17
jul
Seneste opdatering: 24/4-14 kl. 2012
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Gavin Boby er en engelsk jurist, der stopper moskébyggerier ved hjælp af loven. Spids ørerne, her sker der noget på 11 min. og 13 sekunder, og det går stærkt! To gennemhøringer kan godt anbefales ikke indfødte englændere. Gavin Boby of Law and Freedom Foundation speaks in Brussels at the ICLA conference July 9 2012

The parent organization, Gavin Boby’s Law and Freedom, has proven the concept by winning each of the thirteen cases taken on over the past year.

Åh, Sverige!

En 18-årig svensk kvinde slås ned, mishandles, røves og voldtages på åben gade i Bollnäs af – som det hedder fra flere kilder – ‘to arabere og en neger’. (Der er var forresten 21 overfaldsvoldtægter i Sverige lige i de dage.) Hvad er reaktionen? Svenske nazister, og de er rigtige nationasocialister med hele pivtøjet, anordner en protestdemonstration, hvorefter en Facebook gruppe oprettes: ”Manifestation mot rasism”. De bliver naturligvis interviewet af Sveriges Radio.

På denne gruppe skriver den voldtagne piges far nedenstående, som Facebookgruppen straks sletter, men som nazisiden og andre har bevaret en kopi af (jeg linker ikke til sådan nogle, man må selv google dem) Vi har altså en giftig mix af indvandrede, grove voldsforbrydere, nazi- David Duke-fans, venstreekstimistiske, hjernevaskede loonies, en traumatiseret 18 årig pige og hendes fortvivlede far, der tager datteren med ud af byen på fredag.

Fuldstændig politisk forvirring og splittelse råder hjulpet på vej af nazier og medier, hvor mediernes andel faktisk er værre end naziernes. DE protesterer dog imod en alvorlig forbrydelse. Del og hersk i Sverige, i den babyloniske forvirring synker landet ned i afgrunden så ‘langsomt’, at ingen opdager det i en tid, hvor alt over en måned er længe. Åh, Sverige! I gamle dage, kunne jeg være der i to måneder. I dag vil jeg hjem efter max 12 timer, – kortere hvis jeg af vanvare har passeret en tændt radio eller pc eller tv. (I en anden del af landet: 16 våldtäkter i Göteborg på en vecka.)

Hej.
Jag heter Daniel Mårtensson och är pappa till offret som blev utsatt för misshandel samt våldtäkt i onsdags. Jag och min familj har följt diskussionerna på den här sidan. Jag vädjar till de som ligger bakom denna manifestation att tänka om en extra gång och ställa in på fredag.
Snälla gör det åtminstone för min dotters skull. Det kom som ett slag på käften när vi fick höra om detta. Vi kan inte förstå att ni har bjudit in hundratals människor för att demonstrera mot rasism så här tidigt efter allt som hänt.
Jag trodde sådana som ni kämpade för medmänniskor men tydligen tillhör väl inte min dotter dit i era ögon.
Jag har nu märkt mycket väl vilka det är som bryr sig och tar hand om de drabbade och förtryckta i samhället och det är inte så kallade anti-rasister kan jag lugnt säga.
Jag och min dotter tänker ta bilen och åka bort denna dag för att hon ska slippa se, höra och uppleva detta vidriga sätt att hantera det som hon blev utsatt för.
Förstår ni inte att ni sliter upp totalt allt! Vi sitter vakna dygnen runt och försöker på alla sätt stötta varandra att släppa hatet men det är helt omöjligt och denna manifestation ni tänker genomföra
ökar vårat hat ännu mer!
Detta är bedrövligt att ni går ut öppet med att det är helt okej att våldta och misshandla kvinnor. Att ni får tillstånd dessutom går över mitt förstånd.

Et andet Bryssel

Mit første billedudvalg fra byen var nok lidt gloomy, og der er da også megen hæslighed at se, men man skal ikke blemme byens charmerende sider. De småparisiske avenuer, der er Haussman i minformat ligesom Galeries Royales Saint-Hubert, den mageløse Grand Place, en Markuspladsen i nord, art nouveau arkitekturen, katedralen, øllet, chokoladen, maden – Charleroikvæget og muslingerne i hvidvin. Så her for mine synders skyld og det pletvis dejlige Bryssels. Mon Anders Fogh Rasmussen får tid til det mellem sine kondiløbeture og spring- i-rend-ture for Washington ? NATO – OTAN på lokalt – ligger der jo også.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


anonym

Posted: 17 juli 2012 - 05:19 - Svar

kommentar slettet

Anonym, hvis mail på Vestsjælland jeg ser. Du kan ikke opfordre til vold på denne side. Du ved udmærket, at jeg kommer til at hæfte for ulovligheder også. Én gang til og du er spamhistorie ! Hvis det ikke var vigtigt at aflevere den her besked, var du blevet spammet med det samme. Capice? *S

XY

Posted: 17 juli 2012 - 09:53 - Svar

Utmärkt tal av Gavin Boby! Det är hoppingivande att det finns krafter som med förnuft och klarsyn genomskådar islams agenda och “the politically correct fog” och dessutom gör något åt saken.

Info

Posted: 17 juli 2012 - 10:57 - Svar

SVERIGES RADIO CENSURERAR OCH RADERAR

Mitt försök att kommentera det programinslag i P4 Gävleborg, som Snaphanen länkar till här ovan, misslyckades som väntat. Det rörde sig om några få, objektiva rader med en liten faktahänvisning. Kommentaren censurerades.

Ungefär samtidigt blev jag uppmärksammad på den debatt, som pågår på Sveriges radios Studio Etts hemsida angående ”Sd:s nätstrategi”. Studio Ett hade d. 13/7 bjudit in Expo för att i ett längre inslag angripa Sverigedemokraternas nätverksamhet: ”ofta rasistiska och hätska kommentarer som förs fram av personer med kopplingar till sverigedemokrater eller regelrätta företrädare”.

Till de f.n. 136 kommentarerna fogade jag en egen, bestående av några få rader med länkning till ett enligt uppgift populärt nätspel för barn, som kanske också innehöll ”näthat” (ehuru av Expo godkänt sådant):

http://jesper.nu/spel/skjutspel/16251-the-typical-invandraren/

Klicka på ”I accept”, sedan på ”Continue”. Lägg märke till bakgrundsmusiken.

Kommentarens infördes – och raderades och försvann utan motivering inom mindre än tio minuter…

Bjovulf

Posted: 17 juli 2012 - 12:18 - Svar

Hvornår får vi en filial af denne organisation i København? 😉

Det er vist på høje tid.

Bjovulf

Posted: 17 juli 2012 - 12:27 - Svar

Kommer der også en video med Ingrid Carlquist?

  steen

  Posted: 17 juli 2012 - 17:21 - Svar

  Det skulle jeg mene. Jeg har ikke selv optaget en, dog.

   Bjovulf

   Posted: 17 juli 2012 - 18:36 - Svar

   Ok, tak 😉

GottesWerk

Posted: 17 juli 2012 - 13:00 - Svar

“Massevoldtægter skal bekæmpes med tolerance”, lyder det forudsigeligt fra de svenske avisers ledere. De svarer altid med én stemme. Konsensus i højeste potens. Også en retningslinje til den betalte journalistbestand.

Noget tyder på, at det kan være voldtægtsbander, der sommer-turnerer landet rundt og som ved lige præcist hvornår de skal fordufte igen. Distrikt efter distrikt.

Altid dejligt absurd i Sverige. Demonstrationer mod racisme kan samle en hærskare. Det er stærk kost! Her forsvarer man også ellers udviste voldtægtsmænds ret til at blive i Sverige. Ihukommer Lisa Magnussons tårevædede beskrivelser om indvandrerede voldtægtsmænd som “känslomässigt invalidiserad som flytt undan våld och tortyr” og at man da i fredelige Sverige ikke måtte “riva upp permanenta uppehållstillstånd och sända folk i döden”.

Endnu mere absurd, når Jan Guillou, den gamle forræder, er på banen igen med et forsvar for terrorister og langer hårdt ud efter svenske journalister (sic!) for at lade sig instrumentalisere af borgerlige og især SD-sympatisører: http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/janguillou/article151200 20.ab

Guillou, Magnusson, Lindberg, Cantwell og ligesindende drives af et had til det bestående, der stadig opfattes som for borgerligt, for vestligt. Alt der kan ødelægge det bestående samfund hilses derfor velkomment. De, der kan gøre de mest væmmelige ting ved det bestående, nemlig indvandrede voldtægtsmænd og terrorister, fortjener følgeligt et forsvar. Det får de i den grad! En samlet svensk elite af journalister, akademikere, medie-darlings og politikere slår ring om forbryderne. Jo flere svenske piger, der voldtages, jo bedre for Sverige. Jo mere islamisk terror, jo bedre for Sverige.

Claus Meyer, Anne Mee, Zenia og andre venner er de rene pigespejdere i sammenligning med de svenske oikofober Guillou, Magnusson, Aftonbladet, Expressen, m.m.

Michael Laudahn

Posted: 17 juli 2012 - 16:29 - Svar

‘Gran Place’ = Grote Markt. Det står på tavlen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Grote_Markt_%28Brussels%29 ,

http://en.wikipedia.org/wiki/Brussels

‘NATO – OTAN på lokalt’: nej, NAVO

http://nl.wikipedia.org/wiki/Navo

Gud, hvad må det være vanskeligt… .)

  steen

  Posted: 17 juli 2012 - 17:20 - Svar

  Der står OTAN selv på busserne, der går derhen. I Bryssel blev jeg ikke én gang tiltalt på andet end fransk i fire dage. Så det går vel an for ‘sprognævnet’ Laudahn…nå nej, det gør det så ikke. Gør det ondt at være så krakilsk ?

   Michael Laudahn

   Posted: 17 juli 2012 - 18:40 - Svar

   På alle offentlige færdselsmidler i Bryssel skifter retningsvisere – de lokale samt de mobile – mellem hollandsk og fransk, ca hver 10. sekund. Har du ikke lagt mærke til det?

   Mht det andet: Det hele afhænger af din egen holdning. Når *jeg* er i Bryssel, taler jeg hollandsk. Og jeg får næsten altid svar på hollandsk, selv af ‘franskmænd’.

   Har du læst den engelske Wiki-artikel om Bryssels historie og aktuelle situation? Man behøver ikke at være ‘frankofob’ for at stille sig på flamernes side – flamerne var altså de indfødte, dem der egentlig taler hollandsk, medmindre de bliver tiltalt på fransk ved uvidende besøgende.

   Min konklusion er simpelthen: DRs hjernevask er yderst effektiv, hvis selv meget intelligente mennesker med en høj uddannelse ikke klarer at tage denne hæk… .)

    Poul Højlund

    Posted: 18 juli 2012 - 08:29 -

    Til den meget belærende sprogrøgter Laudahn:

    1) Jeg tvivler på, at belgierne skulle mene, at de selv taler hollandsk. De par år, jeg boede i Bruxelles, talte man enten fransk eller flamsk. Og lad nu være med at hævde, at flamsk og hollandsk skulle være det samme.

    2) NATO hedder enten NATO eller OTAN, alt efter hvilket af organisationens to officielle sprog, der anvendes. Hovedkvarteret viser med store bogstaver begge forkortelser.

    Jonny

    Posted: 18 juli 2012 - 17:47 -

    (1) Precis. Det är som att säga att sønderjysk och bornholmsk är detsamma…

T. Snorrason

Posted: 17 juli 2012 - 17:18 - Svar

Kan jeg få en kommentar, hvorfor min kommentar til info synes slettet?

Ja: Der er ikke slettet noget, og der er ikke noget i spamfiltret. Prøv igen *S

Michael Laudahn

Posted: 17 juli 2012 - 18:00 - Svar

MRC TV er, hastighedsmæssigt set, noget frygteligt l**t. Selv hvis man kigger direkte på

http://mrctv.org/videos/gavin-boby-brussels-icla-conference-july-9-201 2 ,

er det næppe bedre. Få dig Video Grabber (videograbber.net), download det hele, og kig så med din sædvanlige afspiller – uden afbrydelser.

  steen

  Posted: 17 juli 2012 - 18:47 - Svar

  Klag til uploaderen Vlad Tepes.

  Jeg har karantæne fra You Tube, ellers havde jeg brugt min normale konto. Vlad Tepes havde dog også alvorlige problemer med You Tube, han mistede alt.

   Bjovulf

   Posted: 18 juli 2012 - 00:33 - Svar

   Du kan bare oprette en ny YouTube-konto under en anden mail-adresse.

   Jeg har selv været igennem samme tur 😉

    steen

    Posted: 18 juli 2012 - 11:27 -

    Joooh, tak. Jeg var så glad for at have rundet million.ren på den anden. Nå, nu er mine videoes sendt over Atlanten med Skype. Robinson ville have bonnet godt i statistikken 🙁

GottesWerk

Posted: 17 juli 2012 - 18:06 - Svar

Og de samme medier, der ikke vil have sandheden frem fortsætter med at levere skytset: 16 våldtäkter på en vecka

– Det är jättemånga anmälningar, säger Göran Arvidsson på Länskriminalpolisen i Västra Götaland.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15123962.ab

Prudentius

Posted: 18 juli 2012 - 01:03 - Svar

Hurra for Gavin Boby, han er intet mindre end S K I D E fantastisk!!!

Sikke et mod og en kampgejst, jeg er ultra imponeret.

Mod-jihad bevægelsen samler so far på nogle af Vestens best and brightest, det er tydeligt i stort set alle dine Bryssel videoer.

  steen

  Posted: 18 juli 2012 - 01:35 - Svar

  Det glæder mig. Der skulle stadig være en masse på lager. Jeg tog overvejende stills, men cherrypickede en fem seks videoes, bla Steyn og Robinson, som jeg med tungt hjerte desværre ikke må offentliggøre. Men talerlisten var l a n g – fra 8.50 morgen til 17.30.

Bo

Posted: 18 juli 2012 - 01:49 - Svar

“Massevoldtægter skal bekæmpes med tolerance”, lyder det forudsigeligt fra de svenske avisers ledere”

Så tycker inte de flesta Svenskar. Jag anser att lagen skall skärpas ordentligt. Gruppvåldtäkt eller överfallsvåldtäkt skall bekämpas med lagens fulla stränghet. Lagen skall ändras och dödsstraff återinföras. Gruppvåldtäkt skall straffas med döden genom skärpt dödsstraff. Vi tvingas till det, för att samhället har ändrats tillbaka i tiden, när det gäller brottslingarnas beteende.

Vi skall anställa en riksbödel, helst även ett par länsbödlar.

Straffet skall utföras med handbila, precis som Gustav Dahlman förordade.

Bo

Posted: 18 juli 2012 - 02:38 - Svar

Förr fanns inte perkere / blattar i Sverige (förutom ett mindre antal zigenare som vanligen inte var något större problem), men väl några enstaka missdådare av stora mått som till exempel Anna Månsdotter och hennes son Per Nilsson.

På bilderna ser man nog att de är folk av sämre sort. Stackars Hanna fyller en med tårar när man ser bilden på henne och vet vad som hände.

De hade ett incestuöst sexuellt förhållande mellan moder och son. Trots detta, gifte sig sonen Per med flickan Hanna Johansdotter.

Anna Månsdotter var svartsjuk på sin svärdotter, den unga vackra Hanna.

En dag såg Hanna att maken Per knullade sin moder och Hanna blev mycket upprörd, eftersom det var ett mycket allvarligt brott och att hennes äkta man gjorde det.

Anna förledde sin son Per och de mördade stackars Hanna i samförstånd, så att hon inte skulle kunna vittna om den förbjudna akten. Både Anna Månsdotter och Per Nilsson dömdes till döden, men Per fick sitt dödsstraff omvandlat till livstids fängelse.

Anna Månsdotter avrättades av Albert Gustav Dahlman med bredyxa.

I hugget vred hon huvudet i stupstocken, så att eggen på yxan kom att träffa henne över munnen. Ett hugg till krävdes, för att avsluta förrättingen.

anonym

Posted: 18 juli 2012 - 05:51 - Svar

Steen

Det har jeg forstået og fattet, og det er uden nogle former for forbehold. Men mit problem er nok også, at jeg skriver lidt for udførligt og udpenslende. Mens andre kun kommer med (vage) antydninger. Men som utallige andre kommentarskrivere hér og andre steder har skrevet, så må dem der ikke vil lære jo føle. Og i denne sammenhæng er der kun en eneste læremester, og det er den konkrete virkelighed, som de har tvunget så mange andre end dem selv og deres egne til at leve i. Så at komme med et konkret forslag til noget solidaritet fra deres side, er vel ikke helt ved siden af, om end det selvfølgelig er et meget hårdtslående, vidt- og meget yderligtgående et af slagsen. Og da deres lavt besungne solidaritet med deres egne landsmænd jo er nærmest ikke eksisterende, så er der desværre nok kun lovgivning og ditto -regulering til at rette op der på, og det selv om de jo sidder på magten og systemet. For at de offentligt skulle indrømme, at de har taget fejl og sige undskyld, det er jo ikke lige en mulighed der ligger lige for.

  steen

  Posted: 18 juli 2012 - 06:44 - Svar

  OK, alt i orden.. Man må også forstå, at f.eks. medier, der ikke kan lide denne blog, leder i kommentarerne efter noget, der kan diskreditere den, så ingen behøver tage den alvorligt. Politiet og loven er kun det primære hensyn.

  http://snaphanen.dk/2011/07/23/gerningmand-identificeret-anders-behrin g-breivik/

  denne post trak f.eks. 159 kommentarer. Jeg havde travlt med at følge Breivik udviklingen i Norge genne norske radio, noske medier, Skype, venners mail, så jeg sad ikke og læste kommentarer. Til trods for at jeg havde gerningsmanden før nogle store medier, til trods for at jeg ikke som mange store medier blindgættede på en muslimsk terrorist, lå Politiken alligevel på lur for at citere nogle af kommentarerne til avisen, de mente kunne bringe Urias og mig ryge med i Breivik gryden. Man skal ikke give dem foræringer, deres propagandablad ikke behøver at få. (Ordet ‘propaganda’ betegnede en af deres egne ansatte deres håndtering af de to første Breivik ugen i Politiken)

  VIL nogen sabotere kommentarfeltet, må jeg lukke det i alle de timer, jeg ikke selv kan sidde og vogte over bloggen eller udelukke folk med hård hånd, og jeg bryder mig ikke om nogen af delene.

  ERGO: Kommentarfeltet er vigitgt af mange grunde. Diskussion, værdifulde tip, men også for at vise, at der findes en fokelig diskussion i Danmark, der nok er realistisk og lige på og hårdt, men både civilliseret og lovlig. Derfor har alle der skriver et ansvar for at den fortsat kan holdes åben. mvh S

Nielsen

Posted: 18 juli 2012 - 21:00 - Svar

Gavin Boby er en sand helt. Vi kunne bruge hans fremragende arbejde i Danmark.

Leave a Comment