28
jan
Seneste opdatering: 29/1-13 kl. 0829
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

kalder han ham:

 28.01.2013 233604

”Det var ett rasistiskt inlägg av en typ som man sällan ­läser i Sverige, men som blir allt vanligare i det extrema norska kulturklimatet”, konstaterar Aagård…..”Men trots att den norska kulturen skapades med blod och deportationer har den inte blivit särskilt livskraftig… Jämfört med Sverige och Danmark är Norge (Noreg) ett kulturellt bakvatten”.”Ikkje min kulturminister”.

Sjovt nok er den gode gamle danskerbashing i Sverige, der var så fornøjelig indtil Thorning blev valgt og begyndte at regere så succesrigt, helt forsvundet, og jeg har ingen anelse om hvorhen og hvorfor. Måske er det de indre fjender, der tager deres tid, og så er Journalistpartiet, undskyld Miljøpartiet, halveret. Sverige er som bekendt i opbrud, og man bør forvente sig udslag af desperation op til 2014. Som dansker er meget af den debat der skrives, – eller skulle man kalde den mobning ? – temmelig déjà vu set herfra. Der er ikke grænser for, hvor meget jeg springer over og jeg havde også sprunget Martin Aagård over, havde det ikke været for hans sikkert ufrivlligt morsomme danskerassociation.

Jødiske børn fortrænges af arabere fra Nørebroskoler

Jødiske børn på skolerne på Nørrebro bliver udsat for mobning af palæstinensere. Jødiske børn bosat på Nørrebro rådes til at søge ind på folkeskoler i andre bydele i København. Det sker i kølvandet på adskillige episoder med chikane målrettet mod børn med jødisk baggrund på folkeskolerne på Nørrebro.

– Vi har haft nogle kedelige episoder, som gør, at jeg har været nødt til at sige til nogle forældre, at det kan blive svært at have jødiske børn i det her område, fordi der er rigtig mange palæstinensere, siger Lise Egholm, skoleleder på Rådmandsgades skole, til DR. Jødiske børn rådes til at søge væk fra Nørrebro-skoler

I morgen: “Det er helt uacceptabelt. Jeg er enormt ked af dette, og vil sørge for dialog mellem parterne med kommunen som tovholder. Altså vi skal debattere og italesætte det her og blive ved med at debattere italesætte det,” siger borgmester Allerslev. Ja, ja, det skal vi da, for der er intet andet at gøre, hvad der betyder, at der ikke er noget at gøre. Ikke alle er vågnet op til en nutid med uløselige problemer, især ikke dem, der har skabt dem.

Antiracisme på svenske børns skoleskema

Mens den svenske multikultur synker systematisk som et Titanic i slowmotion (se her, her og her) skrues der op for det traditionelle virkemiddel: pædagogikken, det er virkelig nytænkning. Kan man ikke bøje verden efter sin vilje, kan man altid gå løs på børnene med sine ideer.

PeaceWorks ligger steget före Bengt Westerberg och regeringen – snart hamnar antirasism på skolschemat!Bengt Westerberg har, på uppdrag av regeringen, lagt fram ett förslag om att lärare ska plugga vardagsrasism. Som vanligt ligger PeaceWorks i framkant.År 2014 kommer nämligen högstadium och gymnasium i hela Sverige att ha antirasism på schemat, för nu skapas och utvecklas ett förstklassigt läromedel. Med stöd från både Arvsfonden och Ungdomsstyrelsen inledde PeaceWorks i dagarna ett samarbete med Mångkulturellt Centrum för att lyckas med detta.

“Vi är grymt glada över att regeringen tar ett av vår samtids stora problem på allvar. Att projektet Antirasism på schemat rimmar väl med den analys som återfinns i regeringens utredning, ledd av Bengt Westerberg, ser vi som positivt och nödvändigt” säger projektledaren Niklas Andersson. Antirasism på schemat blir verklighet, Snart hamnar antirasism på skolschemat!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 28 januar 2013 - 23:15 - Svar

Anonym

Posted: 28 januar 2013 - 23:18 - Svar

Danmark har tabt sin uskyld!
Antisemetismen har stukket sit ækle fjæs frem igen. Vær sikker på at fremtidens facisme og nazisme med usvigelig sikkerhed vil kalde sig selv antifacistisk og antinazistisk og de vil kaste om sig med beskyldninger mod deres modstandere, om at de er facister og nazister!
Den 3 semitiske folkevandring går nu ind i en ny fase!

Bo

Posted: 29 januar 2013 - 02:53 - Svar

Hadia Tajik. Hennes namn säger att hon tillhör det Tadjikiska folket.

Vilken rätt har hon att döma oss för något, de Nordiska folken ?. Vi har band och älskar varandra.

Hon kommer från en kultur där man hatar varandra.

Hon kan ta sitt pick och pack och resa hem till Tadjikistan och hålla sin ljugande käft stängd.

  Peter Buch

  Posted: 29 januar 2013 - 07:02 - Svar

  Vi ha mange stærke bånd og elsker hverandre, javist, men vi har også radikale samfundsundergravere, lusepustere, narrehatte, pattebørn, pjalt, pjok, pudseklude, skidesprællere, skvadderhoveder, skvat, skvatpissere, slapsvanse, snotklatter, elendige socialdemokrater, vælfærdsnarkomaner, narkomaner, og snævertsynede der er på vej til at lukke øjnene helt, noget der mere end de mange korte og lange krige mellem Sverige og Danmark er fremme i folks bevidsthed.

  Det er at give sig selv en meget tynd line at balancere på, såfremt oprindelse skulle afgøre om kritik eller gode råd, eller bistand kan benyttes.

  Under krigen- var det ikke egen kraft eller vore nordiske broderfolks velmente mentale og praktiske bistand der i større omfang satte gang i modstanden. Det var England.

  Bortset fra det er jeg enig i med oplægget, og kritik af argumenterne.

Peter Buch

Posted: 29 januar 2013 - 03:59 - Svar

Formen er vigtig, javist.
Men, man kan rette, tilråde eller gøre som hil,
hil
mar

Godnat.

PisseNisse i Hökarängen

Posted: 29 januar 2013 - 06:44 - Svar

Jo, jag kan förstå att Niklas Andersson är “grymt glad” över ett fint jobb som projektledare betalt av svenska skattebetalare (Ungdomsrådet) och pengar från Sveriges döda utan arvingar (Arvsfonden). Ännu en (kostnads)post i det invandringsindustriella komplexet. Andersson slipper skala banan i Oslo. Good for him.

Breda Blikk

Posted: 29 januar 2013 - 08:41 - Svar

Norsk tilsvar fra Aslak Norge – lesverdig:
http://www.vg.no/nyheter/meninger/artikkel.php?artid=10113053

Anonym

Posted: 29 januar 2013 - 10:37 - Svar

Har lige , på Avpixlat, læst om flere unge udlændinge, som har
gruppe voldtaget en 12 -årig norsk pige. Flere gange.
Ak ja, OG hvad mon Jens Stoltenberg siger om dette ?
Mon han siger noget? Han er jo socialdemokrat og derved på udlændingenes side.

Allan Hansen

Posted: 29 januar 2013 - 12:44 - Svar

Om at spise suppe med en pind!

Tante hilmar IQ44.
Er den klassiske historie, om en knold, som
tager på markedet med en sund stærk ko
– men vender hjem med en lille syg frø.
Det gør man ofte når virkeligheden ikke svarer til det billede man ønsker at se. Det hedder kognitiv dissonans. ” De er sure sagde ræven,,.
– en transparent manglende ” eksegese,, ordet er græsk og betyder = evnen til, at tyde og tolke og dermed forstå tekstens indhold.
Frem med stave pladen!
Sprogfilosofien inddeles normalt i tre
discipliner: syntaks, semantik og pragmatik.
Dit problem er jo ikke, at du ikke kan stave
dine tanker – men at du slet ingen tanker har!
Lad mig slutte med en lille hilsen fra Orwell:

“Fremtidens fascister vil kalde sig anti-fascister”

— George Orwell

“Frihed er retten til at gøre alt, der ikke reducerer andres frihed,,.

Tante hilmar (moron) – nyd suppen, men spis brød til.

Anonym

Posted: 29 januar 2013 - 12:53 - Svar

Nu får jag på svenska folkets vägnar be Norge om ursäkt! Jag vet inte vilken skola denne Agaard (låter ju danskt!) men även om jag är fruuuuktansvärt gammal kan jag säga att nynorska vet jag en massa om, det lärde vi oss i vår gamla skola! Och jag minns också striden som stod om denna nygamla norska dialekt som skulle omforma norskan. Så vitt jag vet idag så fungerar bägge språken sida vid sida.

Dessutom borde Agaard lära sig läsa både norska och danska på originalspråken – vi ligger inte så långt från varandra. Och tydligen vet den okunnige journalisten inte ett DUGG om norsk kultur. Författare? Kompositörer? Konstnärer? Ska jag behöva räkna upp?

Vad ska jag säga till mina norska vänner? Anbjörgh Pauline Oldervik, finns du kvar? Och skriver du fortfarande lyrik?

Allan Hansen

Posted: 29 januar 2013 - 14:38 - Svar

” som barn lærte jeg, at vi skulle hade jøderne,,.
Citat: Ex-muslim og forfatter Ayaan Hirsi Ali.
INTET sted i verden har muslimerne kunne leve sammen med andre end sig selv og det går heler ikke uden vold; i dag er Gaza i krig mod Vestbredden – når der nu ikke lige er en jøde eller kristen man kan slå ihjel så æder man hinanden.
I den muslimske verden har det altid været en skik for muslimske børn at kaste sten efter jøder og kristne og spytte på dem.
Disse og andre fornedrelser er med jævne mellemrum blevet afløst af massakrer, blodbad og pogromer: I Marokko (1728, 1790, 1875, 1884, 1890, 1903, 1912, 1948 1952 og 1955). i Algeriget ( 1805 og 1943 ), I Tunesien ( 1864, 1869, 1932 og 1967), i Persien ( 1839, 1867 og 1910), i Irak ( 1828, 1936, 1937, 1941, 1946, 1948, 1967 og 1969), i Egypten (1882, 1919, 1921, 1994, 1938-39, 1945, 1948 og 1967), i “Palæstina,, ( 1929 0g 1936), i Syrien ( 1840, 1945, 1947 1948, 1949 og 1967), i Yemen ( 1947) osv. Så tidligt som 1066 blev ca. 5000 jøder slagtet af muslimerne i Granada. I Kosovo var det endnu i 1860 forbudt serberne at bære våben. I byen, der var særligt udsatte for angreb fra muslimske albanere, vovede serbere ikke at bevæge sig rundt uden albansk fører. Serbernes forsvarsløshed medførte bl.a., at kirker og slotte i Skopje blev brædt og indbyggerne massakreret. Så sent som 1813 resulterede et mislykket serbisk oprør i, at ti tusind vis af serbisk mænd og drenge blev myrdet i masse grave og 1800 kvinder og børn blev solgt som slaver i Beograd på en enkelt dag. Til sidst må nan ikke glemme det osmanniskes militærregime massive udrensning af armeniere, med brutal nedsagetning og omfattende massakrer på ca. en million kristene armenier fra 1915 til 1917.( kilde: Troens fallit religion, terror og fornuftens fremtid af den amerikanske filosof Sam Harris 2005). I 1400 år har Allah´s krigsmaskine myrdet mere end 300 millioner over alt i verden. Allah´s KRIG STOPPER ALDRIG.

Allan Hansen

Posted: 29 januar 2013 - 19:10 - Svar

“Allah,, befaler, at islam skal fører krig indtil ALLE
har underkastet sig islam eller døden.
Man husker, at islam begyndte, som en militant
terror organisation.
Når man ved, at over end 140 vers
handler om at slå nogle ihjel.

“Derfor tror jeg, islam har svært ved at integreres i demokratiet. Islam og demokrati er som vand og olie,” siger Massoud Fouroozandeh…

“Når du sammenligner Jesus og Muhammed, de to grundlæggere, er forskellen enorm. Muhammed slår andre ihjel for selv at overleve. Jesus giver sig selv, for at du kan overleve. Det er den afgørende forskel, der gør de to religioner så forskellige,” siger Massoud Fouroozandeh.”

“Vold ligger i islams DNA
Men at fortryde det eller at forlade islam er desværre ofte umuligt og forbundet med voldelige og kontante reaktioner. Dette er altså ikke et nyt fænomen, men noget der ligger i islams DNA, da grundlæggeren selv og hans tilhængere brugte denne metode helt fra begyndelsen til at kunne fastholde disciplene i folden,,.
Citat:Ex-muslim og forfatter Massoud Fouroozandeh.

Allan Hansen

Posted: 29 januar 2013 - 19:24 - Svar

P.S: Paradoksalt nok, er stort set alle muslimer, blevet muslimer
ved vold og voldtægt.

Allan Hansen

Posted: 29 januar 2013 - 20:34 - Svar

mb

Posted: 30 januar 2013 - 10:28 - Svar

Norsk kommentar til arrogante Martin Aagård
http://www.document.no/2013/01/olaf-du-ma-vakne-nyfascistane-kjem/

HH

Posted: 30 januar 2013 - 16:00 - Svar

Ja, Aagård representerar den klick av arroganta och gravt okunniga typer som dykt upp under senare år och som kallar sig journalister. Det är de inte – men kåsörer, vilket är någonting helt annat.
Igårkväll kom ett timslångt fint reportage på en av svensk TV:s bättre kanaler som handlade om Norges landsbygd. Norge har inte gott om odlingsbar mark, men den man har tar man hand om på bästa sätt. Man försöker också hela tiden befolka landet och se till att det finns skolor och sjukvård överallt. En helt annan vinkel på saken än den som svenska politiker har. Jmfr bara Dorotea-bornas fruktlösa kamp för att få en fungerande ambulans!
Det Aagård inte har kännedom om, borde han inte uttala sig. Och, kära norska systrar och bröder, bry er inte! Det finns massor av svenskar som känner till er historia, även vår historiska sammanlänkning, era fantastiska författare, konstnärer och kompositörer. Jag är en av dem gick i den gamla svenska skolan och LÄRDE mig en hel del om nynorsk. Dessutom läser jag bara norska och danska böcker på originalspråken!

Angela

Posted: 30 januar 2013 - 22:19 - Svar

Det som ger en klump i magen av obehag och uppgivenhet är när folk genom sådana politikerbeslut inte ens kan motsätta sig denna hjärntvätt av barnen i skolorna för då stämplas de som “rasister”. Det är genuin onska och tatal maktfullkomlighet. När politikerna bestämmer detta så säger de samtidigt att svenska folket som helhet är rasister. Det blir ett infamt moment 22. Föräldrar får bara i stum förtvivlan se på hur barnen hjärntvättas att tro att kritisk granskning av vansinniga och omänskliga företeelser inte får granskas för då är det att jämställas med rasism. Det som är så sorgligt, djupt sorgligt är kunskapsföraktet. Hur kan en skola, företrädare för skolor tillåta dylikt?

Leave a Comment