3
nov
Seneste opdatering: 3/11-12 kl. 2037
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

A group of Swiss environmentalists has collected enough signatures to force a national referendum on immigration.The Ecopop group says natural resources are under increasing pressure from overpopulation.It wants annual population growth through immigration capped at 0.2% and a tenth of foreign aid to be used for birth control measures abroad. Switzerland now has a population of eight million people – almost a quarter of them foreigners. Ecopop gathered a petition with 120,700 certified signatures – easily passing the 100,000 threshold needed for a referendum on the proposed new law.Swiss Ecopop group forces immigration referendum, Mit Schlagbaum und Pille die Umwelt rettenStopp der Überbevölkerung – zur Sicherung der natürlichen Lebensgrundlagen (Initiativtext)

“Betale u-landshjælp til kontraception”, nu står verden ikke længere. Man ser jo lige de svenske miljømostre for sig: Alla människor skall ha rätt att leva och bo var de vill. Vi vill därför på sikt införa en helt fri in- och utvandring ur Sverige och övriga Europa. Människors livsval och liv skall inte styras av gränser mellan stater och staters administration.

Svenske syge huse

I Odense er du kun nået til at overveje at skaffe vagtpersonale. Danmark er et reaktionært, ‘främlingsfientligt’ lille land, der er langt bagud efter humaniteten og progressiviteten:

Våldet och hoten har ökat generellt vid sjukhusen i landet. “Fler än hälften av universitetssjukhusen som SVT har talat med vittnar om att antalet våldsincidenter har ökat. Enligt en rundringning säger sex av de stora sjukhusen att de våldsamma incidenterna verkar bli fler. På fyra sjukhus säger man att antalet incidenter ligger på en jämn nivå.”

Örebro Universitetssjukhus har nyligen fått beviljat att sätta upp 30 nya övervakningskameror, efter att hot och våld från kriminella ökat på senare tid. Men behovet är större än så.

I somras drabbade två muslimska kurdirakiska grupperingar samman i en våldsam konflikt utanför Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg, vilket slutade med mordförsök och skottlossning. Häromdagen var det dags igen när 15-30 personer, okänt vilka, slogs med knivar vid sjukhuset och några gav sig dessutom på polisen. I båda fallen handlade det om en avliden släkting.Ökad säkerhet på sjukhus efter våldsamma konflikter (flere videos)

Hvordan kan man vide, hvad Fanden der foregår ? Det kan man heller ikke i svensk presses virkelighedsfilter, man må søge ude i de mere folkelige kroge for at få bekræftet sine helt korrekte ‘fordomme’. Sverige er et land med parallelle virkeligheder, “and never the twain shall meet”:

I morgon är jag tillbaka på jobbet på Sahlgrenska. I närheten av akuten. Känns spännande. Hoppas ingen mer irakisk kurd avlider.

Du glömde Albanerna. Ta Landskrona tex. De har bråkat på Helsingborgs lasarett flera gånger. Fast det har Mena också. Ziggisarna bråkar inte så mkt. De ställer bara till oreda och snor det de kommer åt. För några år sedan dog en Ziggehövding i Helsingborg. Det kom 100 tals till dödsbädden på lasarettet. Det öppnades en tom avdelning där man tog bort allt löst och fastskruvat för att de skulle ha någonstans att vara. Albanerna har skjutit utanför akuten i Helsingborg vid två tillfällen. Mena och Albanerna har försökt att göra upp på avdelningen så att den fick låsas vid några tillfällen. Det är vardag. Men jag har aldrig sett svenska gäng göra upp på sjukhus. Inte ens HA och Bandidos när de bar i krig runt Helsingborg.Jag har aldrig hört om ett gängslagsmål på ett sjukhusområde där gärningsmännen haft svenska efternamn, men jag ser fram emot den dagen det händer.

Glædelig alkoholfri vinterfest på Systembolaget

Jeg ved ikke, hvad en ‘vinterfest’ er. Forleden måtte jeg slå ‘halloween’ op. Det er Allehelgensdag, som vi afskaffede med Helligdagsreformen af 1770 under oplysningstidens indflydelse, så hvad vi nu skal fejre den for efter 250 år… Men ‘vinterfest’ i stedet for jul? Ordet jul er førkristenst og fortaber sig i noget germansk i 5-700 tallet og indvandrede med vikingerne til England som ‘yule’. Det har ikke noget med Kristmesse af at gøre, og skulle ikke kunne fornærme nogens religiøse følelser, undtagen på Systembolaget der dyrker en præemptiv krænkningsstrategi, så giver det alkoholfri også bedre mening. Hvorfor ikke indføre ‘nul-tolerance’ for alkohol på Systemet også, det er så populært at være ‘nul-tolerant’? Helan går…sjung halalfalderahurrah-Allah…


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Emeritus

Posted: 3 november 2012 - 11:49 - Svar

‘…Danmark er et reaktionært, ‘främlingsfientligt’ lille land, der er langt bagud efter progressiviteten. Det vil ændre sig…’

Nå, er det nu mantraet. Hvis progressiviteten breder sig til hele verden, har hvert eneste menneske lært at kigge samme vej som svenskerne, der kun kigger en vej – fremad. Heureka. Er det nu gennem ensartethed eller ensretning, at vi når til Nirvana – eller tilbage til Babylon? Der er gjort mange, megalomane forsøg gennem historien på at samle mennesker, der ikke havde noget fælles at snakke om, i større enheder, der skulle give dem noget endnu mere fælles at snakke om. Det er altid gået ad Helvede til. Spørgsmålet er dog, om Sveriges indvandringsbestræbelser denne gang fører til samling om noget fælles eller om det tværtimod fører til national opsplitning over netop den drøm, der med politisk tvang skulle samle alle i endegyldig, global lyksalighed.

Moderne politikere må være uden historisk dybde, for så ville de vide, at mennesket til alle tider er sig selv lig. Kan man ikke enes i familien, kan man heller ikke enes på nationalt plan. Hvordan skulle det da blive nemmere at enes på internationalt plan? Allerede i Biblen forudses, at disse vidtløftige bestræbelser er dømt til at mislykkes. Alle historiers moder om denne politiske fejltagelse er fortællingen om babylonerne, der i lutter overmod ville bygge huse så høje, at de nåede helt op i Himlen til Vorherre. Det skulle Vorherre ikke nyde noget af, så han ramte dem med alverdens tungemål. Pludselig kunne de ikke forstå hinanden. Uden forståelse kunne de ikke samarbejde eller blive enige om noget. Følgen blev, at de spredtes som avner for vinden.

Budskabet er klart. Et fælles sprog er forudsætningen for en fælles forståelse. Med tiden fører ‘…de ved fødslen forbundne…’ til en forståelse gennem et fælles sprog til dannelsen af et folk gennem et ‘…hist. Samliv, fælles Oplevelser, Kampe og Sejre, Lidelser og Lykke…’ (citat: Salmonsen XVII. Mielck Nordland).

Uden fælles sprog, oplevelser, kampe og sejre, lidelser og lykke ved fødslen forbundet går det galt. Fællesskabet udspringer af det, som man kan blive enige om og selvfølgelig ikke af fællesskaber, som man er blevet en del af, men som man forkaster, fordi man ved fødslen er forbundet med et andet fællesskab, end det, man burde være en del af. Med andre ord samler Sverige på avner for vinden, fordi der er tale om at samle på folk i folket eller skabelsen af parallelsamfund. Det er progressivt at lave disse projekter rent politisk, skønt bestræbelsen er ældgammel. Men det nationalt konsoliderede kommer altid først gennem det talte sprog, samliv… etc., dernæst den politiske samling til en enhed i Europa i Kongemagten, en enhed der fungerer i sig selv via Staten, som er dynastisk. ‘Staten? Det er Mig!’ – Indtil i dag, hvor den enevældige kongemagt er afløst af et repræsentativt Demokrati, som har til opgave at varetage både Statens og Nationens interesser på vegne af Folket gennem tusinde år. Det er hyperfarligt at blæse på de nationalt konsoliderede kræfter, som er selve sammenhængskraftens grundsten mellem mennesker.

Sveriges nuværende politiske bestræbelse er modsat det megalomane kunststykke at samle skårene fra dengang Gud knuste en tilsvarende omnipotent drøm og splittede babylonerne. Hvordan går det med omnipotensen på kort sigt? kunne man spørge. ‘Har I styr på det? – Hvad med Malmø? Og hvad med på lidt længere sigt, når avnerne er blevet de fleste?’ Er i rigtig kloge, eller prøver I at kortslutte historien?

Og hvad er det, der vil ændre sig…? Kun sproget? Eller demografien? Hvilket verdenssprog har Sverige da tænkt sig at indføre i det nye rige, som vil opstå på ruinerne af det gamle Folkshemmet, vi kendte som Sverige i gamle dage?

Med venlig hilsen

PK

Posted: 3 november 2012 - 12:30 - Svar

Svenske syge huse….. ak ja , selv husene er syge i Sverige.

Crass Børsting

Posted: 3 november 2012 - 12:52 - Svar

Smukt og klart udtrykt, Emeritus.

Emeritus

Posted: 3 november 2012 - 14:36 - Svar

Til Cras Børsting.
Tak for rosen.
Med venlig hilsen

Aglet Xander

Posted: 3 november 2012 - 16:08 - Svar

Det har altid været mig en gåde hvorfor vi i Europa skulle havde brug for flere borger , vi er et af klodens absolut tættets befolkede områder.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/17/World_population_de nsity_map.png

Men øko hippierne glemmer alt om resurser , overbefolkning og kultural beskyttelses lige så snart vi snakker om andre end regnskovs indianer og ørken negerer .

Det er alene rent had til de Europæiske kulturer og i særdeleshed Vesteuropas kapitalistiske succes der driver terroristernes “multikultur” !

  Frank P

  Posted: 3 november 2012 - 18:11 - Svar

  Jamen, multikulti-terroristerne har jo også børn og/eller børnebørn?

  Pissenisse i Hökarängen

  Posted: 3 november 2012 - 18:13 - Svar

  Ännu mer obegripligt att miljöpartiet förespråkar att hela världen skall ha bostäder (som måste uppvärmas) i Sverige och till vilket frukt och grönsaker importeras större delen av året. Gösta Bohman fick mycket kritik för ett uttalande att det inte var så dyrt att bo i en hydda och äta bananer från träden. Han var en ärligare människa och större ekolog än hela det hycklande för skattepengar taxiåkande miljöpartipacket tillsammans!

Frank P

Posted: 3 november 2012 - 18:09 - Svar

Oh oh… vi må snart have en valium-krimonolog på banen, så den ængstelige befolkning kan beroliges…. “volden har aldrig været lavere, Sverige har aldrig været fredligere…”

Sverige tager stormskridt mod de 10 mio. Og med MP som regeringsparti, så står den på 40 mio. i en nær fremtid.

Vi messer: ” alla människor lika vård, alla människor lika vård, alla människor lika vård”

Frank P

Posted: 3 november 2012 - 18:41 - Svar

Expo blæser til kamp! Nu skal der angives racister. Tipsa oss! Bekämpa den organiserade intoleransen.

Efter Granskning (i årevis), Utbildning (Journalistuddannelse lanceret i august), så kommer nu Engagemang, hvor man skal “möta intoleransen”, hvor den er.

Nu står det afgørende slag!!! “Either you are with us or you are against us” og de kendte bakker op, alle til hobe… med små-militante udsagn som disse, tør man jo ikke at være “imod”….

“Rasism är som cancer på Jorden. Måste utrotas! Expo gör just det. ”
Zsolt Czinkoczky

“Frågan är inte varför jag stödjer Expo, utan varför alla inte gör det? ”
Mattias Österman

“Fight them
joakim trolle

“Vi kan inte bli för många!”
Karin Brunzell

“Jag är EXPO-supporter för jag är emot intolerans, främlingsfientlighet, rasism mm. Jag tror på människors lika värde!”
Sven-Olof Järn

“Jag stödjer EXPO för att bekräfta att jag inte delar deras åsikter.”
Folke Schimanski

“Ett litet stöd för en STORARTAD verksamhet :D”
Malin Pettersson

“Jag stödjer Expo för att vi alla ska kunna leva sida vid sida. ”
Eva Brunne

“Klart jag stödjer Expo! ”
Kenneth Sundström

“Rasism är okunskap. Jag är för kunskap.”
Thomas Järvheden

“Lev och låt leva! Jag gillar olika.”
Britt Schönbeck

“Expo är en viktig och intellektuellt hederlig motpol till främlingsfientliga krafter och partier som SD”
Michael Kazarnowicz

  Angela

  Posted: 11 januar 2014 - 10:53 - Svar

  “Rasism är som cancer på Jorden. Måste utrotas! Expo gör just det. ” Denne man har fångat det ganska bra. En beskrivning av sin egen idioti och vansinne. De är så okunniga, så dumma (ointelligenta) så de är farliga. Mycket farliga för de känner inte till konsekvenserna av vad de gör och lyckas de driva igenom vad de håller på med så är det kört för hela mänskligheten och vår planet. Men det är de som sagt var alldeles för ointelligenta och obildade för att begripa. Utan kunskap förstår man inte vilken verkan orsaken får.

  Den mest grundläggande indelningen är det som de kallar rasism dvs ras. Sedan kön. Det är de två grundläggande indelningarna för allt levande. Det är det som produktion och reproduktion vilar på. Upphör det så indelas människor i andra grupper, konstruerade och då har vi ett ypperligt exempel eller flera för den delen med Syrien och Sydsudan. Det är livsfarligt att inte kunna skilja “vän från fiende”. Det är avgörande för liv och död. Hinner du inte det på en nanosekund är du död. I flera intervjuer har syrierna vittnat om detta. Det är det som Hobbes kallade “ett allas krig mot alla”. Och är ett exempel på den fruktansvärda männioskofientliga manual för mänskligheten som Solana författade och Bildt citerade gång på gång tills jag slog honom i huvudet med den i debatten. Sedan har jag inte hört det mer. Men var finns manualen? Fortfarande naturligtvis även om de inte citerar den längre. Tidpunkten var Georgienkriget. Så det är inte första gången som Ryssland förhindrat ett världskrig när de gjorde det nu i Syrien. Jag hoppas att de kan hålla emot.

  Angående skilja “vän från fiende” så har någon räknat ut att inom några sekunder måste du på gatan skilja vän från fiende. Därav “identitetssjukan”. Den värsta sjukan vi har idag. Ytligheten. Där vi måste spöka ut oss och markera med hela arsenalen av symboler vilka vi är eller låtsas vara. Folk är så förvirrade av alla “identiteter”, “ansikten”, “roller” att de inte längre vet vilka de är. Vart de är på väg eller vad de skall göra då. För säkerhets skull stannar de i “nuet” eller i “situationen” precis där makthavarna vill att de skall vara för då har de koll. Stagnation blir följden och fördumning. Makten tror att de själva skulle kunna hålla sig utanför det och inte bli fördummade men de kommer att vakna upp till samma verklighet som Kung Midas en gång: Det går inte att äta guld.

  Så alla okunniga globalistfjantar. Ni är inte någon intellektuell elit. Ni uppfinner , tror er uppfinna något nytt, bara samma gamla hjul. Det är gammal kunskap. Urgammal. Ni är “stadsfånar”. Byfånen har lämnat landsbygden för länge sedan. Villigt vandrar ni in i städerna precis som andra folk i historien vandrat sin dödsmarsch, Golgata, till er undergång. Och inte bara er undergång ni drar med er resten av världen och hela globen.

  Angela

  Posted: 11 januar 2014 - 21:12 - Svar

  Man trodde människan lärt av historien men de här människorna slutar aldrig. Rått och cyniskt fortsätter man att experimentera med andra människor – biologiskt, socialt, kulturellt, psykologiskt, ekonomiskt. I Sovjetunionen försökte man skapa sovjetmänniskan. I Tyskland försökte man avla fram en arisk människoras. De flesta hade väl hoppats att dessa sjuka idéer förpassats till historiens skräphög. Men nu är man på gång igen med att avla fram den globala människan. En global mångkulturell mix. Låt människor själva bestämma över sina liv, vem de skall bilda familj med , vem de skall leva sitt liv i hop med.

  Som handelsvaror köps och säljs människor och länder på den globala marknaden. Men människor är inga döda ting utan levande varelser med både ett intellekt och känsloliv. Nationer är inte vad som helst utan människors hem. Människor jagas som djur i påtvingade folkvandringar med katastrofala verkningar där familjer splittras, föräldrar och barns separeras och gamla lämnas kvar i fosterlandet. Människor jagas bort från sin mark och ser hur den säljs till ett globalt kapital som jagar världen runt efter nya marknadsandelar och råvarutillgångar och lämnar efter sig gråtande människor utan försörjning och förödd mark med förgiftad jord, vatten och luft.

  Angela

  Posted: 11 januar 2014 - 21:38 - Svar

  Det är inte bara Expo som blåser upp till kamp mot protesterande. Spanien har infört hårda lagar mot folk som vågar protestera. Enligt den nya lagen kan böterna för vissa demonstrationer utan tillstånd uppgå till 600 000 euro, alltså över fem miljoner kronor. Att bränna Spaniens flagga offentligt eller ”förolämpa” staten kan ge böter på 30 000 euro och att förolämpa polisen under demonstrationer kan kosta 1000 euro. Att sprida fotografier av poliser som är i tjänst under exempelvis demonstrationer kan ge höga böter. Oppositionen och människorättsgrupper har reagerat starkt. De ser den nya lagen som ett angrepp på grundlägg­ande mänskliga rättigheter.

  I USA har man förberett sig för bråk på gator och torg. Där har man bygg FEMA Camps (Federal Emergency Management Agency). Koncentrationsläger. Redan för ett par år sedan läste jag i Washington Post om FEMA Camps. I South Carolina har man gjort det lagligt att bli av med sina hemlösa. Folk får välja: FemaCamps eller fängelse?

  ”Under the radar from the prying eyes of the public, South Carolina made it legal to get rid of their homeless problem. The people were given a choice, FEMA Camps or jail. The irony of it all was this happened right at the 50th Anniversary of Civil Liberties in August. The bad part is different cities from Boston to New York are shipping off their homeless, and no one cares. Is this coming to a town near you?”

Thomas Nydahl

Posted: 3 november 2012 - 19:01 - Svar

“Vinterfesten”??? Som skåning (och som de säger, “svensk”) måste jag medge att jag, trots besök som är frekventa, aldrig på Bolaget sett begreppet. Vem som kommit på det vet jag inte heller. På det som förr hette julkort – som vi i vår familj sänder varje jul till alla vänner och släktingar – började man för flera år sedan införa – ja, också på “svenska” – begreppet “season greetings” (tror jag att det heter). Men “Vinterfesten”??? Om vi festar vintertid, och det gör vi ju, så inte fan köper vi alkoholfritt på Bolaget. Är det deras uppgift? Alkoholfritt – i form av saft, lemonad, sodavand – kan jag väl köpa på ICA, inte ska jag betala mer än nödvändigt för det som barnen vill dricka.

T. Snorrason

Posted: 3 november 2012 - 21:14 - Svar

Nedenstående er fornylig lagt på Ekstrabladets forum “Nationen”.
Jeg ved ikke, om nogen her kender nærmere til de nævnte aftaler og om de skulle være den egentlige årsag til den islamiske invasion.
Er det årsagen, så kan aftaler jo altid opsiges, når de findes skadelige for en af parterne.
Ligeledes forbavsende, hvis politikerne kender aftalerne og stadig snakker udenom med andre totalt uvederhæftige forklaringer som brug for (ubrugelig) arbejdskraft osv. Ligeledes har Danmark været selvforsynende med egen olie de seneste mange år.

Den klokkerene aftale Læs artiklen og se hvordan du og dit land er blevet solgt for billig olie under oliekrisen. Danmark har forpligtet sig til at modtage arabisk fødsels overskud.

Poul Nielson, energiminister under den socialdemokratiske regering i 70′erne, kom glædestrålende hjem til København og viftede med aftalen i Københavns lufthavn. Aftalen i hus!

Af dokumenter fra EF fremgår det, at man i kølvandet på oliekrisen i 1973 på højeste plan lovede de arabiske lande at importere islamisk arbejdskraft og fødsels overskud gennem familiesammenføring, samt at udbrede og informere om islamisk kultur, religion og sprog i Europa til gengæld for regelmæssige, prisstabile olieleverancer.

Disse aftaler blev hemmeligholdt for de europæiske befolkninger, da man ikke mente, at demokratiet var gavnligt på dette område. Man mente, at befolkningerne ville sætte sig til modværge. Aftalerne fik navnet DEN EUROPÆISK–ARABISKE DIALOG og blev indledt i København som følge af oliekrisen i 1973 og efter pres fra de arabiske lande, især Saudi-Arabien, som ønskede islam udbredt over Europa som modydelse for at genoptage olieleverancerne til Vesten.

”DEN EUROPÆISK-ARABISKE DIALOG”: (Udskrift fra aktstykkerne)

1.møde stk.1102

”På den arabiske topkonference i Alger fra 26.-28. nov. 1973 blev det i en erklæring understreget, at ”Europa tværs over Middelhavet er knyttet til de arabiske lande ved kulturelle bånd og vitale interesser….”

”På stats-og regerings chefernes konference i København 15.dec.1973 bekræftede disse, at ”de anser det for vigtigt, at der indkaldes til forhandlinger med de olieproducerende lande vedr. stabil forsyning af medlemsstaterne til rimelige priser.”

TIL GENGÆLD LOVER EF FØLGENDE:

4.møde 4.11 78 i Syrien

stk.8.”Udkast til en fælles erklæring vedr. principperne for leve- og arbejdsvilkårene for udenlandsk arbejdskraft og deres familier”

stk.9.d ”At fremme udbredelsen i Europa af kendskabet til arabisk sprog og kultur”

stk.9.f ”At nedsætte en særlig ekspertgruppe, der skal undersøge de historiebøger, der anvendes”

MØDE 9.maj 1985

b) ”Mulighed for, at vandrende arbejdstagere fra lande UDENFOR EF kan deltage i det OFFENTLIGE liv på KOMMUNALT og REGIONALT PLAN”

c) ”Sikring af retten til FAMILIESAMMENFØRING for den vandrende arbejdstager”

d) ”At der ikke i den private eller offentlige sektor kan ske udvisning af arbejdskraft under anvendelse af nationalitet som påskud”

Censur: ”Revision af undervisningsmaterialet med henblik på at fjerne uønskede stereotyper –”skolebøger, der ikke svarer til den nye virkelighed”.

Læs også Olaf G. Hansens tale i Rabat i Marokko fra 2005, hvor man i fortsættelsen af aftalen fra 1973 fortsætter med at sælge ud af Europa for at tilfredsstille muslimerne.

norge

Posted: 3 november 2012 - 23:36 - Svar

Sammenbrudd for rettstaten, lurer på hvordan situasjonen er i Sverige, dersom det er såpass ille i Norge:)

“Politiet fortviler over for lite ressurser til å spore opp etterlyste. I Oslo er over 3000 personer etterlyst, på landsbasis over 7000. Mange av dem er mistenkt, tiltalt eller dømt for grove forbrytelser (…) Ledelsen i politiet innrømmer at de ikke har kontroll. Jakten på etterlyste er nedprioritert.”

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8382538

Ole Burde

Posted: 4 november 2012 - 20:50 - Svar

Det må være første gang økologien er brugt effektivt MOD venstrefløjen , Genialt .
Måske er tiden kommet til at erobre dette moralske højland , for heroppefra har man en god mulighhed for at ramme nogen af venstrefløjens mest dårligt forsvarede positioner. Dette vil imidlertidigt kræve at man fra vores side har styr også på de teknologiske argumenter og deres økonomiske konsekvenser. Det kan være temmelig tidskrævende helt at komme til bunds idet , men en god start er at vide at COMERCIEL atomkraft er en langt mere effektiv Co2 fordrivende faktor , end langt de fleste stastssubsidierede ”vedvarende energikilder” .( En af de få undtagelser er direkte brug af solvarme til opvarmning af vand , og selv denne er kun entydigt rentabel i varme lande ). En anden god ting at vide , er at affalds problemet for kernereaktorer forlængst er løst fra et teknologisk synspunkt . Den ideelle løsning er at støbe det ind i glasbeholdere som deponeres i borehuller i lerlag dybt under havbunden . Denne deponering , som blev udviklet af MIT , har en tredoppelt sikkerhedsfaktor som giver en sikker deponering i mindst 100 mill år . Gæt hvem der nedstemte al videre forskning i denne retning på en FN ”Hav-et-eller andet-konferance for ca 10 år siden ? det gjorde selvfølgelig de små grønne marsmænd fra Tyskland…

  Endnu en vantro

  Posted: 6 november 2012 - 04:27 - Svar

  Yup. Jeg er enig Ole Burde. Det er SATME et frisk pust der vil noget. Vender alle de kreative og manipulerende rødes argumenter helt på hovedet, og præsenterer dem for en virkelighed der ikke er utopi.
  Indvandring er selvfølgelig, med mindre den er ekstrem selektiv, og jeg mener ekstrem, uden tvivl et stort underskud på næsten alle parametre.
  Hvornår har indvandring i et hvilket som helst land, som udgangspunkt været godt eller produktivt eller fremmende for noget som helst? Det er ren galematias, og man kan bare håbe at alle de rødes kaprede mærkesager, bliver erobret af modstanderne af denne hjernedøde indvandring. Hvis det ikke allerede er for sent.

Jernhesten

Posted: 10 januar 2014 - 18:48 - Svar

Har den folkeafstemning i Schweiz fundet sted?

Eller er der nogen som ved hvornår den bliver afholdt?

   Utlandssvensk

   Posted: 10 januar 2014 - 20:04 - Svar

   @Steen,

   Det är inte Ecopop som man kommer att rösta om nu nästa månad, utan ett annat initiativ från SVP. Ecopop omröstningen kommer att äga rum, men senare:

   “Three upcoming votes

   On February 9, Swiss voters will have their say on an initiative of the right-wing Swiss People’s Party called “Against Mass Immigration”.

   The initiative calls for the re-introduction of quotas for foreigners, cross-border workers and asylum-seekers.

   Two more public votes on immigration will take place before the next federal parliamentary elections in 2015. One will be on the question of whether to extend the free movement of persons to Croatia, which joined the European Union on July 1, 2013. Parliament will debate the issue next year, and the People’s Party has already announced it will launch a referendum.

   The other vote will be on an initiative of the environmentalist group Ecopop that aims to protect the environment and natural resources by limiting immigration to 0.2% of annual population growth.

Leave a Comment