14
nov
Seneste opdatering: 15/11-12 kl. 0040
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Scene from Lyon airport on a plane scheduled to land in Tunisia. A Tunisian illegal is being expelled from the country and forced on to the plane. He resists violently. Because of this, the flight has already been delayed for two hours. Some of the passengers (Tunisian Muslims) see what is happening and start screaming at the police, shouting “human rights” and supporting the illegal. L’expulsion brutale d’un Tunisien filmée par un passager à l’aéroport de Lyon, Muslim Mob Screams at French Police As They Try to Expel Tunisian Illegal

Det som är för länge sedan förbi

Af Katinka Glahd

Det som hänt i det förgångna kan alltid senare utnyttjas av personer var dunkla syften för detta, vi inte alltid förstår. Att Expressen igår och idag har slagit rekord i att föra fram en ”Nyhet” (2.5 år gammal) visar klart vad dessa journalister, som med all rätt en gång benämndes, “Andens tattarfölje”, av en svensk nationalskald, att deras ”dunkla syften”, och nu står det helt klart – är att rasera möjligheterna för ett nordiskt fritt folk att försöka förbli detta – genom att rösta fram ett Sverigevänligt och svenskvänligt parti som Sverigedemokraterna!

I över tjugo år har vi som sett hur förräderiets ansikte alltmer tagit över Medusans infernaliskt, förljugna argument, för att övertyga ett vrenskande folk om det mångkulurella samhällets(läs det monokulturella, teokratiska, Kalifatet) alla goda egenskaper!

Det faktum att 10% av den svenska väljarkåren i sann demokratisk anda, är beredda att ge Sd betydligt fler mandat i beslutande församlingar, hela vägen upp till Riksdagen, får tattarföljet att förlora sans och vett med att komma med något som länge sedan är förbi. Några unga män i partitoppen på väg hem på en gata, blir överfallna och trakasserade av personer som inte har samma politiska uppfattning och ett ordutbyte sker.

Vad som säges är relevant för vad svenskarna dagligdags får höra på gator ,bussar och offentliga platser,som tex. svennebög, horra, rasist, nazist och andra epitet. Men om detta skrives inte!

I ”stridens hetta” och som en kraftfull, ung man kan man kanske gå över gränsen i sin kränkthet och välja ord, som inte anses som politiskt korrekta får man ja förståelse för i en trängd situation.

Expressen tar dock till att girigt suga i sig en ”nyupptäckt videosnutt” och lägga ut den till allmän beskådan trots att detta hände innan Sd kom in i Riksdagen, just i de dagar Sd ligger som tredje parti i alla opinionsmätningar, är ett tillslag mot Sd och deras väljare, detta är helt uppenbart!

Det sk. dunkla syftet ligger avslöjat på bordet och visar på att dagens journalister inte tycker att sanningen är det viktigaste för dem som yrkesmän. De vältrar sig i den dy de själva åstadkommit genom att glömma bort det egentliga syftet VARFÖR de är, just där de är. Att skriva sanningen om vad som verkligen sker i vårt land och inte tro att de är där för att fostra det svenska folket till att unisont sjunga den politiska korrekthetens lov ,medan det snällt tågar fram emot avgrundens rand och sin egen förintelse.

Tattarföljet borde besinna sig och ifrågasätta vad de idag har gjort Sverige, svenskarna och deras möjligheter att kunna välja en framtid för sig och sina barn. Framför allt, VARFÖR de har gjort detta! Tydligen inser de inte att detta kommar att slå mot deras egna barn i en mycket snar framtid.

De borde gråta över att de med sitt missbruk av sin ställning i media och begrunda vad de gjort sitt land och dess befolkning, våra barn, sina egna barn, när de utan att tveka tagit sida för ett folkbrott, som i sitt vidriga utformning får Vidkun Quisling och hans gäng – på den tiden det begav sig för dem – att framstå som en skock förvirrade byfånar, som inte visste vad de gjorde, men gjorde fel, när det trodde sig ha rätten till detta på sin sida.

En spark i ilskan och ett ord som ‘Blattelover’ är vardagshändelse och petitesser om man jämför mot vad folket får utstå dagligen i tattarföljet lyckoland. Men att stödja en utveckling som frammanat en grotesk och urskiljningslös massinvandring är ett folkförräderi som aldrig kan försvaras.Aldrig någonsin!

”Den politiska korrekthetens värld, är en instängd, likriktad värld även om den definierar sig som mångkulturell. Det är en värld där demokratin är överflödig, eftersom alla sanna demokrater har samma ideer och resten per definition är antidemokrater som skall exkluderas”. Jonathan Friedman.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


SvenP

Posted: 14 november 2012 - 19:15 - Svar

Hvilken “overkill”…

Uppenbart politiskt motiverade anti-SD skribenter…

Intressant att se deras desperation, för det är vad det är…panik, desperation…11%!!!

Svend Christian Tychsen

Posted: 14 november 2012 - 19:59 - Svar

Panik før lukketid!

Den svenske “elite”, i politik, medier og kultur, begynder så småt at forstå, dens tid er begyndt at løbe ud.

Heraf hysteriet over en begivenhed, som intet fornuftigt menneske ville tillægge betydning.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 14 november 2012 - 21:06 - Svar

I den Marxist-Leninistiska dekonstruktionen av Sverige har nu ett nytt fenomen visat sig – dekonstruktionen av Olof Palme:

Palme uppträdde mycket obehagligt på 70-talet och jag har hittills trott att han öppnade dörren för den marxist.leninistiska infiltrationen av det socialdemokratiska partiet, men var det istället så att han insåg att flodvågen inte kunde hejdas utan att han såg som sin uppgift att bromsa och kanalisera om den? Var det rentav därför han mördades?

Ja, det är faktiskt vad man kan frestas att tro om man ska döma av den kampanj som nu trummas igång mot Palmes påstådda inblandning i den så kallade Bordellhärvan i det tidiga 70-talet då ledande politiker, bl.a. den socialdemokratiske justitieministern Lennart Geijer ska ha köpt sexuella tjänster av minderåriga. Kom det dödliga hatet mot Palme i själva verket från vänster? Bedöm själva:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=53452 95

Har sexskandaler i denna frigjorda tid blivit ett effektivare politiskt vapen än någonsin förr? Jag vet inte om det är orsaken, men allt fler högt uppsatta politiker och tjänstemän tycks falla för sådana skandaler och hela organisationer svärtas av dem:

Katolska kyrkan
Julian Assange/Wikileaks
Dominique Strauss Kahn
BBC
CIA-chefen Petraeus
Högsta befälhavaren i Afghanistan

Bergfast

Posted: 14 november 2012 - 22:24 - Svar

…..Det som är för länge sedan förbi….

..” Att skriva sanningen om vad som verkligen sker i vårt land och inte tro att de är där för att fostra det svenska folket till att unisont sjunga den politiska korrekthetens lov, medan det snällt tågar fram emot avgrundens rand och sin egen förintelse.”….

Oj det där lät som lite sorgsna, och kanske därför så pass dramatiska ord, som riktas till svensk massmedias förehavanden, och icke-förehavanden…

Men, invandringspolitiken är nog dock understödd kanske inte enbart av en massmedieindustri, som är internationellt förankrad, utan också av ett lika internationellt förankrat näringsliv, inklusive en internationellt förankrad bankindustri. Alla dessa sfärer har enorma resurser att underhålla tankesmedjor, journalister, lobbyister och påverkansagenter i förmodligen en stor mängd sammanhang. Dessa kan förklara och undervisa, övertala och tillrättalägga, samt propagera för sina uppdragsgivares perspektiv på saker och ting.

Lobbyister finns också i Bryssels politiska korridorer, och utmärkande för lobbyister är nog att de ofta kan framlägga sina förslag och idéer, tankar och perspektiv, just på ett mycket trovärdigt sätt. De kan nog också belägga sina förslag med uträkningar, beräkningar och undersökningar av olika slag, som troligtvis kan verka ytterst vederhäftiga, liksom de själva nog också kan göra.

Det är kanske inte alltid så lätt för politiker att kunna stå på sig och komma med motargument inför till synes mycket trovärdiga och välunderbyggda argument kring ekonomiska kalkyler och förslag av olika slag.

T ex vad gäller invandringspolitiken.

Politikerna för sedan vidare till befolkningarna de argument som de har övertalats att tro på.

Och befolkningarna i sin tur tror på politikerna, och också på massmedia, filmindustrin och underhållningsindustrin osv., och röstar sedan som de röstar.

Man ska nog heller inte glömma bort att det finns en stor grupp människor som har fått enorma lönelyft, och som inte ser några större problem med invandringspolitiken. Många av övre medelklass, och också en stor grupp välmående medelklass, men även de med lägre utbildningar, har nog också mer eller mindre redan internationaliserat sig själva så pass mycket att de redan har lämnat Sverige mer eller mindre mentalt, om än inte fysiskt. Otaliga svenskar har också varit semestrande utlandsresenärer. Många befinner sig nog i alla fall i ett mer eller mindre Europeiskt medvetande, mentalt, (eller kanske t.o.m. amerikanskt, med tanke på hur pass mycket amerikansk massmedia, och tv-serier som visas i svenskt tv-nät), där Sverige som nation och identifieringsreferens alltmer försvinner ut i en periferi.

Dessa starka konsumtionsgrupper välkomnar nog invandringen till Sverige och ser positivt på internationaliseringen. De välkomnar nog också olika religiösa profiler och religioner. De upplever inte att islam gör några större avtryck i samhället eller utövar någon större påverkan i varken massmedia eller någon annan stans i det offentliga rummet. De lever relativt trygga och välmående liv. Ja, ännu mer välmående liv med en borgerlig regering som har gjort stora skattesänkningar och därmed ökat på mångas inkomster väsentligt.

Så dessa relativt stora grupper i det svenska samhället är nog ganska så välmående och upplever nog ingen som helst känsla av att de ….”snällt tågar fram emot avgrundens rand och sin egen förintelse”…

Tvärtom.

Därför ser nog förmodligen också opinionssiffrorna ut som de gör, där 80 – 85 % röstar som de röstar.

Frank P

Posted: 15 november 2012 - 03:35 - Svar

http://www.dn.se/debatt/sverigedemokraterna-ar-ett-fascistiskt-parti

DN: Sverigedemokraterna är ett fascistiskt parti

Så er kampen indledt!

“Denna nya politik kallas av den internationella forskningen ”neofascism” och är resultatet av ett intellektuellt arbete som startade i Frankrike åren efter 1968.

partiledaren pratade om ”judesvin”. I dag inkluderar SD svenska judar i ”nationen”, vilket kan förändras i morgon.

Både det borgerliga blocket och det rödgröna blocket har en ny huvudfiende

Fascismen delar inte på makt, fascismen vill ha makten själv. Fascismen har alltid underskattats, men fascismen får aldrig underskattas.

Vi har gått in i en ny fascistisk era, men har hist­oriska erfarenheter att dra nytta av inför denna nya tid. Om vi – denna andra gång – vågar se den svartbruna ideologin rakt i ansiktet.”

  Bergfast

  Posted: 15 november 2012 - 09:08 - Svar

  Jag läste artikeln om att Sverigedemokraterna är ett fascistiskt parti.

  Det är ändå mycket märkligt när man betänker hela problemformuleringarna och identifieringarna av denna påstådda fascism, och jämför med den internationella kommunismens/liberalismens ideologi, (och även islams ideologi), om en gränsöverskridande internationalism, med hur jordens alla olika befolkningar, folk och nationer både ser ut och lever sina vardagliga liv i verkligheten.

  De internationella maktsfärerna som t ex den internationella massmedieindustrin, det internationaliserade näringslivet och den internationella bankindustrin, stöder nog alla dessa internationella ideologier och religioner av olika slag, som inte vill att det ska finnas några olika folk, eller några olika kulturer, eller några olika språk, som alla olika folk skapar tillsammans med varandra. Eller ens heller att det skall finnas några olika nationer. Det skall över huvud taget inte finnas några olikheter mellan människor, varken mellan kvinnor och män, eller mellan barn och vuxna. Allt och alla skall enligt dessa drömmare vara lika. Lika jämställt och jämlikt över hela jordklotet där egentligen inga olika folk får finnas någonstans, utan allt och alla skall vara – likadana -.

  Men i verkligheten, som tur är, så ser inte jordens alla olika folk, folkstammar, kulturer och alla deras olika tänkanden, tyckanden och alla deras olika traditioner, livsstilar och samhällsformationer, alls likadana ut.

  Som tur är finns det en variationsrikedom runt hela jordklotet av just olika folk, med alla sina olika språk, sina olika tänkesätt och sina olika sätt att skapa och bygga sina samhällen. Där skapas som tur är en mängd olika sånger, en mängd olika danser, en mängd olika poesi och litteratur, en mängd olika mat, en mängd olika klädstilar, en mängd olika arkitektur, en mängd olika musik. Mycket av allt detta olika skapande beror förmodligen på alla dessa olika folks olika språk och språkmelodi, som i sin tur påverkar deras olika musiksmak, som i sin tur påverkar vad de över huvud taget tycker om för klädstilar et cetera.

  Det som också påverkar all denna variationsrikedom bland jordens alla olika folk, är förmodligen också p.g.a. varierande klimat. Är det ett mycket varmt klimat, så behöver man ju inte anstränga sig att försöka bygga varma hus, och heller inte tänka på att lagra så mycket mat över vinterhalvåret osv.

  Utifrån alla dessa olika folk och folkstammar växer det nationer. Människor som ingår i dessa olika folkstammar är en naturlig del av deras språk, traditioner, tänkanden och tyckanden alltifrån barndomen, och ät därmed också präglade av sin egen folkstams ideal, dess språk, dess musik, dess traditioner, dess historia, dess berättelser och dess litteratur, osv. De är också präglade på dess etniska profil, dess mat, arkitektur, klädstil och de identifierar sig själva utifrån alla dessa olika slag av faktorer. Dessa bildar outplånliga präglingar som blir en del i deras upplevelser kring vilka de själva är. Det följer sedan varje barn genom hela livet som just en grundreferens och grundidentifiering. Det i sin tur medför ofta att där lätt kan uppstå en särskild känsla av samhörighet, en slags hemmakänsla, var än en individ än befinner sig runt jordklotet och råkar stöta på just medlemmar av sin folkstam, som talar samma språk och som har liknande etnisk profil och som därmed tillhör just samma folkstam och som därmed på ett automatiskt sätt är en del av sin folkstams historia och berättelse.

  Så fungerar de flesta människor runt jordklotet.

  Att de flesta olika folkstammar och folk av olika slag också tycker om att kunna känna dessa hemkänslor med sina fränder och gelikar och också oftast bildar familj med dem som de känner sig hemma med, det är mycket människovänligt att tillåta alla att göra, utan att beskylla dem för att vara varken rasister eller fascister, eller något annat elakt eller ont, eller människofientligt mot andra folkstammar, enbart för den sakens skull.

  Många föräldrar ur olika folkstammar och kulturer uppmanar också mycket aktivt sina barn att endast bilda familj med dem som tillhör den egna gruppen., och tur är väl det.

  Hur skulle annars den rika mångfald som skapas genom att jordens att alla olika folk finns, kunna fortsätta att finnas.

  Men en märklig sak med kommunism och liberalism, och andra världsideologier som vill utplåna alla dessa olika folk som finns på jorden, och vill att de alla ska beblanda sig med varandra, vilket i förlängningen medför att de alla förlorar sina särarter och sina olikheter, det är att det endast verkar vara bland de nationer som har en övervägande ljushyad och blond etnisk profil, (som också därför oftast har blondhet och blåögdhet som skönhetsideal i de ideala skönhetsidealen och karaktärerna, precis som det i nationer där den etniska profilen till övervägande del är brunhyad, men även ljushyad, med svart hår och bruna ögon så är det den etniska profilen som oftast är skönhetsidealet som människor där känner sig mest hemma med), som dessa uppblandningar verkar vara särskilt viktigt.

  I de nationer och folkstammar runt jordklotet som har en övervägande mörkhyad, och även ljushyad, svarthårig och brunögd etnisk profil, t ex Afrika, Japan, Sydamerika, Asien, Syd Europa, Spanien, Grekland, Rumänien, Ungern, osv. finns inte lika hårda krav på folkblandningar av ljushyade folk med blont hår och blå ögon som skall beblanda och på så sätt berika dessa folkgrupper. Och heller därmed inte lika lätt vilja anklaga dem för fascism eller rasism om dessa folkstammar och nationer vill bevara sig själva och sina språk et cetera. Liksom heller inte s.k. minoritetsgrupper inom s.k. majoritetsbefolkningar, beskylls för, när de vill bevara sina särarter genom att ingå äktenskap och familjebildningar främst och helst med sina fränder och gelikar.

  Så när dessa nationer ställer krav på att kunna bevara sig själva i sin särart, med allt vad där ingår, så anklagas de inte för att vara varken rasister eller fascister, främlingsfientliga eller omänskliga.

  Men det gör alla nationer som råkar ha en övervägande ljushyad, blond och blåögd etnisk profil när de vill kunna bevara sina nationer från alltför många främmande folk.

  Man kan undra vad detta beror på.

  USA är en nation av invandrare och där finns en enorm nationalistisk dyrkan av nationen, som alla förväntas vara delaktiga i. Där finns en gemensam historik, som alla som inflyttar till USA automatiskt blir del av och gör till sin historia. Detta sker när de får amerikanskt medborgarskap och samtidigt lovar och svär att avsäga sig all annan trohet till tidigare nationella identifieringar. Där talas ett gemensamt officiellt språk, där finns en gemensam nationell flagga som dyrkas varje dag i skolorna samtidigt som man dagligen också svär en trohetsed till den amerikanska konstitutionen. Vidare finns en federal regering, en president, en valuta. I USA odlas en enorm nationalism och patriotism, som kan verka närapå hysterisk, och därmed likna en fascistisk framtoning för andra, men förmodligen inte för amerikaner själva.

  Trots att man verkligen vill hävda sig vara ”The Greatest Nation on earth”, med “The Greatest People on earth”, så finns där enorma svårigheter med den saken därför att människor med olika etniska profiler söker sig till varandra. Detta anses i sin tur skapa känslor av ojämlikhet och olikhet mellan nationens medborgare. Dessa naturliga tendenser till att vilja kunna känna sig – hemma – bland sina också etniska gelikar, vill man därför bekämpa och kallar det därför som någonting ont och som varande s.k. – rasistiskt – att vilja göra. Trots det bosätter sig många olika amerikanska etniciteter gärna i s.k. bostadsenklaver, som då domineras av t ex en latinsk, eller av en asiatisk, eller av en svart eller av en vit befolkning osv. Vita bostadsenklaver anses behöva blandas upp, men det anses inte svarta, eller asiatiska, eller latinska bostadsenklaver göra i lika hög grad. Märkligt nog. Det har också med jämna mellanrum, och vid olika incidenter, funnits olika s.k. raskrigiska utbrott och kravaller i USA, samt mer eller mindre vardagsbråk på just etniska grunder.

  Naturliga mänskliga tendenser och behov av att kunna känna sig hemma med de människor som man har präglats på sedan barndomen, kallas alltså som någonting ont att vilja göra, och särskilt när s.k. vita önskar göra det verkar det som.

  Man skulle istället kunna kalla det för mer eller mindre människofientligt att vilja försöka avtvinga människor att själva vilja förneka dessa naturliga drivkrafter, som finns hos en övervägande del av jordens olika folk och folkstammar. Att kunna och också vilja identifiera sig själva med just sina egna folkfränder och att också lättare kunna känna sig mer hemma med dessa som de är präglade på sedan barnsben, det är människovänligt att tillåta alla olika folk att kunna få göra.

  Så den som vill vara människovänlig, den ser och tillåter dessa behov av att kunna känna hemma-känslor som de allra flesta olika folk och människor har. Det är alltså människovänligt att tillåta alla människor detta. Att kunna se alla olika människors glädje och välbefinnande av att kunna känna sig hemma med sina fränder, som lättare kan skapa känslor av tillit, förtroende och samhörighet och som att lättare kunna uppleva en ömsesidig identifikationsmöjlighet också genom etniska likheter och inte enbart kulturella, religiösa eller ideologiska likheter. Det medför också ofta ökade förmågor och möjligheter att kunna skapa samhällelig trygghet och sammanhållning och kan därför ses som någonting positivt för alla olika slags folk och deras nationsbildningar.

  Det är också människovänligt att vilja försvara mångfaldens rikedom bland jordens alla olika folk och folkstammar som med alla sina olika språk, olika etniska profiler och sina olika kulturer också är till glädje genom variationsrikedomen som alla bidrar till att skapa genom att tillvarata sina egna språk, traditioner, musik och kulturer et cetera, och den mångfald i mänskliga uttryck som därigenom kan gestaltas, till glädje för alla som t ex vill åka på semester, och se och uppleva ett annat land, ett annat folk, en annan kultur osv.

steen

Posted: 15 november 2012 - 14:33 - Svar

Fascismen delar inte på makt, fascismen vill ha makten själv. Fascismen har alltid underskattats, men fascismen får aldrig underskattas.

Han har lige skrevet, hvordan syvpartiet ikke samarbejder – eller skal samarbejde – med SD. Syvpariet er altså fascistisk ?

Set

Posted: 16 november 2012 - 13:37 - Svar

Paniken tycks närmast total i gammelmedia. När man på fullaste allvar tror sig i längden kunna triumfera med gammal bagatellartad skåpmat av det här slaget. Att man tror att detta nattliga gamla lintermezzo i den svenska krognatten på allvar ska kunna hota det nya växande folkrörelsepartiet.
Man kan inte nog underskatta den svenska journalistkåren när man unisont tror sig kunna stoppa människors självbevarelsedrift med hjälp av bagateller.
Det är en mänsklig drift att försvara sig och sitt mot yttre hot. Det är våra liv och vår vardag, våra barn och barnbarns framtid som står på spel.
Med dessa blytunga faktorer i bagaget väger naturligtvis detta så kallade scoop löjligt lätt om det har någon betydelse över huvud taget. Detta trodde jag alla förstod, t o m den svenska journalistkåren.
Rekylen från detta tattartilltag torde bli tämligen omedelbar.

Leave a Comment