12
dec
Seneste opdatering: 12/12-12 kl. 2308
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Forfølgelse af mindretal er et af de mest alvorlige problemer i dagens København, mener R-borgmester. Københavns Kommune har allerede sat de projekter i søen, der skal til for at løse problemerne med forfølgelse af det jødiske mindretal i byen. Det mener Anna Mee Allerslev (R), der er beskæftigelses- og integrationsborgmester i København.”Vi har allerede en række forskellige initiativer, der går på tværs af alle de store religioner, så vi gør allerede rigtig meget. Desværre er der ikke et trylleredskab, der kan løse problemet. Det er et langt, sejt træk, der skal til,” siger hun.Borgmester: Gør meget mod jødehad (klik f. stor grafik)

:

Jeg elsker de der sproglige ready mades af gummi. Denne betyder oversat: “Vi har lavet lort i den, og jeg er fuldstændigt blank i forhold til hvad jeg skal gøre, men det er helt uacceptabelt.” Lige præcis hvordan vil borgmester Allerslev forhindre den muslimske antisemitisme, som hendes eget parti har været den ivrigste importør af, i at vokse andet end ved at holde dialogmøder og pøse skattepenge ud til virkningsløse ‘integrationsprojekter’? Skal hver jøde have en livvagt? Vil hun deportere jødeforfølgere? Vil hun spærre for antisemitiske, arabiske sattelitkanaler? Småbørn skal have tolerance på¨skoleskemaet? Skide godt, Egon!

Min påstand er, at ingen der kan forhindre jødechikanerier i at forstætte og eskalere, og den er også, at hendes importerede klienter bare forsætter den etniske udrensning de næsten havde fuldført, da de forlod Mellemøsten. Det lange sejge træk i Mellemøsten – det tog kun 60 år at gøre den Judenrein. Nu er det så Europas tur. Det vil tage længere tid her, men da vi ikke har nogen der for alvor vil gøre noget for Europas jøder, vil det ske. “Slaget var tabt fra starten,” sagde en jødisk, belgisk professor om muligheden for en jødisk fremtid i det ‘multikulturelle’ Europa. “Vi er ikke mange nok.

Allerslev og hendes parti er hovedansvarlige for at de tilstande, nu er normalen for danske jøder, og de samme jøder burde fortælle hende det direkte i klartekst: De Radikale indførte jødeforfølgelser i Danmark, naturligvis sammen med andre partier, der kun var anelser mindre ignorante og idiotiske. Man kan ikke sige ‘genindførte’, for vi har ingen historisk parallel gennem 400 år. Tyske værmenagtssoldater tillod sig ikke samme opførsel i Danmnark, som nogle af Allerslevs arabiske herrefolksvenner.

Og der er intet at gøre ved det. København vil blive som Malmø, og Malmø vil blive som Baghdad og om nogle generationer er Danmark også Judenrein. Cut the crap, sig undskyld til danske jøder – også til de homoseksuelle, af uransagelige grunde Radikale kernevælgere, – og forsvind! (Se også MIKAEL JALVING. Davidsstjerne og Dannebrog , Israels ambassadør til Danmark med klar tale og Israel-ambassadør om jødehetz i Danmark: Samme trend ses i europæiske byer med mange muslimer – masser af links fra dagens artikler om det politikerskabte jødehad.)

To socialdemokrater diskuterer indvandring – Sarazzin i Holland

Det er en lang sag på to timer, og jeg har kun set én. Sarazzin diskuterer med Paul Scheffer, professor og fremtrædende socialdemokrat. Det foregår på engelsk. Hvorfor er der ingen, der har inviteret Sarazzin til Danmark? You Tube.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Menig 442

Posted: 12 december 2012 - 22:51 - Svar

Det karakteristiske i opbygningsfasen af en multikultur er, at en minoritet der vokser eksponentiel, effektivt nedbryder den eksisterende kultur og belaster samfundsøkonomien katastrofalt er så hjertelig velkommen.

Morani ya Simba

Posted: 12 december 2012 - 23:24 - Svar

“The dogmas of the quiet past are inadequate to the stormy present. The occasion is piled high with difficulty, and we must rise with the occasion. As our case is new, so we must think anew and act anew. We must disenthrall ourselves, and then we shall save our country.”

Abraham Lincoln (who was, of course, a war leader…)

Erling

Posted: 12 december 2012 - 23:36 - Svar

Sarazzin/Scheffer-debatten starter 15:50

PK

Posted: 13 december 2012 - 07:01 - Svar

Og så var/ er der de danske jøder,som med åben pande har kæmpet for den muslimske indvandring.
Jeg forstod på deres indlæg, at det handlede om at være åbne og gode mennesker.
Modsat de forfædelige danskere, som var nervøs over, hvordan det ville gå deres land og f.eks jøderne.
Ak ja, sikke en sørgelig historie. Ja,så grotesk en historie.

  Tim Pallis

  Posted: 13 december 2012 - 09:50 - Svar

  Ja PK! En sørgelig og grotesk historie. Jeg er helt enig med dig. Er Messerschmidt den eneste, som har skrevet om Herbert Pundik og Melchior familiens glade håb om en vellykket integration af kulturberigerne?

Bjovulf

Posted: 13 december 2012 - 08:46 - Svar

Dagens gode nyhed 😉

http://jyllands-posten.dk/indland/krimi/article4946181.ece

Storkriminel amok efter udvisningsdom
AF SØREN MUNCH

25-årigt medlem af berygtet familie skal ud af landet efter fem års fængsel.

Efter en kriminel løbebane på 17 år indhentede det danske retssystem onsdag eftermiddag den kroatiske statsborger Jura Levakovic.

Den 25-årige mand blev ved byretten i København idømt fem års fængsel og efterfølgende udvisning til Kroatien for hjemmerøveri og bankrøveri.

Desuden fik Levakovic indrejseforbud til Danmark for bestandigt, og den besked blev for meget for den ellers så selvsikre bankrøver, hjemmerøver og røver, skriver Ekstra Bladet.
“I kan lige så godt begrave mig”

Han ankom til retslokalet med kindkys og luftkys til kæreste og familiemedlemmer, men da dommen faldt, knaldede han sit kronragede hoved ned i bordet foran sig.

Morani ya Simba

Posted: 13 december 2012 - 11:28 - Svar

Hvad er indvandringen til Danmark og hvorfra? Herinde toer folk saamaend godt men ude i samfundet toer folk jo ikke sige at muslimsk indvandring er problemet. Det her bliver jo enden paa, i foerste omgang det joediske Danmark, dernaest bare Danmark som kultur-nation. Uhrskov og andre siger at indvandringsloven igen er hullet som en si. Hvor galt er det?

Ulf

Posted: 13 december 2012 - 13:57 - Svar

Skal alle jøder nu undgælde for Pundik og Melchiors fejltagelser?
Mon ikke de fleste jødiske danskere drømmer sig tilbage til dengang Danmark var et homogent land med hedninge, protestanter, katolikker, jøder og nogle få bahaier! Før nationen blev beriget med muhammedanere fra Analfabetistan og disses uregerlige afkom

  Morani ya Simba

  Posted: 14 december 2012 - 17:39 - Svar

  “Skal alle jøder nu undgælde for Pundik og Melchiors fejltagelser?”

  100% enig!! Absurdistan (aka den offentlige debat) har naaet usete hoejder naar det er “joedernes” skyld at en masse barbarer er kommet til landet

Poul Højlund

Posted: 13 december 2012 - 14:11 - Svar

Kan ikke lige finde en kilde på det meget sigende kort.Hvor skal jeg kigge?

Og gad vide hvordan et tilsvarende kort for kristne ser ud – inklusive Tyrkiet??

  Allan Hansen

  Posted: 13 december 2012 - 18:02 - Svar

  lande efter 1948

  SÅ ER DET SAGT
  I disse dage i Jerusalem holdes en konference om international retfærdighed for jødiske flygtninge fra arabiske lande (“International Justice for Jewish Refugees from Arab Countries”) på David Citadel Hotel. I sin åbningstale sagde ministerpræsiden Benjamin Netanyahu:

  “Den arabiske verden har forsømt de palæstinensiske flygtninge, og har brugt dem som et værktøj til at bagvaske Israel, mens Israel, som dengang var et lille land, var i stand til at absorbere jødiske flygtninge fra arabiske lande og gøre dem til produktive borgere”.

  Alle taler om de palæstinensiske flygtninge
  Spørgsmålet om “palæstinensiske flygtninge” bliver ofte stillet i forbindelse med den israelsk-arabiske konflikt. Men lige så ofte ignoreres (i højeste grad af FN) det faktum, at der var endnu flere jødiske flygtninge som følge af den israelsk-arabiske krig.

  Mellem 1948 og 1951, blev omkring 850.000 jøder udvist eller tvunget væk fra deres hjem og fik deres værdier og ejendomme konfiskeret af de arabiske nationer de længe havde boede i.

  Israel, lige som så mange andre nationer, forsøgte fuldt ud at absorbere og integrere de 850.000 jøder, der blev forvist fra deres hjemme i de arabiske nationer og som søgte ly i det nye land Israel. Tæt på halvdelen af Israels jødiske borgere i dag, herunder deres efterkommere, stammer fra disse arabiske lande.

  90 procent af befolkningen i arabiske lande var engang jøder
  Blomstrende, velstående jødiske samfund eksisterede i Mellemøsten og Nordafrika tusind år før fremkomsten af Islam og mere end 2500 år før fødslen af de moderne arabiske nationer. Disse samfund, der strakte sig fra Irak i øst til Marokko i vest havde et livligt sammenhold og havde stor indflydelse på de lokale økonomier. Indtil det 10. århundrede, levede 90 procent af verdens jøder i regioner, der nu kendt som de arabiske lande.

  Allerede inden delingsplanen for området Palæstina i november 1947, var de arabiske nationer igang med stigende fjendtlige foranstaltninger, anført af Den Arabiske Liga, mod deres jødiske samfund.

  Forfølgelse af jøder i arabiske lande
  Efter delingsplanen, begyndte de arabiske regeringer at konfiskere jødisk ejendom. Samtidig var der optøjer, og massakrerne brød ud mod jødiske samfund i hele den arabiske verden. Jødisk-ejede butikker og synagoger blev plyndret og brændt, hundredvis af jøder blev dræbt og tusinder blev fængslet.

  Da Israel blev oprettet som en selvstændig stat i maj 1948, blev den Arabiske Ligas Politiske Komité indkaldt og den udarbejdede en række anbefalinger til alle arabiske og muslimske lande om, hvordan de skulle gribe ind over for de jøder der boede i deres lande.

  Blandt andre anbefalinger, blev statsborgerskab til jøder tilbagekaldt, og de blev nu anset som borgere i den nyetablerede jødiske stat. Deres formue blev konfiskeret, deres bankkonti indefrosset, og ejendom til et værd af millioner af dollars blev nationaliseret. Jøder blev udelukket fra ministerier, deres adgang til den offentlige sektor alvorligt begrænset, og mange mistede deres levebrød.

  Den anti-jødisk tendens blev større og større, og en organiseret plan for undertrykkelse og forfølgelse blev gennemført mod jøder i arabiske stater. Mellem 1948 og 1951, blev omkring 850.000 jøder udvist eller, som nævnt ovenfor, tvunget ud af deres hjemme i de arabiske nationer, og blev flygtninge. Faktisk begyndte en to-vejs migration af befolkninger, sammen med oprettelsen af to forskellige flygtningegrupper.

  Færre palæstinensiske flygtninge end jødiske
  Forholdet mellem de to flygtningegrupper var 2:3, den palæstinensiske gruppe med omkring 600.000 personer i modsætning til de jødiske flygtninge, som talte omkring 850.000 personer (indtil 1968).
  De arabiske nationer, ledet af Den Arabiske Liga, og især det internationale system UNRWA, (FNs Hjælpeorganisation for Palæstina-flygtninge i Mellemøsten) holder flygtningeproblemet i live ved at holde de palæstinentiske flygtninge som gidsler i deres endeløse kamp mod staten Israel – og har nu i alle disse år kun gjort de folk de repræsenterer en bjørnetjeneste.

  Under Camp David fredsforhandlingerne i 2000 bekendtgjorde præsident Clinton, at hvis en aftale skulle opnås, så skulle en international fond etableres for at kompensere for flygtningene, både arabiske flygtninge og jødiske flygtninge fra arabiske lande.

  Clintons forslag blev støttet nogle år senere af en beslutning i det amerikanske Repræsentanternes Hus i april 2008, der erklærede, at jødiske flygtninge bør anerkendes som flygtninge af FN-konventionen, og foreslog at en international fond skulle oprettes for at kompensere jødiske og palæstinensiske flygtninge for tab af deres ejendom.

  Denne beslutning i Repræsentanternes Hus, kendt som ‘resolution 185, slog fast, at én flygtningegruppes problemer ikke kan løses uden at man også at løser den anden flygtningegruppes problemer samtidig.
  Alligevel blev spørgsmålet om jødiske flygtninge skubbet til sidelinjen i den internationale debat og næsten aldrig nævnt i danske medier.

  Why Palestininas want this video removed:

  Skal ses:

  http://www.youtube.com/watch?v=xU9CauJP4Pg&feature=fvwrel

  NAZ I SLAM. http://www.youtube.com/watch?v=7Gzyeo1Z1I4&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=mL0gFIXnhiE&feature=related

  Peter Kocsis, skriver ovenfor kl. 23:58 LØGN!! ud for 14 faktuelle oplysninger i Allan Hansens indlæg.

  LØGN skriver Kocsis uden skyggen af dokumentation og argumentation.

  Et hurtigt opslag i bogen: Halvmåne og Hagekors, skrevet historikere ved Stuttgart universitetet Klaus-Michael Mallmann og Martin Cüppers udgivet på Informations Forlag i 2008 med støtte fra Kunstråds fagudvalg fra Litteratur., bekræfter mig i at de 14 citater Kocsis stempler som løgn kommer fra den bog.
  Jeg har kun set rosende omtale af bogen, der er meget veldokumenteret og udstyret med et overvældende noteapparat- og litteratur henvisninger. Altså et grundig gennemarbejdet historisk værk.

  Lad det herefter være op til læsere at vurdere om det er Kocsis eller Allan Hansen der er løgner.

  Skrevet af Carsten Damsgaard, 27. november 2012 kl. 14:06

Allan Hansen

Posted: 13 december 2012 - 14:13 - Svar

Glædelig Jul og Godt Nytår.

https://www.youtube.com/watch?v=IirR7z_024Q

Allan Hansen

Posted: 13 december 2012 - 14:38 - Svar

UPS! Glædelig,,,,,,

Allan Hansen

Posted: 13 december 2012 - 15:21 - Svar

Poul Højlund

Posted: 14 december 2012 - 08:50 - Svar

Steen eller andre: jeg savner virkelig en kilde til det fremragende kort. Kan I hjælpe?

Leave a Comment