18
okt
Seneste opdatering: 19/10-12 kl. 1332
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hvis man ikke var så godt opdraget, ville man sige, at USA er smækfuldt en femtekolonner, men det er selvfølgelig unødvendigt krigerisk at sige og kunne fornærme nogen, jvf ‘hændelsen’ igår hvor en fredelig IT-studerende blev lokket i uføre af FBI: “My son couldn’t have done it,” his father, Quazi Ahsanullah, said weeping. Det muslimske råd i USA, CAIR, blev ret fornærmede, og Politikens Mona Eltahawy, at tænke sig. Jeg opsummerer: Muslim vil terrormyrde hundredevis af civile New Yorkere – muslimer bliver fornærmede over måden, hvorpå han forhindres i det. Bortset fra det, så udsender NG denne hyldest til Obamas heltmod lige tids nok til valget.

The National Geographic Channel’s Washington, DC headquarters has increased security after being inundated with terror threats over the upcoming release of the film Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden, according to a source. The full-length feature film is the first dramatization of the U.S. special forces operation that killed the mastermind of the September 11 attacks in Pakistan last May.

According to a New York Post source, the channel has been bombarded with phone calls and blogs posts from ‘Muslim extremist groups’ warning that anyone airing a film like this is asking for trouble.’Enough threats have come in that the network is on higher security alert,’ the source said. National Geographic Channel ‘bombarded with terror- threats from Muslim extremists’ over Bin Laden raid movie

“Sverige har misslyckats med integrationen”

Det er jo sådan en ‘fluffy’, upersonlig formulering, der er blevet en fast kliché og et mantra over årene. Den er god og populær, fordi den ikke udpeger nogen som skyldig i betydelige økonomiske og sociale ulykker, for blandt ‘ansvarlige’ er ansvar som regel påfaldende upopulært. Jeg har to alternativer, jeg synes er mere præcise:

1) Sverige har ikke kunnet integrere uintegrebare klan-kulturer og personer, analfabeter og vanekriminelle – eller 2) Politikernes multikulturidé er en fuldstændig dødssejler, og de har ikke på fire årtier kunnet eller villet skifte kurs, selvom de så resultaterne af den strømme ind. De har ikke formået det, enhver middelmådig general skal kunne i krig: at improvisere efterhånden som slaget skrider frem. ‘Sverige’ har ikke mislykkedes med noget som helst, men dets politikerne har været en katastrofe og beviset på, at svensk demokratis alt for lange reaktionstid har kunnet installere uoprettelige ulykker – og vær så god: mindst 50 milliarder årti efter årti lige ned i et sort hul, mindst. Det firedobbelte beløb har været nævnt. At der overhovedet endnu er fremdrift i Sverige, skyldes tidligere generationers stærke inerti.

Jan Ekberg är professor i nationalekonomi vid Linnéuniversitetet. Han har bland mycket annat forskat om invandringens ekonomiska effekter.Forskningen visar att invandringen kostar det svenska samhället mellan 40 och 50 miljarder kronor varje år:

– Jag har tittat på alla poster i den offentliga sektorns utgifter, till exempel bidrag och andra offentliga transfereringar. Liksom kostnader för exempelvis skola och sjukvård. Jag har jämfört dessa kostnader mot vad gruppen bidrar med i skatter och socialförsäkringsutgifter. Skillnaden däremellan är mellan 40 och 50 miljarder kronor, säger Jan Ekberg.“Sverige har misslyckats med integrationen” (mere på Avpixlad)

“Alle i Guldbergsgade betaler beskyttelsespenge”

P1 Dokumentar producerede den 11. oktober 2012 udsendelsen “Tre billeder fra Nørrebro”.Det er en interessant udsendelse, da en af historierne handler om afpresning af slagteren i Guldbergsgade på Nørrebro i København for beskyttelsespenge. Denne danskejede forretning er èn jeg selv benytter, så derfor har jeg en vis interesse hvad der forgår.

Men det der gør historien ekstra interessant og vigtig er, at slagteren, i udsendelsen nævner, at ALLE forretninger i Guldbergsgade betaler beskyttelsespenge, det er noget nyt! Dette er første gang jeg høre om beskyttelsespenge udenfor cafe/restaurant branchen og/eller i kiosk erhvervet. Ellers er udsendelsen en gennemgang af integrationsproblemerne på Nørrebro og i Nordvest. Programmet prøver at gøre det hele til en politisk integration sag, og diskutere derfor ikke direkte vil den islamisk dominans struktur/kultur, men gøre problemet til et om Rådhusets vilje til specifikke projekter. Dog er der en diskussion af politiets manglende handlings vilje, i forbindelse med afpresningen, hvor politiet mener, at problemet løses ved ”at beboerne står sammen og siger fra”.Yes,…Den totale vatnisse holdning.

Delvist samme holdning ses i Nørrebro /Nordvest – bladet hvor Jane Pedersen (cafe Viking) taler med overborgmester Frank Jensen om ”problemerne på Nørrebro” se side 4.

Og for dem der gerne vil opleve den totale kognitive dissonans i fuldt flor, kan i samme avis på side 6 se hvordan Anne Me Allerslev har oprettet, til en pris af 100.000 rare kommunale kroner, et korps af diskriminations rådgivere til at imødegå ”diskriminationen på Nørrebro”. Jep, … det er sku`lige det der er brug for!Kommentar af Historyman på Uriasposten.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 18 oktober 2012 - 18:34 - Svar

“Yes,… Den totale vatnisse holdning.”

Der er vist tale om lidt mere end bare en slatten holdning. Der er forsåvidt tale om at politiet ikke vil/kan udføre det vi betaler dem for at udføre: Nemlig at sørge for at landets lovgivning bliver overholdt. Voldsmonopolet er udlånt til dem af netop denne grund, således at de kan løse opgaven tilfredsstillende.

Sidst jeg tjekkede var afpresning forbudt!

Og hvorfor kan politiet så ikke varetage deres job? Fordi de individer der overtræder lovene tilhøre etniske-kulturelle grupper der øjeblikkeligt mobiliseres i deres forsvar skulle den danske stat vælge at konfrontere dem, og som via deres antal og voldsparathed overgår (ihvertfald lokalt) politiet i styrke.

“at beboerne står sammen og siger fra”

Skal beboerne selv løse ordenshåndhævelsen? I så fald skal de holdes straffri for den vold og tvang de måtte finde det nødvendigt at bruge for at løse opgaven.

Eller skal de først overgives til kriminelles rå udbyttelse og dernæst fængsles for at modsætte sig samme rå udbyttelse?

Hmmm, det slår mig at statens udhulning forårsaget af multikulturens destabilisering af vores samfund efterlader multkulturalisterne i lidt af en hovedpine, både logisk, moralsk og hvad angår sikkerhed og tillid til myndighederne.

Dertil kommer selvfølgelig hele det multikulturelle projekts totale uholdbarhed i længden.

Hovedpinerne synes at hobe sig gevaldigt op for vores tolerante og rummelige venner i det multikulturelle enhedsparti i disse dage.

(Spørgsmål: Det multikulturelle enhedsparti? Svar: Alle folketingets partier, fra Enhedlisten til De konservative, relativt minus DF)

  steen

  Posted: 18 oktober 2012 - 18:41 - Svar

  Vi kender jo Historyman – jeg kunne godt tænke mig, hvis han kunne bekræfte, at kun danskere på Nørrebro, bliver udsat for mellemøstlige mafia metoder. Kommer han mon forbi ?

Historyman

Posted: 19 oktober 2012 - 02:35 - Svar

Hej Steen

Jeg hørte udsendelsen fra Danmarks P1 dokumentar ”Tre billeder fra Nørrebro” Torsdag d. 11/10 – 2012 kl. 14 – 15, mens jeg ventede på at komme til en læge konsultation på Bispebjerg Hospital. Jeg blev noget overrasket over, at DR`s P1 lavede udsendelser om ”mit” kvarter på Nørrebro, og at denne dokumentar udsendelse var relativt dybde borende i de problemer der eksistere under overfladen nær det sted hvor jeg bor, og har boet siden slut 80`erne.
Kvarteret har gennemgået en forvandling, nogle vil sige til det bedre, andre ville være skeptiske og sige til det værre.
Da jeg flyttede ind i området lå linoleums butikken Chr. Pedersen & Søn A/S i kælderen på hjørnet af Birkegade(28) og Guldbergsgade(11). Ligeledes lå vvs firmaet Sondberg i Guldbergsgade nr. 9. Dvs. at der var fabrikation og håndværk i nær området, men ikke så mange smarte caféer. Der var Joe`s kaffebar, som nu er Sebastopol. Det var for øvrigt på Joe`s, at de slæbte de sårede fra 18/5 – 1993, ind og lagde dem på billardbordene, dette så jeg med egne øjne.
Men pga. Københavns kommunes sindssyge parkerings regler flyttede håndværks virksomhederne bort, linoleums virksomheden til Nordvest (ca. i 95/96) og VVS firmaet til Bellahøj/Brønshøj(ca. i 08/09). Til gengæld er der jo kommet en biograf; Empier og et musiksted; Rust og en Michelin restaurant som Kiin Kiin og en masse take-a-way spisesteder. Nogle skater tøjbutikker er også kommet til, mens andre tøjbutikker er gået neden om og hjem. Der er i dag mere liv, på alle tider af døgnet, i Guldbergsgade/Elmegade – kvarteret end der har været i mange år. Men jeg går rundt med en indre angst for, at dette økonomisk service baserede område èn dag vil opleve en brat og måske ikke så behagelig opvågen. Lad os håbe det sker blidt, hvis/når det sker. Generelt kan det siges, at der er kommet en noget større økonomi i de tidligere butikker i området(Guldbergsgade, Birkegade, Ahorngade, Elmegade, Møllegade, Fælledvej).

Om alle de butikker der ligger i dette område betaler beskyttelsespenge skal JEG IKKE kunne sige, men det der siges i dokumentar udsendelsen er, at slagteren Jan Glargaar fra Guldbergsgade 51a (tidligere lå slagteren i Guldbergsgade nr. 53/55) betaler beskyttelsespenge. Han træder offentligt frem, med navns nævnelse, og siger det han ved. At mange, måske ALLE forretninger i Guldbergsgade betaler beskyttelsespenge. Der er ikke den samme offentligt virak omkring slagtermester Glargaar, offentliggørelse af et kriminelt problem i vores danske dagligdag, som der var omkring Jane Pedersen (cafe Viking(hjørnet af Mimersgade og Ægirsgade)). Ikke at hendes er mere berettiget eller at slagteren er mindre vigtigt, men kun en konstatering at offentlighedens lys ikke altid brænder lige stærkt. Dog var det i en informations sammenhæng at jeg postede linkende på Uriasposten, da jeg selv opfattede det som en del af Danmarks Radios måde at håndtere og diskurssætte indvandrer problemerne. Derfor den indirekte link til Tom Carstens undersøgelse af den engelske højrefløj. I bagklogskabens klare lys, alligevel ikke helt så indlysende rigtigt.

Jeg kan som sagt ikke be- eller af – kræfte, at det kun er danskere der betaler beskyttelsespenge, hvad jeg kan sige er at personer, med rod i indvandrer miljøet ofte køre rundt i biler af god tysk kvalitet, og holder time lange møder(navnlig om sommeren) på caféer, hvor de møder ligesindede. Ligeledes er personer, som jeg tidligere har set i forbindelse med hashklubben ”Guldklumpen”(hjørnet af Ahorngade og Guldbergsgade), nogle jeg fra tid til anden genkender i området. F.eks var der et møde i dag (18/10 – 12) mellem flere personer ved Sebastopol. Igen,.. der intet kriminelt i at 5 unge mennesker kommer i tre biler til Sct. Hans torv, parkere, derefter står ud og taler med hinanden i ca. en times tid. Går ind i bilerne igen og køre væk, hver sin vej. Dette ”ritual” er noget der ofte ses, det er ikke kriminelt, men det er pudsigt og specielt pga. gentagelserne noget man, hvis man bor i området, lægger mærke til.

En del af de kriminelle problemer skyldes koncentrationen af en større mængde socialt og/eller almennyttigt bolig byggeri som er opført i området mellem Meinungsgade, Sjællandsgade, og prinsesse Charlottes gade og Guldbergsgade. Her er der en betydelig koncentration af indvandrere, og nogle må være rettroende muslimer da man ser en del mandspersoner i den hel hvide kjortel og den hvide hovedbeklædning(ikke kalot, men større og fladere af statur). Dette er igen, ikke noget bevis for at der er muslimske grupper der truer og afpresser penge, af de lokale næringsdrivende.
Men mange af de scooter kørende unge og mange af de unge grupper driver rundt i kvarteret kommer der fra.

Jeg er bare en alm. borger der bor på Nørrebro, observere ”mit kvarter” og dets indbyggere. Jeg håber, at jeg med min noget udførlige gennemgang af kvarteret kan mane en hvilken tro om hvor jeg bor og min troværdighed i jorden.
Når det gælder slagtere på Nørrebro vil jeg henlede læsere opmærksomhed på enten slagter Jan Glargaar i Guldbergsgade nr. 51a eller Svendsens slagter butik Jagtvej nr. 133. Begge er gode danske slagtere, hvor der kan købes godt, men ikke helt billigt kød, herunder også dejligt svinekød.

Vedrørende min troværdighed som blogger, ved jeg godt at anonymiteten er noget lort, og kun den fejes valg. Men da jeg bor, der hvor jeg bor, på Nørrebro tager jeg ingen chancer. Vi vil alle sove trygt om natte med en vished om, at der ikke sker noget.
Ligeledes er jeg uddannet cand. Mag i historie, og da faget er præget af mange mennesker der går i mentale for små sko, og ikke acceptere meninger der ligger meget til højre for det Radikale Venstre og Politikkens leder sider, er anonymitet desværre grundet den nuværende job situationen en nødvendighed.

Ps. Undskyld at jeg ikke har svaret før nu, men jeg var til middag hos mine forældre og derefter på besøg hos en kammerat, der måske snart flytter fra Nørrebro.

Mvh.
Historyman

  Jernhesten

  Posted: 19 oktober 2012 - 13:22 - Svar

  Fint indlæg – dog studsede jeg lige over det du skrev her:

  “Men da jeg bor, der hvor jeg bor, på Nørrebro tager jeg ingen chancer. Vi vil alle sove trygt om natte med en vished om, at der ikke sker noget.”

  – Betal beskyttelsespenge og føl dig tryg

  – Vær anonym og føl dig

  Jeg forstår selvfølgelig udmærket godt hvad det er du mener. Dog tillader jeg mig at sætte spørgsmålstegn ved hvor tryg, man kan føle sig som dansker på Nørrebro – uanset hvor god en dhimmi, man så end er. Jeg vil i hvert fald føle mig mere tryg i et område hvor ingen forretningsdrivende måtte betale beskyttelsespenge.

  Vil du ikke give mig ret i, at det er en kortsigtet tankegang? (Specielt når der samtidig er et indlæg lige ovenover omkring grønlændere i Aalborg Øst som godt nok er anonyme, men alligevel er utrygge ved at bo “ghettoen”.)

  steen

  Posted: 19 oktober 2012 - 13:40 - Svar

  Tak for din historie. Din troværdighed har ikke været i tvivl.

  Jeg husker Nørrebro fra 70 erne, og det var en helt anden snak. Arbejderes, enlige mødre, Allotria og Sigøjnerhallen, hed den vist.

  Nu kommer jeg der helst ikke, selvom min familie ligger på Assistens Kierkegaard

Hans Und

Posted: 19 oktober 2012 - 12:08 - Svar

I forlængelse. For cirka 5 – 7 år siden havde jeg en samtale med en forretningsdrivende fra kvarteret. ALLE indvandrer butikker betalet bidrag til “sagen”. Nu tvinges etniske dansker så til at bidrage til det reb de skal hænges i. Ren racisme sat i værk af EL, SF og de Radikale.

Leave a Comment