30
mar
Seneste opdatering: 14/2-14 kl. 0033
119 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er spor ikke behageligt for normalt følsomme, at se disse billeder fra mordstedet på Hisingen i Gøteborg i september sidste år, og de er da heller ikke fra mainstream pressens behagesyge kræmmere. Nogen ved Gøteborgs Politi har sluppet dem ud af bagdøren netop som det trækker sammen til en dom over ethioperen Ephrem Tadele Yohannes. Spørgsmålet er, om det er nødvendigt at se dem. Ved ikke at vise dem, skåner man ikke blot Elin Krantz´ efterladte, men også svensk presse og svenske politikere. Det er afvejningen.

Der var andre unge svenske piger, der led en lignende “globaliseret” død eller svære skader i 2010 og i årtierne før, fortjener de ikke at forbrydelserne imod dem eksponeres ? Jeg er overhovedet ikke indstillet på at nedtone ubehageligheder for svenske journalister og politikere, deres helt håndgribelige medansvar skal udstilles i detaljer, oprørende hændelser skal oprøre. Svenske mediers kliniske behandling af denne slags tragedier, er ikke beregnet på at publikum skal opfatte den fulde alvor. Det skal ikke ind under huden på os, fortrængningen er dens formål: Vi skal holde på “the stiff upper lip” og få det overstået og glemt i en fart, så vi kan komme videre i harmoni. Hun var kun 27 år, hun fik stjålet det meste af sit liv, hun er død, nu er det for sent at græde.

Det er ikke for sent at græde, det er ikke for sent at påpege at der er altid nogen der har et direkte ansvar og andre der har et indirekte eller moralsk. Ingen der lever og handler, er ansvarsfrie, dét skal påpeges, selvom disse samfundsstøtter kommer til at gå i graven uden nogensinde at blive bare mildt bebrejdet deres medejerskab til forbrydelser imod dem, de var sat til at tjene. De distancerer sig endda sprogligt fra kritik, det ligger i ordet “främligsfientlighet”. De tager helt fejl. Enhver fjendtlighed, der måtte forekomme, er rettet der hvor den hører hjemme: Mod dem selv – og de ved det inden under deres krysteragtige over-jeg. Mod deres uvidenhed, ligegyldighed, karrierefiksering, uansvarlighed og deres fejge mangel på civilcourage.

At have ansvar bør ideelt set kunne medføre, at man bliver draget til ansvar. I Holland anlagde to homoseksuelle sag imod byrådet i Utrecht for svie, tort og økonomiske tab påført dem af unge marokkanere, der ikke tolerer bøsser i deres nærhed. Regeringsdeltagende svenske partier har påført deres befolkning en lavintensiv krig med mange hundredetusinde voldsofre og ikke så få tusinde dødsofre efterhånden. Man ville gerne kende det nøjagtige tal. Dette har de gjort uden at spørge befolkningen, for de vidste de aldrig ville få et “ja”. (Enhver Gallup mellem 1983 og 2001 viste flertal imod den fremmedpolitik, skiftende regeringer førte i Danmark.)

Denne befolkning burde derfor overveje at føre krigen tilbage i de ansvarliges lejr, en juridisk krig naturligvis. Jeg ville gerne se svenske pårørende stævne ledende repræsentanter for disse partier, hvem der så måtte orke det psykisk. Det kunne være interessant at få afklaret, om denne og tidligere Riksdage er juridiske forbrydere, eller bare moralske. Når det er overstået, kunne man granske journalisterne. Gerne alle 18.000 for min skyld, men især de værste løgnhalse og luderkarle i avisernes ledelser. Deres strålende og velbetalte karrierer er bygget på andres lidelser, de er købt og betalt til at smøre sukker på et historisk forrædderi. De burde prøves ved en domstol for meddelagtighed.

Derfor blogges dette efter nogle timers overvejelse, andre kunne have valgt anderledes, måske kunne jeg også. Men man skal huske: Én eller flere ansatte i Gøteborgs Politi har lækket disse billeder, de har haft haft tanker med det og tænkt sig grundigt om inden. De har ment, de skulle ses. De har villet, at Elin skulle vidne imod de ansvarlige fra sin død, de har villet påføre meningsløsheden en slags mening.

De fleste kan jo nok indse, at udyret Ephrem Tadele Yohannes ikke er den eneste ophavsmand til denne tragedie. Elins voldsomme død steg ikke ned fra himlen, den steg ind fra gaden i sporvogn linje 5 i Gøteborg. Det gjorde den fordi konkrete mennesker havde besluttet, at morderen – der allerede var groft kriminel i USA – skulle befinde sig i Gøteborg. Det er afskum som Ephrem Tadele Yohannes og dem der har instrumentaliseret ham, der kan påføre Sverige udbredt, voldelig selvtægt udover den, de allerede har installeret. – Mordstedet i Gøteborg via amerikansk side, for robuste nerver. Andre frarådes. Via Uriasposten Mordet på Elin Krantz. – Læs eller genlæs Marcus Birros klumme om mordet: “Vi är utsatta för terror i vårt eget land.”

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Michael Laudahn

  Det er smagløst at se den myrdede kvindes foto på theync.com. Men man burde faktiskt se det upixlet. Så gå bare til fotoets direkte URL, som i kortform er http://preview.tinyurl.com/635zpob .

 • Arvid Falk

  Hur är policyn i Danmark betr. ‘graphic’ bilder? Skulle en opixlad bild på Elin Krantz ha publicerats i Danmark?

 • Fy tusan, jag gjorde misstaget att följa en länk på Flashback som ledde till bilderna. Nu är en bild här också. Jag måste ta en lång promenad innan jag lägger mig. Vad gräsligt deprimerande. Fan ta alla lögnare till politiker och journalister.

 • @ Arvid: Det afhænger, jeg tror ikke der er nogen fast politik. – Ekstrabladet havde Stockholmsbomberens lig upixelleret, men jeg tror næppe de ville have dette. Jeg går ud fra, de anlægger en samlet vurdering af den samfundsmæssige betydning. Elin og andre med samme skæbne, er ikke vigtige nok. Endnu.

 • Historyman

  Dansk reaktion ><Svensk reaktion

  Det er tydeligt, at disse billeder er gerningssteds billeder, som er taget af politiet, og de må derfor være "lækket" af en ansat i politiet. Det betyder;

  1) at loyaliteten imellem lovgiver/politikerne og lov udøvere/politi er kraftigt svækket i Sverige. Statsmagten er internt i vildrede i forhold til de signaler, som den officielt udsender, som er den statsbærende ræson.

  2) Dette er i mine øjne noget godt. Politikernes selvfedme i Sverige har taget overhånd, og befolkningen begynder at reagere. Bevidstgørelse er som sagt, det første skridt på vejen imod helbredelse. At denne helbredelse efterhånden kræver en borgerkrig for at lykkes, er til gengæld tragisk.

  Det der bliver spændene at se er, om der kommer en svensk lækage undersøgelse. Vil det officielle Sverige nu gå på jagt efter en tavsheds-synder. Efter en ytringsfrihedsfundamentalist der ikke følger partilinjen og den officielle tone. Jeg tror det vil ske, da disse billeder, virkelig tydeliggøre de fundamentale problemer som Sverige har. Det siges jo at et billede siger mere end 1000 ord.

  Hvorfor sætter jeg Danske reaktions mønstre overfor Svenske?

  Fordi jeg mener at kunne se, at den svenske tillids kultur er under hurtigere opløsning end i Danmark. Politiet her hjemme er væsentligt mere politisk påvirkelige, f.eks. Rumænersagen. Hvor Ove Dahl (nuværende drabschef i Kbh.) fremkom med en lidt hurtig og generaliserende udtalelse om rumænere, og straks var Zenia Stampe(MF.(R)) fremme med en politianmeldelse af Ove Dahl for racisme(§ 266b). Rigspolitiet, Københavns politichef (den i Rungsted boende Johan Riemann) klappede hælende sammen, og pressede derefter Ove Dahl til en undskyldning og tilbagetrækning af udtalelser.
  Dette var ren system pres imod én der vovede sig forlangt frem. Ligeledes har tidligere i drabschef Kbh. Per Larsen fået sig et godt betalt kommunalt job, hvor han indordner sig ind under den socialdemokratiske hegemoni der eksistere i Københavns kommune. (Dog tror jeg , at han også deler en del af de socialdemokratiske tanker omkring kriminalitet) Men det man ser er en grundlæggende systemisk underkastelse og tilpasning fra politiets side overfor den ”talende” politiker klasse. Og når det gælder PET er denne tilpasningspolitik endnu mere ekstrem.

  Hvad betyder al dette?

  At Sverige er mere fanden-i-voldsk og individualistiske og system anfægtende, end Danmark, NEJ
  Sverige er mange gange værre end Danmark, fordi det billedmateriale er en reaktion på et usundt debat klima. Men vi danskere må aldrig bilde os selv ind, at fordi vi har debatten så er vi i en bedre situation. Vores jurister i ministerierne, og vores systemforvaltere i regioner, i kommuner og stat synger stadigt med på multi – kulti sangen. Før enkelt individer i positioner med magt og indflydelse begynder aktivt at modarbejde islam`s indtog og Eu´s totalitære styre af Danmark, er al diskussion om en friere debat et blålys.
  Jeg mindes ikke, at der er sket billede lækager fra det danske politi i højprofilerede sager der involvere indvandrere. Ekstra Bladet(den frække slagter hund) har været ude med egne fotos af forbrydere og ofre, men i min hukommelse, ingen politi fotos. Efterhånden som tiden går er selv EB blevet tandløs, socialdemokratisk tilbedende, så vi skal nok ikke forvente nogle system udfordringer derfra i fremtiden. Det bliver nok kun på blogs, som Snaphanen, Uriasposten, Hojablog og Monokultur hvor sandheden, hvor ulækker den end må være, kan komme frem.

  Mvh.
  Historyman

 • Bjovulf

  Wow, “Channel 4 – Dispatches – Undercover Mosque – the Return” på (D)DR2 nu !!!!

  Den havde jeg godt nok ikke lige set komme 😉

 • Bjovulf

  Nogle der ved, om (D)DR2 også har sendt det først afsnit (“Mosque Undercover”) –
  og om der er planer om også at sende andre programmer fra serien?

 • conlon

  Man vill bara gråta….

  Vad i helvete är det som pågår i Sverige? Fatta att det är kört. Borde skicka bilden till 7klövern och fråga om dom är nöjda med resultatet av sin moraliskt överlägsna migrationspolitik.

  • Notarien

   Detta bör visas för deltagarna i onsdagens migrationsdebatt! Speciellt den lilla Jesuskvinnan från KD borde fått en närmare titt på samtliga bilder! Federley-Ursula hade nog inte vågat att titta. Ingen media rapporterar från debatten. Pursvenskarna får inte väckas ur törnrosasömnen! Enda rubrik som syns är att SD räknat fel (påstår Billström).

 • Vivi Andersen

  Ja, Elin´s død er til at græde over – og måden hun blev dræbt på giver også umiddelbar personlig frygt.

  For jeg frygter for mine egne piger : min datter, svigerdatter + kommende svigerdatter samt de 2 af mine 8 børnebørn, der er piger på 3 og 5 år.

  Samfundet vil givetvis ikke være blevet mindre råt og frygtindgydende, når de 2 træder ind i deres teenage år .

  Steen, det du skriver er så rigtigt at det på en eller anden måde giver et strejf af …håb.

  Håb om, at der sidder mennesker rundt omkring indenfor i etaterne, som på et tidspunkt vil gå over til at udvise ulydighed og træde i funktion som whistleblowers.

  At folk rundt omkring vil kunne fremdrage så megen civilcourage at de vil begynde at agere imod magthaverne og den politisk korrekte linie, der er blevet påført hele samfundet.

  Efterhånden kan politikerne, meningsdannerne osv. ikke forsvare sig imod at få smidt dette at de handlede, og fortsat handler, i ond tro, for de har længe VIDST at projekt indvandring fra de arabisk-islamiske lande er ødelæggende til det destruktive!

 • Selvfølgelig er det til at græde over, når en ung pige overfaldes og myrdes på så bestialsk vis. Og billederne af gerningsstedet gør jo ikke den sag bedre.
  Men…
  Sådan ser et gerningssted altså ud. Så brutal ser virkeligheden ud for dem der arbejder i den. For mig at se ligner det en voldshandling med efterfølgende voldtægt. Derefter er der blevet smidt nogle tunge klippestykker over for at dække liget.
  Så ja, barskt ser det ud, men sådan er virkeligheden desværre.

 • @ Peter: Utvivlsomt. Vi tager meget få kriminalhistorier, men fulgte denne på bloggen allerede fra starten. I første omgang for at vise den utvivlsomt skyldige morder med navn og foto, hvad svenske medier stadig ikke gør – selvom de gør det med andre, hvis skyld er mere tvivlsom – pt. “lasemanden” Mangs fra Malmø.

 • sdfs

  “Det er tydeligt, at disse billeder er gerningssteds billeder, som er taget af politiet, og de må derfor være “lækket” af en ansat i politiet. ”

  Neh. I sverige er saksdokumenter offentlige.

 • Skogman

  Vi gillar olika.

 • Historyman

  @ sdfs

  Tak !
  Det viste jeg faktisk ikke. Dette er endnu et tegn på den betydelige forskel imellem Sverige og Danmark.
  Billeder af denne type vil ofte være båndlagt imod offentliggørelse i adskillige år efter sagens afslutning.
  Det danske politi er yderst påpasselig med at lade materiale fra efterforskning kommen offentligheden for øje/øre.
  Jeg mener(tror) at drabssager er yderst klausuleret imod offentliggørelse her i DK, mener at det er minimum 30 år efter sagens afslutning, måske mere.

  mvh.
  Historyman

 • JacobCT

  @Historyman

  “At denne helbredelse efterhånden kræver en borgerkrig for at lykkes, er til gengæld tragisk. ”

  Kære H-man, borgerkrigen er allerede begyndt.
  Godt nok en lavintens krig, men vær ikke i tvivl om, at vi for længst er under angreb både ude fra og indefra.

  @ Vivi Andersen
  “Håb om, at der sidder mennesker rundt omkring indenfor i etaterne, som på et tidspunkt vil gå over til at udvise ulydighed og træde i funktion som whistleblowers.”

  Sæt ikke dit håb for højt. Vores samfund er så socialistisk hjernevasket, at det ikke længere er tilladt at sige sandhed eller
  debatere virkelighed, hvis dette måtte være i konflikt med evangeliet i den “Politiske Korrekte MultiKultur” (PC MC)
  Zenia Stampes succesfuld aktion er er udmærket eksempel på en sådan offentlig nedsabling, men vi kender det vel alle
  sammen fra hverdagen?
  For mit eget vedkommende er problemerne med PC MC da ikke noget jeg debaterer offentligt – højst i lukket kreds med betroede
  venner, eller som her: anonymt.
  For hvis man gør det, er man straks stemplet som racist/nazist/nationalist og dermed udelukket fra det “stuerene” selskab.

  Effekten minder om den selvcensur som f.eks bladtegnerne udøver, når de ikke tør karikkere islam og muhamed:
  De fleste af os tør ikke stå frem og sige vores ærlige og gennemtænkte mening, uanset hvor velfunderet den er, for så
  kommer tanke- og talepolitet efter os.
  Vi overlader det til de få modige som Kim Møller, Urhskov, Hedegaard, Winkelholm osv – og mange tak til dem.

  @sdfs
  Jeg kan næppe tro at den slags fotos altid er offentligt tilgængelige i Sverige?
  Der er selvfølgelig hensyn til efterforskningen, men så sandelig også hensyn til respekten for afdøde, samt dennes pårørende ?!
  Når der er sagt, burde sådan en som Zenia og hendes kumpaner tvinges til at se disse fotos inden de lægger sig selv og deres børn i seng, for det er nemlig den slags de skaber, når de importerer de de islamiske overmennesker i hobetal.

  Mellemøstens Tv-kanaler, aviser og moskeer er fyldt med hadefuld propaganda mod vesten og den falske pædofile profet muhameds opfordringer til at bekrige de vantro – og det er lige netop det de gør. På mange niveauer!

  Voldtægter, røverier og mord begået af de islamiske unge krigere her i vesten/skandinavien/Danmark er OGSÅ er led i den lavintensive krig mod os. De løsslupne, letpåklædte, danske “ludere” er jo i øvrigt selv ude om det, har deres imamer fortalt.

  Foreløbig udgør muhammeds tilhængere kun få % af befolkningen, men det er rigeligt til at destabilisere hele samfundet, og
  det er jo allerede nu lykkedes for dem at få indført utallige særordninger og indgyde frygt i os alle.

  • Jonny

   Jeg kan næppe tro at den slags fotos altid er offentligt tilgængelige i Sverige?

   Polisens förundersökningar är (oftast) offentliga handlingar, men information av privat karaktär, bilder som dessa, etc. brukar censureras. Göteborgspolisen har i detta fall misslyckats med detta, d.v.s. bilderna kunde enkelt ses i “originalskick”:
   Det har på Internet publicerats flera bilder på den avlidna Elin Krantz. Bilderna kommer från förundersökningen som offentliggjordes i samband med åtalet. På grund av ett misstag hos Polismyndigheten i Västra Götaland har den maskning som gjorts på bilderna dessvärre kunnat tas bort av dem som fått tillgång till förundersökningen.

 • Erling

  Jeres amerikanske ven lugter langt væk af spoof. Han er lige en tand for naiv og lige en tand for politisk udspekuleret til at være for real.

  Har I styr på, hvem A Different Denmark er? Ellers burde I holde jer for gode til den slags.

  • Jeg tror det er Uriasposten der har et link til hans bolg. Jeg kan ikke se hvad der er så “spoof” ved ham. Han beskriver en hændelse, der tilsyneladende har rystet ham. Der bliver kastet noget efter ham, da han cykler under en bro i Gellerup.

   Hvad underligt er der i det?

   • Erling

    Ups, ja. Beklager.

    Peter, prøv at læs resten af hans blog.

 • TD

  Steen, du burde også skrive Elins efternavn i overskriften, så folk også finder din artikel, når de “googler” navnet Elin Krantz i disse dage. Jeg synes, det er vigtigt, at så mange mennesker som muligt læser – og ikke mindst ser den.

 • Lisa

  Anders Eklund, Niklas Eliason (Örebro) och Niklas Lindgren (Hagamannen). Det skulle inte förvåna mig om de är sverigedemokrater alla tre: lågutbildade yngre män från landet…. Kan man inte hindra sådana att “kulturberika” våra städer?

  • Ditt klassförakt är motbjudande. Kan du ge en rationell förklaring till varför det skulle vara bättre att förakta vita arbetare än mörkhyade invandrare? Jag vet att det förstnämnda inte skadar karriären vilket det sistnämnda däremot gör. Nu gav jag kanske den rationella förklaringen själv … att man kan förena klassförakt med antirasistisk självgodhet på det i vissa “fina” kretsar karaktäristiska viset är allt annat än respektingivande.

   • Lisa

    Jag var ironisk vilket kanske inte riktigt gick fram. Min poäng är att bilder på ett mordoffer eller ett våldtäktsoffer där förövaren heter Svenne Svensson är precis lika vidriga som någonsin den nödtorftigt pixlade bilden här ovan. Med hjälp av bilden vill man förstärka sina argument: “Se vad som händer när pk-maffian får styra och ställa”. Men jag kan nog garantera att en bild på Engla knappast hade varit finare än denna.

    För övrigt menar jag att det är ett övergrepp på Elin och hennes familj att publicera den öht. Den som läckt den från polisen är ingen hjälte. Och alla ni som med skräckblandad förtjusning tittar på den, länkar den och använder den i ett politiskt syfte borde skämmas varenda en av er! Skämmes ta mig fan!

    • Du har säkerligen rätt i att såna bilder är lika vidriga. Men om du börjar hämta lite information utanför den svenska förljugna ankdammen så kommer du upptäcka att vi har ett stort problem, nämligen att det finns många offer för det mångkulturella experimentet här i landet. Nu sluter du kanske ditt sinne, eftersom vi blir indoktrinerade till att uppfatta såna påståenden som “rasistiska”. Men låt mig ge ett exempel: den norska polisen undersökte överfallsvåldtäkterna i Oslo under en period av 3 år och fann att samtliga förövare var utomeuropeiska invandrare. Länken till norsk teve bifogade jag i en annan kommentar här.

     Jag såg bilderna, vilket var ett misstag. Det kanske är ett övergrepp mot hennes föräldrar att publicera dem, jag vet inte. Du kanske har rätt. Fy tusan vad fruktansvärt. Som förälder kan jag bara säga att jag inte klarar av – och vill inte försöka – föreställa mig hur jag skulle känna det om något liknande hände min dotter.

    • Jonny

     Jag är inte säker på om det är rätt att publicera denna hemska bild eller ej. Värt att tänka på är dock att det återkommande publiceras vidriga bilder i svensk media. Dessa bilder visar döda i andra länder, i synnerhet länder i 3:e världen. Sådana bilder kan t.o.m. få pris som årets bild:
     h t t p://www.dn.se/kultur-noje/paul-hansen-tog-bilden-av-fabienne

     “Rasistiska generaliseringar” var det ja. Eller “överrepresentation” som det också kallas…

     En genomgång av tingsrätternas domar under 2008 visar att sammanlagt 360 personer lagfördes för någon form av våldtäktsbrott under året. Statistiken visar att invandrare och utländska medborgare utgör den absoluta majoriteten, cirka 60 procent, av alla lagförda individer. Detta är en kraftig överrepresentation då invandrare vid den aktuella tiden endast utgjorde 17,4 procent av befolkningen i Sverige. Överrepresentationen av invandrare som lagförts för våldtäktsbrott är hela 7,3 relativt till den svenska populationen.

     Skillnaderna är även påtagliga mellan olika etnogeografiska grupper. Invandrare från Nordvästeuropa befinner sig i princip på samma nivå som etniska svenskar, medan invandrare från Nordafrika relativt till svenskar har en överrepresentation på drygt 27 gånger fler våldtäktsbrott. Invandrare från Nordafrika är den grupp som är kraftigast överrepresenterad bland dem som lagförts för våldtäktsbrott, följda av invandrare från subsahariska Afrika. Därefter följer invandrare från Sydvästasien, Latinamerika och Indiska halvön, där andelen lagförda för våldtäktsbrott är drygt 10 gånger högre relativt till etniska svenskar.

     Våldtäkt mot barn är den enda formen av våldtäktsbrott där svenskar utgör majoriteten, 56,5%, av de lagförda. Relativt till sin befolkningsmängd så är emellertid invandrare ändå överrepresenterade med 4,5 gånger fler än etniska svenskar. Individer från främmande etniska grupper utgör dessutom majoriteten, 66,7%, av dem som lagfördes för grov våldtäkt mot barn.

     Under 2008 dömdes sammanlagt 40 personer för våldtäktsbrott där två eller fler gärningsmän var inblandade. 82,5% av de dömda var invandrare eller utlänningar. Av de 11 individer som dömdes för våldtäktsbrott där tre eller fler individer var inblandade så var 100% av de dömda invandrare eller utlänningar.

     h t t p://www.realisten.se/2010/08/24/majoriteten_av_valdtakterna_begas_av_i nvandrare/

    • Arvid Falk

     @ Lisa

     Det är DU, som ska skämmas, Lisa. Du, som förespråkar Sveriges världsunika invandringspolitik, har ett politiskt ansvar för Elin Krantz död.

     SKÄMS! Lisa

    • realist8

     Att du har mage att reagera mer på “spridningen av bilden på internet”, än av “själva mordet”, är sjukt av dig lisa. Med ditt inlägg är du delansvarig i mordet på Elin.

     Att du inte klarar se skillnad på att vara realistisk och att vara rasistisk är tragiskt. Det är ett realistiskt påstående att 100% av alla överfallvåldtäker (som den med Elin), är utfört till 100% av icke-europeiska invandrare i Norge. Det kan vara en obehaglig sanning, men trots det en sanning. Att invandrare från mellanöstern och delar av afrika har en helt annan hållning till kvinnor, är ett faktum. Att du skall förneka sannigen med att ge folk dåligt samvete för en läckad bild är avskyvärt. Det är inte bilden som är hemsk, det är mordet.

     Du är en parasit, och du gör dig LIKA SKYLDIG som det politiska etablissemanget i detta mord. Du är delansvarig för när nästa gång detta kommer ske, och det kommer ske igen, det är 100% säkert.

  • IckePk

   Som du ser har dessa namn publicerats i media. Visst är det fruktansvärda brott dessa svenska män har begått, men när såg du senast ett utländskt namn publicerat på en gärningsman i tidningen?
   Eller har du hört talas om Casper El-Kaissi Östlöv/Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan (Emma Petterssson, tortyroffer)? Enver Durakovic (Babyface, våldtäktsyngling)? Ahmed Akileh (Parkeringsmordet i Landskrona)? Emad Mostafa Mohamed Aboras (anstiftan till mord), Hokan Goran (mord)(Susanne Salinen)? Sarhank Farhad Rahman Rahman (våldtäkt, mordhot på 15årig flicka)? Anaclet Nduwimana (våldtäkt)? Salar Mahmoud Hassan (Farstapedofilen)? Ziad Ahmed Reshid (två våldtäkter på barn, 27 fall av sexuellt ofredande och tre fall av ofredande)? Lukman Haj Ersan (läkare som våldtagit patient, var uppe i Uppdrag granskning)? Jag kan fortsätta men jag tror att du har fattat poängen.

   Visste du dessutom att 28% av fängelseintagna är utländska medborgare (med ca 160 olika nationaliteter)? *Medborgare* alltså, det är inte inräknat vilka som är av utländsk härkomst och som fått svenskt medborgarskap. Tycker inte du att det är fruktansvärt konstigt att en minoritet i detta land upptar så fasligt mycket plats i det svenska fängelset?

  • Notarien

   Jimmie Åkesson är bland de högst utbildade i riksdagen. Vilka är “lågutbildade”? Barnskötarna Mona Sahlin och Veronica Palm? Konduktören Lars Ohly eller Maud Olofsson? Kanske f.d. finansministern Bosse Ringholm med underkänt betyg i matematik. Eller varför inte nye statsministerämnet Håkan Juholt?

   Varför importerar vi utan urskiljning ytterligare problem från hela världen? Män med en fruktansvärd kvinnosyn, präglade av sina ej integrerbara kulturer och religioner? Varför mörkar media den verkliga fördelningen av våldsbrotten? Varför får vi inte veta exakt vilka som sitter i svenska fängelser?

   Jag röstar på SD bl.a. för att det är det enda partiet som står upp för den svenska kvinnan!

   • Notarien

    Vill också tillägga att jag är högutbildad, gammal och bor i sta´n!

    • Lisa

     Och fortfarande bara notarie?

  • Jonny

   Anders Eklund, Niklas Eliason (Örebro) och Niklas Lindgren (Hagamannen).

   Ah, du radar upp idel “adel”. Många har uppenbarligen lärt sig dessa namn. De återkommer i alla fall ständigt i sammanhang som detta.

   Av någon anledning känner en hel del även till/igen namn som Ragnar Nilsson, Toni Alldén och Peter Mangs…

   Men vet du vem Shino Mohamed Hashi är? Salar Mahmoud Hassan? Huguel Kitenge Bunka?

 • barfbag

  Off topic
  Køb Der Spiegel fra i mandags den 28/3-11, nr. 13, pris 43 DKK. Læste den på biblioteket og købte den derefter, da der side 36 begynder en artikel om retssagen, der begyndte for 50 år siden mod den tidligere SS-officer (SS-Obersturmbannführer) Adolf Eichmann, som langt om længe blev dømt for sine forbrydelser og henrettet i Israel. Side 40 i artiklen (Zeitgeschichte. Triumph der Gerechtigkeit) er der et lagkagediagram om “Der Holocaust” over myrdede jøder som andel (i procent) af den jødiske befolkning i hvert land/område: Den nederste af lagkagediagrammerne omhandler Bulgarien: landet havde ingen myrdede jøder (af 50 000 (folketælling 1934)) i holocaust, dog 11 000 ofre i det bulgarsk besatte Makedonien og i Thrakien. Næstsidst er Danmarks lagkagediagram, hvoraf fremgår, at andelen af myrdede jøder i forhold til den samlede befolkning var under 2% af 7 500 (folketælling 1940) (min kommentar: 52 holocaust(hebræisk: shoah?)-dræbte er nævnt, de udgør 0,6933% af 7 500). Dette blot for hurtigt at få nævnt Danmark med den gode hjælp fra den tyske diplomat Georg Duckwitz, der advarede i tide. Øverste lagkagediagram omhandler Jugoslavien, hvor “op til” 95% af 70 000 (folketælling 1931) omkom i holocaust. Nummer 2: Holland 91% af 110 000 (1930). 3. Litauen: Over 90% af 220 000 (1941). 4. Grækenland: 85% af 70 000 (1940). 5. Polen: 80% af 3 350 000 (1939). 6. Ungarn: 76% af 725 000 (1941). 7. Letland: 72% af 95 000 (1941). 8. Sovjetunionen (uden Baltikum): 70% af 3 020 000 (1939), heraf i Ukraine 1 530 000. 9. Norge: 56% af 1 400 (1930). 10. Tjekkoslovakiet: 40% af 360 000 (1930). 11. Luxemburg: 38% af 3 100 (1935). 12. Det tyske Rige: 33% af 500 000 (1933). 13. Østrig: 32% 210 000 (1938). 14. Belgien: 32% af 90 000 (1940). 15. Rumænien: 28% af 760 000 (1930). 16. Frankrig: 25% af 300 000 (1940). 17. Estland: 22% af 4 500 (1941). 18. Italien: 14% af 50 000 (1938). 19. Finland: Under 4% af 2 000 (1939). Og altså endelig Danmark på 20.pladsen og Bulgarien som nr. 21. Dette burde skolebørn terpes i, så stupide, afstumpede påstande ikke florerer uimodsagt. I et demokrati med ytringsfrihed bør stupide udtalelser ikke være uimodsagte.

 • Lisa

  Det var väl det jag tänkte – ni skulle inte publicera mitt inlägg. Rasistiska generaliseringar om folk ska bara gå i en riktning…

  • Det handlar inte om rasistiska generaliseringar utan om den mångkulturella verkligheten. Våra grannländer klarar åtminstone av att tala om saken och inte bara i Danmark utan även i Norge:

   http://www.youtube.com/watch?v=7ncElNwBeT8

  • Lisa

   Jeg vil gerne købe idéen om det multikulturelle samfund. Alle mennesker er lige og skal behandles ens. Alle har ret til, at leve i overensstemmelse med den kultur de nu engang er rundet af. Ingen skal tvinges til, at leve efter andres traditioner o.s.v.

   Det lyder altsammen meget godt, men er det nu også sådan virkeligheden ser ud? Er tvangsægteskaber, kvindeundertrykkelse, had mod vantro, bøsser og muslimer, der frafalder deres tro, kulturelle fænomener? Eller er det bare eksempler på en religion der er fuldstændig afsporet?

   Uanset hvad du svarer, vil du efterfølgende stå med et forklaringsproblem overfor de mennesker, der dagligt påpeger problemerne ved ovennævnte. Kan du ikke selv se det Lisa?

  • Notarien

   “I Storbritannien har en rad uppmärksammade fall där framför allt pakistanska män som gett sig på unga brittiska flickor orsakat en debatt kring olika invandrargruppers syn på ursprungsbefolkningen och förespråkare för den numera dödförklarade mångkulturen lär ha svårt att bortförklara även detta fenomen.”

 • Varmt Konservativ (kr)

  Tack för en utmärkt kommentar till mordet på Elin Krantz.

  Vi får aldrig glömma dessa offer. “Gör det väldigt tydligt att Sverige inte är ett land i krig” skriver Marcus Birro, men det är ju just vad vi är. Alla dessa mord är beviset på att man inte alltid själv kan välja sina strider. Den här kommer vi helt enkelt inte ifrån hur gärna vi vill. Fienden är fast besluten att inte låta oss göra det. Medvetandet om hur det förhåller sig växer hela tiden. Det är ingen vågad gissning att Gamla Testamentet står inför en välbehövlig renässans i vår kultur.

 • sdfs

  “Jeg kan næppe tro at den slags fotos altid er offentligt tilgængelige i Sverige?”

  I Sverige kan enhver borger få utlevert saksmateriale, inkludert åstedsbilder og obduksjonsbilder, til selvkost. Det ble oppstyr rundt dette da obduksjonsbilder i forbindelse med barnedrap i Arboga havnet som en torrent på thepiratebay.

  • Jonny

   Polisens förundersökningar är (oftast) offentliga handlingar, men information av privat karaktär, bilder som dessa, etc. brukar censureras. Göteborgspolisen har i detta fall misslyckats med detta, d.v.s. bilderna kunde enkelt ses i “originalskick”:
   Det har på Internet publicerats flera bilder på den avlidna Elin Krantz. Bilderna kommer från förundersökningen som offentliggjordes i samband med åtalet. På grund av ett misstag hos Polismyndigheten i Västra Götaland har den maskning som gjorts på bilderna dessvärre kunnat tas bort av dem som fått tillgång till förundersökningen.
   h t t p://www.polisen.se/Vastra_Gotaland/sv/Aktuellt/Nyheter/Vastra-Gotaland  /jan-mars/Polisen-ber-om-ursakt/

  • Varför låg bilderna på en porrsajt av alla ställen? Jag vet inte om jag vill veta svaret, men frågar ändå. Jag trodde först att någon ville visa vad som har hänt. Men att bilderna läggs på ett sånt ställe verkar fruktansvärt sjukt.

   • Emma

    Det finns två alternativ:
    a. antingen någon som tröttnat på smusslandet med utländska brottslingars “gärningar” ville offentliggöra dessa förskräckliga bilder,
    kanske en rättsläkare som ofta ställs inför utlänningarnas brutalitet, och valde en amerikansk sajt för MGB-fantaster med obefintliga krav på anständighet inför publicering. Vet ingen svensk sajt som skulle tillåta bilderna…Flashback tillät en del trådar där man länkar till ync.com dock.
    b. en sjuk hjärna som ofta hänger på FB kom underfynd hur man tar bort censurering och publicerade bilderna från FUP:en som är offentlig handling.

  • Steen, dit svenske er uden tvivl bedre end mit. Men politiet bekræfter da til Ekspressen, at de har udleveret billederne. De har været med pixelering, som nogen har kunnet fjerne, og det er en fejl. Desuden findes der åbenbart flere fotos, som ikke er offentliggjort.

   • JacobCT

    Pixeleringer kan ikke fjernes – der er kun på CSI og andre TV-serier….

    • Jonny

     Polisen har inte förstört själva bilden, utan har så att säga lagt maskeringen ovanpå. När man “kopierar” bilden (från PDF-filen) så kopieras bara själva bilden, inte skiktet ovanför. Om jag förstått diskussionen på Flashback korrekt…

 • JacobCT

  @Tak steen

  det gav jo heller ingen mening, hvis enhver borger havde aktindsigt i alt!
  – slet ikke i Censur-Sverige (i gamle dage kendt som forbuds Sverige)

 • JacobCT

  Billederne af Elin er forfærdelige – og jeg ville ikke ønske dem offentliggjort hvis det var en person jeg kendte.

  Men nu ER de fotos offentlige og de tjener et vigtigt formål. Elin Krantz var ikke bare en nyhedsartikel i en avis eller en
  decimal i en ellers uhyggelig statistik. Hun var en almindelig svensk og frisindet pige, der som så mange andre ikke
  længere kan færdes frit eller trygt i sit eget hjemland.
  Al vores debat bliver alt for ofte bare om tal og uvirkelige historier – men det her er fotos af virkeligheden for uhyggeligt
  mange af os i Europa, og det bliver kun værre år for år i takt med at indvandringen fortsætter og de herboende
  muslimer får flere og flere børn.
  Jeg siger ikke at alle er sådan, men vi ved at ALT FOR MANGE af dem er eller bliver sådan og hvis vi besad bare
  den mindste smule selvopholdelsesdrift, ville vi aktivt prøve at vende situation, istedet for apatisk at lade EU og
  de multikulturelle tyranner tryne os og bilde os ind at vores sunde fornuft er “racistisk og vederstyggelig”.

  Ganske typisk når denne slags sager bliver FOR virkelige, så bliver reaktion fra de politisk korrekte multikulturalister
  altid enten et angreb på budbringeren eller total afsporingen af debatten.
  Begge dele demonstreret af Lisa i denne tråd.
  Mønsteret er efterhånden nemt at genkende, men desværre virker det HVER GANG og således er det åbenbart MERE
  synd for Elins familie, at nogen har offentliggjort disse fotos, end det var at hun blev voldtaget og dræbt på så
  bestialsk vis.
  Det er ikke bloggere eller Sverigesdemokrater der voldtager, terrorisere, dræber og er overkriminelle – men de og deres
  argumenter bliver gjort genstand for venstrefløjens samlede had, fordi de vover at påpege at “kejseren har ingen klæder på” –
  vi er alle blevet taget ved næsen.
  Utroligt af venstrefløjen, feministerne, de politisk korrekte er så indoktrineret og fulde af had over for deres egen kultur, at de
  ikke kan så hvad det virkelige problem er i forhold til Elin Krantz, og hvilke næsten uoverskuelige problemer de har
  skabt for deres egne børn og mange generationer frem

  • ja, en veninde til familien skriver på Uriasposten – og jeg forstår hende godt:

   Snälla ta bort bilden på döda Elin, tänk på hennes vänner och familj. Jag är vän med en vän till Elin och vädjar – snälla ta bort döda Elin!!!!

   Kommentar by Lisa — 31. marts 2011 @ 16:01

   Jeg tænkte mig om et godt stykke tid, og jeg synes jeg har gjort rede for, hvorfor jeg valgte at tage dem. Men jeg skal også være ærlig og sige, at jeg stadig ikke er sikker og at de billeder plager mig.

   • JacobCT

    Billederne er jo lagt frem offentligt og det ændrer jo intet hvis du eller Kim Møller fjerner jeres blogindlæg.
    De kan ikke længere holdes hemmelige.
    I det mindste har i sympatien hos HENDE og ikke hos gerningsmanden eller dem som er ansvarlige for
    hans ophold i Sverige.

    De billeder vil sikkert plage både dig og mig i årevis. Man fatter næsten ikke den umenneskelige brutalitet
    der ligger bag sådan en gerning.
    Men så medvirk dog i det det mindste til at hendes død ikke ignoreres og forties.
    Lad det komme frem hvad den barske virklighed er. Måske endda medvirke til, at hendes tragiske “skæbne”
    bliver en lille øjenåbner, for de multikulturelt hjernevaskede.

    • @ Jakob: Det er jeg klar over. Jeg har bare med dette nærmet mig min grænse, der var blevet til en slags princip. Ikke at have noget på bloggen, jeg ikke kunne holde ud at se på eller som på nogen måde kunne opfattes som appel til sensation.

     Men det nytter ikke. Jeg har læst denne Flashback tråd igennem og set almindelige svenskeres reaktion, og jeg er mere overbevist end før, at disse fotos er nødvendige at se. De er nødvendige på samme måde, som det var det i 1945 at vise KZ lejrenes virkelighed (ikke at jeg sammenligner forbrydelserne) De er nødvendige for Sverige, fordi det er værre at se bort og fortsætte som nu. De har en samfundsmæssig betydning og de gør ikke tingene værre end de allerede er. De prøvelser familien gennemgår, har andre gennemgået og andre vil komme til det. Derfor. Siden dette blev postet for to døgn siden, er endnu en kvinde myrdet i Sverige, og ifølge statistikken er yderligere over 30 blevet voldtaget.

     Så får det være, at kriminalchefen siger, at Våra jurister tittar på detta nu, säger Sven Alhbin. Oavsett vad som händer rent juridiskt så anser han att det var oetiskt och osmakligt att lägga ut materialet. Jeg mener, det i dette tilfælde kommer an på, hvordan man gør det.

     Desuden har de pårørende set dem under sagensgang, hvis de ville, hvad jeg forstår de ikke ville. Det skal de heller ikke. Andre skal se dem.

     Hvis du læser lidt i Flashback tråden kan du se hvor dybt chokerede de fleste er. De fotos gør virkeligheden virkelig. Der er en uskyld og en uvidenhed, som må høre op. Det er allerede meget slemt, og det er meget sent. Én sammenfatter lidt hvad jeg tænkte i forgårs:

     Man måste väga samhällsnyttan mot skadan för offret och familjen.Samhällsnyttan av att sådana här bilder kommer ut och synliggör våld emot kvinnor, och i synnerhet det våld mot kvinnor Sverige importerar ifrån Afrika och Mellanöstern som medierna förljuger och döljer, är enorm.

     Detta är mångkulturens ansikte, detta är resultaten av att vi importerar människor ifrån afrika och mellanöstern och lär våra svenska unga, som Elin, att gå med i “vi gillar olika”-kampanjer och tro att vi skapar ett bättre Sverige genom den invandring vi har.

     Man inser att detta handlar om något större än om en mördad svensk kvinna. Att bilderna på hennes svårt skadade kropp sprids för vinden kommer ge henne upprättelse; hon dog inte förgäves – för vanligt folk kommer få se dessa bilder och förfäras och ett litet frö av något obestämt kritiskt och ifrågasättande kommer börjar gro inuti dem. Om svenska folket fick se detta och vad PI, Fria tider osv försöker förmedla i motvind, mot fullständig orkanstyrka, skulle nationalismen etablera sig i hus och hem och man skulle se början av en revolution.

     Flashback Bilder på den mördade/våldtagna Elin Krantz

    • JacobCT

     @steen

     Tak for svar – det tjener dig til ære at du har haft din tvivl om denne sag – og også tak for en altid sober og redelig blog!

     På flashback er der fortsat rigtig mange svenskere, som reagere i højere grad i mod budbringeren – dvs offentliggørelsen
     af billederne, end mod gerningsmanden, hvor uvirkeligt det end lyder.

     Selvom jeg ikke tror det er muligt at vække selve “PK-eliten” kan denne sag dog forhåbentlig tjene som øjenåbner, for
     dem, der er knap så frelste, og jeg kan godt lide disse ord:

     Bilderna behövs för att visa grymheten från negern som begick våldet. Att endast beskriva dådet med lätta ord som “Man våldtog och mördade kvinna” får det att låta så rumsrent och det är nästan vardagsmat i Sverige.

     Bilderna behövs för att väcka den sovande pk-eliten – om det är ens möjligt. Dessutom ligger tråden i MGB och här är denna bild nästan i det klenaste laget.

    • Arvid Falk

     @ Steen

     Steen, du gör helt rätt, som publicerar bilderna. Konsekvenserna av den unika svenska invandringspolitiken måste synliggöras.

     Så länge som den unika svenska invandringspolitikens negativa konsekvenser är dolda, så kan de, som stöder denna unika politik, låtsas, att de inte har något ansvar för konsekvenserna av den politik som de för och förespråkar.

   • Jeg tænker, at sagen er så alvorlig, at du må hæve dig over forståelsen for de efterladte og tænke på flertallet.

    Jeg tænker, at billederne er fremme af hensyn til andres børn og mine børn.

 • Lisa

  Så om Elin dödades på grund av pk-maffians import av främmande kulturelement så dödades Engla av Anders Eklund från Hofors därför att… ja, varför? Tänk lite längre än näsan räcker…

  • Din opstilling af ækvivalens bringer ikke ofrene for multikulturalismen til live igen. Er din ræsonnement at fordi etniske svenskere dræber etniske svenskere er det en moralsk forpligtelse for dit land at påtage sig endnu flere dødsfald, påført af folk fra langt mere voldelige kulturer med førmoderne æresbegreber?

   Nej, du har ikke noget ræsonnement i den retning. Ækvivalensopstillingens spøgelse går gennem verden, og det står og falder med at man kan tage modparten med bukserne nede ved at bruge det. Gør man opmærksom på det åbenlyst uholdbare i logikken falder det øjeblikkeligt fra hinanden – men jer der bruger det kan gøre det uantastet i MSM. I blogverdenen går det bare ikke, snut.

   • Lisa

    Men fatta! Dom är inte offer för “multikulturalism”. Lika lite som Engla var offer för det sydnorrländska kynnet.

    Alltså, jag prenumererade för länge sedan på tidningen Arbetet. Den gavs ut både i Malmö och i Göteborg. För malmöläsarnas skull var det ofta nyheter från Köpenhamn. Och varje gång det stod något om bisarra styckmord, mc-våld eller liknande så hade det inträffat i Köpenhamn och ej i Malmö. Slutsats: dansk kultur uppmuntrar till grovt våld som vi inte är vana vid i Sverige. Eller?

    Nej, jag tänkte väl att det inte var en slutsats du skulle gilla LFPC…

    • Den slags pjat kan måske bruges som debatforfuskning i Sverige, men ikke her i Danmark.

  • Arvid Falk

   @ Lisa

   “Så om Elin dödades på grund av pk-maffians import av främmande kulturelement så dödades Engla av Anders Eklund från Hofors därför att… ja, varför? Tänk lite längre än näsan räcker…”

   Diskussionen teoretiserar inte kring varför en specifik individ väljer att bruka våld.

   —-

   De gamla riksdagspartiernas politiker är ansvariga för de negativa konsekvenserna av av sin gemensamma, världsunika invandringspolitik.

   Ingen svensk politiker är däremot ansvarig för, att Anders Eklund föddes i Sverige.

   • Lisa

    Men har inte politiska beslut någon som helst inverkan på oss och våra liv efter vår födelse?

    • Lisa

     Arvid, utan att ha satt mig in i de två fallen i detalj. Hur vet du (och alla ni andra här) att det exempelvis inte är exakt samma mekanismer som triggat igång Elin och Englas mördare?

     Alltså jag ser hur en lynchmobbmentalitet växer fram här där Snaphanens läsare med facklor och hötjugor jagar svartingar…

    • Arvid Falk

     “Arvid, utan att ha satt mig in i de två fallen i detalj. Hur vet du (och alla ni andra här) att det exempelvis inte är exakt samma mekanismer som triggat igång Elin och Englas mördare?”

     Vi tar omet igen:

     Diskussionen teoretiserar inte kring varför en specifik individ väljer att bruka våld.

     “..har inte politiska beslut någon som helst inverkan på oss och våra liv efter vår födelse?”

     “Politiska beslut” och den hypotetiska omfattningen av dessas “inverkan på [Anders Eklund] och [hans] liv efter [hans] födelse” friskriver inte Anders Eklund från ett personligt ansvar för sitt groteska brott.

     Anders Eklund är personligen ansvarig för sitt brott – mordet på Engla.

     Ephrem Tadele Youhannes är personligen ansvarig för sina brott – mordet på Elin Krantz.

     Svenska politiker är inte politiskt ansvariga för att Anders Eklund befinner sig i Sverige.

     Svenska politiker (exkl. SD) är politiskt ansvariga för att Ephrem Tadele Youhannes befinner sig i Sverige.

     —–

     “Alltså jag ser hur en lynchmobbmentalitet växer fram här där Snaphanens läsare med facklor och hötjugor jagar svartingar…”

     Det är inte bara skönheten som finns i betraktarens öga… De som förföljdes efter kriget var de politiskt ansvariga och deras sympatisörer – Quislingarna – dvs sådana som du själv, Lisa.

    • Lisa

     Så, Arvid, din poäng är alltså att om man stänger gränsen för alla så slipper vi i alla fall ondskan utifrån? Men då förutsätter du ju att inget gott, bara ont, kommer utifrån. Jag menar att människor “utomlands” är precis som alla andra: Goda, onda, sympatiska, idioter, slutna, öppna, you name it! Stänger vi gränsen och kastar bort nyckeln blir du inte bara av med den promillen somalier som våldtar blonda svenska flickor. Kanske den där läkaren som räddar ditt liv aldrig kom, eller den där mörkhyade främlingen som reser sig för din gravida fru på tunnelbanan.

    • Arvid Falk

     Du och de gamla riksdagspartierna vill alltså offra bl.a. Elin Krantz liv i utbyte mot en hypotetisk läkare som hypotetiskt räddar någon svensk medborgares liv, eller offra Elin Krantz liv i utbyte mot en “mörkhyad främling” som hypotetiskt reser sig för någon svensk medborgares gravida fru på tunnelbanan.

     Hur många våldtagna, dräpta, misshandlade, rånade, hotade, trakasserade m.m. svenskar anser du, att den världsunika invandringspolitik, som du förespråkar, får kosta, Lisa?

    • Emma

     Äsch Lisa….. Skäms du inte ögonen ur dig medan du skriver ihop hela den rappakaljan du öser så besinningslöst över oss? Tror du på riktigt att du gör Elin en tjänst? Eller frestas du tro att vi alla är som föräldrar till den av afrikansk mobb mördade Amy Biel som “förstod” och “förlät” sin dotters banemän? Det var ett liknande fall även i Sverige.
     Nej du, ska vi ta bort alla obekväma sanningar är Elins död bara en siffra i brottsstatistiken, men hur ska man fortsatt leva med tanken att många fler Elin kommer att falla offer för bestialiskt våld mot svenskar?
     Och denna sat*ns promille du så ömsint skriver om.. ta en titt här http://www.facebook.com/video/video.php?v=1490310772628&comments – vad sägs nu? Vill du fortfarande gå till en “läkare” från dessa folkslag?

 • Lisa

  Typiskt danskt att säga så… 🙂

 • JensH

  Elin er et klart offer for den Svenske elites multikulturelle projekt. Derom kan ingen tvivl herske. Steen spekulerer i denne blog-post om personer i denne elite føler noget ansvar for hendes tragiske død, og det er et godt spørgsmål jeg selv har stillet mig nogle gange om de Danske politkere og andre elitære menigsdannere, som gjorde denne muslimske masse-indvadring mulig. Hvis vi prøver at kigge ud over Skandinaviske forhold, så ved vi, at de ledende New-Labour folk i UK absolut ingen bekymringer gjorde sig over de lidelser de påførte egen befolkning, da de besluttede sig for at åbne grænserne på vid omrking 1999-2000. Tværtimod forudså de, at disse totalt åbne grænser ville medføre en betydelig stigning i kriminaliteten, (“Labour-gate”), men det udviste de en helt ufattelig afstumpet ligegyldighed overfor. Om de Skandinaviske politkere tænker som deres Britiske kolleger har vi intet ‘håndfast’ bevis for, men når de ikke lukker grænserne af selv nu hvor katastrofens omfang må stå klart for alle, kan give mig en grim fornemmelse af at de rent faktisk er bedøvende ligeglade.

  • Lisa

   Jens H > En majoritet av flyktingarna från Irak till Sverige är kristna…

   • IckePk

    Ändå är det en majoritet av kristna irakierna som Sverige sänder tillbaka till Irak där de mördas av muslimer för att de är just kristna…

 • Aglet Xander

  Hvilket spild af liv !

  Godt vi er er mange Danske mænd som har lært at slås og forsvarer os .

  Det skulle lige være min datter der var misbrugt og efterladt på den af en abe ude hale , så er der ingen tvivl om at retfærdigheden ikke ville kommer fra en højtuddannet feminist i en designe rigtig retssal .

  Men vil ske fyldest i med en blodpøl af lemlæstede , døde og dødende aber lige midt i den rede de ligger deres æg !

  Jeg har set kvinde lig magen til Elin´s før , og har også set det passene svar på sådanne forbrydelser .

  Det var på Balkan først i 90érne !

 • JensH

  @Lisa

  “En majoritet av flyktingarna från Irak till Sverige är kristna…”

  Og??? hvad i alverden har det med mit indlæg at gøre?? jeg nævner på intet tidspunkt religion. Men hvis vi endelig skal tale religion er flertallet af de Somaliere Sverige har modtaget Kristne?? Af alle de ‘flygtninge’ Sverige har mpdtaget fra den Arabiske verden er flertallet da kristne?? Er flertallet af de ‘flygninge’ Sverige har modtaget fra Bosnien, Kosovo og Albanien kristne?? Og sådan kunne jeg blive ved, men jeg fatter ikke pointen i dit udsagn “En majoritet av flyktingarna från Irak till Sverige är kristna…”?? Arabisk klan- og stammementalitet hersker ikke bare hos det muslimske flertal i de lande men også hos de kristne mindretal. Og?? Set med mine øjne bør Europa lukke helt af for flygtninge fra den Arabiske verden. Uanset religions-tilhørsforhold.

  • Lisa

   “som gjorde denne muslimske masse-indvadring mulig”

   • Lisa

    “Er flertallet af de ‘flygninge’ Sverige har modtaget fra Bosnien, Kosovo og Albanien kristne??”

    En majoritet, svar ja

    • Aglet Xander

     Er det majoritet der forpester Sverige Lisa ?

    • Emma

     Nu ljuger du Lisa och man vill ju veta varför du gör det.
     Den kristna befolkningen från i första hand Serbien fick inte fristad i Sverige, de som emottogs med öppen famn var muslimer från övriga delar av forna Jugoslavien.
     Nu börjar man undra om du någonsin varit i Sverige, eller om du bara är för ung för att minnas 90-talet och är en indoktrinerad och totalt hjärntvättad unge utan egen erfarenhet av ämnet.

 • Jag tycker det är helt rätt att visa dessa bilder. Ännu fler offer för mångkulturen borde läggas ut på nätet. Det finns bara ett enda sätt att väcka dom sovande och ointresserade medborgarna och det är att chocka dem ända in i själens djupaste skrymslen. Visst kommer dom politiskt korrekta att hävda att det är oetiskt men dess värre så är det helt nödvändigt. Bara dom riktigt ideologiskt övertygade multikultipersonerna som Lisa kommer fortsätta att framhärda i sin envishet att det är rasistiskt att lägga ut bilder på mördade svenskar och deras utländska mördare. Förmodligen inser dom, kanske inte medvetet men väl undermedvetet att dom också har blod på sina händer. För att slippa konfronteras med det faktum att de de facto är mördare själva så blundar och förnekar dom hellre. Mångkulturalismen är som en maffia-organisation. Inte alla inom maffian är hitmen men som medlemmar av organisationen är dom alla lika skyldiga. Kanske Lisa inte har avdagatagit någon med sina egna händer men som medlem av denna maffia-organisation är hon medskyldig och har ett personligt ansvar. En annan liknande maffia-organisation är islam. Det säger sig självt att inte alla begår mord med egna händer men dom är alla medskyldiga till den terror som islam sprider, även dom som kallar sig moderata muslimer eller sekulära muslimer. Som medlemmar i den kriminella organisationen är dom givetvis medskyldiga till det som sker.

  • Lisa

   Är du helt oempatisk inför Elins anhöriga?

   • Arvid Falk

    Jag ber alla – inte minst alla danskar – att uppmärksamma, att Lisa anser, att det inte alls är oempatiskt mot Elins anhöriga, att Lisa gärna offrar Elin Krantz liv i utbyte mot t.ex. en “mörkhyad främling” som hypotetiskt reser sig för någon svensk medborgares gravida fru på tunnelbanan.

    Däremot är det enl. Lisa oempatiskt (mot Elins anhöriga) att visa en bild på vad det konkret innebär, att Lisa i praktiken betraktar Elin som ett förumbart bondeoffer.

    • Det er nok værd at overveje om man vil lade Lisa forplumre debatten her, eller om man hellere skulle ignorere hende/ham. Jeg ved ikke om hendes stil er et særligt svensk fænomen, men denne her fjogede, tøsefnisende og åbenlyst useriøse måde at udtrykke sig på minder vist noget om den “Christina” der hærgede her for nogle måneder siden – lige indtil hun stod ydmyget og afklædt tilbage da hun efter utallige opfordringer fra en bestemt kommentarskriver ikke var i stand til at levere konkret dokumentation for sine vidtløftige påstande.

     Er Lisa og Christina produkter af en ekstremt faktofob og idealistisk kultur, eller kunne der ligefrem være tale om den samme troll?

    • Arvid Falk

     @ LFPC

     “Er Lisa og Christina produkter af en ekstremt faktofob og idealistisk kultur?”

     JA.

     Lisa och Christina är dessvärre helt representativa för svensk s.k. debatt.

     Jag skulle tro, att Lisa är rätt så omedveten om, att hon framstår som åbenlyst useriøs, när hon levererar de fraser, som hon anser är “de rätta” fraserna.

   • Emma

    Lisa, det blir allt tydligare att du skriver här i syfte att provocera, är det empatiskt i någon mån mot både Elin och hennes nära?
    Och ska man hårddra ditt omogna resonemang så det bästa vore att inte gripa mördaren överhuvudtaget, så slapp man förhör, uppmärksamhet, allt det tråkiga som rättsskipning för med sig.

 • Berit

  Elin är inte den första och heller inte den sista etniska svensken som kommer till att mördas av invandrare som importeras till Sverige av 7-klöverns politiker många är grovt kriminella och ser på kvinnan som något utan värde och kallas också för sitt könsord av mångkulturen!
  Det sitter 329 riksdagsledamoter i riksdagen som röstar för ett mångkulturellt Sverige fullt med araber och muslimer från alla världens hörn är det verkligen vad ni själva tycker eller det är partipiskan från Per Schlingmann som viner den som inte är med oss är mot oss.
  Det finns alltså ingen demokrati i riksdagen den som inte vill bli arbetslös tvingas att rösta mot sitt eget samvete,då undrar jag hur kan ni se er själva i spegeln?
  Ni borde skämmas och ställas till svars för ert falska ryggdunkande!

  • Lisa

   Titta ut i världen Berit. Den är inte farlig, jag lovar.

   • Tita ut i världen Berit. Den är inte farlig, jag lovar.

    Åh min gud! Dette er jo ren børnehave. Kan du så snart til at tage det lidt alvorligt Lisa. Rigtig mange mennesker, over hele Europa, føler sig efterhånden godt og grundigt utrygge i deres eget nabolag. Og det vil kun blive værre! Om føje år vil man simpelthen ikke accepterer det mere. Man vil ikke accepterer at blive latterliggjort og fremstillet som hadefuld, fordi man påpeger sin utryghed. Man vil ikke accepterer at ens børn ikke trives, på grund af vold og chikane i deres nærmiljø. Man vil tvinge en debat igang og man vil tvinge de ansvarlige til at se deres udtalelser og handlinger i øjnene. Sådan!

    Jeg har set ud i verden. Allerede nu kan du ikke holde hvad du lover.

   • Tanya

    @Lisa
    Tillåt mig att fråga: Var bor du?

   • En otroligt korkad och okänslig sak att skriva under det här inlägget.

   • Emma

    Lisa, jag föreslår att du åker till Sydafrika, välj valfri kåkstad, blonderar håret, tar på dig en sommarlätt klänning och tar en promenad en varm kväll, helt ensam. Jag vill inte skrämma dig i förväg, upplev bara berikningen när den är som bäst, och om du kommer nån gång tillbaka, ja, då kan vi fortsätta diskutera. Bon voyage och lycka till!

   • Marit

    Lisa : Må jeg få spørre deg : På hvilken planet befinner du deg ? Ikke i Norden, tydeligvis .

 • @Lisa mfl

  Så här skrev Mauricio Rojas i Dagens Nyheter innan han flydde från landet:

  “Invandrarnas generella överrepresentation när det gäller registrerad brottslighet ligger på lite över hundra procent. Denna överrepresentation gäller praktiskt taget alla typer av brott, men den växer avsevärt, till 300 eller 400 procent, när det gäller grövre brott, exempelvis mord, dråp, misshandel mot obekanta och våldtäkt.”

  http://www.dn.se/debatt/kulturarv-ligger-bakom-invandrarnas-brottsligh et

  Du har rätt i att även svenska män våldtar. Men invandrare har alltså en mycket hög överrepresentation (300-400% enligt Rojas). Är det inte fruktansvärt cyniskt att ändå fortsätta låta så många invandrare slå sig ner i landet? VI vet ju bland annat att det innebär att många fler kvinnor blir våldtagna än vad som annars hade varit fallet. Försvarar du verkligen den här politiken?

 • Der er en vis kriminalitetsforekomst i alle befolkninger, også den svenske. Det er uundgåeligt.

  Blandt indvandrere fra Asien og Afrika er kriminaliteten flere gange større. Det kan man statistisk korrigere for ved at korrigere for økonomi og alder. Men hvorfor skulle man det? Indvandringsstrømmen bliver jo ikke korrigeret, den består fortsat af relativt mange uuddannede, unge mænd. Så den faktisk begåede kriminalitet bliver ikke korrigeret.

  Oveni synes kriminaliteten hos indvandrerne i høj grad at være rettet mod værtsbefolkningen.

  Alt dette medfører, at indvandringsbølgen fra de sidste årtier har påført svenskerne og andre værtsbefolkninger en øget kriminalitet, vi ellers ikke var blevet udsat for.

  Dette er sagens kerne, Lisa.

 • JensH

  @Lisa,

  Jeg skrev:

  “de Danske politkere og andre elitære menigsdannere, som gjorde denne muslimske masse-indvadring mulig. ”

  Læg mærke til vendningen “de Danske politkere”!!! I Danmark forholder det sig således, at det store flertal af de ‘flygtninge/indvandrere’ Danmark har modtaget fra de Arabsike lande, Pakistan, Somalia, Bosnien, Kosovo og Albanien we muslimer. Jeg ved ikke præcis hvor mange af de flygtninge/indvandrere Sverige har modtaget som er muslimer, men jeg har da hørt Reinfeldt nævne tallet 400.000 muslimer i Sverige på SVT.

 • Lisa

  Fråga till er alla här: Varför begår storstadsbor med låg inkomst generellt, alltså även pursvenskar, betydligt fler brott per capita än boendes i mindre orter eller i välmående villaförorter?

  • Olav

   Det er vel ikke du og dine som skal stille spørsmål, Lisa?

   Dere har, som den minoritet dere utgjør i alle lands befolkninger, adskillig å svare for, når man ser hvilke samfunnsendringer dere har klart å generere.
   Og kom ikke med dèn; at noen ønsker seg sitt gamle samfunn tilbake!
   Verden har alltid vært i forandring. Innvandring er heller ikke noe nytt, derimot noe som har bygget alle samfunn.

   Men det var før “innvandringen”, som du understøtter. Derfor våger dere ikke ta folket med på dette.
   Et folk som er vant med at myndigheter alltid gjør saker til deres beste.

   At dere har fått holde på, og fortsatt gjør, skyldes metoder som stadig flere oppdager.
   Det er å håpe at det går fort nå, å innføre endringer; til noe som en majoritet i det svenske folket godtar.
   Ikke kun for Sveriges del, men også for Norge, som har 150 mils grense til denne blandingen av eksperiment og overgrep på egen befolkning.

  • Emma

   Men Lisa, varför ställa en så svår fråga till oss, obildade låginkomsttagare? Vänd dig gärna med den till Danmark-specialisten Lena Sundström, hon vet om någon!

 • Sådana multikulti som Lisa har målat in sig själva i ett hörn. Att nu erkänna att dom haft fel vore att skåda sanningen i vitögat, nämligen att som jag nämnde tidigare att dom har tonvis med blod på sina liljevita händer. Dom har inget annat val än att fortsätta i samma hjulspår även om det kommer innebära många, många lik ytterligare att gå över. Alternativet är i praktiken att ställa sig framför spegeln och säga: Jag är faktiskt ett monster. Ett riktigt ont jävla monster!

  • Emma

   Jag tror det ligger en förrädisk känsla av egen osårbarhet bakom Lisas beteende. Alla kan bli mördade, alla kan bli rånade, misshandlade, våldtagna men inte jag! Jag Lisa är så snäll mot multikultibestar att de inte ska skända just mig, för jag är så snäll och vill ha hit fler “läkare” jaaaa…

   • jakob

    enligt lisa så står raketforskare och hjärtkirurger på kö för att invandra till sverige. vilken naiv flumvärld vår lilla lisa lever i.
    hoppas hon vaknar någon dag innan det är försent…

 • Historyman

  @ Lisa (kl. 18.15)
  Tillad mig at citere mig selv. Men her er en kommentar til mordet på Elin, tidligere fremsat på Uriasposten.

  “…. Den sidste sandhed er, at Sverige ikke fatter, at den menneskelige natur er OND. Politik er ikke at gøre det gode, men at undgå at gøre for meget af det onde. Sverige har pga. den mangfoldige mængde af smukke humanistiske og gode kvinder glemt hvordan verden virkelig er. Derfor fremstår dette mord, som et enkeltstående tilfælde af ondskab. Benægtelsen af den virkelige verdens ondskab, med dens selviske og brutale handlinger, er nu blevet et policy spørgsmål for de ledende kredse i Sverige.
  Kultur findes ikke, natur findes ikke, alt er menneskelige konstruktioner og italesættelser. Morderen er ikke ond, men misforstået. Pga. social udelukkelse har han handlet forkert. Forbrydelsen instrumentaliseres og rationaliseres, ud fra sociale teorier. Ondskaben drives endnu en gang bort med besværgelser, som lyder mere og mere hule. Men langsomt og umærkeligt vil den svenske skønheden gemme sig bort, den vil flygte ind bag sikrede boligområder og bort fra det offentlige rum. Den smukke frisindede skandinaviske kvinde vil blive en fremmed fugl, der er skræmt væk eller dræbt af et politisk system der ikke troede på ONDSKAB.

  Mvh.
  Historyman

 • “Politik er ikke at gøre det gode, men at undgå at gøre for meget af det onde.” Jeg kunne ikke være mere enig. Det er vel i en nøddskal forskellen på venstre og højre, på konservatisme og socialisme. Selvfølgelig findes ondskaben, hvis man ikke har lært det af årtusinders historie, har man ikke lært noget som helst. Den ligger latent hos enhver. Netop de, der ikke vil indse det, den blinde godhed, afstedkommer de værste ulykker. Elins død er en sådan ulykke.
  Jeg henviser til tidligere poster om Rüdiger Safranski og Søren Ulrik Thomsen – om ondskaben.

 • som jeg nævnte tidligere:

  Ganske typisk når denne slags sager bliver FOR virkelige, så bliver reaktion fra de politisk korrekte multikulturalister
  altid enten et angreb på budbringeren eller total afsporingen af debatten.
  Begge dele demonstreret af Lisa i denne tråd.

  Troll’en har så sandelig lykkedes med sit forehavende!

  • Kurten

   Lisa er blind og døv når det passer henne. Jeg vet ikke hvor gammel hun er, men hadde hun levd under krigen 1939 til 1945 antar jeg at hun hadde vært landssviker, eller qusling. Det var mange skitne landssforrædere i Norge under krigen.

 • Pingback: Søndagskronik: Ett politiskt mord « Snaphanen()

 • Pingback: När horan var integrationsminister « Demokratbloggen()

 • När jag skriver om ett av jordens dummaste folk ( svenskar) då har jag inte inbegrippet de svenska kvinnorna för de har redan uppnåt
  titeln uteslutande “ett av” . Om någon tvivlar se Lisas insändare.

  • jakob

   ja det är tragiskt men det svenska folket har hjärntvättats och indoktrinerats i decenier av skola och politiker att tycka om “olika”. det börjar redan i förskolan och slutar inte fören i graven, som för Elins del. Hon kanske trodde att bara för att hon hadde “jag gillar olika” på sin facebook sida så var det ok att ensam ta spårvagn hem från krogen istället för en taxi. det hadde väl alla politiker och journalister lovat henne. synd att den underbara multikultidrömmen sprack där för hennes del.

 • Pingback: »Helt uvirkeligt« « Snaphanen()

 • Amanda

  Hej. Jag är från en grann-stad till staden där Elin Krantz växte upp, vet flera personer som kände henne relativt väl. Detta målet är extremt uppmärksammat i Sverige,med all rätt.

  Elin Krantz död är ett offer för Sveriges klara sosse-politiska inriktning, Ju fler invandrare, destå bättre,”Det mångkulturella Samhället”. Av vad egentligen?
  Det finns naturligtvis undantag, men jag vill fan inte stå upp för ett land som daddar med idioter som denne Ephrem Yohannes, som kom hit med sin grovt vrängda kvinnosyn, gör närmanden och våldtar och stryper slutligen tjejen som nekade hans påflugenhet.
  Jag försöker att ha en öppen inställning gentemot alla människor, men ibland är det JÄVLIGT svårt, framförallt när man stöter på idioter som denne.
  Jag börjar bli trött på människor som gnäller på Sverigedemokraterna. Nationalism och rasism har funnits i ALLA tider, det började inte med Hitler och Nazi-Tyskland, det uppmärksammade det bara, och satte namn på det.
  Det är på tiden att frågan tas upp på fullaste allvar och diskuteras, det kan inte fortsätta såhär.
  Och förresten, gnäll gärna på mig och tyck att jag är helt sinnessjuk, det finns någonting som heter “Yttrandefrihet” Och det har både jag och SD rätt att ha.

  • LarsS

   Hej Amanda.

   Subtilt formuleret.

   Helt enig i dine ord.

 • Pingback: Søndagskronik: Ett politiskt mord, del 2 « Snaphanen()

 • Pingback: En voldtægt i Oslo « Snaphanen()

 • Pingback: Svenske medier ‘vildleder’ igen « Snaphanen()

 • Pingback: Fagbladet Dansk Politi i Rosengård i Malmø « Snaphanen()

 • Pingback: Söndagskrönika: Mord, nallar och politik « Snaphanen()

 • Pingback: “Hvad Fanden laver du her ?” « Snaphanen()

 • Torben Snarup Hansen

  Der er næppe tvivl om, at et flertal af svenske vælgere i nær fremtid vil stemme på de politikere – eller i hvert fald partier – der bærer ansvaret for alle disse mord og lidelser. Hvordan kan det forklares? Handler det om viden? Nej, det må efterhånden anses for usandsynligt. Den ideologiske klasse arbejder på højtryk for at skjule information om katastrofen, men efter et kvart århundrede er informationer om hvem, der myrder og mishandler alligevel blevet udbredt, og her i Danmark begynder vi at sætte spørgsmålstegn ved det gavnlige i Øresundsbroen. Hvilke fordele har vi af denne forbindelse til den besatte Østbred, hvor den største by snart har en befolkning med 50 procent tilvandrere? For 300 år siden foretog den svenske stat Europas første etniske udrensning i Skåne (hvorfor mon mange danskere hedder Skåning? Selvfølgelig fordi de er efterkommere af flygtninge fra denne landsdel). Nu er den svenske stat i gang med endnu en etnisk udrensning – og ikke kun i Malmö, men også Göteborg og Stockholm.

  På danske hedder sådan noget hærværk. Hvad hedder det på svensk?

  Det handler ikke om at få viden om Sveriges Untergang. Det handler om at forstå. Den tekniske term er kognitiv dissonnans. Sveriges befolkning oplever, ser og hører samfundets ødelæggelse. Samtidig meddeler den ideologiske klasse, at folkevandringen fra Afrika og Nærorienten er en velsignelse, og at multikultur er en ressource og enorm succes, og at beslutningstagerne i regeringen og medierne er verdenshistoriens dygtigste og mest geniale ledere – med monopol på den gode moral. Dette er George Orwells univers. Sådan gik det til i Sovjetunionen. Men et samfund og en stat kan i længden ikke fungere på grundlag af en så gigantisk løgn.

  Svenskerne havde engang en nationalsang. Her hed det, at deres patriotisme byggede på “sandhed og ret”. Men de ideologiske ridefogeder har for længst besluttet, at patriotisme er forbandet og forbudt. Sveriges sandhed og ret er i dag en by i Rusland.

  Venstrefløjen – i både Danmark og Sverige – har gennem 40 år oprettet den ene komité efter den anden til solidaritet med Absurdistans befrielsesfront. Det er på tide at oprette en ny komité til Sveriges befrielse fra en postmoderne tjenesteadel.

 • Pingback: Sveriges ‘gode vold’, en dødelig cocktail « Snaphanen()

 • Pingback: Jean Raspail 2011: “Our civilisation is disappearing” « Snaphanen()

 • Pingback: Entartet svensk kunst « Snaphanen()