13
nov
Seneste opdatering: 11/9-14 kl. 1803
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

The Paris prosecutor’s office has opened a preliminary inquiry into a statement by the sister of radical Islamist Mohamed Merah, who said: “I am proud of my brother. He fought until the end. I think the world of (Osama) Bin Laden. I told the cops when they asked me what I thought of the muhajedin and now I’m telling you.” [Muhajedin er udeladt i de fleste artikler, men ikke på France 24]

The young woman, who has links with the fundamentalist Salafist Islamic movement, says at one point that she suspects she is being recorded. But she carries on: “Mohamed had the courage to act. I am proud, proud, proud… Jews, and all those who massacre Muslims, I detest them.”

The Imam of the Great Mosque of Paris Dalil Boubakeur condemned Tuesday on Europe 1 the “verbal frenzy” of Souad Merah. “We are appalled by the violence, seriousness and danger of these inciteful words and we regret their broadcast, hoping they won’t be received as the real Islam, which is the religion of peace,” he said.

A judicial official said Monday that the probe for “defense of terrorism” is aimed at establishing the conditions under which Souad Merah spoke. Her words, captured by a hidden camera, were aired this weekend in a TV documentary based on an account by Merah’s oldest brother, Abdelghani. French probe sister of radical Muslim who killed 7, How my hate-filled family spawned Merah the monster.French Interior Minister slams Toulouse gunman Merah’s sister for ‘religious and racial incitement’ (video, fransk utekstet klip fra dokumentaren Enquête exclusive Mohamed Merah : itinéraire d’un terroriste français, 85 minutter)

indenrigsminister Manuel Valls: “Det kan kun ses som en forherligelse af terrorisme, anti-semitisme og tilskyndelse til religiøst racehad.” Souad Merah kan dog gå fri, da hun ikke er klar over hun blive optaget, men myndighederne vil genåbne en undersøgelse af hendes meddelagtighed i broderens terrormord. Hun skal have løjet over for politiet om de flybilletter hun har assisteret ham med. Der er indledt en forundersøgelse imod hende. “Hun er bare toppen af salafist-isbjerget,” siger Marine le Pen. Der skønnes at være cirka 10.000 salafister i Frankrig. – Propos de Souad Merah : le parquet de Paris ouvre une enquête préliminaire

Dokumentar: Mohamed Merah: Itinéraire d’un terroriste français

Et barn der tidligt måtte til psykiater. Intelligent, men eksplosivt voldelig. Han angreb sine skolekammerater og selv sin mor slog han. Broderen angreb han med kniv. Faderen var fraværende, blandt andet på en dom for cannabissmugling. I følge broderen var det en opvækst med vold, had og racisme mod ikke-muslimer. Minut 36 besøger broderen nogle salafister i omegnen af Toulouse, som ikke vil tage afstand for mordene: “Det er Obama og Sarkozys skyld, og børnene, de er jo bare i paradis.” Abdelghani Merah forsøger at gøre Frankrig en stor tjeneste, og han bringer sit eget liv i fare. “Jeg advarer jer, de vil i krig med jer allesammen.” France M 6 – 11/11/2012 – 22:45, Fransk, utekstet, min. 1:25:13.

“Hvem var den virkelige Merah Mohamed, der dræbte syv personer i marts?” Det er det spørgsmål journalisten Mohamed Sifaoui stiller i en dokumentar-programmet på M6. Denne specialist i terrorisme og radikal islam gik på sporet af en ung mand på 23 år født af algeriske forældre, som koldt skød 7 personer ihjel: tre soldater og tre jødiske børn og en lærer.

Merahs bror: “Jeg har aldrig troet på, han handlede alene”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Frank P

Posted: 13 november 2012 - 01:17 - Svar

Mit franske kommer til kort… men lyder som store følelser er på spil

steen

Posted: 13 november 2012 - 01:26 - Svar

“Det er godt og nyttigt at dræbe kuffar og jøder” – stort set hvad hun siger og måske nok til at bringe hende i fedtefadet. Advokaten for de dræbte efterladtes familier er gram i hu,.

Jeg gad godt, at nogen tekstede hele dokumentaren, 85 minutter, det er et længere arbejde

PK

Posted: 13 november 2012 - 14:08 - Svar

Om medier.
Er der mon ændringer på vej, er pressen ved at begrave( med ord) deres usle rygte?
Både i Metro og 24 timer, to gratis aviser i Danmark er der saglige artikler om Sverigesdemokraterne.
I 24 timer er overskiften: Højreparti er nu landets tredjestørste.
Og i Metro: Svensk højreparti er landets tredjestørste.

Og begge aviser skriver dette:” Sverigesdemokraterne er et nationaltkonservativt parti med yderst
kritiske holdninger til indvandrerspørgsmål.”
Især metro plejer at svine partiet til med ord som “ude på den ekstreme højrefløj og fremmedhad”,
som almindelig forklaring om partiet..
OG, ganske interessant er det , at det RITZAU/NTB , som står bag. Ritzau plejer jo i den grad at svine partiet til.
P.S. Hvad er NTB?

Frank P

Posted: 13 november 2012 - 18:45 - Svar

Tror ikke vi helt værdsætter vore egne medier nok – eller de er stadig venstrebiased, men det kunne være meget værre. Når man ser på landene omkring os, så vil jeg nødigt bytte. Bare tanken om hvordan Breivik er blevet udnyttet i de tusindavisers land, Sverige, og stadig bliver det. Gyseligt! Og i Tyskland anholdes man nu også, smides i fængsel, mens pressen hænger én til tørre inden man bliver løsladt igen. Og så er der England… puha

Og hvis man er lidt obs på Sverige lige nu, så er det tydeligt at the establishment vil slå hårdt tilbage nu. Og det bliver mere og mere håndgribeligt. Det begynder med falske anklager: http://expo.se/2012/sd-riksdagsman-anklagas-for-rasistiska-pahopp_5444 .html

Mon ikke også de kunne lade sig inspirere af briternes kiddie-fælde til at få ram på et par sd? Det er vist ingen grænser for lavt de vil gå.

Også blandt græsrødderne synes det at koge. På diverse netfora og i tråde på fb og twitter for venstreekskrimenter bliver tonen mere og mere aggressiv over for sd og deres gaining popularity.

Frank P

Posted: 13 november 2012 - 19:08 - Svar

Der ingen hæderlighed hos expo og hvis man ikke se det, så er man blind.

http://expoidag.blogspot.dk/2012/11/kritiken-mot-akesson-bristande.htm l

“Sverigedemokraterna har under den senaste tiden kritiserats för att det saknar en politik för att minska utanförskapet. I måndags svarade Jimmie Åkesson på kritiken i en debattartikel i Dagens Nyheter.

Åkesson hävdade bland annat att vi kommer att få se en tillströmning av analfabeter från Somalia. Aftonbladets Martin Aagård kritiserade igår med rätta Dagens Nyheters debattredaktion för att de låter Jimmie Åkesson publicera den typen av generaliseringar –med tanke på att det inte finns några konkreta uppgifter som tyder på att det Åkesson säger är sant.”

Først skal han svare, men så burde han være blevet censureret fordi “der ikke er konkrete fakta der taler for at det er sandt.” 1. Selv hvis de fakta fandtes, så vil de stadig råbe på censur, fordi det er altid generalisering indtil du ikke er nået til sidste individ. 2. Systemet Sverige tillader ikke fremkomsten af sådanne fakta. 3. Man kunne bare have kigget mod Norge og Danmark, for der er der meget fakta. Selv eksperter i aviser, der siger det i forbindelse med andre problemer. Og der er endda en ekspert der selv generaliserer og ham kan man vist ikke klandre for at være negativt indstillet over for udlændinge.

“Som Alex Bengtsson skrev på Expo Idag-bloggen igår så har Sverigedemokraterna slutat prata om assimilering. De säger istället integration. Det är ett bekvämt sätt att slippa prata om det som är jobbigt med partiets egna idéer. Ett sätt att flytta sig närmare mitten.”

Men de dæmoniserer jo partiet? Motivgransker og tilskriver dem dunkle motiver. Det er aldrig godt nok. SD har på forhånd tabt. Hvorfor findes expo lige i Sverige? Al demokratisk samtale er jo ødelagt.

T. Snorrason

Posted: 13 november 2012 - 20:17 - Svar

Begrebet generalisering synes at have ændret betydning i disse debatter.
Man synes at glemme, at al videnskab er generalisering for at finde frem til konstanter.
Selvfølgelig må og kan man generalisere – også om mennesker og menneskegrupper, alle gør det for at kunne overskue dagligdagen.
Ganske som nazisme og fascismebegreberne er vednt på hovedet fra at være dele af den socialistiske politiske verden, til nu at være “yderste højre”.
New-speak.

Ole Burde

Posted: 13 november 2012 - 20:24 - Svar

Mirakler er sket før . Måske vil indvandrerne ALLIGEVEL blive forandret af de nye kulturelle omgivelser på en måde som muliggør en sammensmeltning med den europæiske befolkning og kultur . Happy end , mer eller mindre …. men hvis dette mirakkel ikke ankommer med posten ret hurtigt , er tiden kommet til at tænke i helt andre baner . I så tilfælde må uafhængigheden etableres 1kvadratmeter af gangen , en arbejdsplads af gangen , et boligkvarter af gangen . Foreløbig er uafhængigheden kun etableret i den virtuelle net-virkelighed . En god start .

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 14 november 2012 - 13:00 - Svar

Merahs syster:

“Hun er bare toppen af salafist-isbjerget,” Frågan är om Muslimska Brödraskaps-isberget är så mycket mindre radikalt. Vad har vi egentligen för anledning att lita på det? Vi har hur som helst ingen skyldighet att lita på att islam är “the religion of peace”. Vår plikt och skyldighet är att sörja för Europas säkerhet nu och i framtiden.

Om Merah i själva verket tillhör den muslimska mittfåran, så kanske också Breivik tillhör den Marxist-Leninistiska mittfåran. Så länge som det är uppenbart att den information vi får genom medierna är falsk är alla hypoteser legitima och måste tas på allvar så länge bevis saknas för att de är falska.

steen

Posted: 14 november 2012 - 16:19 - Svar

Nemlig, Broderskabet er af samme skuffe, men meget mere indflydelsesrigt. Hvis du får tid, så se denne video fra igår

http://gatesofvienna.blogspot.dk/2012/11/benghazi-shariah-and-american -foreign.html

Leave a Comment