24
jan
Seneste opdatering: 24/1-13 kl. 2158
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Roger Scruton: Border control must be at the heart of any EU renegotiations, Kasper Støvring: Bør Danmark følge Storbritanniens vej ud af EU?

Hvad sker der, når SD opnår 15-20% ?

De har som bekendt været oppe og kysse 14 % i en måling, i Skåne som helhed får de 18 procent. I dag foregik der det sædvanlige skuespil i Riksdagen: SD hjälpte rödgröna i “fakturastriden”. Man gör det för att lägga sig så nära SD man kan. og den lokale Sverigedemokraterna har en diger lista på förslag som fått nobben. Det fik mig til at tænke på nogle kommentarer fra søndagskronikken, som er værd at løfte op. Danskere tror, at Sverige kommer til at lade demokratiet gå sin gang, men det er der ikke noget gennem de sidste femten år, der tyder på. Et mere sansynligt scenarie ridses op her af S R Larson og andre. At betragte Sverige er, som Utlandssvensk skriver, som at se på i afmagt mens en god ven drikker sig ihjel. Svenskere, der først idag vågner op til det faktum, at Riksdagen forærer deres land bort med stor fart, må se i øjenene, at de bliver meget svære at stoppe. Hvad der taler til deres ros, er at Riksdagen endnu ikke er lykkedes med at desillusionere dem sådan på demokratiet, at de har forladt det helt:

Jag fick en glimt av Reinfeldts maktmetoder på 90-talet när han ville bli ordförande i MUF. Flera av de personer som nu sitter i hans omedelbara närhet, från Ulf Kristersson till Anna Kinberg, skulle kunna ge än mer kusliga vittnesmål om vad som hände då. Sedan dess har Reinfeldt bara förfinat sin maktutövning.

Många tycks sätta sitt hopp till att SD ska bli tredje största parti i valet nästa år. Det vore naturligtvis en klar förbättring jämfört med dagens situation, men jag tvivlar starkt på att resten av partierna kommer att tillåta ett någorlunda fritt, hemligt och demokratiskt val. Skulle de dock misslyckas i att manipulera bort en tredubbling av SD, kommer de snabbt att forma någon slags “krisregering”.

SD blir återigen utestängt och landet kommer att kastas in i en politisk kris som det aldrig repar sig från. Eftersom till och med vansinniga allianspolitiker med all sannolikhet ser den krisen annalkas kommer de att göra vad de kan för att manipulera ner SD:s framgångar till mer “hanterliga” nivåer. Därmed fortsätter Sverige på en såphal utförslöpa vars slutstation är värre än den grekerna har att förhålla sig till.

Jag tror också, att sjupartiet sannolikt bekänner färg och (öppet) bildar en samlingsregering om SD blir ett större parti. Sverige har redan i praktiken en slags samlingsregering kring vissa frågor. Beslutsamheten att agera som en samlingsregering – eller snarare en enpartistat – ang. invandringspolitiken är uppenbar.

Om jag ska utgå från mig själv så har jag full förståelse för att man inte orkar hålla på hela tiden. Det är väldigt smärtsamt att bevittna förfallet av ett land som man har starka känslor för. Möjligen kan man jämföra det med att se en nära vän supa ihjäl sig. Visst vill man hjälpa men vid någon tidpunkt tvingas man att, mer eller mindre, accepera att det inte går att hejda. Men man kan likväl inte helt sluta att bry sig.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Anonym

Posted: 24 januar 2013 - 09:33 - Svar

Instämmer i dessa tankar som förts fram i denna artikel.

7-partierna håller ihop mot ett parti som arbetar för nationellt självbestämmande.

Lissabonfördraget medförde att EU-länderna avsade sig självbestämmande.

De som sitter i Riksdagen beslutar bara om cirkulationen av vissa skattepegar och lite inrikes petitesser.

I praktiken är det som att se en älskad vän “supa ihjäl sig”.

  Marit

  Posted: 24 januar 2013 - 14:30 - Svar

  Det er en STOR SKAM for Norge, at Nobels Fredspris ble tildelt EU og deres pamper i 2012 !

  Nobels Fredspris har blitt en latterlig foreteelse.

   PFEP

   Posted: 24 januar 2013 - 15:00 - Svar

   Skam? De får så vara, men detta priset satte EU i en karaktär där trots pengarna, väckte tanker kring hela EU-bygget…
   Tack Norge för denna dumhet…

Ven

Posted: 24 januar 2013 - 09:35 - Svar

min kommentar försvann???

  falkeøje

  Posted: 24 januar 2013 - 12:51 - Svar

  Det har man set før, bloggen hører vel hjemme i Sverige?

  falkeøje

Angela

Posted: 24 januar 2013 - 11:03 - Svar

Reinfeldt och de övriga i EU-partiet är qisslingar. De är landsförrädare. I två världskrig har globalisterna försökt göra nationerna i Europa till ett imperium – en diktatur. EU är inget fredsprojekt. Det var de som initierade och drev krigen. EU har bildats av de sk Bilderbergarna eller globalisterna eller som Kennedy kallade det det miltärindustriella komplexet. Det styrs av Rotschildt, Wallenbergarna och de övriga miljardärerna. Tips Fria tider, Utlandet: Tyskland tar hem sin Guldreserv.

Det är fel när medierna nu sedan Sabuni slutade säger att regeringen är “etniskt svenskt”. Etnisk svensk? Vilket förrädiskt ord. Det finns bara en sorts svenskar och det är svenskar. Finns inga andra sorters svenskar. Finns inga “nysvenskar”. I Sverige bor svenskar och utlänningar. Och vi måste börja börja tala på detta sättet annars får de som de vill. Reinfeldt är lett, italienare m m . Björklund är lett m m . Listan kan göras lång. Erik Åsbrink f d finansminister gift med Ylva Johansson är jude. Feldt f d finansminister gift med en baltisk judinna. Hur många är svenskar egentligen i riksdag, regering eller i etablissemanget – näringsliv och medier? Inte många! Vilka driver globalisternas EU-projekt och vill ha mångfald/mångkulttur? Kissinger, Soros , Goldman Sachs, Rothschildt, Rockefeller, Barnake (FED) m fl Alltså Bilderbergarna. Ett litet axplock! Massinvandring är ett delprojekt i EU. Söndra och härska.Och framför allt ger det legitimitet att kolonisera ett land och dess befolkning. Idag säger man inte KOLONIALISERING. Idag säger man mångkultur eller ett pluralistiskt samhälle. Så svänger man och manipulerar man med orden. Låt er inte luras av det som Orwelles kallade för “nyspråk”. Det är så gement och ondskefullt.

Vi skall lämna EU. Ju fortare desto bättre och föra vår egen politik. Världen är större än EU och vi kan samarbeta med vilket land som helst i Europa utan att vara medlemmar i ett EU-projekt. Det har vi alltid gjort och det kan vi fortsätta med. När globalisterna hävdar att EU är ett fredsprojekt och att det inte varit krig sedan EU startades så är det en lögn. Eller det var ju “EU”/globalisterna som startade krigen så det är klart att de slutade när EU tillkom. Nu började det jag kallar det “SOFISTIKERADE” kriget mot nationerna och dess folk. Det var EU som startade de två krigen och misslyckades i sin avsikt att göra Europa till en enpartistat. Med det senaste projektet byggt på lögn och list var de nära att lyckas. Det lögnaktiga ordet blev vapen i stället för stålet.

Vi skall samarbeta med alla länder vi vill samarbeta med över hela världen och det skall vi bestämma själva inte några utlänningar!

Angela

Posted: 24 januar 2013 - 11:29 - Svar

Ett tillägg. I USA får inga utlänningar bli presidenter. Så det var en besvikelse för Soros som alltid velat bli USA:s president. Nu får han i stället manipulera och godkänna värdsledarna- bedriva sin politik genom marionetter. Ingen får bli premiär- eller statsminister (eller president i USA) i västvärlden utan att ha blivit godkänd av bilderbergarna. Så Ike Eisenhower hade helt rätt när han efter kriget upptäckte att det fanns en stat i staten och varnade Kennedy. Samma stat i staten styr idag. Denna veckan är marionetterna samlade till sitt finansmöte i Davos där besluten fattas. Av vilka? Ja, titta ni på deltagarlistorna! Inte ens nobelpristagaren Pilger vågade nämna staten i staten vid namn utan sa “Davosfolket”. Inte drottning Elizabeth heller utan sa “starka krafter” som styr. Inte ens Thatcher gick fri. Efter sitt motstånd att göra Storbritannien till en fullstundig lydstat i EU blev hon avsatt! Finns en bra dokumentär om det i flera delar som sänts i Dokument utifrån för ett antal år sedan där hon heroiskt kämpade ensam mot dessa översittare för att i alla fall rädda pundet åt britterna. Sedan försökte Tysklands riksbankschef rädda marken åt Tyskland men han misslyckades. Skall bli intressant att se om de lyckas plocka hem det tyska guldet i oförvanskat skick!

  Ven

  Posted: 24 januar 2013 - 11:43 - Svar

  Enligt USA´s grundlag ska en president vara född i USA.

  Obama föddes i Afrika och är inte kristen, vilket också strider mot författningen. Illuminati gör som de vill. De fixade en förfalskad födelseattest åt honom.

  David Cameron är frimurare och tillhör den inre kretsen av frimurarbygget EU. Det senaste utspelet om att britterna skulle få välja om de vill gå ur EU; det är något lurt med det!

   Angela

   Posted: 25 januar 2013 - 15:26 - Svar

   Du har helt rätt, Ven, det är något lurt. Man får hoppas att britterna inser det och röstar på UKIP. Hur hotad och rädd Farage är vet man inte , men han verkade rädd efter flygplanskraschen? (Finns att se på youtube). Det polska regeringsplanet som kraschade blev inte riktigt utrett. Ryssarna sa att det var något lurt. Fanns folk i planets förarhytt som inte skulle varit där. Men vad de fick för att hålla tyst vet vi inte. Vi vet inte heller vad som pågår bakom kulisserna nu (hur osams om makten de är) och varför Cameron blev så arg. Merkel verkade ju lite tagen i Davos igår. Sa inte ett ord om Cameron. Men ett vet vi att före valet (i GB) lovade Cameron en folkomröstning och utträde i EU om han blev vald, som inte blev av. Så var det löftet. Nu sätter han folkomröstningen fem år framåt i tiden och endast om han blir återvald. Samma sak igen. Blir det någon omröstning sedan? Ha! Och efter fem år hoppas de väl att missnöjet lagt sig hos folk. Ny propaganda. Förmodligen kommer de att locka med något och skrämmas som vanligt om hur illa det kommer att gå med handeln i Europa om alla inte är eller något annat påfund. Vi hör det redan nu. Om “alla länder som är sååå exportberoende” och hur illa det kommer att gå om de inte är med i EU och inte kan exportera. Men om Storbritannien och alla andra lämnar kan de väl handla med varandra som de gör idag. Och världen är större än EU. Det går väl utmärkt att handla med vem som helst i världen. Det är bara att skriva ett handelsavtal. Men även om de är frimurare, bilderbergare så verkar de inte ha grepp om alla i sekten. Och Storbritannien kan väl vara utan EU som Canada och Australien? Det är bara skrämselpropaganda. Bilderbergarna har inte grepp över alla. Vi ser väl bara i Sverige. Flera gånger har jag gått ut och frågat V var de står. Inga riktiga svar. Sjöstedt är lika lur. Han vill också omförhandla. Men DET skall vi inte göra för det är bara ett sätt att få det hela att lugna ner sig och behålla folk i EU-strupsnaran sedan gasar de på igen. Och om två generationer minns ingen hur det var att inte leva i ett fritt land i ett demokratiskt suveränt land. De tror att det är normalt att vara slavar. Barn och ungdomar bjuds till EU för hjärntvätt light idag så de skall bli positiva. Man börjar med barnen och medierna. Även EU-parlamentarikerna fjäskas för så att de skall känna sig som feodalherrar i Bryssel och bli positiva till EU. Heder åt dem som kan hålla emot. Sjöstedt tycks inte ha gjort det. Hela karuseller i Bryssel går ut på att bygga upp egona. Med en massa hysteri om poliser/vakter/kontroller, limousiner, betjänter, lyxiga lokaler, skrivbord, uppassning, fotograferande, lyxiga måltider , sammanträden där alla kan klia varandra och hierarkier så alla skall vara fullt upptagna med att klättra och få det ännu lyxigare. Det är så gement uttänkt och saknar inget av all teknik som finns för att dupera folk. Samtliga statussymboler för makt finns och hur man utövar den. Hela etblissemanget är ett “skolexempel” på det beteendevetenskapen känner om att bygga makt och behålla den. Sverige är värst utsatt eftersom de skall vara ett skolexempel för övriga EU-länder. Bildt med sina kontakter bl a RAND har varit drivande men även andra i ERT och alla som är kopplade till CATO m m och gått i skola over there. Korruption är bara förnamnet på EU och feodalväldet. Gud hjälpe undersåtarna om 50 år om det får bestå. Det blir våra barn och barnbarn. Och de kommer inte att älska sina förfäder som tillåtit det att ske. Om det nu skrivs några historieböcker så de kan läsa om hur det var före EU.

    Anonym

    Posted: 25 januar 2013 - 16:02 -

    Så sant som det var sagt!

    Angående flygplanskrashen i Ryssland, där alla polska regeringsdelegaterna ombord på planet dog, så har bloggen “Det opåverkade sinnet” för längesedan publicerat en artikel om det.

    En kort film visades när rysk militär eller polis går omkring i en skog omkring det krashade planet och letar efter människor. De som överlevt krashen sköts på plats. Den som lagt upp filmen på Youtube dog strax efteråt, enligt artikeln.

Angela

Posted: 24 januar 2013 - 11:43 - Svar

Under 1900-talet dog 180 miljoner människor till följd av beslut som andra människor fattade. Så många människoliv gick till spillo p g a dessa psykopaters maktambitioner och pengabegär. Mot bakgrund av två förödande världskrig trädde FN-stadgan i kraft 1945 som preciserar staters rättigheter och skyldigheter gentemot varandra. Dessförinnan hade vi NF som misslyckades framför allt därför att folk inte ville ha någon världsregering utan enbart en plattform där olika nationer kunde träffas och samtala med varandra när det krisade mellan två eller flera nationer eller när nationer tog sig olaglig rätt över folk och misshandlade dem.
Efter andra världskrigets kom så efter många diskussioner den folkrätt till stånd som vi idag känner till och tillämpar. 1945 trädde FN-stadgan i kraft. Därefter följde antagandet av FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, inrättandet av Internationella domstolen och Internationella brottmålsdomstolen. Så EU behövs inte.
Folkrätten utgör den offentliga delen av den internationella rätten och är bestämmelser som reglerar relationer mellan stater. Under folkrättens regler gäller att både stater, likväl som mellanstatliga organisationer (t.ex. FN) har rättigheter och skyldigheter, dels gentemot varandra och dels gentemot civilbefolkningen.

Folkrätten fredens och krigets folkrätt består av två delar: Fredens folkrätt innehåller bland annat FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna. Men den handlar också om bestämmelser för diplomatiska förbindelser, havsrätt, rymdrätt och internationell handel och annat och : Krigets folkrätt som reglerar våldsanvändning i internationella relationer, neutralitet och krigföring. FN-stadgan kräver att stater ska göra allt som är möjligt för att lösa internationella tvister på fredlig väg. FN-stadgans artikel 51 ger dock enskilda länder rätt till självförsvar. Principen är att försvaret av landet ska vara begränsat till vad som är nödvändigt och stå i proportion till angreppets art och omfattning.

  Robin Shadowes

  Posted: 24 januar 2013 - 14:25 - Svar

  Idag är många av folken i Europa sekulära, ateister eller agnostiker. Dom tycks tro att alla andra också är det och tror sig leva i ett rationellt samhälle styrt av kunskap och vetenskap istället för gammal vidskepelse. Vad dom inte vet eller bryr sig om är att dom maktmänniskor du har nämnt i dina tidigare inlägg knappast är ateister. Dom är troende satanister, lucferianer. Väl förtrogna med det ockulta sedan många hundra år. Detta gör dom än mer farliga. Dom har hjälp av onda makter vi inte ens kan se.

Morten - - -

Posted: 24 januar 2013 - 12:30 - Svar

Den amerikanske forfatter, Lawrence Taub, har siden 1995 slået til lyd for, at Danmark med tiden bør overveje at forlade EU, fordi Danmarks demokrati-niveau ikke er i samklang med Mellem- og Sydeuropas. Det bliver aldrig en lykkelig forening.

Storbritannien er et legeme, der tiltrækker. Hvis Storbritannien bevæger sig væk fra EU, vil denne Nordvesteuropæiske nation uundgåeligt trække voldsomt i os. Og det er ikke ilde. Forhåbentlig gør vi kort proces med denne verdens sørenpinder og vælger ikke “Napoleon” og “Waterloo” igen (Danmark havde dog, tvungent, forladt alliancen med Napoleon i 1815, men ikke tidsnok til at redde unionen med Norge, hvorfor vi igen led et af vor nations mange, svimlende nederlag. Kan vi ikke stoppe disse fantaster og ikondyrkende logebrødre, sørenpinderne, der handler imod vore interesser?).

Som følge af USAs fald fra tinderne som verdens dominerende økonomiske magt, vil der ske en betydelig ændring i dette lands “placering” i verden – nemlig fra central til perifer. Ganske som det er sket for Rusland rent magtpolitisk. Dette skæbnefællesskab vil på et tidspunkt blive erkendt af de to tidligere supermagter, der herefter kan tænkes at indgå i en art løsere alliance. “Løsere” vil sige: Ikke “integrationsorienteret” som EU-projektet. Det geografiske omdrejningspunkt for lande som Canada, USA, og Rusland er Nordpolen. Skandinavien består ligeledes af “Nordpolslande”. Og vil derfor kunne søge alliancer her. Og hvis timingen er rigtig i forhold til erkendelse og virkeliggørelse, vil denne hidtil uopdagede mulighed kunne blive attraktiv i en fremtid.

Men er Rusland så demokratisk nok for os? Næ. Vi er ikke interesseret i deres styreform. Men Rusland vil ikke “integrere” os. USA og Rusland vil suspendere hinandens mulighed for at “kolonisere” de øvrige alliancestater, og derfor vil Danmark – og Skandinavien i øvrigt – slippe for det Helvedes tyranni, som EU dag byder os. I en ny sammenhæng vil vi kunne bevare vores integritet og suverænitet. Og stadig have stærke alliancepartnere. Vores grænse til EU vil desuden give os en helt fantastisk særstilling i en meget stor del af verden. Vi kan lige så godt forberede os på, at når væksten og magtkoncentrationen i Orienten ad åre stopper (det gør den senest om 25 år eller mindre) så vender dynamikken atter tilbage til vor del af verden. Hvorfor skulle skandinaverne så ikke indtage rollen som kulturelt toneangivende, når vi nu har så højtudviklet en demokratisk kultur? Vi trænger til at stræbe lidt opad. Det vil gavne vores samfundsprojekt og alle de, der kan og vil tage ved lære af os.

Lad os denne gang sætte vores lid til og vore forhåbninger til Storbritannien og ikke gå med “Napoleon” eller “tyskerne” – endsige forholde os “neutralt”, så vi lige som sidst skal skynde os ud at “forklare” hvem vi selvfølgelig “i virkeligheden” holdt med. For endnu engang er det briterne, der vil gå sejrrigt ud af konflikten. Hvis de da fremdeles har mandsmod og -hjerte nok til at tage den.

Vi bliver nødt til at stoppe de iblandt os, der igen-igen er forblændet af Tysklands evige evne til at skaffe sig økonomisk magt og omsætte den magtpolitisk, indtil den bitre ende. Det er ikke, og har aldrig været, i vores interesse at “bole” med et stærkt Tyskland. Men det ser åbenbart altid sådan ud for de enfoldige, når der atter er “gang i den” syd for grænsen. When will they ever learn

– – –

  Angela

  Posted: 25 januar 2013 - 19:21 - Svar

  “Vi kan lige så godt forberede os på, at når væksten og magtkoncentrationen i Orienten ad åre stopper (det gør den senest om 25 år eller mindre) så vender dynamikken atter tilbage til vor del af verden.” Ja, exakt! Så därför måste vi ut ur EU nu innan de totalt har försatt oss i ekonomisk misär och tömt Sverige på tillgångarna. Enligt FN:s framtidsrapporter är Sverige långt ned på listan av välfärdsstater. Så vi måste ut ur EU, få stopp på alla vansinniga pengatransaktioner som EU, invandring, utlokalisering av näringslivet och utförsäljningen av våra naturtillgångar och nedrustning av försvar och rättsväsende och välfärd. EU är ute efter tillgångarna och att försätta oss i misär så att vi skall bli beroende av “deras hjälp”. De vill ha de nordiska staterna för maktens skull på Nordkalotten. Försvaret måste vi bygga upp igen. Vi måste ha ett eget försvar. Sveriges politiker är landsförrädare. Jag var ute tidigt och skrev till FN om Nordkalotten. För 7 år sedan tror jag. De var fullt medvetna om detta men sa att FN är ju inte mer än dess stater så det blir ju vad de bestämmer. Men de höll med i allt det jag sa. Det finns ju en del FN-resolutioner om Nordkalotten. Ryssland var ju snabba att sätta en flagga på botten i havet där.

  Det är viktigt att Nordens stater börjar jobba ihop men utan att ingå i en union. Unioner är ett fördärv. Suveräna stater jobbar bättre ihop och Norden är så lika varandra. Vi får sätta vår lit till Storbritannien nu och för övrigt hålla oss neutrala!

Anonym

Posted: 24 januar 2013 - 14:58 - Svar

David Cameron har endelig gjort det, som England så ofte før har gjort – været tungen på vægtskålen – trukket håndbremsen. Det vil være en lykke for Europa, hvis England sammen med andre udbrydernationer kan vise, hvad et frit og demokratisk Europa også kan udvikle sig til, frem for det politisk korrekte makværk, dette overformynderi af umyndige nationer, som EU er ved at udvikle sig til. Euroen vil, hvis den overlever, i tilgift skabe en stribe klientstater (udover Grækenland) inden for sit område, som de stærke Euro-nationer må omfordele midler til, fordi klientstaterne i det lange løb ikke kan konkurrere i EU-systemet. Alle svage eller små nationer, som vil deres eget bedste (fx. Danmark), og som derfor søger ly og sikkerhed under den store EU-paraply, vil med tiden ende som livegne, selv om de engang var frie, selvstændige og livsduelige, og som netop tvunget af omstændighederne ved at holde sig frie kunne konkurrere. Vi ser de megalomane bestræbelser og den efterfølgende fortabelse igen og igen i nye forklædninger, så langt det historiske perspektiv rækker. Senest faldt Sovjetstaten forarmet sammen og efterlod erobrede og forarmede randstater til deres egen skæbne. Pludselig tog disse lande sig påny deres skæbne på sig, og de fleste går det allerede meget bedre end i tiden under Sovjetunionen. EU er ikke en undtagelse – bare en anden måde at gøre det samme på. – Sådan er det jo…

Med venlig hilsen

  Angela

  Posted: 25 januar 2013 - 19:25 - Svar

  Så sant! Både USA och Kina kommer att falla sönder. Vem som faller först vet jag inte. Har inte tänkt över det. Men de kommer att göra det.

PFEP

Posted: 24 januar 2013 - 15:20 - Svar

Vad händer när SD får +50%?
Det är nog en fråga där lämnar utrymme för tolkningar.
Vill man på stubinen utlysa nyval (det har fuskats till SD’s nackdel, men fuskats)
Vill man genom dekret åsidosätta valresultatet, med argumentet att “Sverige är i nöd” och bilda någon interrimregering eller liknande?
Vill man helt sonika förbjuda SD och internera samtliga SD-politiker och väljare i något Gulag i syfte att bevara den rådande ordningen?

Jeg der er Dansk, men siden 1975 in og udvandret seks gange til Sverige, ser tydeligt hvor ilde det står til på demokratifronten i Sverige og jeg er IKKE optimist overhovedet.
Sverige virker i dag være et land på maksimal demokratisk deroute, et land der genom de intime ideologiske sammenfald inden for politik, presse og kultur, ikke virker kunne løfte sig og gennem demokratisk debat, i fællesskab stage ud en vej ind i fremtiden.

Jeg der i dag er +60 og bare ganske få år fra pensionen, jeg er reelt bange for hvilket samfund jeg har været delagtig i at efterlade til mine børn og børnebørn.

Jeg kan bare sige som min føre dette chef, kristen Libaneser, sagde:
“Lad mig være Gud i bare en dag og alle problemer med Islam hade ikke fundets mere”.

Emeritus

Posted: 24 januar 2013 - 19:49 - Svar

Anonymous – er i dette tilfælde såmænd bare mig, Emeritus.

Med venlig hilsen

Allan Hansen

Posted: 24 januar 2013 - 22:11 - Svar

Det geniale ved Wilders Fitna, som betyder strid eller stridigheder, er, at Wildere ikke selv siger ét eneste ord, men lader Koranvers, terrorhandlinger og muslimerne tale for sig selv.(…) Hvis Muhammed levede i dag, ville han være eftersøgt som terrorist. Det mener den Hollandske islamkritiker Geert Wilders, som blev kåret som årets politiker i 2008. Han har vakt furore efter sine bastante udfald mod islam. Wilders har omhyggeligt studeret den bloddryppende koran og har derfor forslået, at man forbyder Koranen i Holland, og advokeret for et forsvar mod islam i Holland – en foldbølge af islamisering, som han har kaldt det. Samtidig har Geert Wilders opfordret landets en million muslimer til enten at opgive deres religion eller forlade landet. Geert Wilders har brugt sin ytringsfrihed aktivt til at fortælle, hvad han mener om en bog og en religion, der uomtvistelig fungerer som inspirationskilde til vold og fascistiske tendenser. (kilde: Ritzau). Man må jo erkende, at overalt i verden hvor man kalder Allahs grise bog for et ”helligt” skrift, er verden blevet et levende helvede. Man bør erindrer sig hvad TH. Stauning havde sagt: Pas på de hellige – ellers er fanden løs i Laksegade.
Den Europæiske selvudslettelse begyndte med EU skandalen i 1972, som øvrigt var det samme år da muslimerne myrdede de Israelske sportsfolk ved OL.
I dag må vi erkende, at EU projektet førte til en stor skandale for den europæiske kultur. Reelt indførte man blot en dobbelt administration og en ny hærskare af europæiske levebrøds politiker, skulderklapper og lobbyister, som skulle rette agurker og opfinde nye skatte opkrævninger. Man kunne såmænd sagtens tage på sommerferie i Spanien, spille en fodboldkamp mod Tyskland og købe en ost i Holland uden denne kæmpe dobbelt administration og hvad værre er, så blev EU skandalen det endelige dødsstød for den demokratiske ånd. Lad mig sige det klart og præcist, EU parlamentet er ikke en demokratisk institution idet de europæiske borger, reelt ingen indflydelse har på hvem der sidder i dette parlament eller hvad disse mennesker fortager sig, og hvad værre er, – folket er stort set er ligeglad med hvad disse galninge fortaget sig. EU er som et tog, der bare tordner der ud af; ingen ved hvor det køre hen eller hvorfor – et tog som ingen kan standse. Når den britiske minister Jack Straw tager til EU forhandlinger om Tyrkiets optagelse i EU, er der ikke tale om en demokratisk proces idet en meningsmåling kort forinden viste, at 74 % af den britiske befolkning ikke ønsker Tyrkiet op taget i EU, men det skider Straw på og han tog af sted alligevel. En nylig undersøgelse viste, at 73 pct. af den tyrkiske befolkning støtter Bin Larden, frem for Bush. Hemmeligholdelsen af Lissabontraktaten demonstrer med al tydelighed, at demokratiet er en hul illusion og en narresut. Det mest mærkværdige er, at ingen har opdaget noget! En traktat, der ikke tåler dagens lys har absolut ingen demokratisk gyldighed! Især Frankrig og Holland, som tidligere havde stemt nej til denne traktat, som eksperterne mener stor set er den samme, som den der nu hemmeligholdes, må føle sig røvrendt.
Denne hemmelige traktat er tillige forfatningsstridig idet borgerne har ret til indsigt i de love og traktater, som politikerne vedtager. I dag er det politikerne selv, der suverænt bestemmer hvad, der er politisk korrekt demokrati og ikke, som det burde være nemlig; demokratiet (borgerne) der bestemmer hvad, der er politisk korrekt. Kun få har så skabt og præcist gennem hullet myten, om det funktionelle demokrati, som den danske forfatter Martin Elmer. (Efterlyses: Demokrati. 2004.) Et kulturhistorisk værk af dimensioner, som man passende kunne bruge, som optagelse eksamen for enhver folketingskandidat.
Et liv uden olie er i dag utænkeligt for Europa. Derfor benytter islam olien som pressionsmiddel. Europa har begået en stor fejl, da det i november 1973 underskrev FN-erklæringen. Hele verden har med underskrivelsen af FN-erklæringen begivet sig over i islams lejer. Som det næste vil muslimerne forlange Israels udelukkelse af FN, og folkene vil bøje sig. Det gjorde de allerede, da zionismen den 1.11.1975 blev fordømt. Heraf kan man tydeligt se, hvor svag Vesten er blevet. (…).
Det er sener komme frem, at Socialdemokratiet sammen med det svenske Socialdemokrati, Labour. U. K og det tyske socialdemokrati SPD og andre, længe har indgået hemmelige traktater med de olier producerende lande (muslimer), om massiv masseindvandring fra disse lande til gengæld for sikre leverancer af olie til rimelige priser. Disse traktater er, blevet holdt streng hemmelig for den Europæiske befolkning og er kun blevet diskuteret af en lille elite, og bag lukkede døre. Med Barcelona traktaten 1995. kom det endelige dødsstød mod den Europæiske kultur, at der reelt var tale om landsforræderi, blev aldrig diskuteret idet traktatens indhold blev hold streng hemmeligt.

Mvh. Allan Hansen.

  Angela

  Posted: 25 januar 2013 - 18:32 - Svar

  Intressant. Det stora problemet är att folken i alla länderna inte samarbetar som ledarna gör. Vi vet inte vad den andra handen gör och hur andra har det. Vi i väst (i Europa och USA) är utsatta för samma sak. Många har inte förstått det. Därför är Snaphanen bra och en del andra bloggar som kommer där vi berättar för varandra. Vad syftar du på som antogs av FN 1973? Och den 1/11 1975 när zionismen fördömdes. Har svaga minnen av det du säger i sista stycket. Jag var inte så aktiv då. Jag är förmodligen yngre än du så jag hade annat för mig då. Men det är VIKTIGT med kunskapsöverföring över generationsgränserna. Brister den länken, där inte generationerna möts och/eller diskuterar det som händer glöms det bort och sambanden försvinner. Allt hänger i luften. När ni äldre fyller i täpper ni till våra luckor. Då blir vi så lätt lurade. Och kan lägga pusslet. Vi ser inte upp. Eller som Tage Danielsson numera avliden men känd i Sverige: Ser man inte framåt och bakåt så får man se upp!

Leave a Comment