17
dec
Seneste opdatering: 17/12-12 kl. 1648
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Fra Stakelbeck on Terror, 11 december 2012. Som han siger: “Et islamisk center,” “et muslimsk dialog- og kulturcenter” er moskéer og intet andet, og i dem prædikes tekster fra Koranen, der strider imod Grundloven, straffeloven og Menneskerettighederne, og det vil ikke være tilladt i længden, efterhånden som konsekvenserne manifesterer sig. Boby er jurist og hans organisation hedder Law and Freedom Foundation. Hør en lidt længere, uddybende video, jeg optog med ham i juli 2012 i Bryssel. Et lille tekstuddrag fra den:

Propagating islamic doctrine in a free society is contrary to civil and criminal law. The Quran alone – forget about the Hadiths, – calls three times for unbelievers to be killed. It calls fourteen times for unbelievers to be enslaved. It calls numerous times for unbelievers to be made war against and subjugated in a language, that is reminiscent of the language used by Reinhard Heydrich, the chief henchman of the Holocaust in his last will and testament. The language is strikingly similar. You don’t have to be a lawyer to understand, why that is unlawful…No society that will allow that, can survive.”

Helle Merete Brix: Møde i Vilks-komiteen

Forleden mødtes en gruppe mennesker, heriblandt undertegnede, til en sammenkomst i København. Det var ikke nogen helt almindelig sammenkomst. Der var en svensk gæst med i selskabet, tegner og kunstteoretiker Lars Vilks. Men han kom ikke alene, han var i selskab med sikkerhedsvagter fra PET……Det er helt uacceptabelt, at et menneske i den frie verden skal leve som Vilks må leve. Det er også beskæmmende, at kunstnere og intellektuelle i Sverige har så lidt lyst til at bakke op om Vilks. [..]

Undertegnede har derfor for nylig sammen med Max Jensen og seks andre danskere etableret en komité til støtte for Vilks. De øvrige medlemmer af komiteen er billedkunstner Firoozeh Bazrafkan, godsejer og tidligere bestyrelsesformand for CEPOS, Bernt Johan Collet, historiker og forfatter Mikael Jalving, skuespiller og kommentator Farshad Kholghi, redaktør og journalist på Information Niels Ivar Larsen samt medlem af Borgerrepræsentationen og talskvinde for Frit Iran Jaleh Tavakoli – der ligesom Kholghi – er kendt fra Den Korte Avis. Komiteens formål er enkelt: At værne om Vilks´ ytringsfrihed og afholde fire offentlige møder årligt med Lars Vilks i København…..Sverige: Han gjorde grin med islam og har nu i fem år været truet på livet

Roy Brown støtter Vilks Komiteen
Den britiske menneskerettighedsforkæmper Row Brown har sendt Vilks komiteen dette brev som støtte til komiteens arbejde:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Allan Hansen

Posted: 17 december 2012 - 12:11 - Svar

Frihed er retten til at gøre alt, der ikke reducerer andres frihed.

Mvh. Allan Hansen

  Prudentius

  Posted: 17 december 2012 - 12:33 - Svar

  Gavin Boby har åbnet mine øjne for hvor enkelt det egentligt er. Islams centrale doktriner om vold, slaveri og en totalitær stat er simpelthen bare ulovlige. No more no less.

  Det er en ideologi vi umuligt kan anerkende hverken i den ene eller den anden form.

   steen

   Posted: 17 december 2012 - 12:41 - Svar

   Jep. det er interessant. Hans analyse og anekdote i min video fra i sommer om engelske poltikere, er ikke mindre interessant. De har ‘cooked up a nasty witch-brew’, – de ved det og lyver, eller de ved det ikke, og vil ikke vide det – men han råder til 1) at holde hovedet koldt 2) holde kursen og 3) overholde loven.

   “Den vil blive appliceret ligeligt en dag”. Det bliver den ikke i dag, hvor både retsvæsen, politi og lovgivere bøjer den partisk for at få det ‘multikulturelle’, skæve tårn i Pisa til at blive stående.

   (Se forresten på de kræfter Politiken bruger på brandslukning i Kokkedal-sagen – en artikel om dagen snart i en uge – Politikens tårn hælder også ildevarslende, og de har investeret meget prestige i sagen.)

   Den bliver en lang march…….baglæns….. for europæiske politikere, og jeg ville ønske jeg var ung nok til at kunne overvære den hele, men da den kun knapt er begyndt, er det ren ønsketænkning.

    Prudentius

    Posted: 17 december 2012 - 12:54 -

    Jeg kunne forestille mig at turen baglæns hurtigt vil accelerere, efterhånden som der går sport i at vende skuden.

    Politikere er jo som bekendt politikere.

    Selv de Radikale og Enhedslisten vil dalre tilbage og erklære det sker i fuld overensstemmelse med både principper og ført politik. 😉

Allan Hansen

Posted: 17 december 2012 - 13:11 - Svar

Gavin Boby “The Mosqebuster Brussels 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=JJ_NxAcucVc

  steen

  Posted: 17 december 2012 - 13:23 - Svar

  du kan bedre lide den overstyrede lyd ? 🙂

  jeg skal have fat i noget som denne jeg lånte, det virkede kanon på Wilders videoen, der blev den bedste af dem, der blev lavet

Allan Hansen

Posted: 17 december 2012 - 13:16 - Svar

Allan Hansen

Posted: 17 december 2012 - 13:39 - Svar

“Vold ligger i islams DNA.
Når man ved, at der er over 140 vers i
koranen, der handler om at slå nogen
ihjel,,. Citat ex muslim Massoud Fouroozandeh.

Leave a Comment