6
jan
Seneste opdatering: 7/1-13 kl. 1618
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Historikeren, mag.art. Adam Wagner er landsformand for Dansk Samling. Han fortæller om, da folketinget med en henvisning til en FN-konvention følte sig nødsaget til at give en gruppe statsløse flygtninge dansk indfødsret, hvorved det endnu engang blev klart, at Danmark som en retlig enhed og som selvstændigt land er under nedbrydning. Der henvises til menneskerettigheder og FN-konventioner; men det glemmes, at folkeslagene også har en ret, nemlig retten til at være til. Denne ret ønsker Dansk Samling at . Adam Wagner taler om: Menneskeret eller folkeret – Dansk Samling og tidens strid.

Foredraget er et års tid gammelt, men – desværre, kan man sige, – helt aktuelt gennem statsborgerskaberne til palæstinenserne, der fik dansk statsborgerskab efter en konvention, der kun efterleves af 24 ud af verdens 197 lande, og Thorning regeringens øgede indtag af udlændinge. Adam Wagner er landsformand for partiet Dansk Samling (1936), et parti der leverede mange modstandsfolk mod nazismen, bla. Niels Fiil fra Hvidstengruppen.


“Det håller inte i längden”

Det er ikke som med det store indtag af kriminelle, hvor man først bygger flere fængsler, så giver man mildere domme eller lukker folk ud før tid, så der bliver flere kriminelle på gaderne.(Se “Hitchens’s Law med den nyttige tommelfingerregel “Any politically sensitive statistic will be manipulated”.) Sverige er på vej imod at inddrage folks fritidshuse, som loven giver tilladelse til i nødsituationer. Loven siger næppe noget om nødsituationer, der er skabt af 40 års svenske regeringer. I princippet ikke meget anderledes end alt det andet asyleriet har taget fra svenskerne og givet til vildt fremmede mennesker. Det er svært at nære illusioner om, at mangel på boliger eller Sverigedemokraterne vil stoppe Riksdagens vanvid, det vil først bunden af pengekassen eller en større katastrofe, man knapt kan forestille sig endnu.

På två år spås 10 000 fler fastna i Migrationsverkets mottagningssystem. Personer med beviljade uppehållstillstånd som borde få flytta ut till kommunerna. Men bostadsbristen stoppar dem – ett problem som ter sig olösligt. Tusentals människor kommer inte vidare från verkets anläggningsboenden eller liknande. I fjol fanns cirka 6 000 sådana fall. Migrationsverkets prognos är illavarslande: En ökning till 9 000 i år och till 16 000 året därpå. Nyanlända får inte bostäder, Migrationsverkets upphandling av tillfälliga boenden ska överprövas. (Se også: Söndagskrönika: Egen härd är inte din.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Frank P

Posted: 6 januar 2013 - 23:10 - Svar

Sverige af i morgen bliver kaos, og svensken skal se ind i det. Spørgsmålet er så om kaos vil se tilbage ind i svensken.

steen

Posted: 6 januar 2013 - 23:34 - Svar

Jeg antydet allerede for mange år siden at Sverige er i ferd med å utvikle seg til en sikkerhetstrussel ikke bare mot seg selv, men også resten av Norden. Jeg er selvsagt blitt gjort til latter for dette av medieeliten, men er det egentlig så sikkert at det var galt spådd? Norge deler en av verdens minst bevoktede grenser med Sverige, og vi vil sannsynligvis kunne betale våre regninger lenger enn våre naboer på grunn av oljeformuen. Det er en veldig kort kjøretur over ei enkelt bro fra Malmø og Sør-Sverige til Danmark. Det er heller ikke langt fra Sverige til Finland, som har en svensktalende minoritet og deler en lang felles historie med svenskene.

Alle disse nordiske landene, som allerede har betydelige problemer med innvandring selv, risikerer dessuten å få Sveriges problemer veltende over de nesten ikke-eksisterende og sosialt konstruerte landegrensene.

Hvordan vil det gå? Vi må nå se i øynene at «Söta bror» ikke lenger er så søt, men er i ferd med å utvikle seg fra landet som gav oss Volvo, ABBA og Pippi Langstrømpe til noe som ligner på en “failed state”, der gjengvoldtekter, bilbranner, bomber og skudd med kalashnikov mot politistasjoner nesten er blitt hverdagskost. Takler vi å få svenskenes store problemer i fanget, på toppen av alle dem vi har vært dumme nok til å importere selv?

Fjordman, Kommentar. Jeg er desværre ganske enig. De har ikke villet lytte, de må tage, hvad der kommer. Kan hænde, at svenskerne vågner politisk en dag, men det vil være for sent ligegyldigt hvornår.

En anden kommentar i anledning af Södertälje:

Börja istället med ursprunget till händelsen och även se till vad som har hänt de senaste dryga 40 åren i Sverige. Vi har sedan slutet på 60-talet tagit emot snart 2 miljoner “flyktingar” utan annat än av “humanitära skäl”. Som tack har vi fått en extremt eskalerande och brutal kriminalitet och det finns INGET som talar för att det kommer att bli bättre.

Naturligtvis måste vi stävja kriminaliteten på något vis, annars kommer samhället helt enkelt att snart kollapsa. Gilla läget, detta är den “efterlängtade” mångkulturens verklighet.

Morani ya Simba

Posted: 7 januar 2013 - 16:22 - Svar

Jeg var lidt skeptisk overfor navnet Dansk Samling (…”Nasjonal Samling”) men det er tydeligvis ikke ligefrem det samme. Derudover fuldstaendig enig m Adam Wagner i at vi er sovset ind en masse konventioner der indskraenker folkestyret. Desuden enig i Fjordmand’s udtalelse om Sverige som voksende trussel mod “brødrene” i Norge, Danmark, Finland. Det er helt, helt galt…..

Høgsbro

Posted: 7 januar 2013 - 19:42 - Svar

Tænke sig at forveksle Nasjonal Samling og Dansk Samling. Min farfar (DS) og mormor (NS) ville rotere i sine grave.

    Morani ya Simba

    Posted: 7 januar 2013 - 19:59 - Svar

    Ja ja så er det godt. Navne betyder faktisk noget fordi de leder associationstanker når man møder noget ukendt. Jeg havde aldrig hørt om Dansk Samling men udover det kristne som ikke specielt er min sag, så lyder det som et parti jeg kunne støtte. Siden DS har eksisteret siden 1936 kan jeg godt forstå de holder fast i navnet men jeg ville ikke have anbefalet nogen at bruge navnet idag.

Leave a Comment