7
dec
Seneste opdatering: 7/12-12 kl. 2012
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Nye detaljer er kommet frem om mordet på linjevogteren Richard Nieuwenhuizen

Hele Holland sørger over den døde linjevogter Richard Nieuwenhuizen († 41). Nu rapporterer »De Telegraaf« at Nieuwenhuizen blev overfaldet og mishandlet til døde af fem teenagere. Hidtil har der der kun været talt om tre gerningsmænd. Skønt Nieuwenhuizen kunne rejse sig og flygte, indhentede de 15-16 årige ham og tildelte ham flere slag og spark.

Nu kommer det frem, at gerningsmændene var kendt og frygtede for lignende voldshandlinger i forvejen! Frivillige fra andre amatørklubber har nu rejst alvorlige beskyldninger mod det hollandske fodboldforbund KNVB.

For få uger siden dødstruede spillere fra B1 i Nieuw Sloten en træner for FC Almere. “Hvis du ikke allerede var over 50, ville vi slå dig ihjel,” råbte de til træneren. Spillerne fra Almere stillede af frygt er derfor ikke op til returkampen.

Igen og igen har der været uroligheder og voldelige begivenheder i Hollandsk fodbold. 105 hold er på grund af vold allerede udelukket fra turneringerne, og 74 spillere er blevet udelukket for livstid. Også ungdomsholdet Nieuw Sloten er nu blevet udelukket fra turneringsfodbold. Neue Details zur Prügel-Attacke, Fünf Täter sollen Linienrichter totgeprügelt haben (Snaphanens oversættelse)

100 frivillige dommere og linjedommere trækker sig fra ungdomsfodbold

Efter en linjevogters voldelige død har omkring 100 frivillige dommere og liniedommere øjeblikkeligt trukket sig fra alle aktiviteter i amatør-og ungdomsfodbold, rapporterer De Telegraaf. Den dødelige angreb på den 41-årige Richard Nieuwenhuizen på søndag i Almere var den triste kulmination på en lang række voldelige excesser.

Avisen fortæller, at dommeren Jeroen Schouten oplevede, hvordan han for et par uger siden måtte han aflyse en kamp mod Sporting Almere, fordi der brød et masseslagsmål ud blandt spillerne “. Spillerne slog hinanden til blods og politiet måtte stoppe kampen. “Jeg løb til min bil og kørte væk af skræk for , at de skulle lade deres raseri gå ud over mig.” Min kone vil have, at jeg stopper øjeblikkeligt.” Desuden blev det afsløret, også Niels van Steen fra Buitenboys var offer for alvorlig vold. Målmanden måtte redde ham. 100 Ehrenamtliche hören auf – weiteres Prügelopfer. (Snaphanens oversættelse) “Det er et marokkanerproblem”.Navnene på spillerne kan man se her, og et foto af holdet her. De tre anholdte for mordet er marokkanerne Soufyan Babou og Yassin Dardak (“Yassin de mocro”) antilleren Daveryon Blasse.

– Se også Marokkanere sparker hollandsk linjedommer ihjel. Ifølge mine private kilder i Holland her til aften, er stemningen i endda særdeles ophidset, ikke bare blandt almindelige mennesker, men også mere moderate politiske aktører. Se citater i kommentar nedenfor. Mobilfoto af overfaldet:

Volden eskalerer også i Berlin

Den eskalerende vold i nabolandet er ikke længere et isoleret tilfælde. Også i Berlin er overfald på dommere den triste virkelighed.

Gerald Bothe, dommer for Hertha BSC, der blev overfaldet og kom på hospitalet for et år siden, fløjter nu igen. Skaderne er helet, men risikoen for at få nye er nærværende hele tiden. “Jeg har været angrebet voldeligt to gange siden dengang,” siger han. En hændelse som i Holland kan Bothe ikke udelukke for Berlin, “Det kan ske her når som helst. Det er ikke til at forudse. “

Siden starten af sæsonen i Berlin er otte kampe blev aflyst på grund af overfald på dommere. Et lille antal sammenlignet med de 36 000 kampe, der hver sæson kører problemfrit. Ikke desto mindre er hver voldshandling er én for mange.Gewalt eskaliert: Auch in Berlin geht die Angst um. (Snaphanens oversættelse)

Update: Sjakaler – videoreportage fra de anholdtes skole

En fjerde er fredag blevet anholdt og sigtet.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Frank P

Posted: 7 december 2012 - 00:25 - Svar

Hvor meget mere blod vil europæerne se? Hvor meget mere blod skal der til, spørger jeg alle de anstændige og pæne, dem der ikke vil associeres med “højre”: de herrer Stjernfelt, Eriksen og andre, som altid er flittige i at opstille moralsk ækvivalens.

Mon ikke denne nedslagtning bare bliver “glemt” i morgen, bliver til et tal i den snart uendelige statistik over multikulturens ofre? Europæerne er for opgivende og/eller skræmte, alt for dresserede til at tackle denne bestialske kraft.

Læste at bødlerne kan slippe med 1-2 år på en ungdomsanstalt, for der er åbenbart – som i Tyskland – ungdomsdomstole i Holland, hvor man belønnes jo lavere en alder man har. Det bliver nok næppe det sidste drab de kommer til at begå.

Er der nogen der kender en god blog, der omhandler Holland og multikulturen a la Snaphanen, Uriasposten, Avpixlat? Hvad hedder den hollandske pendant?

   Frank P

   Posted: 7 december 2012 - 01:08 - Svar

   Takker.

   Die officielle nieuws synes allerede at være kommet videre, kan knap finde noget på de store aviser længere. Wilders får dog lige hug for at have kaldt det et “marokkaner-problem”. Befolkningen nåede nok knap at opdage hvad der var sket, og hvor synes det hele dog op ad bakke til tider: de sidste 80 % er jo ligeglade og vil forblive uvidende om “virkeligheden” som den tager sig ud hver dag.

   Det er egentlig utroligt, for der er én sandhed og en virkelighed derude. Alle kan se det, hvis bare de ønsker. Virkeligheden er på gaden og den efterlader døde og sårede på daglig basis. Vi kan afdække virkeligheden igen og igen, forklare hvad der ligger bag, men det rykker næsten ikke længere – Wilders er stagneret på 15% samme som DF herhjemme, FrP i Norge kan måske håbe på max 20 %, SD vil stødt og roligt stige fortsat men også de rammer et loft en dag… det hele er så lige meget i det store og det hele.

   Europæerne er for dresserede, alt for velopdragne…

   Lidt mandsmod er der da at opdrive: http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/12/het-was-een-racistische-moor d

   Het was een racistische moord (Det var et racistisk mord)

   Waarom zwegen de media weer? (Hvorfor er medierne tavse?)

   Han slutter af med denne svada: Hvad hvis linjevogteren havde været af marokkansk afstamning? Hvad hvis han var blevet trampet ihjel af hollandske fodboldspillere på 15 og 16? Spørgsmålet kan besvares. Aviserne havde været fulde af historier om den farlige racisme i Nederlandene.

    steen

    Posted: 7 december 2012 - 01:46 -

    Nej, det er inofficelt. Du kan få en smagsprøve her fra en normalt rød advokat, jeg har fået fra Holland i aften. Jeg håber at kunne bringe mere:

    the “death kick” against an aged football fan, the daily attacks on jewelers and other tradespeople, the robbing of old women, with 40 people kicking a defenseless old man, simply because it can be done. Should I go on? The list is endless. And the Moroccan and Turkish community is silent.

    I said it before: if this problem continues to be ignored, there comes a moment when the natives take matters into their own hands. If the law is unable to protect its own population from daily violence of a alien culture and minority, who may call themselves Dutch, then the bomb will explode. Sooner or later. And then it’s your own fault.”

    min kilde siger

    you don’t find in newspapers, and he uses subdued language! There are much stronger comments among the dutch!

Santor

Posted: 7 december 2012 - 01:12 - Svar

Jeg forstår stadig ikke venstrefløjen. Hvorfor vil de ikke være med til at udvise de kriminelle og voldelige elementer.

Vi ved at det er gengangere – vi ved at det er familiebetinget – vi ved hvem det er!

  Varmt Konservativ (kr)

  Posted: 7 december 2012 - 13:06 - Svar

  Se min kommentar nedan:

  Om du inte kan förstå, tyder det på att du har låst dig vid fel utgångshypotes, en som inte passar med alla empiriska fakta som du stoppar in i modellen. Du måste nog pröva en annan hypotes helt enkelt:

  Tänk om det verkligen låg någon sanning i det där talet om revolution 1968. Tänk om de faktiskt menade vad de sade, precis som Hitler. Tänk om de var smartare än Hitler och slutade skrika ut sina mål och medel. Tänk om de bestämde sig för att istället verka i det tysta. Tänk om de bestämde sig för att hävda att de tog avstånd från sina tidigare idéer och påstod att de berodde på “ungdomligt oförstånd”. Tänk om de faktiskt hela tiden har velat krossa USA och Europas “imperialiststater”. Tänk om de faktiskt inte ser brottsligheten som ett problem, utan snarare som en möjlighet. Tänk om de faktiskt inte vill oss väl.

  Den hypotesen blir genast konsistent med empirin. Det är fortfarande bara en hypotes, men försök motbevisa den.

  Jag gissar att du, precis som jag tidigare gjorde, naturligt och omedvetet utgår från att alla dina landsmän innerst inne vill väl. Det kan visa sig ha varit ett farligt misstag.

JensA

Posted: 7 december 2012 - 01:22 - Svar

Her er et notat jeg lavede i 2009:

Den 22.marts, 2009.
Lørdag d. 21. marts havde dagbladet Politiken en artikel om vold og trusler om vold mod fodbolddommere i serier rækkerne med kilder i Sjællands Boldspils Union (SBU)og i Dansk Boldspils Union(DBU). Problemerne er alvorlige, fortalte Jørn Hedengran fra DBU, til avisen.
Vold og trusler om vold kommer i høj grad fra fodboldspillere med anden etnisk baggrund end dansk (mon det er indianere, der er på krigsstien?).
Søndag d. 22. marts kunne avisen (Politiken)så fortælle at problemerne med vold mod fodbolddommere, var aftagende, med en kilde, Kurt Bagge Hansen, i SBU.
De faktiske tal fra de to artikler er modstridende, og kun egnet til at forvirre og sløre hvad det drejer sig om, selv om kilden til de to artikler tilsyneladende er den samme. Der arbejdes tilsyneladende, dels med antal af sager om vold og trusler om vold, og dels med antallet af afbrudte kampe. Så kan medierne jo vælge den vinkling, de finder mest politiks korrekt. Når man, f. eks., gør ”problemet” op efter afbrudte kampe, ”belaster” det jo ikke statistikken, hvis dommeren først bliver tævet efter at kampen er fløjtet af.
DR, flere radioaviser og tekst-tv, havde selvfølgelig kun søndags udgaven af historien (problemet er aftagende), og det etniske element var helt fjernet.
Til gengæld havde Politiken søndag en lang historie om en 20-årig fodbolddommer, Michael Friis Grome, der havde været udsat for et groft overfald fra spillere og ledere af et tyrkisk fodboldhold.

Lars

Posted: 7 december 2012 - 07:41 - Svar

Hvorfor har der ikkeværet noget om det i tv avisen tv2 news

Breidablikk

Posted: 7 december 2012 - 09:08 - Svar

Nederlendere vet hvem de er – og utlendingene vet at de ikke er nederlendere. Slik er det ogsaa med andre eropeiske folkeslag. Det er paa tide at positiv rett for de enkelte nasjoner og for EU tilsvarer disse realiteter. Hvis man vil unngaa at situasjonen forverres og at folk tar skjeen i egen haand maa man endre positiv rett, og institusjonenes praksis. Foerste tiltak er aa oppheve Schengen, avskaffe de misbrukte asyl-institutt, frata reelle utlendinger pass/statsborgerskap (uansett hvor de er foedt) og aa gjenninnfoere strikt grensekontroll.

HH

Posted: 7 december 2012 - 11:54 - Svar

Jag tror det gemensamma nordiska namnet är IDROTT, ett gammalt gemensamt namn. Ju mer jag ser och läser om det jag i min bleka ungdom kallade idrott desto mer fundersam blir jag idag. Som nu senast med blivande gymnastikflickor i Sverige som redan i 10-årsåldern inte får äta för mycket! Eller idrottsmän och -kvinnor som måste opereras för att de utsatt sina kroppar för alltför mycket belastning. Ta sen alla sporter för sig och se hur snett allting gått! Där pengar blivit huvudsaken och där drogerna blir en självklarhet! Den en gång hyllade cyklisten Armstrong t ex. När man hör och läser om hur det går till med utbytt blod och annat är man glad för att sport i någon som helst form enbart avverkades av mina barn som en fritidssyssla.
Själv tävlingssimmade jag från det år jag fyllde 13 och fram till 18-årsdagen. Vad jag minns av denna tid var glädje, samhörighet, kamratskap och tävlingslust. Det byggde upp min kropp tillika. Och i vår klubb fanns både flickor och pojkar, även om vi tävlade var för sig. Men framförallt minns jag glädjen – glädjen i att vinna t ex. Men också den utsträckta handen till den som vann över mig. Grattis! var ordet.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 7 december 2012 - 12:46 - Svar

Att fredlig samexistens med jihadisterna skulle vara omöjlig har vi ju vetat länge. Rovdjur är rovdjur och lamm är lamm, så är det ju bara. Egentligen har jag inga invändningar mot dem, så länge de håller sig utanför Europa.

De verkliga brottslingarna är de neobolsjeviker mitt ibland oss själva som i årtionden systematiskt har bekämpat vår självbevarelsedrift i syfte att få oss att släppa mördarna inpå livet för att slakta oss allihop.

Morani ya Simba

Posted: 7 december 2012 - 17:34 - Svar

Utroligt tragisk sag. Men naar jeg ser billedet saa er mit foerste spoergsmaal hvorfor ingen greb ind. Ogsaa hvorfor liniedommeren ikke sloges som en vild rovkat? Mark Steyn fik oerene i maskinen da han for nogle aar siden, efter en masseskydning i USA, sagde at der var noget galt med amerikansk kultur naar de unge maend gemte sig sammen med de unge kvinder. Nu er det jo sin sag at gaa op mod en der har et skydevaaben naar man ikke selv har. Det slipper selv saadanne rigtige rovdyr som loever og tigre ofte ikke godt fra. Men i Holland havde de, mig bekendt, ikke noget skydevaaben og saa er vi virkeligt inde ved det Steyn talte om. Problemet med muslimer i Danmark og Europa skyldes jo ikke mindst at vestlig kultur er blevet noget feministisk, paedagog pladder dialog fis. De fleste “maend” er jo netop ikke “maend” men en form for han-kvinder. Og feminister gjalder op om at “der er ikke forskel paa maend og kvinder” hvilket kun har trovaerdighed fordi der er saa faa rigtige maend tilbage.

Jeg opfordrer bestemt ikke til vold men naar arabere i Danmark er saa fucking provokerende, hvorfor laeser jeg saa ALDRIG om at en eller anden araber har faaet en ordenlig omgang taesk af en stor dansk kleppert der ikke gad hoere paa mere pis?? Hvorfor gaar overfald altid den anden vej? Fordi der ikke er saa mange maend i Danmark. Det er blevet en samling neurotiske, foelelsesorienrede, “forvirrede” (et key word idag!!) misfostre som jeg kalder “han-kvinder.” Vi maa tilbage til noget vikinge-mentalitet hvor det er sjovt at slaa igen naar man faar en paa hovedet.

Breida Blikk

Posted: 7 december 2012 - 17:39 - Svar

Franske Liberation.fr nevner de mulige straffene:
15 aar – 1 aar i fengsel for unge
16 aar – 2 aar i fengsel for unge, eller alternativ: at dommerne finner at vedkommende maa doemmes som voksen. Da strengere straff.

http://www.liberation.fr/depeches/2012/12/07/pays-bas-un-4e-adolescent -arrete-pour-la-mort-d-un-arbitre-de-touche_865862

“La peine maximale pouvant être infligée aux deux garçons de 15 ans est d’un an de détention dans une prison pour jeunes. Pour le garçon de 16 ans, elle est de deux ans de détention dans une prison pour jeunes, sauf si les juges estiment qu’il doit être jugé en tant qu’adulte. La peine pourrait alors être plus lourde”

jdm

Posted: 7 december 2012 - 19:19 - Svar

I said it before: if this problem continues to be ignored, there comes a moment when the natives take matters into their own hands. If the law is unable to protect its own population from daily violence of a alien culture and minority, who may call themselves Dutch, then the bomb will explode. Sooner or later. And then it’s your own fault.

Ganske det nogen har sagt for de sidste ti, tyve, eller flere år. Skadefryden er bitter.

Leave a Comment