7
dec
Seneste opdatering: 7/12-12 kl. 0317
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Alain Wagner is the leader of the Stop Sharia campaign in France and a co-founder of the International Civil Liberties Alliance (ICLA). Last Sunday Alain led an ICLA-sponsored demonstration in Brussels against the installation of two members of the Islam Party on town councils. He correctly pointed out that Islamic law violates not only Belgian law, but the European Convention on Human Rights.Illegal Representatives of an Illegal Party

Det delte Sverige

Jeg linkede til det relativt uinteressante del 1 i morges, men i anden del brænder tampen mere. Minister Ullenhag har ikke nogle selvstændige tanker at bidrage med, han går helt fortjent under navnet “floskelmaskinen,” hvad der vel er fordelagtigt at være, når man er sat til at forsvare noget uforsvarligt, og så bibeholder det diskussionen på et sagligt kravlestadium: Den flytter sig ikke ud af stedet, er man klar over når man har hørt den nogle årtier. Jimmie Åkesson siger noget, når han taler. Beundringsværdigt at han kan bevare fatningen:

kl 16.00-16.45 medverkar Erik Ullenhag, integrationminister (FP), Ylva Johansson, riksdagsledamot (S) och Jimmie Åkesson, partiledare (SD).


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Frank P

Posted: 7 december 2012 - 01:43 - Svar

PK på CBS
http://cbsobserver.dk/overv-gningsvideo-se-tyv-stj-le-b-rbare

Debatten er igang, men der er vel et par års inkubationstid. Floskelmester Ull-i-mund er ulidelig.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 7 december 2012 - 12:33 - Svar

Hm, det finns något hos Ullenhag som gör att han ofta framstår som något mörkare än bara en floskelmaskin, något i tonen och uttrycken som gör att han ställer sig bland de som driver på istället för att bara flyta med.

HH

Posted: 7 december 2012 - 12:46 - Svar

Ja, så har freulein Linderborg uttalat sig i Aftonbl… förlåt! inte namnet igen – Der Stürmer menar jag! Hon vill ha stopp på det mesta och här ska det inte få hatas hur som helst, som bekant.
Därtill har herr Westerberg uttalat sig om bl a Avpixlat och frågat sig om man verkligen inte kan få stopp på kanalen. Eller var det Linderborg som tyckte det? Att ha servern någon annanstans ska väl inte hindra svenska Stasi från att agera! Kritik är ansvarslöst och hör inte ihop med en demokrati. Helt riktigt, Sverige är inte längre en demokrati utan en demokratur!
Nåväl, herr Westerberg som ser allt gråare ut vill ju enligt gamla modeller skapa “Antidiskrimineringsbyråer” för 160 miljoner med MINST – observera MINST! – en JURIST på varje byrå! Sådana ska vi ha över hela landet så att folk tänker PRECIS som de styrande vill.
Ibland undrar jag om jag drömmer, men nej, detta är verklighet! En fortsättning på 1970-talets mardrömmar bara…

Leave a Comment