21
dec
Seneste opdatering: 22/12-12 kl. 1945
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Aftonbladets kulturredaktør Åsa Linderborg skrev i går en artikel, Förföljd av hatet, hvor hun citerer nogle af de hadefulde reaktioner og sexistiske trusler, hun har modtaget på mail og sms efter hun drog kampagnen imod indvandringskritikere og multikulturmodstandere, – det hun kalder ‘nethaderne’ og ‘jernrørsiterne’- igang. Citaterne er af en sådan art, at man selv må klikke ind og læse dem, hvis man har apppetit på det. Det er slemt.

Hun har måttet flytte sig og børnene hjemmefra. Det skal siges, at hun selv har slået tonen an med rubrikker som “Nu granskar vi skiten”, “Desperata försvarstal av högerextremisterna”, “Stöveltrampet hörs tydligt på hatsajterna”, “Ja, vi vill stoppa skiten”, “Nätstorm mot SD-stödd hatsajt”, “Hatsajten Exponerats huvudman själv dömd pedofil,” men intet i nærheden af den trusselsstorm, der nu er væltet fra net-kloakken ind over hende. Det ikke overraskende, at så meget ‘skit’ (lort) vælter frem, og det kommer næppe helt bag på Linderborg, bortset fra måske pøblens intensitet.

Linderborg har ikke gjort det nemmere for en civilliseret offentlig samtale ved at bundte Wilhelmson, Herslow, Avpixlat, Nationell idag, Nationell Nu, Realisten og Fria Tider sammen, men det tjener Aftonbladets politiske formål ikke at skelne og foregive, at ‘främlingsfientlige’ kommer fra samme høstak allesammen, men de er ikke ens, og de er ikke alle nynazister og antisemitter. Avpixlad er blandt Sveriges 15 største mediesites, noget der ville være helt umuligt for en blog i Danmark eller Norge, og det er der selvfølgelige grunde til. Oven i det har Linderborg et noget selektivt forhold til vold og trulser. Om Lars Vilks, imod hvem truslerne må antages at være noget alvorligere end dem mod Linderborg, har hun sagt Sveriges fegaste konstnär, og om politisk vold i al almindelighed, har hun sagt:

Jag ogillar våld i alla dess former men imponeras av att det i alla fall är några som har sån moralisk resning att de är beredda att till och med slåss med fascisterna.

Det er altså moralsk i orden, bare det er de politisk ‘rigtige’, der bliver truet og overfaldet? Hvis ikke Linderborg vil fordømme andre trusler end dem mod hende selv og dem hun sympatiserer med, kan hun lige så godt spare sig umagen, så er hun lige så meget deltager i en voldsoprustning som en hvilken som helst nazist eller antifascist.

Der er også netpøbel i Norge og Danmark også, ligesom der er masser af svenskere der bidrager kvalificeret og civilliseret til den offentlige svenske samtale, men fornemmelsen er alligevel, at det i gennemsnit står langt værre til med den demokratiske samtale i Sverige end andre steder i Norden. Den fornemmelse blev også bekræftet af undersøgelsen over trusler mod politikere i kommuner, landsting og Riksdag for nylig. Det er sørgelig læsning.

“Självklart ska det vara en demokratisk rättighet att ifrågasätta invandring och mångkultur,” skriver Linderborg men det er hverken selvfølgeligt eller sandt, det er en efterkonstruktion af en hårdt presset Linderborg. I Danmark havde vi omkring årtusindskiftet resterne af et tabu på at kritisere antallet af udlændinge, vi skulle tage imod (jvf. Ritt Bjerregaard der var noget virkelighedsforskudt efter et langt liv som poltisk tremmekalv.) I Sverige, der har modtaget mange, gange flere, og er ved at segne under indstrømningen, er det stadig på kanten af det tilladelige at kritisere antallet.

Den svenske samtale om “masseindvandringen”, et ord, der ikke bruges af stuerene i Sverige, men bruges helt main-stream af topministre i England nu, er pilrådden og forgiftet af at have ligget under låg i tre årtier. Det er den sørgelige sandhed, selvom det måske ikke er den eneste.

Da jeg i slutningen af 90 erne, efter at have skrevet frit i en hvilken som helst avis i Danmark siden jeg var 17 år, valgte at henvende mig til fire forskellige svenske aviser, når jeg nu alligevel var i landet et kvartal hvert år, var jeg luft. Ikke så meget som et automatsvar, og det var næppe fordi, jeg ikke kunne formulere eller ikke havde indsigt at bidrage med. Emnerne jeg ville bringe op, skulle ikke diskuteres, og det var dengang aviserne sad trygt på al opinion i Sverige. Jeg opgav svenske aviser og begyndte på det spirende net og i litteraturen, at studere det, der var de facto eller censur-light i Sverige, i al fald hvad angik fremmedpolitikken. Jeg har ikke kontaktet et svensk medie siden, det er tolv år, jeg savner dem ikke og det er sikkert gensidigt. Nu hvor de har mistet opinionsmonopolet, kan man jo ignorere dem, hvad mange også gør. Den udvikling havde de ikke set komme, de er i dyb krise og det mærkes.

Den svenske samtale om masseindvandringen er følgelig delvis fuld af myter, fortielser, forskønnelser, forenklinger, tendentiøs information og uvidenhed, nogle fører den flot, men mange fører den på kliche- og kravlestadiet. Den er præget af had fra bunden og panik fra toppen, og den truer med at splitte landet stadig dybere. Ledende minstre som Billström og Ullenhag gør sig ikke synderlig umage for at redde den ud af den ud af den blindgyde af verbal terror, den er kommet ind i. De kan stadig påstå, at “Sverige tjener på indvandringen,” mens det i Danmark for længst er dokumenteret af bla. Cepos og Nationalbanken, at indvandringen fra den 3 verden er en gigantisk tabsforretning, også i anden og tredje generation og uden at nogen kan love, den bare bliver udgiftsneutral en dag. Angsten for Sverigedemokraterne får dem til at opføre sig som et lammet rådyr i en lyskegle. En marginalisering af et formentligt stærkt vokset SD efter næste valg, vil gøre opsplittelsen af Sverige endnu værre, og det vil være de regerendes ansvar.

Når man for eksempel kalder denne blog  eller kronikøren Julia Caesars gennemresearchede kronikker for ‘racistisk’, så er man selv med til at ødelægge og polarisere en debat, trække den ned i rendestenen og slutteligt drage had og trusler ind over sig selv. Når man dæmoniserer eller fortier andre legitime deltagere i diskussionen på samme måde, så kan man jo ikke undre sig, som Reinfeldt sagde for nogen vil siden, at nogle vil tage til håndgribeligheder og chikane, og at man gøder et parallelunivers af politisk radikale Når man har skabt en indvandringsdebat i mono, så vil en del af den store ekskluderede gruppe opføre sig primitivt og irrationelt. Sverige kunne have haft en informeret saglig indvandringskritik for 15 år siden, jeg så den og jeg ved den fandtes, men man valgte at forvise den ud af ‘finrummet’, og nu ser vi, hvad man fik.

Jeg tænkte forleden, da jeg så listen over de 50 førende borgerlige debattører i Danmark, hvor mange mon var kendte i Sverige. Der er næppe én, og det er ikke fordi svenske aviser ikke har skrevet om Danmark, eller fordi danskere ikke har skrevet i dem: Brøgger, Carsten Jensen, Hanne Vibeke Holst. Halvdelen af det intellektuelle Danmark henligger i total formørkelse, så pilskæve er svenske medier. Dette er bare et lille bitte eksempel på, at de er medskyldige i den polarisering og tab af nuancer, man kan se nu.

Et andet eksempel: Geert Wilders besøg i Sverige for nylig. Hvorfor skrive 25 smædeartikler af Cantwell-typen om ham i ugen inden, i stedet for at være lege rigtig journalist og gæst i virkeligheden, møde op og lave et dobbeltside interivew, hvor AB og han kunne lade ham fremestille sig, som han er og derefter lad folk selv drage deres konklusioner? Hvor ikke vise svenskerne den demokratiske tilid? Mistillid til befolkningen og politisk formynderskab, er centralt i det svenske demokratis problem, og det værste er, at den stort set er ubegrundet.

Det er vel blevet lidt bedre, men forbedringen ikke har været frivillig, den er tvunget frem af bla. internet og “Samzidat-medierne.” Et af dem er Flashback, som det netop er ti år siden blev forbudt i Sverige og flagede ud til USA. Den har i gennemsnit 2.3 millioner unikke besøgere om ugen, og er større end avisen Expressen. Igen helt utænkeligt med et så stort parallelmedie i Danmark, hvor de eneste dissidenter vi har, er i psykiatrisk behandling.

Trusselskulturen, der har ramt Åsa Linderborg, er ikke nogen nyhed fra i år. I årevis er Sverigedemokrater blev chikaneret, overfaldet, censureret, smidt ud af fagforeninger og berufverbotet på det groveste, uden at Aftonbladet gjorde noget videre nummer ud af det. Noget af det værste har vel været chikanen af gymnasielæreren og Sverigedemokraten Richard Jomshof, der ville have været arbejdsløs, hvis han ikke nu sad i Riksdagen. Sverigedemokraten Issa Issa fik en kniv i maven og forlod politik, for at overleve. Trussels-volds- og chikanekulturen er skam ikke nogen nyhed.

Ingen skal udsættes for det, Åsa Linderborg og hendes familie oplever, men det er klart, at når man linder på låget til noget fortrængt, så stinker det. Den svenske debat er knækket over, og den må splejses sammen igen. Der er tre måder at reagere på det, nu det desværre ikke er til at ændre fortiden:

1) Lægge låget på igen, radikalisere samtalen yderligere, flygte tilbage ind i neurosen og håbe på, at det fortrængte ikke vender tilbage som dæmoni. Det har vi set, det gør. 2) Tage låget helt af og endelig 3) foregå andre med et godt eksempel på, at civilliseret, politisk uenighed stadig er det mest udbredte og den eneste farbare vej. Her har svenske medier og politikere noget at arbejde med, der er rigelig plads til forbedring.

Svenskere er ikke specielt mere rabiate end andre skandinaver, og de vil lige så lidt som andre have, at man giver landet bort uden at spørge dem. Det nuværende forgiftede klima, har der varet sparet op til i mange årtier, og der skal ikke megen fantasi til at regne ud, hvad det kan resultere i, hvis tendensen ikke vendes. Vi forstår godt i Danmark, at når man har et vist kontingent af nynazister, racedyrkere og jødehadere, at refleksen kan være et lukke munden på hele segmentet og forfølge dem med bål og brand, men man smider barnet ud med badevandet og underminerer opbakningen til demokratiet.

Begynd med at lade være med at lyve: “Vi har skam altid kunnet diskutere indvandringen til Sverige, vi gør det bare anderledes her i landet,” messer mediefolk og politikere, når de optræder i danske medier. Det er løgn.

Medierne har kun publiceret deltal på, hvor mange udlændinge der kommer i år og næste år. Sig det ligeud som det er – 175.000 -, fortæl hvad det koster, folk kan jo selv bedømme de sociale følger, når de træder ud i virkeligheden.

Det er lidt med multikulturen som med profeten Muhammed: Hvis de begge er så stor en velsignelse, så kendes det vel på frugterne og behøver ingen photoshop, ingen journalister, intet reklamebureau, ingen (karater)mord og ingen krumsabler til til forsvar – hele fidusen ses på bundlinjen.

Jeg er ikke dummere, end at jeg mistænker at den gamle kommunist Linderborg har svært ved at se i øjnene, at hun for anden gang på kun et halvt liv, har forlovet sig med endnu en historisk dødsejler, men hvad kommer hendes psykologiske Mein Kampf egentlig svensk offentlighed ved? Hvad rager det mig, at hun har investeret hele sin prestige og sin karriere i, at løgnen om multikulturen opretholdes?

Jo, den minder os om, at folkene i folkehjemmet er begyndt at hade hinanden af et sandt hjerte, den får os til at spekulere på, hvordan det blev sådan, og om det kan repareres eller kun blive værre. Hvis det var et ægteskab, var det nu krise- og samlivspsykologen skulle konsulteres.

Der er lang vej hjem for en eventuel svensk, journalistisk Sandhedskommision. Journalister enten tier, eller er lige så forlovet med dødssejleren. Jeg håber nok mere end jeg ligefrem tror på en offentlig selvransagelse, og i så fald er det ikke den sidste kloak, Linderborg har fået hældt ud over sig. Har hun ikke ligefrem selv skidt i den, har hun i al fald ikke medvirket til at rense afløbet.

Hun skal ikke behandles sådan, men jeg har ikke så ondt af hende, så det gør noget. Jeg er bedrøvet på Sveriges vegne.

Relateret: Richard Jomshof (SD): Människor måste kunna säga sin åsikt utan repressalierI dag skriver Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborg om hur det är att vara förföljd av hatet. Nu hyllas hon av journalistkollegor. –
SR Studio Ett: Journalist hotad efter granskning og Oisín Cantwell:Åsa Linderborg skrev i går en oerhört viktig text om den mobb som har varit ute efter henne sedan hon initierade en granskning av rasistiska och högerextrema sajter. Hos Cantwell males der med den store, pastose pensel. Fordi anonyme halvtosser mailer Åsa Linderborg, skal Säpo sætte en international undersøgelse og husransagninger i gang mod Avpixlat. Er manden rigtig vel forvaret? Jeg sad ved siden af ham i Malmø for nylig. Godt jeg ikke introducerede mig, han havde jo meldt mig til politiet:

Det som till exempel Åsa Linderborg utsätts för kan tysta röster, vilket i förlängningen hotar yttrandefriheten och därmed demokratin.Säpo säger sig sakna resurser för att övervaka hatsajterna. Det är allvarligt, för näste Breivik identifieras inte genom konventionell spaning på extrema grupper. Han rör sig nämligen inte i sådana kretsar. Näste Breivik avslöjas genom att ha diskussionsforum och kommentarsfält under uppsyn. Där hämtar han sin näring, där bygger han upp sitt hat…..Om nu den största hatsajten har lagt sin server utomlands är det väl bara att inleda ett internationellt polissamarbete? Göra tillslag, säkra information, genomföra husrannsakningar, beslagta datorer?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Ven

Posted: 21 december 2012 - 09:20 - Svar

Tack för denna artikel som beskrev sanningen!

Sverige är ett koloniserat land.

Hälsning från en föraktad inföding som härstammar från det folk som bott i Sverige i flera tusen år.

Skjoldungen

Posted: 21 december 2012 - 11:15 - Svar

…i Danmark, hvor de eneste dissidenter vi har, er i psykiatrisk behandling.…Jaså…? – I sandhed en foruroligende oplysning! – For i så fald må jeg – og utallige andre dissidenter – leve i lykkelig uvidenhed, om at vi i virkeligheden er patienter i en gigantisk dårekiste. Men det er vi moské også? – Det kommer vel an på, hvordan normalitetsbegrebet defineres, så hvis Det Radigale Venstre sætter normen, har du utvivlsomt ret.

  Hans Erling Jensen

  Posted: 21 december 2012 - 11:17 - Svar

  Ja Skjoldungen, det har du ret i. Jeg studsede også lidt over bemærkningen, men valgte så at udelade den af bedømmelsen – resten af indholdet var forbavsende klarsynet, nemlig! 🙂

  Tim Pallis

  Posted: 21 december 2012 - 17:04 - Svar

  Jeg kan godt lide den måde du siger tingene på. Det minder mig om filmen Matrix, hvor den umiddelbare virkelighed ikke er sandheden.

Hans Erling Jensen

Posted: 21 december 2012 - 11:15 - Svar

Meget slagkraftig og sober gennemgang af et virkeligt problem. Nok noget af det bedste i denne debat nogensidne….
Får man oversætte den til svensk?

  steen

  Posted: 21 december 2012 - 11:16 - Svar

  @ Hans Erling : Jo ,tak.

  @ Skjoldungen: Jeg kan følge dig, men vi er vel begge miljøskadede af vores perspektiver ?

   Hans Erling Jensen

   Posted: 21 december 2012 - 11:19 - Svar

   Steen:
   Da gør jeg det, forsøger at komme in på Newsmill….

    svansken

    Posted: 21 december 2012 - 13:58 -

    Hans – Send den til Avpixlad også

Allan Hansen

Posted: 21 december 2012 - 12:24 - Svar

Den spanske forfatter og filosof George Santanyanas berømte aforisme lyder ” de, der ikke har lært af de historiske fejltagelser, er dømt til at gentage dem” det siger noget væsentligt om at lære af fortiden og at handle politisk derefter!

Santanyana (1863-52) kunne også havde udtrykt det på en anden måde: de, der studerer historien kan måske lære af den, og undgå risikoen for at gentage dens mørkeste kapitler; når der ikke skal mere til, og ingen alligevel gør sig den ulejlighed, er der ikke noget at sige til, at verden ser ud, som den gør!

Spanien, Portugal og Syditalien er nogle af de få steder i verden hvor
det lykkes, at fordrive terror organisationen islam.
Da havde muhamedanerne hærget, plyndret og voldtaget
i 500 hundrede år.
Spørgsmålet bliver nu, om vi også skal vente i 500 hundrede
år før vi igen får fordrevet terror organisationen islam
ud af Europa?

Allan Hansen

Posted: 21 december 2012 - 13:08 - Svar

The truth about Muhammad – founder of the world´s
most intolerant religion. By Robert Spencer 2006.
Findes desværre ikke på dansk.

http://www.youtube.com/watch?v=CKWf7iX6ru0

svansken

Posted: 21 december 2012 - 14:04 - Svar

Tak for en meget rammende beskrivelse af forholdene i Sverige.
Sverige er på direkte vej til oprör og sammenbrud (hvis ikke jordens undergang i dag redder os fra det 🙂

PK

Posted: 21 december 2012 - 14:29 - Svar

I dag, i The Telegraph kan man læse denne overskrift :
“The labour Party gets tough on immigration, in policy
as well as rhetoric.”

Ja, måske de på svenske aviser følger med i hvad , som sker rundt omkring.
For min del ;lad den koge…
Om ikke andet, så får de en læreproces.

Kenneth Karlsson

Posted: 21 december 2012 - 15:12 - Svar

Mycket bra text, bra beskrivning av läget, och helt riktiga slutsatser.

olli

Posted: 21 december 2012 - 20:32 - Svar

Nobody

Posted: 22 december 2012 - 00:20 - Svar

@Sten

Man skall alltid benämna saker vid dess rätta namn!

Och det namn Sveriges ledning skall benämnas vid är – Stalin light

Gulag finns i förorterna men maskerat som en plats för “losers”.

Nackskott är att schavottera som en rasist eller varför inte som en Sverigedemokrat?

Utopin fortlever – Allt åt alla, Bengt betalar med andras pengar.

För Sverige i tiden – Can I Play with Madness: http://www.youtube.com/watch?v=g-_p6pwm1s8

elwee

Posted: 22 december 2012 - 10:32 - Svar

Riktigt bra sammanfattat.
Vi lever just nu i fas 3 i den svenska debatten.

Fas 1 var att “ta debatten”. Det fungerade inte alls så det övergav man väldigt snabbt.

Fas 2 var att “vi ska ignorera dem”. Tack vare fria röster på Internet så fungerade inte det så bra heller.

Fas 3 blev “vi ska smutskasta dem”. Med tanke på hur SD vuxit sedan dess så torde inte heller det vara en framkomlig väg.
Låt mig dröja lite vid denna sista punkt. Runt den 11 november hade Reinfeldt ett möte med slaskpressen om utökat presstöd. Han kom därifrån med uttryck som “Kvalitetsjournalistik” och “Nödvändigt att kvällspressen klara sig”.
Ca 3 dagar senare kom “avslöjandet” från Expressen om en 2½ år gammal händelse som visade medlemmar i SD i en väldigt olämplig situation. Det finns ingen anledning att inte tro att Expressen legat på denna “nyhet” länge och sannolikt hade tänkt använda den till valet 2014.
Att släppa den nu var otaktiskt och ogenomtänkt.
Eller inte? Var utökat presstöd villkorat? Det skulle iaf inte förvåna mig…

  Griffin11

  Posted: 22 december 2012 - 11:46 - Svar

  Rätt så. De efterkommande faserna, för de kommer, har dessvärre potentialen att kunna bli blodiga om inte debatten ändrar riktning.

   elwee

   Posted: 23 december 2012 - 17:56 - Svar

   Om inte Fas 4 blir: “If you can’t beat’em, join’em” :o)

   God Jul alla Snaphanar

Svensk Expat2013

Posted: 22 december 2012 - 23:34 - Svar

Precis såsom man nämner här har Åsa Linderborg precis som dom flesta andra kalle-anka skribenter i svensk kvällspress byggt hela sin karriär på mångkultur och mentalt underutvecklade läsare och skulle inte överleva en dag utan den svenska DDR-media. Så det skulle inte förvåna mig en sekund om Linderborg själv med kollegor köpt in en massa oregistrerade kontantkort och skickat hotfulla sms till sig själva.

Svensk slaskmedia och speciellt Aftonlögnen är i totalt upplösningstillstånd sen deras hatkampanjer mot Sverigedemokraterna och alternativ media totalt misslyckats, och som om inte det vore nog är dom dessutom till 100% skyldiga till den stora ökning av Sverigedemokratiska medlemmar samt Avpixlats fördubblade läsare senaste månaden.

*Hur kan det komma sig att Åsa Linderborgs mobilnummer är tillgängligt när hon påstår sig granska extrema sajter och bedriva någon form av krig mot “Högerextremister” ? Och om det skulle vara så, är det så svårt att byta nummer efter första hotet med tanke på att hon hävdar att det är ett stort problem? Brukar inte journalister som dessutom syns mycket i media ha icke-offentligt privat nummer?

* Pararella nätmedier i Sverige har funnits senaste 10 åren med dussintals internetsidor med tusentals läsare och i flera år har slaskmedia kämpat stenhårt mot dessa, försökt granska dom och dom ansvariga ned till minsta detalj. Hur kan det komma sig att det först nu när dom verkligen börjar växa sig stora som en journalist blir så hotad och förföljd som Linderborg påstår sig vara?

* Var är motivet till att Åsa Linderborg skulle vara så extremt utsatt som hon påstår sig vara? Inget och ingen har ju “avslöjats” i hennes “Granskning”. Varken hon eller någon annan i slaskmedia har kommit någonstans med deras “Granskningar” av Samizdat-kulturen i Sverige.

*Om dessa hot är så verkliga och fasansfulla hur kan det komma sig att Oisin Cantwell lägger ut sin mailadress offentligt efter sina krönikor som han gjorde nu senast ?

* Normalt sett när någon blir så förföljd och hotad som Åsa Linderborg påstår sig är så räcker det till flera förstasidor i flera medier där både poliser som sköter utredningen kan komma till tals samt att alla kort från offrets sida läggs på bordet. Men inte i Linderborgs fall, här svslöjas det genom en krönika. (Kan det bero på att det inte håller för en granskning…)

* Kan man lita på en öppet uttalad kommunist som ägnar hela sitt yrkesliv åt att censurera, ljuga, förvrida och har en uttalad agenda med allt hon gör?

Nej jag köper inte för fem öre att Åsa Linderborg har upplevt det hon påstår.Det är en ren propaganda-bluff på gammalt vanligt Pravda-vis. Möjligtvis har hon fått ett par mail med otrevligt innehåll och nåt enstaka hot men aldrig att det är såsom hon säger. Jag är övertygad om att hon och eventuellt kollegor gjort det mesta av detta själva. Hela deras karriärer får ju stora bristningar i samband med att Sverigedemokraterna och sidor som Avpixlat ökar. Skulle dessutom Svensk media rämna och bli som i övriga länder är det stor chans att Åsa Linderborg och många av hennes kollegor i svensk slaskmedia blir arbetslösa. I övriga länder skulle deras arbete inte ens gå att få betalt för, i Sverige däremot där läsarna varit hjärntvättade och mentalt underutvecklade i 30 år går det fortfarnade att driva den typen av medier.Så dom har allt att förlora. Deras kunder minskar stadigt och snabbt och deras värld med tolkningsföreträde har fått ta stora förluster senaste åren och för varje dag som går blöder dom mera. Dom sitter med öppna sår och inget bandage.

HH

Posted: 23 december 2012 - 11:08 - Svar

“Stanken av en rutten kloak” är nog den bästa analys jag någonsin läst om det Sverige där jag vuxit upp. Vad som framförallt är tydligt för ett danskt öga – är inte tydligt för ett svenskt! Den DDR-älskande elit som bara lyfte fram en enda röst vid slutet av 1960-talet kom i varje fall mig att vilja ta steget över till ett annat land. Jag förstår så mycket bättre nu varför man inte vill lyfta på locket och berätta vilka svenskar det var som var hängivna DDR. Ett namn vet jag i alla fall – Stellan Arvidsson, mannen som omskapade den svenska skolan till en analfabetsskola! Tacka honom.

Hur kan detta fallisemang gått så långt? Var finns de kloka, vettiga rösterna i mitt land? När jag tänker efter så har jag nog nästan alltid under mitt liv stött pannan blodig mot denna svensk-jävulska konsensus. Man tål helt enkelt inte en avvikande röst och eftersom man inte gör det kan man helt enkelt inte heller förstå vad som händer. Varför tycker inte alla som vi – säger man – som ju tycker det rätta. Och det rätta? Det rätta är det som oförtrutet manglas ut varje dag i massmedia. Jag är inte längre förvånad, någon avvikande röst finns inte. Och är den avvikande är den homofobisk, rasistisk och allmänt värdelös. För att inte tala om vilken obildad hop!
Tack för den danska rösten! Den ser någonting mer…

HH

Posted: 23 december 2012 - 11:10 - Svar

error: jag menar förstås – tack för det danska ögat. Det ser någonting mer…

Leave a Comment