29
okt
Seneste opdatering: 30/10-12 kl. 1806
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Som man ser, er der masser af flag, men kun de R-blåstemplede:

»Smag Verden« er temaet, og den blev i sidste måned afholdt i Rantzausgade på Nørrebro. Det var så bare lidt generende for den gode stemning, at Dansk Zionistforbund også deltog. Det israelske flag kunne nemlig godt give nogle uhensigtsmæssige reaktioner hos de øvrige deltagere i Mangfoldigheden.

Men integrationsborgmester Anna Mee Allerslev klapper nu alligevel sig selv og sine folk på skulderen. Hun mener, at kommunen har håndteret sagen godt ved at henstille til Dansk Zionistforbund ikke at flage offensivt med det israelske flag. Hvordan flager man offensivt? Kan man flage defensivt? Sådan et lillebitte lagkageflag? Det skal vi nok få svar på, for Anna Mee Allerslev mener, at man til næste år må revidere reglerne. »Der er store internationale følelser i spil, og dem skal vi ikke have i kog i København«, siger hun……… I stedet bidrager hun med sin festival til den store løgn, at i Rantzausgade hersker mangfoldigheden. Hvormed hun får fedtet sin borgmesterkæde ind i de selvsamme ufrie og udemokratiske kræfter, det ellers er hendes opgave at kæmpe imod. Mangfoldighed minus Israels flag, Københavns Kommune: Jøder diskrimineres, palæstinensere kan holde gadefest

54 000 – 64 000 asylsökande til Sverige nästa år

Nästa år kommer 54 000 personer att söka asyl i Sverige, enligt Migrationsverkets nya prognos. Nu räcker verkets kapacitet inte till utan utredningshögarna växer. Inte sedan Balkankrigen i början av 1990-talet har antalet asylsökande varit så många.Sedan september har antalet asylsökande legat på omkring 1 250 i veckan. Det överstiger med råge Migrationsverkets kapacitet på mellan 500 och 700 asylärenden i veckan. Prognosen för nästa år överstiger ändå inte rekordåret 1992 då drygt 84 000 människor på flykt sökte asyl i Sverige. SvD, Rekordantal flyktingar köar till Sverige

Nu er Migrationsverkets prognoser altid for lave, men for at få en idé om, hvor mange det er, så kom der til Danmark i 2011 3.800 asylsøgere (hvoraf 33 % blev godkendt), men der hidtil i 2012 er indkommet 1334 ansøgninger. Hvad gør svenskerne? De rykker sammen og skaffer indkvartering på den ene eller den anden måde, når der nu er boligmangel er der jo alle de fritidshuse, ingen alligevel bruger til noget fornuftigt. Man lemper nogle flere 93-årige ud af plejehjemmene og lader være med at operere nogle, der alligevel er for gamle at bruge penge på. Når verdens redning og NY-Sverige står på spil, kan man ikke give op på halvvejen. Hvis der i 2014 er 300.000, der søger asyl, flytter Svensson ud i skoven og lader NY-Svensson overtage huset, det er jo bare billedlig talt det, der allerede foregår.

Hængt ud på forsiden: Henrik Gade Jensen

Det femte og sidste program omhandler Henrik Gade Jensen, der i 2003 blev hængt ud for at have Nazist-forbindelser i dagbladet information. TV2 fulgte op på historien, og det tilsammen betød, at Gade Jensen måtte forlade sit job som rådgiver i Fogh-regeringen. Programmet undersøger processen og hvilke konsekvenser, det kan få at blive beskyldt i offentlighedens søgelys.Vært: Thomas Buch-Andersen. Se her online.

Et fremragende program om en beskidt sag fra 2003, med store omkostninger for Gade Jensen og hans familie. Citatfuskeren Rasmus Lindboe vil ikke medvirke, Rene Karapantschof vil gerne. Lindboes uhæderlige beskyldninger vil altid klæbe til Gade Jensen ved en Googling, for Lindboe har det været gratis og synes ikke at have skadet ham det fjerneste. I år begynder Henrik Gade et nyt arbejde som sognepræst på Lolland. Det var en af nystartede Uriaspostens første historier dengang. Historien om Henrik Gade Jensen – Rasmus Lindboe fanget i citatfusk, Information og TV2 betaler erstatning til Henrik Gade Jensen, Beklagelse til Henrik Gade Jensen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 29 oktober 2012 - 10:07 - Svar

Mon Allerslev kan fortælle os hvor mange mord, overfald og voldtægter der er begået i mangfoldighedens gade aka/Rantzausgade?

Udover det så så det ud til at være en temmelig tam fest!

HH

Posted: 29 oktober 2012 - 11:30 - Svar

Problemen vi läser varje dag om – detta Palestina och detta Israel har sin rot i vårt Europa! Hade vi europeer behandlat det judiska folket som våra egna medborgare – och det finns hekatomber av historier långt före holocost – läs Dickens eller den franske l´Isle Adam och få litet mer syn för sägen – hade problemen aldrig funnits. Så vitt jag minns är namnet Palestina en grekisk konstruktion. Ingen har kunnat styra det som en gång var Palestina – vare sig romarna, ottomanerna eller engelsmännen. Landet som det var en gång är en smältpunkt, helt enkelt. Till läsning vill jag rekommendera Isaac Bashevi Singers “Shosha” som är en gripande berättelse om 1930-talets förföljelser och försöken att komma iväg. Och om en människa som bara sätter sig ner – och dör på stället!
Allting återkommer tydligen. Hur hade det varit med JÄTTESTORA israeliska flaggor? Mycket större än de andras? Vilket liv det skulle blivit!
Ett besök nyligen i Berlin ger syn för sägen. Vandringen i det judiska monumentet… resterna av DDR-muren, sträckningen av flykttunnlarna… bilder och namn på dem som dödades vid flykten från “lyckoriket”… och inte minst minnet över alla böcker som brändes… En krypta i marken och ovan den en stor glasskiva. När man tittade ned såg man vita bokhyllor – utan böcker! Det grep mig!
F ö är Berlin en stad jag mycket väl kunde tänka mig att bo i. För oss nordbor var ju den staden man först kom till och tyska språket var det första vi lärde oss i skolan – i varje fall på min tid. Närheten i kultur minns jag främst – det här var en bilresa – när jag mötte klipporna mot Sassnitz, såg höjderna och den vidare färden som kunde varit ett landskap precis var som helst i Sverige eller Danmark.
Det finns någonting annat och mer än Hitler… Och Napoleon!

  steen

  Posted: 29 oktober 2012 - 11:38 - Svar

  HH – helt bestemt. Jeg mener også, at Tysklands lyksaligheder er stærkt undervurdere og ukendte – folk suser bare forbi dem på motorvejen. Men Tyskland rummer skatte og oplevelser til et helt liv, fra Frisland til Bayerns Alper.

Prudentius

Posted: 29 oktober 2012 - 11:45 - Svar

Det ser utrolig kedeligt ud. At smage verden er at lade araberne fejre deres (for os andre) ret ligegyldige arabiskhed?

Arabere, der trods det faktum, at de er brudt op fra deres egen verdensdel for at deltage i Vestens forbrugsfest, stadig holder krampagtigt fast på deres arabiske identitet og derfor bør flytte hjem til Arabien igen. Hvor de, er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, ville leve langt lykkeligere i et naturligt organisk fællesskab iblandt etniske og kulturelle fæller.

Men istedet skal vi og de altså lade som om deres kolde islamiske tilknappethed og uendeligt forkrampede tilstedeværelse i Kbh, langt-langt-langt hjemmefra, er herlig skøn velsmagende multikultur.

Multikulturalister er dog de mest åndsforsnævrede hjerteløse vissenpinde der kan opdrives på planeten.

Johan

Posted: 29 oktober 2012 - 12:12 - Svar

Israel hetsar inte mot väst som islamer gör.

Nej Israel är en garant för väst, och friheten.

Hur många västliga har inte dött p g a islam. Men ytterst sällsynt p g a Israel.

Så Israel är bra för väst. Något vi ska värna om.

Så flyg fula fluga flyg, och välkomna kollibrin.

För livets vingar ska smeka in, och fladderMUSfladder ska bort fara ut.

Ut med tusen årens hår. In med…hm… in med…nej, låt de nya årens vår ringa in i klockor, och inte genom skrik och skrän för de 1000 årens år.

Nej låt allt bli nytt och renat, till nytt liv och ny verkliget som ger oss nya goda liv i verklighet och godhetsljus.

Frank P

Posted: 29 oktober 2012 - 12:14 - Svar

Jonas Sjöstedt skrev igårsdagens Sydsvenskan: Ockupationen av Palestina och blockaden mot Gaza är det största hindret för fred i Mellanöstern.

Fuldstændig vanvittig at mene dette… at det hele bare handler om den ene konflikt… som om at løser man denne, så løser man alt…. længe siden jeg har hørt en dansk politiker sige noget lignende… jeg ved at synspunktet trives fint i både England og Tyskland helt ind i CDU, men åbenbart også i Sverige

Menig 442

Posted: 29 oktober 2012 - 14:36 - Svar

I den gængse journalistiske anprisning af vore arabiske indtrængere, har deres eksotiske og kulinariske retter og kager altid været hovedtemaet og i øvrigt det eneste til oplysning for almenheden.
Hvem der har betalt for de importerede ingredienser og faciliteterne for virkeliggørelsen af de kulinariske bedrifter er uinteressant.

  Frank P

  Posted: 29 oktober 2012 - 16:43 - Svar

  Det handler selvfølgelig om at destabilisere den nuværende samfundsmodel mest muligt. De ved godt at det koster kassen, men hvis det gavner deres sag, så er det ok at der dør et par svenskere i svinget.

Ole Burde

Posted: 29 oktober 2012 - 16:43 - Svar

Det man i mangel af bedre kalder politisk korekthed , er et mysterie som går LANGT ud over grænserne hvor almindelig sund fornuft og rationel , logisk tænkning kan følge med . I lang tid har jeg haft følelsen af at der under overfladen gemmer sig et monster som selv de islaamkritiske nytænkere har svært ved at se i øjnene .
Den uhellige koalition mellem islaam , venstrefløjen , den akademiske veden , massemedierene osv er et PARADOKS som ingen helt er istand til at forklare . Selv de allerbedste forklaringer mangler en dimension , den som hedder HVORFOR .
En amerikansk SF forfatter ved navn John Barnes har i sin nyeste bog ”Daybreak” muligvis fundet en kreativ måde at forstå mysteriet . En GYSER i særklassse….

  Mackety

  Posted: 29 oktober 2012 - 20:50 - Svar

  “I lang tid har jeg haft følelsen af at der under overfladen gemmer sig et monster som selv de islamkritiske nytænkere har svært ved at se i øjnene.”

  Læs Ayn Rands “Atlas Shrugged” Måske finder du en del af forklaringen på mysteriet der.

  Selv mener jeg at Ayn Rand – når man lige ser bort fra de håbløse lillepigefantasier, som hun også excellerer i – på nogen områder var en visionær. Hendes liberalisme er måske også en smule ekstrem og kunne have godt af at blive krydret med lidt forståelse for betydningen af traditioner. Men der er megen sandhed i hendes ideer.

  Det er ganske rigtigt et monster vi er oppe imod, som du også har anet. Den mentale og åndelige korruption er så udbredt og enorm, at vi i dag kan høre en amerikansk præsident sige, at bare han lige låner 10.000 milliarder kroner mere, skal han nok få økonomien op at køre. I morgen hører vi måske den uduelige Rompoy udtale, at vi bare lige skal have lidt mere union og et par titusinde millarder mere til at dække hullerne i statskasserne, så skal det nok gå alt sammen.

  Når præsidenter og unionsformænd kan slippe afsted med at sige eller blot antyde den slags uden at blive grinet sønder og sammen, så må hele den samlede menneskehed kollektivt have efterladt deres hjerner ved indgangen til det 21. århundrede i den ubegribelige tro, at mindre omtanke fører til bedre resultater.

  Monsteret som du har anet, kan ikke beskrives i få ord – faktisk kunne man skrive tusinde bøger om det uden at nå længere end til HVORFOR?

  Jeg har igennem mange år ment at miseren startede og sluttede med socialismen, men jeg er begyndt at tro, at det griber langt dybere og at socialismen blot er endnu et af mange symptomer. Dog vil jeg sige, at Hayek i den grad rammer plet med “The road to serfdom”

  Læser du de to bøger kort efter hinanden, vil du være noget en hel del længere i din forståelse – i al væsentlighed handler det om, at den der kontrollerer dine penge, kontrollerer dig. Har du først forstået dette faktum til bunds, forstår du også, hvorfor socialisme er rendyrket ondskab, men som jeg antydede tidligere, stikker det dybere, for socialismen er kun et symptom på en verden, hvor produktion er blevet noget, der ligger uden for de fleste menneskers forståelsesrammer. Moderne mennesker – socialister i særdeleshed – evner ikke at skabe noget og hader af hele deres hjerte, dem der evner det. Der har du også forklaringen på, hvorfor socialisterne elsker Obama og hader Israel. De elsker Obama fordi han er en overvældende fiasko og de hader Israel, fordi Israel er en overvældende succes.

  Så enkelt er det og lige præcis der ligger dit monster begravet. De fleste europæere og også en hel del amerikanere hader succes og elsker fiasko.

  Er det noget under, at alt går ad helvede til?

  “The road to serfdom” af Friedrich von Hayek og “Atlas Shrugged” af Ayn Rand.

   Peter Andersen

   Posted: 29 oktober 2012 - 22:09 - Svar

   Ayn Rand har ganske rigtigt fat i noget af det rigtige. Det mente Saxobank-drengene også – og sendte et eksemplar af Atlas Shrugged til samtlige medlemmer af folketinget. Om nogen af dem har overkommet at tygge sig igennem de over tusind sider vides jo ikke, men man har vel lov at håbe.

   En god skik er altid at sige “follow the money”.

   Vi vidste godt at islam var menneskefjendsk og bekæmpede det når det kom for tæt på. Men skæbnen ville at epicentret for det babariske islamiske imperium lå ovenpå verdens største og lettest tilgængelige oliereserver. Araberne var ikke noget problem, da det bare handlede om at betale lidt beskyttelsespenge til den største klan, så forsyningen var sikret. Og så kunne udviklingen ellers køre i frigear med krige, industrialisering og velfærdsstater med fladskærme, mobiltelefoner og eksperimenterende ungdomsårgange til følge.

   Nu slipper pengene op og de gamle problemer kommer til syne igen. Imorgen er vi alle Grækenland og hestene bides. Islam er selvfølgelig ikke kommet et hak videre siden sidst, men nu har vi altså lukket det ind til en fest som er ved at være slut. Og det er i alvorlig grad blevet en klods om benet på os.

   Ser vi helt logisk på fænomenet, vil det altså koste os penge. Og i den sidste ende vil resurserne ikke række og problemet vil blive løst. Enten ved at islam integrerer sig – hvilket det ikke ser ud til vil være muligt – eller helt fordufter. Olien vil stadig være nødvendig men nu vil vi ikke længere betale for den. Det hele vil være klappet af med både Rusland og Kina og tilbage er kun almindelig optøjer med almindelige hverdagsofre.

   Mennesker er sgu ikke for kloge, men – follow the money – så véd du hvordan vi tænker og hvor vi ender.

  JensH

  Posted: 30 oktober 2012 - 12:18 - Svar

  “Det man i mangel af bedre kalder politisk korekthed”

  Hvad med ordet ‘kultur-marxisme’??? Dækker det ikke det man i daglig tale kalder ‘politisk krorrekthed’, som i sandhed er et dårligt udtryk for det man prøver at beskrive. At være ‘korrekt’ betyder vel at være i overensstemmelse med sandheden, hvilket de ‘politisk korrekte’ typer (a la Anna Mee Allerslev) absolut ikke er. De gør tværtimod alt for at lukke øjnene for de ting der sker i virkelighedens verden, som de ikke bryder sig om.

anno

Posted: 30 oktober 2012 - 00:13 - Svar

Jeg forstår heller ikke hvorfor.
Problemet er ikke kun “onde” socialister, men også folk som fx Philippe Legrain

Philippe Legrain – Alle verdens grenser bør åpnes 2007
http://www.dagbladet.no/magasinet/2007/10/26/516255.html

Bureau of European Policy Advisers (BEPA)
http://ec.europa.eu/bepa/activities/analysis-team/index_en.htm

Skåning

Posted: 30 oktober 2012 - 00:37 - Svar

Ja, det var ju intressant det här med Henrik Gade Jensen, men han fick i alla fall upprättelse iom det här programmet. Jag vet inte hur många som har fått sitt liv förstört av EXPO (som i praktiken är en kombination av IB och en slags vänsterliberal falang av timbro). När ska dessa människor få upprättelse? Aldrig, antagligen, såsom svensk press ser ut. Jag tror nog att jag i min ungdom umgicks med en del skinnskallar som var nazister. Vi delade inte åsikter, men det kan ju förförlja mig hela livet enligt denna medialogik.

PS För övrigt anser jag att det är kört för västvärlden om inte Mitt Romney vinner presidentvalet. DS

Leave a Comment