8
feb
Seneste opdatering: 8/2-13 kl. 1756
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Idag har vi tecknat en prenumeration på Dispatch International

Attentatet mot Lars Hedegaard avgjorde saken. Vem som tog sig före att försöka skjuta Hedegaard vet vi fortfarande inte, även om misstankarna går i en viss riktning. Dock vill vi med vår prenumeration visa, för vad det nu kan vara värt, att vi inte accepterar att fria debattörer, även om de företräder av PK-eliten oönskade åsikter, utsätts för mordförsök. Vår prenumeration är också en protest mot att den svenska politiska och mediala eliten, till skillnad från den danska, konsekvent vägrar att fördöma attentatet. Idag heter vi alla Lars Hedegaard. Vi vet att åsiktspolisen Expo läser bloggen, och vi hoppas att de åtminstone för sin inre syn kan se vårt rakt utsträckta långfinger. Verkeligheten.

I am now going to take out a subscription to Dispatch International and hope people will join me in doing so here. If that is indeed why the assassin called, then let’s spread the risk around a bit. Let’s make it the most gloriously widely-read publication out there. Since the attempt on his life, Lars has invited me to write pieces for Dispatch International and I have already told him that it will be a pleasure and an honour to do so.Douglas Murray: The cowardly and hypocritical media abandons Lars Hedegaard

Vi gillar olika och vi slår tillbaka

Idag publicerar Aftonbladet på nätet denna bild av vad de kallar tidningens “kvinnliga profiler”. Vad är det de ska slå tillbaka mot? Näthatet, dummer. Men det är inte det jag vill säga två ord om. Det är en helt annan sak. Aftonbladet har ju gjort sitt namn känt inte minst för kampanjer som “Vi gillar olika” där man förväntas ansluta sig till en statligt dirigerad multikulti-ideologi. Men se på bilden av tidningens kvinnliga profiler. Finns det en enda kvinna där som inte är etnisk svensk? Kanske finns det en eller två, men jag har svårt att se vem det skulle vara. Jag känner ju igen i alla fall fyra-fem stycken av dem (de har namnen Linderborg, Magnusson, Röstlund, Sköld, Lundberg och Mellin) Ingen av dem har arabiska, somaliska, afghanska eller andra utomeuropeiska namn, så vitt jag förstått. Det går bra att starta mediakampanjer, betydligt svårare är det att själv leva i de miljöer vi andra förväntas godta. Men de har gott självförtroende, dessa “profiler”. Det förstår man när man tar del av budskapet: “Vacklar vi så vacklar demokratin.”

gillar

För övrigt vill jag påminna om att någon i tisdags försökte mörda Lars Hedegaard, en av de främsta förkämparna för det fria ordet. Det innebär inte att jag vill ursäkta den misogyna pöbel som flockas på nätet. Men rätt ska vara rätt, det finns en ännu farligare pöbel på gator och torg och ibland är den beväpnad. I Lars Hedegaards trappuppgång hade den skarpladdad pistol. Thomas Nydahl


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 8 februar 2013 - 15:29 - Svar

“Idag publicerar Aftonbladet på nätet denna bild av vad de kallar tidningens “kvinnliga profiler”.”

Hey, det er jo alle sammen hvide Svenske kvinder!!! Har Aftonbladet ikke nogen mangfoldigheds-politik???

Ven

Posted: 8 februar 2013 - 18:24 - Svar

Frank P

Posted: 8 februar 2013 - 19:25 - Svar

Nu skal vi lege “gode gamle dage”:

http://www.sydsvenskan.se/varlden/danskar-chockas-av-malmos-ransiffror  /

“Chefen för Köpenhamnspolisens rånavdelning, Henrik Svindt, tror först inte på Sydsvenskans uppgifter om personrånsstatistiken i Malmö. Polisen i Köpenhamn för inte någon specifik statistik över personrånen i den danska huvudstaden. Så litet är problemet, menar de. ”

“– Jag är chockerad över antalet personrån som genomförs i Malmö. Det är otroligt höga siffror med tanke på invånarantalet. Detta måste sysselsätta Malmöpolisen något oerhört, säger han. ”

” Han har tagit fram statistik speciellt för Sydsvenskan, som visar att endast 157 personrån (där gärningsmännen var två eller flera) polisanmäldes i Köpenhamn förra året.

84 av de 157 rånen klarades upp, det ger en uppklarningsprocent på 54 procent.

Vid samtliga uppklarade 84 rån var gärningsmännen under arton år.

Ytterliggare 243 personrån (där gärningsmannen var ensam) polisanmäldes.

Sammantaget polisanmäldes därmed 400 personrån i Köpenhamn under förra året, mindre än hälften i förhållande till Malmö.”

Det var tider…

Bjovulf

Posted: 9 februar 2013 - 03:49 - Svar

Lidt at grine ad ( det er vist hårdt tiltrængt pt. ) – en tysk klassiker fra Muhammedkrisen,
som jeg tilfældigvis faldt over igen 😀

http://www.youtube.com/watch?v=ELDm9rfS77A

  Anonym

  Posted: 9 februar 2013 - 06:51 - Svar

  “Zum mitnehmen oder hierverbrennen?”

  Rofl 🙂

Santor

Posted: 9 februar 2013 - 06:51 - Svar

“Zum mitnehmen oder hierverbrennen?”

Rofl 🙂

JensH

Posted: 9 februar 2013 - 08:59 - Svar

Douglas Murray var igår på det Amerikanke radio-program ‘Radio Secure Freedom’ om attentat-forsøget på Lars Hedegaard:

“DOUGLAS MURRAY, Associate Director of the Henry Jackson Center, talks with Frank about the assassination attempt against Lars Heegaard, which he considers an “appalling attempt” to stop our freedom of expression. Yet, as Murray points out, the usual defenders of free speech are not speaking out about the incident–rather, some feel that perhaps Hedegaard simply shouldn’t have said anything in the first place.”

http://www.securefreedomradio.org/2013/02/08/defense-cuts-hit-home-str ategic-economic-and-personal-consequences/

  steen

  Posted: 9 februar 2013 - 10:33 - Svar

  takker!

Angela

Posted: 9 februar 2013 - 10:48 - Svar

Jag undrar om dessa kvinnor på Aftonbladet någonsin tänkt tanken att det finns människor, kvinnor, som är rädda för dem? Känner sig utsatta för deras övergrepp och hat och förträngda verklighet? Att de någon gång tänker tanken vilka representerar vi? Nej, det verkar inte så . Har de någon gång slagit dem att det finns kvinnor som tycker de företräder något mycket obehagligt? Att de framstår som en klick kvinnor som inte har något gemensamt med andra kvinnor utan bara kör sitt lilla egna race och ser på varandra i skrattspegeln? Har de någonsin tänkt på att det finns andra kvinnor som tycker att de är infantila, att de är översittare och mobbare och vill trycka på andra sina åsikter, eller att andra tycker att de är okunniga? Att andra vill debatera samhälle, vilket samhälle vill vi leva i dvs sakfrågor, politik. Att andra kvinnor uppfattar att de inte kan det utan skjuter budbäraren. Samhällsdebatt/samhällskritik blir hat och medborgare/samhällsdebattörer/demokrater blir “troll” och “hatare”. Det får ett löjes och patetiskt skimmer över sig när Mazetti beklagar sig i SR, P1 Morgon över att hennes kommentarer plockats bort på Avpixlat med motiveringen att de inte höll sig till ämnet och de vanliga argumenten bloggen har när man vill plocka bort de som inte passar in i bloggens syfte. Det verkar inte ha slagit henne att det är just så man gör vid SR, SVT och de stora tidningsdrakarna med de som hon betecknar som “näthatare”. Att hennes klagomål var exakt detsamma som andra kvinnor upplever att de blir utsatta för av medierna och journalister. Inte minst i SR. Hon ser bara när hon själv behandlas illa men inte att motparten behandlas likadant av hennes likasinnade.

Lightmann

Posted: 9 februar 2013 - 11:07 - Svar

I videoen med Robert Spencer, taler de om (lige efter 2 minutter) at der i DK har været tale om at lukke broen til Sverige, for at beskytte folk. Hertil vil jeg da lige sige at det har jeg da ikke hørt om, ikke at jeg ikke støtter den ide, for det gør jeg da bestemt. Men, er der nogen der har hørt tale om at lukke broen i MSM?

  steen

  Posted: 9 februar 2013 - 11:40 - Svar

  de er ikke helt indsatte i de aktuelle forhold. De må have det fra det nylige intervew, Hedegaard havde med Kjærsgaard i Dispatch International

Allan Hansen

Posted: 9 februar 2013 - 13:12 - Svar

Kulturskat.
Jeg er i besiddelse af Georg Brandes (1842-1927), samlede værker
udgivet i 1899 og hvad værre er, jeg har sgu også læst dem.
Jeg skriver i al beskedenhed på en lille Georg Brandes biografi, om denne fascinerende
danske (europæiske) kultur personlighed. Den bliver først færdig efter sommeren – men i kan godt begynde, at glæde jer.

Mvh. Allan Hansen.

Peter Buch

Posted: 11 februar 2013 - 12:32 - Svar

http://www.d-intl.com/ foregår opdatering, og det er godt opdateringer foregår.
Men, opdatering ville være endnu bedre hvis det foregik mens de samme sider blev vist i den udgave de har før opdateringen foregår.
Eventuelt mens et lille logo på siden der vistes, der var under redigering, fortalte at opdatering foregik.

At bestille et abonnement på avisen er fra USA i kommentar nævnt til en af artiklerne på http://larshedegaard.info/en/ til lokalt bemærket værende rodet, og uden en ordentlig oversigt.

At kunne få internetudgave- abonnement til udgaver med et sprog såvel som internet-abonnement til at kunne læse artikler på hvilket som helst sprog , er vist ikke så svært at sætte op i et skema.

Såfremt det en dag kommer er det muligt jeg kan få et abonnement. Hvilket udgiverne vel kunne formodes at være interesseret i…

Leave a Comment