivelse i januar næste år Krigen vi er deltagere i står mellem godt og ondt, mellem sandhed og bedrag.

Hvis vi holder os til sandheden, vil vi sejre. Skulle vi nogen sinde bukke under for frygt, vil vi have tabt.

Artiklen er teksten til Lars Hedegaards tale til Frihedskongressen i New York City den 11. september 2012.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 13 september 2012 - 11:10 - Svar

I dagens Daily Mail er der faktisk en glirmende analys af de seneste dages ‘begivenheder’ i Libyen og Egypten, samt hvilken fremtid vi kan forvente i denne region. Analysen er skrevet af John R. Bradley, som er forfatter til bogen “After the Arab Spring: How Islamists Hijacked the Middle East Revolts”. Analysen kan læses via nedenstående link:

“We freed them. Now they want to destroy us: Killing of American ambassador cannot be written of as an isolated incident”

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2202441/We-freed-Now-want-dest roy-Killing-American-ambassador-written-isolated-incident.html

Eyvind Dk

Posted: 13 september 2012 - 11:14 - Svar

“Det er svært at vinde en krig, hvis man nægter at erkende, at man er under angreb.”

En jihadist og radikaliserende ekstremist bliver med det offentliges accept og betaling inviteret til Danmark for at tale IMOD det han selv GÅR IND for!!!
Her kan man i aller højeste grad tale om at “nægter at erkende”. SUK!
At det står værre til i Sverige er en ringe trøst!

Gunnar Biering

Posted: 13 september 2012 - 15:28 - Svar

Ang. tunnelbanerøveren:
Sverige har åbenbart ikke mulighed for at straffe røveren for ikke at gøre noget for at redde offeret fra påkørsel. I Danmark har vi Straffelovens §253:

“Med bøde eller fængsel indtil 2 år straffes den, som, uagtet det var ham muligt uden særlig fare eller opofrelse for sig selv eller andre, undlader
1) efter evne at hjælpe nogen, der er i øjensynlig livsfare, eller
2) at træffe de foranstaltninger, som af omstændighederne kræves til redning af nogen tilsyneladende livløs, eller som er påbudt til omsorg for personer, der er ramt af skibbrud eller anden tilsvarende ulykke.”

Hvordan kan der være sådan et hul i den svenske lovgivning? Skynd jer dog at lade jer inspirere af os, eller andre lande, der uden tvivl har tilsvarende bestemmelser..

  steen

  Posted: 13 september 2012 - 16:33 - Svar

  Nej, men der har været snakket om det temmelig længe.

  Iøvrigt er araberen ikke uden skyld i at manden falder ned på sporet, da han begår sit første røveriforsøg mens de sidder ved siden af hinanden på bænken. Svenskeren rejser sig for at blive fri for ham. Jeg villle taksere det til et halvt mordforsøg, der ender med grov legemsbeskadigelse.

  Santor

  Posted: 13 september 2012 - 16:40 - Svar

  “Hvordan kan der være sådan et hul i den svenske lovgivning?”

  Det er såmænd meget let at svare på!

  Det har aldrig været nødvendigt med en sådan lovgivning da Svenskerne sædvanligvis IKKE har problemer med at hjælpe folk hvis de er i knibe.

  Politikerne vil højst sandsynligt skærpe lovgivningen på dette ene felt men baggrunden for den ny lovgivning vil aldrig blive kendt eller forstået.

Jernhesten

Posted: 13 september 2012 - 17:45 - Svar

Ja, det er da egentlig en interessant diskussion hvilken forbrydelse kulturberigeren her gør sig skyldig i?

Undlade at hjælpe nogen, der er i øjensynlig livsfare
Røveri
Halvt mordforsøg, der ender med grov legemsbeskadigelse.

Eller hvad med krigsforbrydelse?

Jeg ved ikke om det er tilfældigt at Snaphanen bringer indslaget i samme sektion som Lars Hedegaards tale om “Det er svært at vinde en krig, hvis man nægter at erkende, at man er under angreb.”

For hvordan definerer han betegnelsen ”under angreb”? Er det her et eksempel på et sådan ”angreb”? Hvis ja, så må det vel være en krigsforbrydelse?

Peter Buch

Posted: 13 september 2012 - 20:46 - Svar

Mens jeg husker det, før jeg får en log-ind konto hos Dispatches –
Hedsgaards ord:
-Det er fra medier som disse, at kloge mennesker får deres nyheder.
It is from sources such as these that smart people get the real news.-

Det tilrådes at lade andre bedømme hvem der er kloge eller smarte. Forsvar et synspunkt, forsvar ikke at der er tale om kloge mennesker, for de kan som ikke specielt kloge lave forfærdelige gerninger, afgørelser, teorier og så videre.

-Efter få år beviste et flertal af befolkningen i handling, at de ikke troede på besætternes gode hensigter, og en modstandsbevægelse gik til modoffensiv mod besættelsesmagten.
After a few years, the vast majority of the Danes proved in action that they didn’t believe in our occupiers’ good intentions, and a resistance movement, that according to Viscount Montgomery was ”second to none”, went on the counteroffensive against the Wehrmacht.-

Der er ikke belæg for at et flertal handlede, såfremt hr. Hedegaard skulle have fundet belæg for det vil det være en sensation. Og en del andre artikler kunne skrives på den konto.

Bortset fra det, og min uenighed i at vore eliter skulle være -politikere, eksperter, kirkelige ledere og mainstream-pressen- er det godt.

Dylan i uddrag:
Soon after midnight:
…My heart is cheerful,
It’s never fearful,
I’ve been down on the killing floors,
I’m in no great hurry,
I’m not afraid of your fury,
I’ve faced stronger wars than yours…
It’s now or never,
More than ever,..

  Peter Buch

  Posted: 30 december 2015 - 11:35 - Svar

  stronger walls than yours…
  så jeg et sted, så det rettes hermed.

Charles Nielsen

Posted: 13 september 2012 - 23:38 - Svar

Rigtig “Eyvind Dk” “Det er svært at vinde en krig, hvis man nægter at erkende, at man er under angreb.”
DEN SAD.

I der inde på redaktionen: I ved det er rigtig jeg skriver, Jeg truer ingen. Men så lad det stå i røvhuller.
Jeg bliver gal, når mine indlæg bare fjernes. Det er en grov krænkelse af min ytringsfrihed.

Alle Muslimer KAN tages over een kam. De dyrker jo den samme satan, Nemlig Allah og den samme Pædofet.
Islam er ikke en religion, men er det største forbrydersyndikat der over hovedet har eksisteret, og som eksisterer endnu da.

Dette skal fjernes: Alle forbrydersyndikater bliver bekæmpet, tror man. Bare de ikke er for store.

Vi har haft 1400 år, til at gøre arbejdet færdig med dette menneske nedbrydende virksomhed, så det er ikke for tidlig der bliver taget hånd om det.
Politikerne og deres vælgere er fuldstændig blottet for hvad der foregår. Intet har de fattet.
Men der er trods alt nogen der har fattet hvad det drejer sig om, og af dem bliver der flere og flere.

PBr.

Posted: 14 september 2012 - 02:16 - Svar

Det er muligt du selv tror det men samtidig er du oftest utrolig dum at høre på. Dig, nielsen og et par andre “faste” kommentatorer på Uriasposten, har efterhånden fået kommentarsporet ned på et nogengange ubærligt plat plan, dvs. anstrengelserne står ikke mål med indholdet.
Det ville være synd om denne skæbne skulle overgå Snaphanen også.

*Så er han blevet til spam. Kan han ikke undvære mig, ryger han ud en gang til.
*S

Leave a Comment