16
nov
Seneste opdatering: 16/11-12 kl. 2028
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

This is the final installment of a four-part Israeli documentary by Zvi Yehezkeli and David Deryi about the Islamization of Europe. It has been translated from the Hebrew and subtitled in English. The filmmaker is an Arabic-speaking Israeli whose appearance and flawless Arabic accent were sufficient to allow him to mingle freely with the Muslims in several “no-go zones” in Britain, Belgium, Sweden, and France, and to get an inside look at the Islamic mindset within the greater European community.

Også denne gang begynder den i Malmø, kanariefuglen i kulminen. Byens jøder, kanariefuglene i kanariefuglen. Derefter London, så Antwerpen, Paris, Bryssel, Berlin og Stockholm. Jødernes situation under Operation Cast Lead i 2009 berøres. I disse døgn er vi måske på vej ind i et nyt 2009 i Europa, afhængigt af hvad Hamas tvinger Israel til, denne gang givetvis værre. “Slaget var tabt fra starten,” siger en professor fra Belgien om muligheden for en jødisk fremtid i det ‘multikulturelle’ Europa. “Vi er ikke mange nok.” Det var slaget desværre nok.

Del I, II og III findes her. – 16 november: The Pictures Coming Out of Israel Are Chilling — See Our Collection Showing the Aftermath. – Air Force hits 70 Gaza Strip targets in an hour.

“This land is your land”

Sverige er folkebevægelsernes land. De bliver igangsat ovenfra. Dem nedefra – kældermenneskerne – skal bare knytte sylten. Det vil vise sig om generations tid, om man kan have folkebevægelser uden at have et folk. Elva svenskar: Det här är mitt land.

Det immigrations-industriella komplexet slår till

Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt avslöjar strategin: Massinvandringen är ett redskap i en politisk maktkamp, som ska säkra den härskande elitens eviga kontroll. Lars Hedegaard, Dispatches

Artiklen findes på dansk, tysk og engelsk også. Når man ser svenske medier i dag, er man ikke i tvivl om, at svenske medier og journalister skal tælles med til det indvandrings-industrielle kompleks. Expressen har idag alene 12 nye artikler øverst på online udgaven. Dette er ikke en normal svensk mediekampagne, det er langt sværere skyts end SD historien kan bære. Intet jeg har set i nyere tid, har set sådan ud, dette er ude af proportion, men det drejer sig om at smide opkomlinge tilbage hvor de kom fra, det drejer sig magten over fremtiden og fortolkningen af 35 års masseindvandring. Og her ved svensk journalistik godt hvis side de er på: dem der allerede har magten. Vil Expressen kunne kvæle SD for Reinfeldt og Socialdemokraterne? Jeg tvivler stærkt, selvom det stormer hårdt nu.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Frank P

Posted: 16 november 2012 - 02:52 - Svar

Kan man virkelig sidde med en fornemmelse at, at det der skal ske måske i virkeligheden er godt? Bedre nu end senere? Lad det komme. For hvor du end kigger, hver én ekspert, der sidder og kigger på sin egne begrænsede variable synes at kunne se noget og siger noget: om økonomien, aktiemarkedet, det geopolitiske, forbrugerne, producenterne, meteorologerne, terror, krig, hvem er glemt? Og hvem har det store overblik, hvem skaber sammenhæng og forbereder os? Når en terrorekspert siger man ikke har kontrollen længere over terrorsympatisører, når krigen rykker nærmere, når vejret går amok, når producenter og forbruger ikke finder hinanden, når politikken slår knuder, når aktiemarkedet skal ned om lidt, når økonomien på 5. år stadig kun kører på benzindampe, når Sydeuropa bevæger sig på kanten af undtagelse, når jorden i sandhed føles usikker, når vi står omkring og ved siden af hinanden og alle gribes af det lille skælv. Jeg skælver.

Rykker vi ind i det ukendte, der måske alligevel er alt for bekendt for Europas muld? Og hvordan ser der ud her. Vil jeg mærke mine forfædre tale til mig gennem mulden? Og hvad bagefter? … Ja, der vokser vel også træer en dag igen, og fugle vil vel kvidre igen.

Men nu sker det. Nu mærkes det. Billedet ryster. Det bliver voldsomt, som når luften trækkes ud på os alle. Vil vi i den nye tilstand lade instinkterne finde os og vil vi lade naturen besjæle os for kun derigennem finder vi samhørigheden? Det må komme.

Bjovulf

Posted: 16 november 2012 - 13:51 - Svar

Når radikale muslimer får magt

http://www.b.dk/kommentarer/naar-radikale-muslimer-faar-magt

Karen Jespersen: Egedalsvænge illustrerer, at politiske korrekte typer som Uffe Elbæk og Manu Sareen har fået det med det multikulturelle samfund fuldstændig galt i halsen.
10 Kommentarer

Af Karen Jespersen, MF (V)

15. november 2012, 22:30

Et flertal i boligbestyrelsen Egedalsvænge i Kokkedal i Nordsjælland har sagt nej til at bevillige 7.000 kroner til et juletræ og en julefest. Det er en 40 år gammel tradition, at området har et juletræ. Nogle påstår, at dette blot er en banal uenighed om to holdninger til en lille sag i en bestyrelse. Men sagen har større perspektiver end som så. Den er en opvisning i, hvordan radikale muslimer agerer, når de får magt.

steen

Posted: 16 november 2012 - 14:49 - Svar

Sprørgsmålet er, om de bestyrelsesmedlemmer er særlig radikale, eller om de helt enkelt er muslimer.

I Politiken har Bay Bundegaard et alternativt bud: Det hele viser bare, at integrationen virker i Kokkedal, og naturligvis er det hele Fogh og Kjærsgaards skyld

00’ernes værdipolitik går igen i juletræsballaden i Kokkedal

  XXXXX

  Posted: 16 november 2012 - 15:31 - Svar

  Gad vide om Bay bondegaard mener det samme, når de muslimske kommende flertal.
  Lokalt begynder at stene utro kvinder og voldtage vantro kvinder.
  Der er flertal for det. Demokratiet virker. Sikke et fjols.

  Bjovulf

  Posted: 16 november 2012 - 16:50 - Svar

  Ja, men de kan være styret eller inspireret af nogle, som er – det er jo ret påfaldende, at det er de samme mønstre man ser overalt, hvor der flytter relativt mange muslimer ind i et område. Sådan her har det fået lov at køre gennem flere årtier ovre i England – juletræer, sparegrise, plakater etc.

Charles Nielsen

Posted: 16 november 2012 - 15:11 - Svar

For mig at se, ud fra filmen ender det i et opgør med muslimerne. Ganske enkelt.
Det vil sikkert udmunde i en WW3.
Når det sker vil der ikke blive givet ved dørene, ikke bare jøderne vil blive forfulgt, men også os vandtro.
Der skulle have været handlet langt tidligere, allerede i 90érne. Nu bliver det svært.!!

Frank P

Posted: 16 november 2012 - 15:11 - Svar

Det Reinfeldt siger om

“Men andre ord: Hvis svenskere ikke holder op med at stemme på Sverigedemokraterna, vil regeringen straffe dem med “en politik i modsat retning” – altså mere indvandring.”

Hvor er det jeg har hørt det før? Der er en politiker der hører at folk stemmer SD eller folk er stadig indvandringskritiske, og konkluderer “jamen, så er det fordi vi ikke har fået indvandring nok, vi skal have 100.000 flere herop”.

Om jeg forstår at medel-svensson ikke snart griber til våben. De har jo våben nok.

“Fremmedfjenderne udfolder sig fortrinsvis i “de nye medier”,

altså på nettet.

Det skal der ifølge betænkningen sættes ind mod, og derfor foreslår udrederen, Bengt Westerberg, at der skal afsættes millioner til en forstærket meningspåvirkning i skolerne. Bl.a. skal Skoleinspektionen regelmæssigt rapportere om “fremmedfjendtlighed” og anden intolerance blandt børnene.

De frivillige organisationer, der driver såkaldte “antidiskriminationskontorer” i hver landsdel (län), skal have mindst én jurist ansat og have statslig støtte til deres virksomhed.

Staten skal også finansiere en såkaldt “Quick Response-funktion”, der skal registrere, hvad medierne siger om folk med udenlandsk baggrund. Forskningsrådet for Arbejdsliv og Socialvidenskab (FAS) skal have i opdrag at vurdere den svenske forskning om international migration og etniske relationer og skal desuden påse, at de lokale kriminalitetsforebyggende råd holder øje med “hadeforbrydelser”.”

Hadeforbrydelser er også meget fremme herhjemme… lurer S-R-SF på noget lignende???

steen

Posted: 16 november 2012 - 15:30 - Svar

Med quick response menes formentlig:

http://www.quickresponse.se/om-qr/

Quick Response, QR, är en redaktion som granskar den svenska nyhetsrapporteringen om invandring, integration och främlingsfientlighet. Som mediegranskande journalister granskar vi press, radio och TV och de bilder av samhället som förmedlas där.

Frank P

Posted: 16 november 2012 - 17:02 - Svar

http://www.expressen.se/

Og det blir bare ved og ved og ved… Nu er der politianmeldelser, hetz mot folkgrupp…

Nye afsløringer venter… På nettet gennemgår man aftonbladets og expresses fejl, hvorledes de twister og fordrejer, men der tromles igennem, intet hænger ved… det er en totalisme der uhyggelig her, de svenske medier er langt langt langt værre end jeg nogensinde havde frygtet. Det er en sekterisk tankegang, der er ingen pluralisme, det er så væmmeligt det vi ser… det er et system, at fjerne en person vil intet for andre, at fjerne 10 eller 100 lige så lidt… det er en stalin-kultur, bare uden døde, kun massakrerede sjæle… de døde kommer senere, om 15-20 år…

Jeg håber man en eller anden dag vil kunne se tilbage og erkende dette vanvittige ridt, der er så grotesk at jeg ikke rigtigt kan tage det ind… at man vil kunne stemple det som et af de mørkeste kapitler… men jeg frygter lige nu hvad fremtiden bringer…

Netværket bag avpixlat bliver udlagt som dem der bærer Breiviks fakkel videre, dunkelt nerværk med forgreninger og penge og servere i new zealand, som dybt racistiske på trods af 2 mørklødede skribenter, navne og adresser fyger rundt…de er så stærke i troen, at det åbenlyse kan fornægtes så hårdt, at andre ikke tør stille spørgsmålstegn… det er så væmmeligt, at min gamle knytnæve trods al sin pacisifisme bliver rundt og hård…. men opgivenheden, den manglende tro får den til at blive slap igen…

jeg ville følesesmæssigt kunne forstå enhver desperado lige nu…

Bjovulf

Posted: 16 november 2012 - 17:21 - Svar

Ve den, der kommer til at sige noget “upassende” i det multi-/ monokulturelle engelske “paradis” …

Two Fat Ladies chef embroiled in race row after claiming visit to Muslim area of Leicester was ‘the most frightening experience of her life’

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2233958/Clarissa-Dickson-Wrigh t-race-row-Two-Fat-Ladies-
chef-claims-visit-Muslim-area-Leicester-frightening-experience-life.ht ml

Celebrity chef Clarissa Dickson Wright has caused outrage after claiming that visiting a Muslim area of Leicester was ‘the most frightening experience of her life’.

Writing in her new book, Clarissa’s England, she said visiting the city — which has a large Asian population — made her feel like a ‘pariah and an outcast in the middle of my own country.’

And when questioned on her description by a local newspaper, she fumed: ‘I’m surprised any of the people who might object could read what I wrote as it is written in English.’ [ !!! 😀 ]

She describes coming off the ring road to escape a traffic jam and becoming lost.

She wrote: ‘I found myself in an area where all the men were wearing Islamic clothing and all the women were wearing burkas and walking slightly behind them.

‘None of the men would talk to me when I tried to find out where I was and how to get out of there because I was an English female and they don’t talk to females they don’t know, while if the women could speak English they weren’t about to show it by having a word with me.

‘I have many good acquaintances and even some friends among the Muslim community, yet here I was, in the heart of a city in the middle of my own country, a complete outcast and pariah.

‘If multiculturalism works, which I have always been rather dubious of, surely it must be multicultural and not monocultural.

….

Yngvar

Posted: 16 november 2012 - 20:09 - Svar

Man trenger ingen kanariefugle i en guldmine. Men i en kulmine derimot, og Malmö for stadig nye innbyggere som ser ut som de jobber i en…

Frank P

Posted: 16 november 2012 - 22:28 - Svar

Nogen der har hørt/læst mere om, at de skulle have Åkesson (skjult optagelse,begået af en journalist før skandalen), hvor han erkender at han kendte til jernrørs-episoden? Har set det fremgå af 2 blogs indtil videre i aften. Expressen vil åbenbart lade eksplodere i morgen tidlig eller søndag.

Frank P

Posted: 16 november 2012 - 22:33 - Svar

I øvrigt: Kan bomber springe ved højlys dag med tilskadekommende uden at svenske medier beretter om det?

Ja…
http://www.friatider.se/media-tysta-nar-ranare-nastan-dodade-spadbarn

steen

Posted: 16 november 2012 - 22:35 - Svar

@Frank: Jeg er ikke så opdateret, jeg små-titter kun på svensk medier en gang om dagen, jeg synes de skal have lov at rase ud. Skandalen – det er medierne selv.

Bergfast

Posted: 18 november 2012 - 23:39 - Svar

“Det immigrations-industriella komplexet slår till.”

Det var en träffande formulering.

Det är nog verkligen ett mycket stort och – komplext – företagande som pågår, där alltfler både medborgare, journalister och politiker blir alltmer en slags – rollbesättning – i ett slags gigantiskt samhällsprojekt, som samtidigt blir som en slags – konstnärlig happening – , eller en slags – film – produktion -?….

Alla kategorier, både de röstberättigade medborgarna, politikerna samt journalisterna blir alltmer som några slags statister av något slag, som blir dirigerade och regisserade med hjälp av en hord av kontrakterade aktörer, förvaltare, springpojkar, sergeanter, kaptener och generaler, som alla lyder en slags – ledningscentral – , för just – operation immigration – , som verkar drivas just i industriell skala.

Det – immigrationsindusriella komplexet -, är därmed kanske större och mer opåverkbart för någon enda enskild politiker, eller väljare, eller journalist, än vad någon kanske kan ana….

Det verkar vara som en stor och opåverkbar krigförings-apparatur, som förs på ett otal nivåer och med ett otal aktörer, i ett otal sammanhang och fora. Kanske mest inom massmedia, men alltmer inom internet.

Att då egentligen kunna beskylla enskilda personer t ex inom politikens sfär, eller någon annan stans, som varande ensamma ansvariga för en samhällelig händelseutveckling, är nog i stort sett kanske egentligen omöjligt.

Alla tvingas nog alltmer att traska med, som i ett slags stort militärliknande förband, som är ute på någon slags oåterkallelig långmarsch, där alla tvingas marschera med….

Det finns då inga egentliga möjligheter att varken bilda en – egen armé – , (politisk fraktion), i någon större mening, därför att en sådan skulle med nödvändighet tvingas ned mer eller mindre direkt, och heller egentligen inga större möjligheter att kunna avvika från s.k. – main stream – mentaliteten i det samhälleliga rummet. Den samhälleliga – main-stream – mentaliteten som mejslas fram med hjälp av massmedia i alla dess former, verkar kräva konformitet och likriktning mer än någonsin tidigare.

Detta samtidigt som många människor kanske känner sig alltmer alienerade inför den alltmer påträngande amerikaniseringen i det massmediala rummet. Fler och fler ungdomar verkar parallellt och på samma gång bli mer och mer just amerikaniserade i sitt levande, varande och tänkande. En del kanske identifierar sig så mycket med Amerika att de mer eller mindre känner sig som …amerikaner. Vem vet.

Allt går att sälja med mördande reklam.

Allt går att mörda med säljande reklam..

Leave a Comment