28
dec
Seneste opdatering: 29/12-13 kl. 1617
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I dag har EU fundet ud af det modsatte. Ikke bare vil de nedlægge de europæiske nationalstater, de vil gøre de søgelige rester af Europa ligesom de dysfunktionelle stater, der omgiver det, og det vil hælde endnu mere islam ind i et i forvejen plaget og konfliktfyldt Europa.

EU Neigbour Info Centres mange websider, der er over 15 000 sider, viser hvilke planer EU har for at gøre Europa mere som Mellemøsten. EU har planer med os, og de lægger ikke skjul på dem, de bliver bare ikke dækket så tæt i den lokale presse. 80 mio tyrkere skal være visumfri, libyere og marokkanere skal studere i Europa. ‘Kulturudbyttet’ skal være større mellem Gaza og Europa, se på deres site, gem linket og studér en parallelverden i Bryssel, du ikke kendte. Læg mærke til, hvad udvidelseskommissæren skriver her. Nordafrika skal være en del af Europa. Jeg skulle mene, vi har mere end rigeligt nordafrika allerede.

En EU molok midt i en gennemarabiseret by, de lader som om ikke findes. Tag selv til Bryssel og oplev en by i opløsning, som jeg har gjort et par gange. Disse eurokrater er bange for at gå på gaden og blive røvet i Bryssel, samtidigt med at de vil arabisere os yderligere.

Der er 4000 Kalashnikovs på Bryssels’ gader. Der er muslimsk sexchikane, om 18 år er byen en muslimsk flertalsby. Se også Sharia in Anderlechts kommunalbestyrelse, Bryssellistan: “It’s just a matter of time”, Optøjer i Bryssel, 12.4.2010.Bryssel: Vi har brug for en nødretstilstand. “Ramadan-optøjer” i Bryssel. Politiet kapitulerer i belgiske forstæder. Bryssel som symbol på Europas fald. Arabere stormer politistation i Molenbeek. Disse højtlønnede, lavtakserede teknokrater og ambulerende Stockholm-syndromer, der løber spidsrod i en selvpåført krig, vil styre dit liv ind i endnu mere islam..

Jeg var EU tilhænger før i tiden, men der er ikke nogen gode ideer, der ikke bliver overdrevet, og iøvrigt løj politikerne for os i 1972. Endnu da Sverige blev medlem i 1994, var jeg tilhænger. Men EU var meget mere end flæskepriser og fornuftige handelsaftaler, skulle det vise sig. Det var en unionsstat. EU er kørt ud af en tangent, i dag er det det ene forslag om internetcensur efter det andet. Nu mener jeg, det bør afskaffes inden det afskaffer os. Vi må ud. Først stemmer England sig forhåbentlig ud, derefter Danmark. At kvitte EU, er nu blevet til et spørgsmål om demokratisk selvbevarelse og national overlevelse. EU er blevet postkommunismens Sovjet. I 1972 var de røde imod det, indtil de opdagede det var deres hede drømme virkeliggjort, i dag er de borgerligt nationale det. Se Morten Messerschmidt om det civilliserede statskup, vi er udsat for.

Marine Le Pen om integration och asylrätt

Strax före jul gästade Marine Le Pen det politiska intervjuprogrammet “C Politique”. Hela programmet är en timme långt, och i mina ögon mycket intressant, men jag inleder med att presentera två delar av det; dels några minuter om partiet och dess framtid, sedan en diskussion kring invandring, asyl och integration. Som vanligt kan det mesta appliceras direkt på Sverige, bland annat diskussionen kring PISA-rapporten och utanförskapsområden. Det är intressant att man utan omsvep kopplar både PISA och problemområden till invandringen, trots att det i Sverige anses handla om friskolereform och fritidsgårdar. Tobbe


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Erling

Posted: 28 december 2013 - 18:39 - Svar

Ups! Svipser i sidste vers. Det er “childish days”, ikke “childish ways.”

ny kommentator

Posted: 28 december 2013 - 19:57 - Svar

Morten Løkkegård var i Deadline (i går, så vidt jeg husker)… Jeg ved ikke om jeg er den eneste… Men jeg forstod ikke et “brik” af hvad manden snakkede om…
Pointen skulle være at EU aka Europa har brug for et nyt narrativ… En ny historie.. Der kan samle os alle i begejstringen for EU… SORT SNAK fra ende til anden… Pladder som; vi er alle Europæere… JA GU FANDEN er vi… Men kun i kraft af vores nationale identiteter… Og i kraft af at vi deler oplysningstidens og demokratiets idealer… ALT det som EU kæmper imod… Hvor er det sørgeligt at Europæiske journalister (flertallet) er absolut immune for virkeligheden og til fals for et mislykket pladderkoncept som MULTIKULTURISME…. Vi betaler for vores egen undergang…

  Bjovulf

  Posted: 28 december 2013 - 21:07 - Svar

  Narrativ:

  http://da.wikipedia.org/wiki/Narrativ

  En narrativ fremstilling er en VINKLET [!!!] fremstilling af et handlings-/hændelsesforløb eller en årsagssammenhæng med en form mere eller mindre tilnærmet en fortælling. En narrativ fremstilling kan udgøre rammen for erfaring. Anvendes undertiden synonymt med diskurs. [ Eller evt. “propaganda” eller “hjernevask” ? ]

  ——-

  Så måske burde han bare kalde tingene ved deres rette navn? Nemling “narretiv” 😉

  For få år siden talte man hele tiden om “fortælling” i de kredse, men nu skal det altså være finere og mere avanceret 😀 –
  indholdet er dog stadig det samme, og det stinker sgu langt væk, Morten Løkkegård.

Prudentius

Posted: 28 december 2013 - 20:22 - Svar

“Disse teknokrater og ambulerende Stockholm-syndromer, der løber spidsrod i en selvpåført krig, vil styre dit liv ind i endnu mere islam.”

Eller “Gør plads til islam i Europa” som filosofkongen, eurokraten og socialdemokraten Mogens Jensen skrev.

Man kan tvinge æslet til brønden, men ikke tvinge det til at drikke, er vist nok historien om den europæiske kolonialisme.

Man bør principielt holde fingrene fra andre lande og lade folk passe sig selv. Men det er utrolig svært, hvis ikke umuligt, når man er både stærk, grådig og indbildsk-idealistisk. Og Europa var det hele i 1800-tallet.

EU er til gengæld den europæiske imperialismes dødsprut. En slags forlænget gravgilde for de tre udmattede-kollapsede stormagter England, Tyskland og Frankrig. Et forgæves forsøg på at slå fallitbo sammen til en ny stormagt. En universel og utopisk republik over den kuldsejlede franske skabelon. Det rettigheds-baserede “humanitære” despoti. Eller som kejser Barroso kalder det: “a non-imperial empire”.

Med andre ord, ideologisk en tyrannisk selvfed løgn, socialt-politisk et livsfarligt eksperiment, og økonomisk et kleptokrati på steroider, skabt af og for en mafia af mega-banker og bureaukrater.

Vi kan ikke komme hurtigt nok ud af dette mareridt på rulleskøjter.

Machiavelli

Posted: 29 december 2013 - 06:08 - Svar

Ja jeg tager mig til hovedet hver eneste dag og tænker: De kan da ikke blive ved? Nu må de da snart vågne op! men nej! det gør de ikke. Socialministeren vil ikke røre en komma i indvandrerpolitikken eller for sin sags skyld i asylpolitiken eller familiesammenføring. Tværtimod vil de gøre det lettere at få statsborgerskab. Når man beskæftiger sig med verden hver dag, er det rablende sindssygt, den sunde fornuft er totalt fraværende. Og det er faktisk psykologisk interessant og kræver et nærmere studie. Hvordan kan Europas politikere smide den sunde fornuft overbord og begive ud i en politik, der vil føre til kulturelt, politisk og økonomisk sammenbrud? Hvorfor ser de ikke den ikke den kulturelle fare i Islam? (Nå ja, det har jeg skrevet en bog om).

EU vanvidet sagde jeg nej til i 1972!, da de begyndte at snakke om EU identitet. ” Unionen er færdig, når vi stemmer ja på torsdag.” sagde Schluter som bekendt. Jeg kan huske, jeg sad sammen med fire andre og slog i bordet med min kop og sagde: ” Er han sindssyg” ?

I dag har EU accociationsaftaler med afrikanske lande, så vi kan få nogle flere ind i EU, og de radikale vil gerne have, vi siger ja til bådflygtninge fra Italien og andre steder, for det er humant, hvilket er rigtigt.

Men det er under alle omstændigheder for sent at forandre EU, for disse stortænkende embedsmænd er ikke demokratisk valgt og vil aldrig indrømme deres fejltagelser. Det største politiske mål i dag er at melde sig ud af EU. Men det kræver en kamp af dimensioner, for politikerne og ikke mindst de intellektuelle tosser vil hyle om om, at vi går rabundus, hvis vi melder os ud. Derfor finder de en eller anden sag, der viser katastrofen. Så tingene må gå sin gang. Foreløbig er vi ekstremistiske højreorienderede med et mørkt menneskesyn. Hvis det ikke var tragisk, var det hylende morsomt.

  Peter Andersen

  Posted: 29 december 2013 - 17:47 - Svar

  Det projekt socialisterne i EU satte i gang, skulle helst overstås så hurtigt som muligt, inden folk begyndte at vågne. De vidste godt at de handlede på lånt tid. Derfor siger de nu at man ikke længere kan lave noget om. Det er simpelthen lige pludseligt blevet for sent?!
  Men selvfølgelig tager de fejl. De har alle dage undervurderet folket. Også denne gang – ærgerligt…
  Men der forestår noget af et oprydningsarbejde bagefter!

   Machiavelli

   Posted: 30 december 2013 - 04:04 - Svar

   Og bare nogen kunne stilles til ansvar?

Morani ya Simba

Posted: 30 december 2013 - 18:44 - Svar

Verden er ved at være så vanvittig at vi nu kan diskutere nogle ting der ellers har været tabu i mange år. Det sagt så synes jeg generelt man skal skelne mellem britisk (og, ja, faktisk dansk) imperialisme på den ene side og fransk, belgisk og spansk imperialisme på den anden. Englænderne (og i Grønland danskerne) gjorde naturligvis fejl men langt mere godt end skidt (en diskussion af briterne i Indien er ikke komplet uden at komme ind på menneskeofringer i Indien, ikke bare (men ikke mindst) enkeafbrænding men også thuggee kulten og Khonderne og sikkert mange flere. Det var briterne der lærte inderne at indisk liv har egen-værdi og ikke bare kan tages uden alvorlige konsekvenser eller argumenter).

Hvis der kommer en anden krig mellem islam og vesten (hvor “krigen mod terror”, et vanvittigt navn) var den første), OG HVIS der stadig er et vesten tilbage efter denne krig og vi har vundet (dette er ikke sikkert sådan som Obama tillader spredningen af atomvåben og så længe de gigantiske dirty bombs der hedder atomkraftværker for lov at stå midt i Europa og USA), kommer vi til at blive konfronteret med hvad vi skal gøre med de, til den tid formodentligt fuldstændigt smadrede muslimske lande og med religionen Islam. Jeg selv ved ikke helt endnu hvad jeg mener her.

Morani ya Simba

Posted: 30 december 2013 - 18:51 - Svar

Iøvrigt helt enig i det du skriver om EU. Det var en god ide og nogle af dens oprindelige ideer giver stadig mening. Desværre vil der nok komme en modstand mod al europæisk integration og samarbejde efter EUs (forhåbentlige) sammenbrud da det er lykkedes dem at miskreditere hele ideen særdeles grundigt. Men idag kan man ikke være demokrat og EU tilhænger uden at have et logisk problem. Det samme gælder at være patriot og EU tilhænger. Absurd at EU handler mere om samarbejde mellem europæere og muslimer end om samarbejde mellem danskere, tyskere, englændere osv… Men sådan er det. EU er den seneste manisfestation af “den kontinentale syge”, at folk nede i det centrale Europa har MEGET svært ved at holde fast i demokrati og rationel tankegang. Det er meget sigende at Danmark og storebror England er nogle af de mest skeptiske. “Frihed” er (måske) en del af vores folkesjæl på en måde det ikke er i Tyskland og Frankrig og Belgien????? (IKKE at vi, og særligt Storbritannien, imponerer hvad det angår lige for tiden, før vi bliver alt for selvglade….)

Leave a Comment