4
nov
Seneste opdatering: 4/11-12 kl. 1713
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Solrig, lun dag, tidlig morgen, alt for tidlig for en søndag. Jeg har altid et lille kamera om halsen, man skal vide det er der, for at opdage det. Jeg går en tur inden morgenmaden på et tidspunkt, hvor kun hundeluftere, kondiløbere og nybagte mødre er stået op. På vejen hjem smiler en ung blond, men fremmed kvinde sådan til mig – måske bare af solen – at det først er, da jeg kommer hjem, at jeg opdager at jeg glemte at købe morgenbrød. Afsted igen. På hukommelseskortet sad billederne. (klik f. helskærm)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Gertrud

Posted: 4 november 2012 - 17:40 - Svar

Oh, hvor flot i Christian Firtals Have. Sol i november, og her regnede det!
Herkulespavillonen var mere simpel på Christians tid, et lille lysthus til
elskovslege, 1800-tallets “Ammebørsen” omkring det store bassin og
nutidens miljørengøring efter vovsen….

Men ikke noget foto af den blonde pige, der fik dig til at glemmme
bagerbrødet……

Eyvind Dk

Posted: 5 november 2012 - 01:22 - Svar

Flotte billeder!
Er helt vild med stemningen og skyggerne i de 2 første!

Leave a Comment