17
okt
Seneste opdatering: 20/5-14 kl. 0314
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Den video dukkede op i min mailbox på fransk den 5 oktober, og jeg oversatte omkring to tredjedele af den og bloggede den sammen med Uriasposten. Vi kendte begge Bloc Identitaire i forvejen, vi vidste hvad vi gjorde og vi vidste godt, den kaldte sig en krigserklæring. Europæisk dagligdag er blevet fuld af små og store krigerklæringer, de store ideologiske erklæringer mod demokratiet og ytringsfriheden og de daglige overgreb fra indvandrede på indfødte europæere, antagelig dem der spreder den værste gift for en fredelig fremtid i Europa, og som er farligst af alle at ignorere eller bagatellisere. Vi har vænnet os til, at vi kan blive overfaldet eller truet på livet. Det var utænkeligt i København i 1970 nogen steder. I dag har vi bydele, man skal passe på. De er ikke skabt af ‘globaliseringen’, de er skabt af politikere og lobbyister, helt konkrete personer, der kan drages til ansvar, og måske en dag vil blive det af denne generation.

Dagen efter – den 6 oktober – kom videoen den med engelske undertekster på Gates of Vienna, trods dens stærkt nationale lidet dialogvillige udsagn, havde den en bredere appel end man lige skulle tro. Efter endnu nogle dage med tyske på PI og så med italienske, spanske, hollandske, græske og polske. Spredningen var forbløffende. Fremtiden findes allerede, uanset dem der ikke tør eller vil se den. Det er dog jeres børn, der reagerer sådan, ikke mine. De anklager jer for at have givet ondskaben en ny chance i Europa, som Eli Wiesel udtrykte det. “I har prøvet at stoppe jeres egne børns råben….er det os eller er det jer selv, I er bange for at møde, I kan ikke slå os ihjel” sang deres forældre i 1976. Den samme tekst er i dag langt mere konkret, uforsonlig og politisk, fordi der står mere på spil end en Fristad på Københavns volde.

Kasper Støvring skriver idag om Génération Identitaire blandt andet, i det han ligesom Uriasposten og denne blog advarer mod ekstremisme og trusler imod freden og demokratiet. Kun dumhed eller bevidst ond vilje kan læse os anderledes, og det gør den så naturligvis, det kan ikke afhjælpes.

[..] Et interessant højrefløjsfænomen udgøres af den franske gruppering Génération Identitaire. Vi er vant til at tænke på højreradikale som dumme og tilbagestående nazister eller dekadente psykopater som Breivik (som en aktuelteaterforestilling prøver at gøre os klogere på). At det slet ikke er en brugbar analyse, fremgår alene af gruppens manifest. Hvad vi her ser, er den almindelige franske ungdom. Velklædte, veltalende – og vrede.

Manifestet giver i sig selv udtryk for noget intelligent og vitalt, en aktivistisk intellektuel radikalisme, som vi også kender fra venstrefløjen. Højrefløjens radikale konservatisme kender vi simpelthen ikke så meget til. Islamismen har været mere påtrængende, og venstreradikalismen har så mange fortalere i Vesten, at vi alene af den grund er meget mere fortrolige med den. Lad os derfor se lidt mere på Génération Identitaire.

Som højreorienteret overbeviser gruppen ikke primært ved hjælp af rationelle argumenter, men gennem den passionerede appel. Og det er ganske effektivt, alle de suggestive elementer taget i betragtning.

Hvad er indholdet af manifestet?

Gruppen opfatter sig som børn af den etniske opløsning, det er generationen, der ikke længere tror på muligheden af fredelig sameksistens mellem grupperne i det multikulturelle samfund. Den vender sig mod tidligere generationer, der har leflet for det fremmede og næret et anti-nationalt ressentiment. Gruppen opfatter sig som offer for 68’erne og den påtvungne sameksistens:

“Our generation are the victims of the May ‘68’ers who wanted to liberate themselves from tradition, from knowledge and authority in education. But they only accomplished to liberate themselves from their responsibilities.”

Gruppen afviser den officielle historieforfalskning, bl.a. i mange lærebøger, og søger i stedet en dybere erindring, der er uspoleret af den politisk korrekte og tendentiøse historiefremstilling. Gruppen tror ikke på det universelle verdensfællesskab, ”den globale landsby”, men føler sig forankret i den historiske erfarings jord:

”We discovered that we have roots, ancestry and therefore a future. Our heritage is our land, our blood, our identity. We are the heirs to our own future.”

Manifestet er gennemsyret af foragt for eliten, der uforstående ser på den unge generation, og eliten tiltales med følgende ord:

“Don’t you understand what this means? We will not back down, we will not give in. We are sick and tired of your cowardice. You are from the years of post-war prosperity, retirement benefits, S.O.S Racism and “diversity”, sexual liberation and a bag of rice from Bernard Kouchner.”

Kouchner er som bekendt en repræsentant for fransk humanitær universalisme, for socialisme, FN og det, der anses som eurofili. Det er Kouchners generation, gruppen vender sig imod, og den ser sig som offer for en eksplosion af anti-hvid racisme; til generationen hører også de soldater, der dør for at give fremmede folkeslag en demokratisk styreform, de ikke ønsker – og gruppen afviser at blive købt og omklamret af medlidenhed:

”You won’t buy us with a condescending look, a state-paid job of misery and a pat on the shoulder. We don’t need your youth-policies. Youth IS our policy … You are of yesterday, we are of tomorrow.”

Det er tragisk, at udviklingen er drevet så vidt, at en hel ungdom føler sig kaldet til at droppe parlamentarismen og udstede, ikke blot et egentligt manifest, men en “krigserklæring”, som gruppen kalder det. Man kan også mene, at Génération Identitaire slet ikke udgør fremtiden og heller ikke er en stor gruppering. Men det modsiges af, at Le Pens højrefløjsparti Front National erdet største parti blandt den franske ungdom…… [..]Intellektuelle radikalismer

“Johnny blev dræbt fordi han var tysker”

Endnu en ung tysker dræbt af “asiater” på Alexanderplatz midt i Berlin. PI meddeler at mindst 7.500 tyskere har mistet livet for udlændinges hænder siden 1989. Sådanne tal kan diskuteres. Der findes også en svensk opgørelse, der er ufuldstændig. Ifølge den har over 100 svenskere mistet livet som en direkte følge af indvandringen. Heri er ikke medregnet f.eks. trafikdrab og mere indirekte drab for slet ikke at tale om deres mørklagte andel af 89.500 anmeldte tilfælde af grov vold om året. Video , tysk utekstet. Berlin: Mahnwache für totgeprügelten Jonny K.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bo

Posted: 17 oktober 2012 - 02:18 - Svar

Massinvandringen kanske inte splittrar Europa helt och hållet som det är tänkt, det kan tvärtom fungera som ett adesiv (häftämne/limämne), men på ett annat sätt än gärningsmännen avsett, till stort förtret för dem själva.

På engelska kallas det “backfire”, bakslag, snedtändning. När hjorden av myskoxar är hotade av vargen, bildar tjurarna ring med hornen utåt. Myskoxarna var kanske inte får som man trodde först.

Något helt annat: Hur man i Svensk press och stats- (Stasi) -TV identifierar en “nazist”, det är exakt samma logik och brist på högre mental kapacitet: Monte Python “She is a Witch” på YouTube

Santor

Posted: 17 oktober 2012 - 03:20 - Svar

Det er en del af den spådom der er blevet skrevet om igen og igen, uden at vores politikere og forældrene til de her unge har gidet at lytte. Jeg er langt mere forbundet med de unge end med min egen familie der allerhøjst kan strække sig til et svagt nik, hvis de tror ingen andre bemærker det og når og hvis emnet et kort øjeblik bliver bragt på banen. Et nik der siger at de godt ved hvad det drejer sig om men de har mere travlt med at klare deres egen lille andedam fordi de ikke er direkte berørt og i øvrigt skal der være plads til alle. Den tolerance de udviser og hellere end gerne udstiller, er tyngden i den kæp der bruges når deres egen børn overfaldes, trues og voldtages og hvis deres børn ikke allerede hader dem for deres tolerance vil de komme til det i fremtiden. De her unge Franskmænd er beviset.

Erling

Posted: 17 oktober 2012 - 03:29 - Svar

Kouchner er mere end som så. Han er medstifter af Læger uden Grænser – een af de mindst korrupte og mest effektive nødhjælpsorganisationer – og under folkemordet i Rwanda, tog han som fransk udenrigsminister sydover for at redde små, sorte Tutsi-børn.

Han henvendte sig til Hutu-leder og ‘præsident’ for Rwanda, Juvenal Habyarimana, der da hjertens gerne ville skaffe små børn som Kouchner kunne kramme for rullende kameraer, inden han tog flyet hjem til Frankrig. Habyarimana sendte sine militsfolk ud for at kidnappe hjemløse Tutsi-børn i Kigalis gader og Kouchner fik et par snese rollinger med hjem – fransk presse priste hans humanitære indsats til skyerne.

Bjovulf

Posted: 17 oktober 2012 - 03:42 - Svar

Tja, måske burde hun og kollegerne have ladet være med at stemme på de radigale, SF eller Engangslisten 😀

Skoleleder: Jeg er så skide træt af jer muslimer

http://www.bt.dk/krimi/skoleleder-jeg-er-saa-skide-traet-af-jer-muslim er

Af Thomas Søgaard Rohde, Berlingske Nyhedsbureau
Onsdag den 17. oktober 2012, 01:57

En far til en elev har anmeldt en skoleleder på Fyn til politiet, da han mener, at skolelederen har udtalt sig racistisk.

En kvindelig skoleleder på Fyn er blevet politianmeldt for racisme efter en episode, hvor skolelederen irettesatte en gruppe elever med muslimsk baggrund. Det skriver Fyens Stiftstidende ifølge dr.dk. Det er faren til en af eleverne, der har valgt at melde skolelederen til politiet [ Ja, det er da klart, for hans egen muslimske præmiepode kan der jo umuligt være noget galt med, vel? – så som mangel på respekt, almindelige normer og elementær opdragelse … ]

Ifølge avisen har skolelederen erkendt, at hun sagde følgende, da hun skulle irettesætte gruppen af elever:

– Jeg er så skide træt af jer muslimer, som ødelægger undervisningen. [!!!!!]

….

Bjovulf

Posted: 17 oktober 2012 - 05:31 - Svar

Islamlefleriet blandt “eliten” i Frankrig – og på Politiken – kender åbenbart ingen grænser 🙁

http://politiken.dk/kultur/kunst/ECE1783640/louvre-fylder-hel-floej-me d-islamisk-kunst/

16. okt. 2012 KL. 21.57
Louvre fylder hel fløj med islamisk kunst

Politiken har besøgt den største og mest spektakulære udvidelse af museet siden pyramiden.

AF Bjørn Bredal

Rolig dag på Louvre forleden, kun en times kø foran glaspyramiden midt på slotspladsen Cour Napoléon.

Og nede i pyramiden kun tre kvarters kø til billetlugerne.

Louvres direktør, Henri Loyrette, vil gerne have betydeligt flere millioner gennem tælleapparaterne, og den nye afdeling med islamisk kunst skal nok bidrage.
[ Mon dog? Hvad med en afdeling med Nazi-kunst, nu I er i gang? ]

Bedste våben mod fanatisme
François Hollande så sammenhængen og sagde, at »de islamiske kulturer har ære af at være ældre, mere levende og mere tolerante end visse af dem, der misbruger deres navn. De islamiske kulturer står i direkte modsætning til den formørkelse, som ødelægger deres principper og ansporer til had og vold«. [Nej, det er
bare det ægte islam går ud på, FH – men du og dine frelste venner nægter at se det i øjnene ]

Mange har bidraget, Marokkos konge, Kuwaits emir, Omans sultan, men først og fremmest den saudiske prins Alwaleed Bin Talal, donateur principal, som skrevet står på plaketten lige inden for teltåbningen.

Forholdet mellem Europa og den islamiske verden er inde i en turbulent periode. Den nye del af Louvre
vil fremme forståelsen af islam, en humanistisk religion præget af tilgivelse og accept af andre kulturer.
Prins Talal [ Vi har vist forstået mere end rigeligt, tak ]

Prins Talal sagde ved indvielsen: »Forholdet mellem Europa og den islamiske verden er inde i en turbulent periode. Den nye del af Louvre vil fremme forståelsen af islam, en humanistisk religion præget af tilgivelse og accept af andre kulturer«. [ Hvornår var det nu lige, det var? Kan vi ikke få nogle eksempler på det? ]

Prinsens udtalelse står i kontrast til det billede, Louvre tegner af islam som en kultur, der på kort tid blev et »imperium«, som bredte sig over hele Arabien og videre til både Europa og Asien.

Eller som direktøren for Louvres islamiske afdeling, Sophie Makariou, sagde til LA Times: »Det var en grusomt erobrende kultur, meget voldelig. Men havde det romerske imperium kun søde sider? Tæller det ikke med i vores universelle historie alligevel?«. [ Nej, men dem har vi sgu da også hørt om til bevidstløshed –
i modsætning til islams mange erobringer, folkemord, slaveri, slavehandel, tyranniske herskere og religiøs
undertrykkelse, intolerance og forfølgelse ]

Bjovulf

Posted: 17 oktober 2012 - 05:36 - Svar

Dagens gode grin 😀

Zenia Stampe politianmelder regeringen for ikke-kønsneutral ledelse

http://heltnormalt.dk/rydforsiden/2012/10/16/133625

“100% kvindelige partiformænd i regeringen, er en ensidig kønslig fordeling af magten og ønsket om, at bestyrelser skal bestå af 40% kvinder og dermed 60% mænd”, mener det radikale folketingsmedlem.

Jørgen Duus

Posted: 17 oktober 2012 - 14:33 - Svar

Jeg ved ikke, hvad der er galt, men hver gang jeg finder manifestet på fransk, kan internetsiden ikke åbnes. Er manifestet censureret eller hvad? Og har myndighderne lov til det? Hvis myndighederne går rettens vej for at få nedlagt fogedforbud, plejer det ikke at gå så hurtigt.

jdm

Posted: 17 oktober 2012 - 19:02 - Svar

Meningen bagved “a sack of rice from Bernard Kouchner” kan findes i en artikel i The Independent.

Those who dismiss M. Kouchner as a “poseur” refer over and over – to his fury – to an incident when he was health and overseas aid minister in 1992. He was shown on French TV carrying a sack of rice from an aid ship in Somalia. It emerged that M. Kouchner had carried the same sack ashore three times, without emptying it, until the TV crew was satisfied with its take.

steen

Posted: 17 oktober 2012 - 19:28 - Svar

@jdm: Tak, så giver det mening. Jeg forstod det ikke før..

Jernhesten

Posted: 17 oktober 2012 - 20:06 - Svar

Hvor mange mon der herhjemme er blevet dræbt af udlændinge?

Mon ikke at der kommer en dag, hvor myndighederne vil få svært ved skjule omfanget. Der vil være offentlig ansatte som ikke ønsker at dække over “kulturberigelserne”, og lække fortrolige oplysninger – eller billeder som i Elin Krantz sagen

http://snaphanen.dk/2011/03/30/elin-krantz-et-offer-for-svenske-politi keres-fremmedpolitik/

(I øvrigt er Dispatch International side nede – eller er det bare min computer?)

  steen

  Posted: 17 oktober 2012 - 20:18 - Svar

  Det er ikke godt at vide. Jeg sad lige med et tilfælde, der nok ikke ville komme med i en statistik:

  Fartdræber rasende over dom
  25-årig fart-dræber fra Vollsmose ophidset over sin dom:
  – Fuck jer allesammen

  Opmålinger viste 85 meter bremsespor. 84-årige Karen Johansen blev ramt efter 50 meter, og anklagerens oplæsning af, hvilke skader obduktionen afslørede på den gamle dame, var så kvalmefremkaldende, at vi skal nøjes med at nævne, at næsten alt det, der kan gå i stykker i en krop, var revet i stykker.

  http://ekstrabladet.dk/112/article109799.ece

  denne pragtmorder og psykopat hedder iøvrigt det samme, som den dreng – også fra Odense – hvis far har racismeanmeldt en lærer. Det kunne være interessant at vide, om de tilhører samme Mansoor familie.

   Jernhesten

   Posted: 17 oktober 2012 - 21:49 - Svar

   Sender dig lige en mail Steen.

Neuhammer

Posted: 18 oktober 2012 - 01:00 - Svar

Vive Génération Identitaire.

Leave a Comment