19
dec
Seneste opdatering: 20/12-12 kl. 1133
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Streamingen taget ned kl 19.45, den lommer op igen hvis nødvendigt. Og så har jeg selv fået en Bambuser-konto, så jeg kan streame fra mobilen til bloggen, hvis jeg skulle havne i noget, der var interessant nok.

Hvad det hele drejer sig om i Gøteborg, hvad man skal udlede af den pêle-mêle af sex, dominans, chikane, ære, kultur og etnicitet, det får vi måske aldrig at vide, og i al fald ikke af svenske medier. Jeg ved ikke med danske, for jeg har ikke set dem. Vi ved, det er næsten 100 % indvandreroptøjer, men ikke engang det, siger svenske medier. Gøteborg er en by med over 30 % af udenlandsk afstamning, og få svenskere har været involverede, det ses også på amatørvideos, men jeg kan spå én ting med sikkerhed: dette er kun ganske små begyndelsessymptomer, mindre jordrystelser, der vil blive til et skælv en ustoppelig opløsning af en by, flere byer og så et land.

Vi lever i nuet, om fjorten dage er det glemt, mens det vokser videre udenfor rampelyset og smuldrer fundamentet for alt Sverige hidtil har kendt. Der er intet nyt i det, men det bliver stadig ikke taget alvorligt, hvad svenske medier og politikere er den bedste illustration på. Når man tænker demografien, er det også svært at se, hvad de skulle gøre andet end at sløre og indsukre virkeligheden, jævnfør Stephen Spender citatet nedenfor.

Göteborg är en krutdurk som bara väntar på att explodera. Vi har sett lite krutstänk blixtra senaste året men snart kommer den riktigt stora explosionen utav våldsdåd där. Det lär följa en del otrevligare saker till följd utav uthängningarna som skett. Flickorna som blivit uthängda har äldre bröder och föräldrar som måste söka hämnd för vad som hänt deras döttrar. Några ger dottern skulden och skickar hem henne till det arabland de kommer ifrån och några kommer att skada eller kanske till och med döda någon utav dem som lagt upp bilderna när namnen på dem blir kända.

Det via nettet gennemlyste krisesamfund, jeg var ved at sige, ‘et blik ind i myretuen’, men i en myretue hersker der perfekt orden. Godt eller skidt? Er teknikken farlig, som Aftonbladet skriver, er det den menneskelige faktor, eller det det ligefrem to generationers katadtrofale politikere? Selvfølgelig instrumentaliserer teknikken et ‘instant hysteria society’, men hysterikerne og de sociale forudsætninger skal være til stede for mediet. Og man forstår selvfølgelig, at den er virkelig torn i øjet på AB’s socialdemokratiske censurfilter, ikke mindst Cantwells.

Optøjerne fra i går fortsatte i mindre skala, og de fortsætter i morgen. To skoler er lukket, folk samles. Byen er under hård krisehåndtering af politiet. Man kan iagttage det også på MSM GT.SE og Gøteborgsposten. Nedsättande konton sprider sig i Sverige. Många ungdomar har samlats – spänt läge. Just nu: Sammanstötningar mellan polis och ungdomar. Vid 14-tiden försökte en mindre grupp tända eld på en svensk flagga.

Gøteborg: Et unordisk raseri

Voldsforsker Ragnhild Bjørnebekk på Politihøgskolen reagerer på sinnet som ungdommene viser.- Det er en litt unordisk måte å reagere på, vi tenker ofte ikke så sterkt på hevn og raseri. Utfra det jeg kunne observere, så var det et veldig sterkt raseri, sier Bjørnebekk til VG Nett. – Dette minner mer om opptøyene i England, Frankrike og Hellas, hvor man ser en sjanger av opptøyer som vi vanligvis ikke har hos oss.Voldsforsker om Instagram-bråket: Veldig sterkt raseri

På et debatforum kommenterer en svenske mediers håndtering af optøjerne:

Väldigt märklig film faktiskt. Lägg märke till att varenda en med arabiskt/afrikanskt utseende får ansiktet dolt med en grå cirkel. Men ett par tre svenskliknande personer i samma klunga har INTE ansiktet dolt. Helt sjukt! Medias censur jobbar verkligen på ett imponerade högtryck just nu! Alltså rent ärligt, medierapporteringen i Aftonbladet/Expressen kan inte ligga långt efter Nordkoreas fasoner i dessa dagar.

På Studio Ett tjatar de vidare om hur hemskt det är att hängas ut på nätet, trots att dagens händelser inte har ett smack med det att göra. Dagens händelser är ett vanligt MENA-bråk, invandrade förortskids som kastar sten och skjuter raketer mot polisen. Har inte ett smack med Facebook eller Instagram att göra. Vad media desperat försöker få detta till är att det är “svenska ungdomar som är upprörda över att det finns intima bilder och kommentarer på någon tjejkompis på nätet”. Någon som tror på det? Räck upp hand.

Även i dag har hundratals tonåringar samlats i Göteborg som följd av att flera ungdomar blivit uthängda och sexkränkta på flera sociala medier. Människorna har samlats alldeles i närheten av det för dagen stängda Framtidsgymnasiet. En stund efter lunch utbröt bråk mellan ungdomar och polisen nära gymnasiet. Stämningen var uppskruvad och knallskott och raketer brändes av. En kvinnlig anställd på stadsdelsförvaltningens individ- och familjeomsorg berättade för TT att folk försökte storma handikappingången, som ligger i samma område som Framtidsgymnasiet. Av säkerhetsskäl beslutades därför att låsa lokalerna.- Vi kan inte gå ut. Vi är inlåsta, sade den anställda till TT.En gripen efter nytt gatubråk

Ære og kvindekontrol

Jo mere man ser de forskellige instagrammer (de slettes, så kommer der andre) desto mere drejer det sig om sex, magt og kontrol- chikane er også kontrol. En kamp om kvinder, der foregår uden om ørerne på Sveriges mange Gudrun Schymanner og fuldstændigt ignorerer dem. Det nye Sveriges unge kvinder – de indfødte – farver det blonde hår sort og taler svensk med mellemøstlig dialekt for at passe ind i fremtidslandet. Så dybt griber deres forældres forrædderi ind i deres liv.

Video fra i eftermiddags


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


K

Posted: 19 december 2012 - 14:14 - Svar

Ta fram batongen istället och röj!

Prudentius

Posted: 19 december 2012 - 15:07 - Svar

Multikulturalisterne skal vælge imellem orden-civilsamfund og multikultur.

De kan tydeligvis ikke få begge dele.

Og meget snart kan de kun få en af delene: Kronisk uhelbredelig multikultur.

Svenskerne udgør fortroppen, vi lunter lunt bagefter.

  falkeøje

  Posted: 19 december 2012 - 15:41 - Svar

  Og så en dag vil de tæmme folket med våbenmagt –
  dermed er krigen erklæret, og vi får forhåbentlig vor borgerkrig.

  falkeøje

Balder

Posted: 19 december 2012 - 16:54 - Svar

Sverige gør det meget bedre end Danmark. Det ser da ud til at de etniske Svenskere er vældigt godt integreret i det multikulturelle samfund. Sort og hvid og brun og gul hånd i hånd mod fjenden. Hvem fjenden er har jeg heller ikke fundet ud af.

I Danmark ser man sjældent en så blandet forsamling gå amok.

Nu har jeg ikke fulgt så meget med i det her, men er der nogen der sådan i få ord kan forklare hvilken rolle kulturbekrigerne spiller i det her drama?

Jeg er ærlig talt lidt forvirret omkring hvordan det her skal tolkes.

Det står nærmest i rubrikken: 500 indvandrerelever i krænkelsesoptøjer i Gøteborg

men det står også i teksten

Balder

Posted: 19 december 2012 - 17:12 - Svar

@falkeøje

Det er jo meget fint med alle disse spådomme og fromme ønsker, men kunne du ikke forsøge et øjeblik at være lidt mere seriøs, og fortælle lidt om hvordan rollefordelingen i en sådan borgerkrig efter din mening vil komme til at se ud?

Indtil videre går jeg ud fra at du ligesom forestiller dig at det bliver danskere mod indvandrere. Men hvilken rolle vil politiet og hæren spille, eller EU-gendarmeriet?

Gider du forklare?

Indtil jeg hører argumenter for det modsatte, mener jeg at en borgerkrig er mulig, men at den i givet fald først vil være venstrefløjen mod finanseliten, eller de organisationer som de mener, repræsenterer finanseliten, som vi ser det i Grækenland, Frankrig og Spanien. Der vil så formentlig være en del af højrefløjen som muligvis også ville solidarisere sig i en sådan kamp, som måske anderledes sagt kunne opfattes som en kamp fra “folket” mod EU-systemet og bankerne og den slags.

I det kaos og den forvirring der vil opstå, sammen med eventuelle mangelsituationer, elafbrydelser sabotage mod internet og kommunikationsstrukturer, kraftvarmeværker, plyndring af butikker, vil der formentlig også kunne opstå etnisk prægede sammenstød. Og hvis ikke etniske danskere tager initiativet der, så vil det formentlig blive fremprovokeret af muslimerne selv fordi de jo er vant til at lade al deres vrede gå ud over sagesløse danskere. Så snart de får på fornemmelsen at politiet ikke længere kan magte det hele, så vil de sædvanlige begynde at hærge i deres omverden, og da det er uden frygt for politiet, vil mange slutte sig til dem.

Det er så et muligt scenarium som kunne være realistisk hvis den såkaldte finanskrise varer ved.

Er spændt på om du er villig til at dele dine ideer med os andre på en lidt mere specifik måde.

  falkeøje

  Posted: 19 december 2012 - 19:06 - Svar

  Vi gjorde det godt under krigen.
  Vi talte ikke meget om det, heller ikke indbyrdes, men det virkede.
  Vist fremkaldte det nogle clearingmord, men havde vi den praksis
  i dag, så var fjenden ikke så skrydende som nu!!!

  falkeøje

   PBr

   Posted: 21 december 2012 - 09:23 - Svar

   Tænkte det nok, du har ikke en dyt brugbart at komme med, selv direkte adspurgt vrøvler du bare ubrugelige fraser af dig.

Utflyttad svensk

Posted: 19 december 2012 - 17:41 - Svar

Välkommna till det nya Sverige.

steen

Posted: 19 december 2012 - 17:51 - Svar

Live stream fotograf 1 fortæller om sine oplevelser i eftermiddags

Hemma i mitt trygga bo efter streamen.

Som vissa av er såg stod en Polisbuss utanför Netto på andra långgatan och omhändertog 2 personer, tror jag.

När jag senare rullade ner mot Järntorget var det fullt med poliser. Både hästar, civil och “vanliga” poliser.
Läget verkade ganska lugnt.
De flesta stod ute och trampade, och visste inte riktigt vart de skulle ta vägen.

Gick även in på BK på Järntorget, tror mobilen slutade filma då, jäkla synd, då det hände grejer.

Väldigt många invandrare satt där inne och värmde sig. Ingen framme i kassan, utan folk satt bara.
En ur personalen försökte driva ut ett större gäng, vilket på dem börjar kaxa tillbaka, och polisen motar ut dem.
Jag har då förnärvarande min mobil i en bröstficka, halva mobilen i fickan, och halva utanför. Svart mobil och svart jacka, men en kulturberikare ser detta och säger högt till sina cirka 8-10 ap vänner att “Ey, h*n filmar, kolla, fucking filmar”.
Då står jag precis vid utgången. Som man ser på filmklipp 2 står poliser överallt, och ingen vågar göra något speciellt, förutom att konfrontera på håll.

Situationen känns väldigt olustig, så jag sticker över till Seven11 och köper ett paket cigg.

När jag kommer ut, cirka 2 minuter efter, börjar polisens bussar röra sig, även folket. Järntorget ser nästan tomt ut.

MEN, när jag går därifrån, så precis på hörnet, vid… Bishops arms (Tror jag det är nu? Där gamla respekt låg) står en insatsbil. Bepansrad och mörkt blå. Kravall polis antar jag. Dock ser jag inga sådana ute på torget, utan dem avvaktade nog.

Runt Avenyn var allt lugnt, inte en polis.
Därefter åker jag ner mot Brunnsparken, men pågrund av ombyggnader osv kommer jag lite fel.
Men allt verkar lugnt, väldigt lugnt.

Många kulturberikare ute och florerar, men inget mer.

Mycket möjligt att det var fler vid Donken vid Brunnsparken, men en argsint parkeringsvakt vägrade låta mig göra mitt kall och springa dit.

Om du läser detta kära parkeringsvakt- Man får köra på Gustav Adolfs Torg, de finns inga skyltar som säger emot, dessutom var det ju marknad, jag kanske ville köpa mig en vante? Tönt.

Ska ner en sväng på staden imorgon för julklappsinhandling. Och om Plusgymnasiet håller öppet lär det fortsätta även imorgon.

Hoppas Streamen var till någorlunda värde.

Kändes sjukt läskigt att gå mitt i den klungan med endast svarta män och kvinnor. Men, vad gör man inte för journalistiken?

Balder

Posted: 19 december 2012 - 17:56 - Svar

“Det står nærmest i rubrikken: 500 indvandrerelever i krænkelsesoptøjer i Gøteborg”

Jo tak. Men det virker stadigvæk lidt mystisk. Og billederne er måske lidt forvirrende ind imellem, det kunne godt se ud som om de har en masse “hvide” indvandrere også. Hvordan er det med deltagelse af etniske Svenskere? Jeg har stadigvæk ikke noget helt klart billede. Men det sker altså at der er nogle detaljer der går tabt for mig i det svenske.

Jeg synes i øvrigt at de alle sammen ser ekstremt velklædte ud, er det sådan en slags lukusoprør, sådan noget Britney Spears agtigt ungdomsoprør?

Ok, beklarer, måske er jeg bare træt… Det virker bare som atter én af den slags ting som der snart hænder så mange af, at jeg har opgivet at følge dem alle sammen. Jeg husker at jeg en gang begyndte på en side hvor jeg registrerede indvandrermord… Det måtte jeg hurtigt opgive.

  Jonny

  Posted: 19 december 2012 - 18:25 - Svar

  Många bosnier etc. i Göteborg. Ganska vita, eller? Det finns också en del svenskar, finnar etc. i förorterna, och dessa brukar bli rätt “integrerade”. Eller är det de blonda “förortsmadrasserna” (pardon my French) som du tänker på?

Balder

Posted: 19 december 2012 - 19:47 - Svar

@Johnny

Tak. Ja, dit svar bekræfter min formodning.

Så vi (I) er nået dertil nu hvor integrationen er begyndt at virke, så faren for en racekrig er overstået…

Menig 442

Posted: 19 december 2012 - 21:50 - Svar

Måske drejer det sig bare om, at det egyptiske forår er eksporteret til Sverige?

Läsare

Posted: 19 december 2012 - 22:40 - Svar

Bilden på flaggbränningen finns att finna om man googlar på just bränna svenska flaggan.
Jag vet inte varför någon brytt sig med tuschpenna, men bilden ovan är inte tagen i Sverige. Varför lägger ni in en fejk-bild till något som uppenbarligen inte är verifierat?

Morani ya Simba

Posted: 19 december 2012 - 23:05 - Svar

“En kamp om kvinder, der foregår uden om ørerne på Sveriges mange Gudrun Schymanner og fuldstændigt ignorerer dem. Det nye Sveriges unge kvinder – de indfødte – farver det blonde hår sort og taler svensk med mellemøstlig dialekt for at passe ind i fremtidslandet.”

Yeb Steen. Bloede han-kvinder har ingen chancer der. Enten bliver skandinaviske maend til vikinger igen eller ogsaa kommer de allernederst i hirakiet som “kvinder” ikke engang kan foede boern. Det er FANDME flot klaret af vores virkelighedsfjerne Kumbaya IDIOT politikere….

Börje

Posted: 19 december 2012 - 23:39 - Svar

Skulle inte förvåna mig om våra snälla politiker nu kommer att dela ut svenska flaggor och tändstickor till “ungdomsgängen”-

Peter Andersen

Posted: 20 december 2012 - 17:07 - Svar

Det hér viser jo bare, med alskens tydelighed, at Helmuth Nyborg har ret og svenskernes IQ er dalende…

Men det vidste vi jo godt…

Leave a Comment