2
mar
Seneste opdatering: 4/3-13 kl. 0034
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Av Julia Caesar

Copyright Julia Caesar, Snaphanen och HRS. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

picture376998

Sommaren 2012 smiter den tunisiske medborgaren Nadar Khiari, 28, olagligt in i Sverige via Italien. Det sker i augusti påstår han själv, vid midsommartid enligt vittnen. Han har inga skyddsskäl och söker inte asyl. Han har inte heller för avsikt att arbeta. Nadar Khiari kommer till Sverige för att försörja sig på kriminalitet, att råna och stjäla från svenskar.

Den 18 augusti 2012 rånar han en berusad 22-årig svensk man på kontanter och en mobiltelefon värd 7 000 kronor på tunnelbanestationen Enskede Gård i södra Stockholm. Den 8 september ska Nadar Khiari ådra sig hela världens avsky  genom att råna 38-årige Johnny Granberg på Sandsborgs tunnelbanestation i södra Stockholm.

Johnny Granberg är berusad och på väg hem tidigt på morgonen efter en glad kväll. När han försöker undkomma rånaren faller han ned på tunnelbanespåret och blir liggande medvetslös. Vig som en gasell hoppar Nadar Khiari ned på spåret och rånar Johnny Granberg på allt han har av värde; mobiltelefonen, 1 500 kronor i kontanter, plånboken och en halskedja av guld. Sedan tar han ett lika vigt skutt upp från spåret, går oberörd ut genom t-banespärren och lämnar sitt offer liggande på spåret. Johnny Granberg blir överkörd av tåget och skadas allvarligt.

Ett löjeväckande lågt straff

Rånet fångas på övervakningskameror, och sex dagar senare grips Nadar Khiari i en lägenhet i Akalla i nordvästra Stockholm. Vid häktningsförhandlingen säger han gråtande att han “ångrar sig”, att han “aldrig ska stjäla mer”, att han har stulit på varuhusen för att “han inte hade pengar till mat eller för att behandla sina skadade ben”. Påståendena är perfekta för en snyftartikel i Aftonbladet. Hur någon med “skadade ben” med sådan lätthet kan svinga sig ned på och klättra upp från tunnelbanespåret berättar inte Aftonbladet.

Nadar Khiari kan enbart dömas för två fall av grov stöld till det löjeväckande låga straffet ett och ett halvt års fängelse och fem års utvisning. Den svenska brottsbalken har nämligen inte förutsett att någon med berått mod kan lämna en annan person att skadas eller dö, så det finns ingen brottsrubricering och följaktligen heller ingen påföljd för den vidrigaste delen av brottet.

Knuten till dödsmisshandel i Frankrike

Nadar Khiari är vad svenska media kallar “papperslös”. Jag vet inte vad journalisterna tror sig kunna uppnå genom detta falska epitet. Lögnaktigt är det likafullt, och allmänheten har för länge sedan avkodat “papperslös” och andra ord som ska dölja verkligheten. Den som utan tillstånd uppehåller sig i ett land är en illegal invandrare som bryter mot utlänningslagen. Punkt slut.

Självklart har Nadar Khiari ID-handlingar, men dem vill han inte visa. Då skulle saker framkomma som han inte vill ska bli kända. Han har inga asylskäl. Hans hemland Tunisien är det land där den berömda “arabiska våren” tog sin början i december 2010 och det tunisiska folket i oktober 2011 röstade fram det islamistiska partiet Ennahda och dess ledare Rashid al-Ghannushi till makten. Om Nadar Khiari i likhet med en kompakt majoritet av invånarna i andra muslimska länder vill att islam ska spela en stor roll i politiken (Pew Research 2010) borde han stortrivas med islamisternas maktställning i hemlandet och inte längta någon annanstans.

Men Nadar Khiari har ett viktigt skäl att hålla sig borta från sitt hemland och gömma sig i en avkrok av världen. Han är efterlyst för en dödsmisshandel i Frankrike i januari 2011. Genom tips från den franska allmänheten och samarbete mellan fransk och svensk polis har han nu knutits till dödsmisshandeln och ska utlämnas till Frankrike när han har avtjänat sitt straff i Sverige.

Illegala invandrare måste försörja sig på brott

Huruvida Nadar Khiari är representativ för de invandrare som uppehåller sig illegalt i Sverige är ointressant. Han är en av tiotusentals utlänningar som medvetet bryter mot svensk lag, antingen genom att trotsa avslag i samtliga rättsinstanser, eller stanna kvar när visum har gått ut, eller som Khiari helt sonika ta sig in i landet och strunta i att ansöka om uppehållstillstånd. Ingen vet hur många de illegala är. Socialstyrelsen gissar på mellan 10 000 och 50 000, men de kan lika gärna vara mångdubbelt fler.

Vad medias gråterskor inte vill inse (eftersom det reducerar den magnifika känslan av att vara en verkligt god människa) är att illegala invandrare är hänvisade till att försörja sig genom att begå brott. När man har tagit sig in i ett land illegalt är man tvungen att fortsätta sin kriminella karriär. Svartjobb eller annan form av brottslighet är vad som står till buds – om man inte som “Maria” i Ulrika Bys snyftare i lördagens Dagens Nyheter lever av andras välvilja. Och hur länge kan man göra det?

“Hon åker till en hemlig adress och plockar upp basvaror som mjöl, mjölk och grönsaker som de får till skänks” skriver DN.

De har vistats olagligt i Sverige i nio år

“Maria” och hennes man är från Nordafrika och har lyckats med bravaden att bo olagligt i Sverige i nio år. De har inga skyddsbehov och har fått ett avvisningsbeslut som de struntar i att följa. Tre av de fyra barnen är födda i Sverige. Hur tänker man när man skaffar det ena barnet efter det andra när man vistas i ett land illegalt? Och hur bär man sig åt för att få en bostad när inte ens skötsamma svenskar kan få det? Det är frågor som Dagens Nyheter inte ställer.

“Hur ska jag någonsin kunna förstå den grymma, hycklande balansgången mellan det som är lag och det som är mänskligt rimligt?” snyftar reportern Ulrika By, svårt tyngd av skuldkänslor.

Det blir nog svårt. Då måste man ju överge sitt eget hyckleri, sluta dyvla sina privata skuldkänslor på läsarna och börja förmedla allsidig och korrekt information. Ett till synes oöverkomligt steg att ta för ljugande och hycklande svenska journalister.

Gävlepolisen hittar illegala i restaurangbranschen

Brottslighet är norm bland illegala invandrare. De återfinns framför allt i tre stora svartjobbsbranscher: hotell- och restaurangsektorn, städbranschen och byggsektorn. I Gävle arbetar gränspolisen med inre utlänningskontroller bland annat genom besök på restauranger. “Varenda gång får vi träff” säger Willie Aflarenko, chef för gränspolisen i Gävle. Mellan tio och femton svartjobbande illegala per år upptäcks i Gävle bara genom kontroll av restaurangbranschen.

Den “fria rörligheten” grogrund för organiserad brottslighet

När Sverige den 19 december 1996 anslöt sig till Schengensamarbetet upphävdes gränskontrollerna inom Schengen. Den uppreklamerade tjusiga “fria rörligheten” som skulle bli så fantastisk har visat sig erbjuda en stabil grogrund för både organiserad brottslighet i form av människosmuggling, trafficking och kringresande kriminella ligor, och tusentals ogrundade asylansökningar varje år från främst västra Balkan. De olagliga inresorna i EU ökar kraftigt, och viseringsfriheten inom Schengen är starkt ifrågasatt bland annat från Sverige.

Illegala gränsöverskridanden ökade med 35 procent

Att illegalt ta sig in i ett EU-land är ingen konst. Det bevisar fallet Nadar Khiari. Självklart upptäcks bara en del av dem som passerar EU:s gränser olagligt.

“Frontex (EU:s gränskontrollorgan) statistikförde nästan 141 000 olagliga gränsöverskridningar inom EU 2011, vilket motsvarar en ökning på 35 procent jämfört med föregående år. EU:s yttre gräns passerades olagligt främst vid de yttre gränserna i Grekland, Italien och Malta. I Finland påträffades 2011 ca 3 300 personer som vistades olagligt i landet”

skriver Merit Wager på sin blogg. Om 3 300 illegala invandrare påträffas i Finland med dess restriktiva invandringspolitik på ett enda år – hur många kan det då handla om i Sverige, landet med världens mest generösa asylpolitik? Ingen vet. Frågan är om någon egentligen vill veta.

Antalet avvisningar ska öka kraftigt

Det finns inget enda land som har fri invandring. Om det fanns ett sådant land skulle jag varmt rekommendera den svenska PK-eliten att bosätta sig där för att få uppleva den fulla innebörden av sina floskler. Alla länder har regler och kontrollsystem för vilka som tillåts uppehålla sig i landet. Sverige har liksom alla Schengenländer skyldighet att kontrollera och avvisa alla som uppehåller sig i landet utan tillstånd, och det är Polisen som ska sköta det jobbet.

Sedan 2009 arbetar den svenska gränspolisen på regeringens uppdrag med det så kallade REVA-projektet, en förkortning av ”Rättssäkert och effektivt verkställighetsarbete”. Projektet är ett samarbete mellan Polisen, kriminalvården och migrationsverket, och syftet är att arbetet med att verkställa avvisnings- och utvisningsbeslut ska bli effektivare. Regeringen har angett att antalet avvisningar i år ska öka kraftigt jämfört med förra året.

I Extremlandet Tvärtom eskalerar vansinnet

I andra länder är det en självklarhet att lagen ska följas och illegala invandrare utvisas. Men inte i Sverige. Sverige är Extremlandet Tvärtom med ett för varje dag eskalerande kollektivt vansinne. Om Sverige vore en person skulle vårdintyg för sluten psykiatrisk vård utfärdas omedelbart. Så allvarlig är diagnosen. När inre gränskontroll och svensk utlänningslag ska tillämpas går ett ramaskri genom nationen. Det privilegierade skikt invånare som befolkar bostadsrätterna i Stockholms innerstad upplever plötsligt outhärdliga problem i sin närmiljö.

Polisens kontroller utförs delvis i Stockholms tunnelbana och blir därför på ett chockartat sätt synliga för blotta ögat för stadens boende. “Den intensifierade kontrollen i tunnelbanan har fått många stockholmare att reagera” skriver Dagens Nyheter och berättar om Jenny Lind som är initiativtagare till en Facebooksida som uppmanar folk att varna när de ser poliser i t-banan – alltså uppmuntra till lagbrott.

“En grupp som inte är beredd att inse konsekvenserna”

Protester mot det orimliga och inhumana i att följa svensk lag inlöper dagligen i media från den kulturella, politiska och mediala elit som anser sig själv bäst lämpad att avgöra vilka utlänningar som har rätt att stanna i Sverige. Närmare bestämt ska alla som vill bo i Sverige få stanna och få full tillgång till den välfärd som svenskarna har arbetat ihop.

“Dessa personer utgör en grupp som definitivt inte är beredda att inse konsekvenserna av vart deras bristande verklighetsuppfattning kan leda. Däremot har de funnit en perfekt metod för hur man förbrukar det förtroende man eventuellt kan ha vunnit i något annat sammanhang” skriver Rolf Hillegren, före detta åklagare, i en debattartikel på Newsmill.

“Oacceptabelt att stoppa mörkhyade i tunnelbanan”

ullenhag När innerstadens bortskämda PK-elit skriker och stampar med foten får regeringen ångest och kalla fötter. Alltså samma regering som har anslutit sig till Schengensamarbetets regler om inre gränskontroll och utfärdat direktiv till Polisen. Hela havet stormar, och en beklämmande teater utspelar sig. Inte bara regeringen står med ett vått pekfinger uppsträckt i vindarna från den högljudda innerstadsopinionen. Alla partier utom moderaterna sällar sig till protestkören mot sina egna beslut.

Som vanligt är det integrationsminister Erik Ullenhag (fp) som skämmer ut sig mest. Han fastslår att det är “oacceptabelt att stoppa mörkhyade i tunnelbanan”.

“Är det så att människor med mörk hudfärg stoppas för ID-kontroll så är det helt oacceptabelt. ID-kontroller på grund av utländskt utseende strider faktiskt mot det regelverk som finns. Det skapar en väldig oro om det är så att människor med mörk hudfärg eller utländskt utseende uppfattar att man kan bli stoppad för ID-kontroll, så är det en situation vi inte ska ha i Stockholms tunnelbana” säger Ullenhag.

Det vore givetvis mycket trevligare för regeringen och journalisterna om Polisen ägnade sig åt att kontrollera blonda och blåögda personer med typiskt svenskt utseende. Då slapp de ju bli utpekade som rasister.

Hur står poliserna ut? Hur orkar de?

“Avblås jakten på gömda” trumpetar Dagens Nyheter på ledarplats och skriver:

“Något av det minst angelägna borde vara att leta upp och jaga bort människor ur landet. Helt säkert finns det också enskilda poliser som ogillar och skäms över att tvingas ägna sig åt detta.”

Det säger någonting om Sveriges sjuka debattklimat och den sanslösa omedvetenheten bland journalisterna när man på ledarplats kan insinuera att Polisen ska skämmas för att den gör sitt jobb. “Här uppstår osökt frågan: när hände det senast att en journalist skämdes över någon yrkesåtgärd?” frågar Rolf Hillegren, före detta åklagare, i sin artikel på Newsmill.

Inte ens Rikspolisstyrelsen ställer sig upp bakom sina påhoppade kolleger i yttre tjänst. Jag förstår uppriktigt sagt inte varför Polisen i framför allt Stockholm och Malmö inte går ut i samlad strejk för att protestera mot en orimlig arbetssituation. Maken till otacksamma arbetsuppgifter får man leta efter. Under dagliga floskelparader från den politiska och mediala godhetsmaffian och plakat, förolämpningar och talkörer från gapvänstern förväntas Polisen sköta sitt arbete. Hur orkar de? Hur står de ut?

Det skär i hjärtat på en hycklande vänsterpartist

“Det skär i hjärtat att tänka på att någon av de andra t-banepassagerarna kanske bara har ett t-stopp kvar i detta land som de flytt till för att undvika krig, tortyr och utsatthet”

utgjuter sig vänsterpartisten Ann-Margarethe Livh och fortsätter hyckleriet:

“Jag kan svära mig fri och ärligt säga att vi i Vänsterpartiet protesterat vid varje steg, men det ändrar inget. Låt oss tillsammans utkräva ansvar från dem som faktiskt beslutat om detta.”

Ann-Margarethe Livh kan förslagsvis börja med att utkräva ansvar av sina partikamrater i vänsterpartiet. Utlänningslagen antogs enhälligt av Sveriges riksdag 2005.

Ska migrationsverket ersättas av en folkdomstol?

Behövs migrationsverket och migrationsdomstolarna över huvud taget? Eller ska de ersättas av en folkdomstol som avgör vilka som får bo i Sverige?

“Å ena sidan har vi en gigantisk byråkrati för att avgöra vilka som ska få vistas i landet eller inte. Å andra sidan har vi sedan företrädare för den lagstiftande makten som fattar beslut som går stick i stäv mot fattade beslut. Det minsta man kan begära tills vidare är att det åtminstone ges ut någon samhällsinformation om vilka myndighetsbeslut och lagar som ska följas och vilka som kan ignoreras” skriver Rolf Hillegren på Newsmill.

En fråga som aldrig får något svar

Bloggaren Merit Wager har ställt samma fråga många gånger. Här i ett blogginlägg från 2009.  I ett inlägg nyligen ställer hon samma fråga. Hon har aldrig fått något svar.

“När jag frågar folk som förfasar sig över – och motsätter sig – att människor som fått avslag på sina asylansökningar ska utvisas/lämna landet, vilka andra lagar de anser att man inte ska behöva följa i Sverige, då får jag aldrig något svar. För det tycks enbart vara utlänningslagen som de tycker att man ska kunna strunta i för ”besluten är ju så dåliga och felaktiga och orättvisa och”…

“Vi ska alltså ha någon sorts ”folkdomstol” som ska bestämma att vi först ska låta migrationsverket utreda asylärenden och fatta beslut och sedan ska beslutet kunna överklagas i en migrationsdomstol som också fattar beslut, på juridiska grunder, enligt den lag som Sveriges riksdag och regering stiftat. Och därefter – efter dessa dyra processer med allt vad de innebär av kostnader för utredare, handläggare, beslutsfattare, domare, tolkar och juridiska ombud – ska folkdomstolen (till stor del bestående av journalister och politiker) ändå bestämma att asylsökande ska ges permanenta uppehållstillstånd i Sverige, om beslutet efter den rättsliga prövningen blev avslag på ansökan!” skriver Merit Wager.

Utvisade brottslingar återvänder

Hur effektiva de inre gränskontrollerna är håller de aldrig jämna steg med utvisade utlänningar som trotsar lagen, återvänder och begår brott.

“Om jag, i norra Sverige, träffat på utvisningsdömda personer som har återvänt (i strid mot förbud) hur många passerar då inte varje år tunnelbanan i Stockholm?” frågar Daniel Wall Andersson, förundersökningsledare inom polisen och före detta gränspolis, i en artikel på Newsmill.

I Norge visar siffror från Rikspolisstyrelsen, publicerade i Aftenposten, att närmare 500 utvisade brottslingar har återvänt illegalt till landet de senaste två åren och gripits för brott igen – ofta utrustade med nya namn och falska ID-handlingar. Statistiken har hemlighållits av norska justitiedepartementet men blivit offentlig genom ett överklagande.

Under 2011 fraktades 794 och under 2012 1019 straffade personer ut ur landet. Under samma tid har polisen upptäckt 497 dömda och utvisade utlänningar som återvänt till Norge och begått nya brott. Ändå blir få åtalade och straffen låga. Genomsnittsstraffet är 40 dagar i fängelse. En tredjedel fick inga straff alls. En människosmugglare sa nyligen i rätten att om han så utvisas från Norge hundra gånger tänker han ändå komma tillbaka.

Irakier stannade kvar och våldtog igen

En av återvändarna, eller rättare sagt en stannare – en 35-årig irakier – har med hjälp av DNA-teknik visat sig vara en av förövarna till en brutal gruppvåldtäkt på en 41-årig kvinna i Slottsparken i Oslo i oktober 2011.

Men historien börjar inte där. Irakiern kom som asylsökande till Norge 2003 och fick uppehållstillstånd på humanitära grunder. 2005 begick han en överfallsvåldtäkt på en 18-årig flicka i centrala Oslo. Han dömdes till fyra års fängelse och frigavs 2008. Året efter nekades han asyl och dömdes till utvisning på livstid – men stannade kvar och har haft arbete. Trots DNA-bevis nekar han till båda våldtäkterna, och han vägrar uppge namnen på de tre eller fyra andra män som tillsammans med honom begick gruppvåldtäkten 2011. Irakiern riskerar att dömas till 21 års fängelse när rättegången tas upp i Oslo tingsrätt den 18 mars.

Var femte asylsökande i Danmark begår brott

Nya siffror från Kriminalregistret och Danmarks Statistik visar att asylsökande i Danmark är 23 gånger så kriminella som befolkningen som helhet.

813 asylsökande gjorde sig skyldiga till en eller flera lagöverträdelser under 2011 och dömdes för brott. Då ska man betänka att det handlar om asylsökande, som i motsats till illegala invandrare uppehåller sig lagligt i landet och får sina behov av mat, bostad med mera tillgodosedda av staten. Men vad asylsökande och illegala har gemensamt är att de ofta är skyldiga människosmugglarna stora pengar för resan till Europa. Det kan handla om summor på 100 000 kronor eller mer – skulder som betalas tillbaka genom brottslig verksamhet. På grund av den omfattande kriminaliteten uppmanar den danska Rikspolisen nu landets polisdistrikt att frihetsberöva asylsökande även för mindre brott som butikssnatteri. Detta för att försöka förhindra fortsatt kriminalitet.

Ropen skalla – amnesti åt alla!

I Sverige fortsätter de sju gammelpartierna, i synnerhet centerpartiet, sitt självmordståg mot avgrunden. Ropen skalla – amnesti åt alla!

“Ge de papperslösa amnesti” kräver Per Ankersjö (mannen bakom centerns idégrupps förslag om månggifte och fri invandring) och Stina Bengtsson (c). Här är verklighetskontakten lika med noll. Det är fri invandring bakvägen, belöning för dem som har tagit sig till Sverige olagligt. Med ett pennstreck trollar centern fram jobben och skatteintäkterna:

“För Sveriges del skulle amnestin troligtvis innebära att tusentals arbetstillfällen flyttas över på den öppna arbetsmarknaden, vilket skulle ge ökade skatteintäkter som kan finansiera vår gemensamma välfärd.”

2005 års scenario i repris?

Jalla jalla – då är vi där igen, åtta år tillbaka i tiden. Tillbaka till 2005. Hela det året rasade en hätsk debatt om de “apatiska barnen” och allmän amnesti. En högljudd opinion piskades upp av bland andra journalisten Gellert Tamas.

I januari 2005 ställer sig samtliga riksdagspartier utom socialdemokrater och moderater bakom kravet på allmän amnesti. Den 6 april 2005 röstar riksdagens majoritet av socialdemokrater och moderater nej till förslaget. Vänstern och miljöpartiet är beredda att fälla regeringen på frågan om amnesti. För att få tyst på dem går socialdemokraterna med på en kompromiss. Det blir ingen allmän amnesti, men de flesta gömda illegala invandrare och apatiska barn får stanna genom en tillfällig asyllag.Lagen börjar gälla den 15 november 2005.

Eftersom människan sällan lär sig av sina misstag kan vi befara att den högljudda PK-elit som inte besväras av någon nämnvärd verklighetsförankring kommer att köra 2005 års scenario i repris. Den svenska folkmajoritet som anser att lagar ska följas blir gång på gång överkörd av ansvarslösa populister som låtsas bry sig om “papperslösa” men bara är intresserade av sin egen plats vid köttgrytorna. Sverige är ett mycket sjukt land med noll sjukdomsinsikt.

Af Julia Caesar

Tidligere kronikker af samme forfatter


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Ven

Posted: 2 marts 2013 - 22:41 - Svar

Tack för en välskriven, relevant krönika!
Jag instämmer till 100%

Det hemska och vansinniga som nu händer i förut välmående “Västländer” är planerat sedan många år tillbaka av en av oss osynlig “elit”. Allmänheten måste inse vad som händer och kämpa emot medans tid är.

Utlandssvensk

Posted: 2 marts 2013 - 22:58 - Svar

Tack för ännu en utmärkt krönika, Julia.

“Sverige är ett mycket sjukt land med noll sjukdomsinsikt.”

Jo, visst är det så. Likväl är det väldigt glädjande att SD fortsätter sin klättring och att vi nu även ser ett ökat stöd från kvinnorna. Med all respekt för Julia och andra systemkritiska kvinnor så har det länge förefallit som att den stora majoriteten av svenska kvinnor är närmast hopplöst förlorade i PK dimmorna. Om det är möjligt att väcka dessa tanter kanske det finns hopp för demokratin i Sverige. Men jag är långt ifrån övertygad…..

  Angela

  Posted: 3 marts 2013 - 11:34 - Svar

  Var övertygad om att det är många äldre kvinnor som har insett läget. Ibland undrar jag om det inte är FLEST kvinnor i praktiken. Men de känner sig vanmäktiga och en del är rädda. Rädda för social utstötning men det verkar som om fler och fler börjar prata om situationen nu. Rädslan börjar släppa. Rädslan för att benämnas rasister. T o m poliser är rädda för det vilket vi kunde höra i ett program sommaren 2012 eller 2011. De vågade inte lagföra bl a misstänkta hedersmord av rädsla att bli kallade rasister. Hellre får kvinnor dö. Så låg status har kvinnor i Sverige. Lägre status än de helgonförklarade vargarna. Medierna uppger inte signalement på våldtäktsmän av rädsla för att bli kallade rasister. Nu senast i Stockholm. Hellre skall barn utsättas för våldtäkt. Skam åt vuxenvärlden ! Många kvinnor är dock precis som du säger “hopplöst förlorade i PK-dimmorna”. Vänstern har dominerats av kvinnor som varit utsatta för en makalös propaganda. Denna propaganda verkar numera mest de yngre kvinnorna vara utsatta för, vilket är förklarligt eftersom de saknar kunskap och livserfarenhet. Men många har genomskådat det. Faktum är att det nog är flest äldre både män och kvinnor som insett läget. I praktiken är det sannolikt fler än 9-10% som stöder SD. Skulle tippa att siffran snarare är mer än 30%. Är väl snart bara Stockholmsbunkrarna och en och annan förledd medelålders man som sympatiserar med etablissemanget. Många vågar inte uppge i undersökningarna vem de tänker rösta på. Manipulationen med undersökningarna existerar också hur mycket etablissemanget än försöker förneka det. Några intervjuare har ju också medgett manipulation. Jag har själv testat i undersökningar. Vid frågan: “Vem skulle du rösta på om det vore val idag”, har jag testat olika alternativ. Har jag uppgett något parti från de båda blocken har jag hängt kvar i undersökningar. Även när jag svarat: “Vet ej”. Har jag däremot drämt till med SD har inte opinionsinstitutet återkommit. Så var det med den objektiviteten. De politiska partierna gör egna undersökningar och det troliga är därför att de sett att SD:s siffror är betydligt högre än den officiella som medierna för fram. Därav stora skälvan och de ökade trakasserierna mot Sd och under senare tid direkt mot väljarna.

  Svar till Ven och även relevant för svaret till Utlandssvensk. Lyssna till Morgonekot kl 06.00 den 27/2 2013 ang rapporten från USA:s ändrade Syrien-politik och nye försvarsministern Chuck Hagel. Till min förvåning var delar av rapporten bortaget i Morgonekot kl 08.00. I Morgonekot togs frågan om “trakasserierna mot senaten från israeliska lobbyister bort”. Ang den förändrade politiken i Syrien frågor benämns Israel som “vänner” vid något tillfälle benämns Israel. Det är beklämmande att svenska medborgare undanhålls delar av den internationella politiken. Men ändå säger sig vurma för det “globala”.

  Angående okunskapen hörde jag en inringare vid Ring P1 som ondgjorde sig över det förfärliga att polisen vänder sig till människor med tydligt invandrarutseende för att kontrollera om de har tillstånd att vistas i landet. Tack och lov ringde en annan och påpekade det ologiska i det resonemanget. Man får väl ändå att anta att svenskar har tillstånd att vistas i sitt eget land och inte behöver söka asyl och att det därför vore ineffektivt och slöseri med pengar att använda sin arbetskraft att identifiera dem. Nåväl programledaren ledde skickligt eller kanske p g a egen okunskap och brist på logiskt resonemang inringaren som ondgjorde sig över polisens “rasistiska” arbetssätt till att även anföra “sydafrikansk apartheid” till argumenten. Man tar sig för pannan. Saknas kunskap och historia så kan vad som helst tolkas till vad som helst. Skulle någon analys gjort med utgångspunkt i Sydafrika så skulle det vara i kolonisationens historia. Så kan det bli när okunniga uttalar sig överallt utan att ha några som helst kunskaper i ämnet. Det är faktiskt SR:s skyldighet att ingripa mot okunskap eller klargöra för lyssnarna att inringarna inte alltid har relevant kunskap i det ämne de uttalar sig om. Det är anmärkningsvärt att SR:s pesrsonal saknar adekvat kunskap.

   Skåning

   Posted: 3 marts 2013 - 22:40 - Svar

   Nåja. Historiekunskapen om Sydafrika är inte speciellt god hos många. De holländska bosättarna (boerna) anlände redan på 1600-talet. När så småningom engelsmännen trängde bort dem så genomförde de sin “gran trek” och vandrade upp till Oranje och Transvaal. Detta var i början av 1800-talet. Visserligen var dessa områden då redan befolkade av Zulu-folk. Men vad få vet är att de hade invaderat området 20-30 år tidigare (under den kände och hyllade Chaka Zulu) och praktiskt taget mördat varje man, kvinna och barn som dessförinnan fanns i området. Så vem hade egentligen mest rätt till territoriet?

   Samma sak med Nya Zeeland. Det snackas mycket om maorier som “ursprungsbefolkning”. Vad få vet är att maorierna anlände på öarna bara ca 100 år innan engelsmännen, och slog ihjäl den egentliga ursprungsbefolkningen till siste man. Maorierna bör hålla käften om kolonisation.

Invandrare1957

Posted: 2 marts 2013 - 22:58 - Svar

Hungriga vargar jag bättre. Det är det enda de handlar om. Sänka levnad standarden för arbetaren. Blir så full i skratt åt en släktings dotter som arbetar politiskt i FP. Hon står för en fri invandring alla ska ha en chans att komma till Sverige och bilda familj och bygga upp ett liv. Men ungen måste vara lat eller korkad 21 år gammal föräldrarna står för hyran i hennes lägenhet. Hon läser en kurs varje år på högskola. Söker arbete säger hon att hon gör. Bortskämda och korkade är en stor del av ungdomarna bortskämda till så stor del så dom ser inte verkligheten dom tror gott om alla till och med våra politiker som vi sänka levnad standarden för resten av livet för dom här 20 åringarna. eller ska man kalla dom barn för så pass omogna är dom för att dom har blivit så bortskämda. Alla är inte så det ska jag villigt erkänna. Men bara inom närmaste bekantskaps kretsen så har vi två tjugoåringar som är likadana. Hur kan människor förstöra sina barn till den milda grad som dom gör. Tack Julia för en lika välskriven krönika som alltid. Men vad hjälper det när vi kämpar mot dumheten. Hoppas folk har blivit klokare till hösten 2014 åtminstone börjar vakna.

nobody

Posted: 2 marts 2013 - 23:36 - Svar

Fritt översatt… av Vitt lejon, spelas gärna samtidgt med läsning av Julias krönika.

“Lilla barn
torka dina ögon
hur kan jag förklara
rädslan du har inombords
för att du föddes i Sverige
där brott begås utan straff
och ingen vet varför

Vad har vi blivit?
Vad har vi gjort?
Allt vi förstört
måste du bygga igen

När barnen gråter
låt dem veta att vi försökte
för när barnen sjunger
byggs Sverige igen” – White Lion – When the Children Cry: http://www.youtube.com/watch?v=MHZ79InLGRY

XY

Posted: 3 marts 2013 - 00:07 - Svar

Än så länge har Sverige sjukdomsvinst av den bristande sjukdomsinsikten. Visst är det en vanföreställning, men skön för dem som delar den. Det kommer dock inte att vara skönt längre än det tar kisset i byxorna att kallna.

Stefan K

Posted: 3 marts 2013 - 08:45 - Svar

Tyvärr är Sverige på väg att bli hela Europas lilla driftkucku. I andra länder skakar man på huvudet och andra länders medier gör reportage om Sverige och förundras över hur allt kunnat gå så fel.
I Sverige sitter däremot riksdagspolitiker och uppmanar polisen att sluta göra sitt jobb och på mediernas redaktioner försöker man bedriva en opinion genom att visa hur små och handikappade barn far illa när deras föräldrar vägrar att följa de lagar och regler som svensk riksdag röstat igenom.
Det kan bara sluta i en smäll och sakta men säkert ser vi hur stubinen redan tänts och närmar sig den verkliga krutdurken i en hast.

När både politiker, myndigheter och t.o.m. vårt rättsväsende är beredda att se mellan ögonen och vid enstaka tillfällen också ändra lagar för att inte vardagen för de nyanlända ska te sig alltför svår, inser man att det här landet är på väg mot något riktigt tråkigt. När våra journalister sedan väljer ett spår där inga problem eller ifrågasättande ord tillåts i skrivna artiklar eller nyhetssändningar, tror de svenska skattebetalarna att inga problem finns, omedvetna om att de själva betalar kalaset med deras egen välfärd som pant.

Ta del av verkligheten och inse att framför allt våra äldre och våra barn är de som hittills fått betala det högsta priset för dagens Sverige, hittills…

atony

Posted: 3 marts 2013 - 10:20 - Svar

Vi kan kanske lägga ner hela rättsväsendet, och låta femtekolonnare inom journalistkåren och
sjuklöverns verklighetsfrämmande politiker att bestämma om det överhuvudtaget ska ske några
utvisningar. För vad är det för mening i att stifta lagar som inte följs, där en liten men högröstad
minoritet kan ändra på självklarheter genom att spela på känslosträngar.
Speciellt Politiker är det svårt att förstå sig på, som själv deltar i att stifta lagar, som man sen ser
till att strunta i, som denne ULLENFJANT, när han säger att man inte ska kolla personer för att
dom har ett utländskt utseende? Men herregud, har han inget fattat? Dom som kommer från
avlägsna länder har ju ett utländskt utseende, och det är väl dom som ska kollas om dom har
skäl att stanna.Det hjälper väl inte att kolla personer med Svenskt utseende!

Det har gått inflation i det där med att tycka synd om , det går inte en enda nyhetssändning utan
man får sig serverad “Dagens Snyftis”, om någon stackars sate som ska visas ut, och som kommer
att avrättas om dom kommer hem, att myndigheterna inte funnit något skäl för att vederbörande
behöver stanna kvar, saknar relevans i dom godas samhälle.Det är helt enkelt för djävligt att
försörjnings strängen ska behöva snärjas av!
Sen har vi det accelererande antalet tiggare organisationers reklaminslag, där ett Svart barn
stirrar in i kameran med sina stora mörka ögon, för att man riktigt ska känna skam, att man inte
skulle unnat sig den där sista måltiden man intog, att man istället skickat pengarna till EX- hjälporg.
så att denna kunnat förmedla dom cirka 10-15 % som brukar bli över till dom nödlidande när
hjälporganisationens egna kostnader är säkrade.

Jag undrar om alla dessa godhetsivrare någon gång tänkt tanken, när landet är proppfullt med
människor som inte har förmåga att försörja sig själva, när pengarna helt enkelt inte förslår till
att försörja alla dessa horder av krävande, men icke betalande människor? Vad händer då?
Att detta kommer att inträffa är lika säkert som att solen går upp i öster och ner i väster, om
vansinnets politik får fortsätta och råda, och tyvärr tyder inget på att sjukdomstillståndet förbättrats!

Hoppet är att SD gör ett kanonval 2014 , men man blir bedrövad när det visar sig att partierna
S och M fortfarande lockar omkring 30 % var i opinionsundersökningarna, dom två partier som
gjort mest skada för landet med sin idiot politik.Här kan man tydligt se hur mycket skada som
journalistkåren inom all Media åstadkommit med sitt ljugande och trixande med sanningen

Tony

Posted: 3 marts 2013 - 10:22 - Svar

Tony skulle det vara på ovanstående kommentar!

  Tony

  Posted: 3 marts 2013 - 10:27 - Svar

  Den kommentar som jag skulle rätta till, försvann istället?

MA

Posted: 3 marts 2013 - 11:04 - Svar

Vilken utmärkt och välskriven krönika!

Löjlig petimeternotis och lite tankar:

Att Sverige har världens mest generösa asylpolitik stämmer säkert. Inte om bara andel av befolkning som är asylinvandrare räknas, då grannländer till länder i storkrig, i Afrika eller mellanöstern, förstås har större andel (men där är kanske integration mindre problem, medan fattigdom finns), men efter förhållandena. Malta slå oss vissa år, men vi är generösast i väst, där vi många år varit 1:a eller 2:a i Europa, dubbelt mottagande jämfört 3:e-plats, mångfalt större än övriga länder.

En annan petimeter-notis att det nog finns länder med “fri invandring”. Några riktigt fattiga länder lär välkomna allt av nya investeringar från utomstående, varifrån de än kommer. (Svalbard sägs ha fri invandring… infryst ö tillhörande Danmark?)

När det gäller REVA visar en anti-REVA-aktivist triumferande dessa siffror:

http://www.skanesfria.nu/files/bilder/Utlanningskontroller.preview.jpg
 
Så 30 000 kontrolleras per år. 10% träff ger 3 000 upptäckta illegala. Hur många nya tillkommer? Har i MV:s dokument sett att ca 1/2 av de som inte får asyl självmant lämnar landet eller i några fall tvångsavvisas. Säg att 35% av asylsökande lämnar Sverige. 30% av asylsökande får asyl. Övriga 35% gär vad? Vid 20 000 asylansökningar för några år borde minst 5 000 illegala per år ha tillkommit. (50 000 illegala i Sverige tycks därmed troligt.) 2012 hade 45 000 asylansökande, och 2013 prognostiseras ha 53 000 asylansökningar, så minst 15 000 nya illegala tillkomma per år… 10% av 30 000 är 3 000 upptäckta och utvisade(?) illegala per år. Stannar 2012 och 2013 15 000 illegala per år är ökningen 12 000 illegala per år. Har vi 50 000 illegala 2012 får vi 170 000 år 2022. (“Bara procent av befolkningen.” “Ingenting!” “Är du rasist?!”)

Är förresten 30 000 kontroller i Sverige “många” sådana? Det är 10 poliser som under 300 dagar var och en kontrollerar 10 personer per dag. Några bilar i Sverige, som åker runt och kontrollerar. Ylandet avser alltså något marginellt (alltför marginellt?), vilket torde visa att anti-REVA-kampanjen har andra syften än humanitet, nämligen att amnesti utfärdas och — lyssna på vad de mer aktiva mot REVA önskar — fri invandring införs.

Vi som försvarar REVA försvarar alltså ingen massiv kontroll, vilket ylande anti-REVA-aktivister vill få allmänhet och politiker att tro. Folk i media och politiker som Ullenhag faller som käglor inför skäll om rasism.

Apropå att Per Ankersjö (c) och dennes stockholmscenter-kollega i DN antydde att nej till amnesti är som att inte motsätta sig förintelsen (sic!) samt att USA haft amnesti som fungerat. Amnesti i USA var väl kopplad till att de visa att man arbetade, hade ordnade förhållanden, var straffri mm? Illegala där ej från Långtbortistan lurande systemet, men mexikaner som ofta flytt till grannlandets släkt. Tror att USA:s amnesti innebar att utvisa kriminella, om beslut följde diskussion jag såg. Centerpartiets förslag tvärtom dum-naivt. Men vem som än söker förklara detta för C eller Wolodarski kallas rasist. Görs allt för att gynna SD som enda alternativ, eller?

  Skåning

  Posted: 3 marts 2013 - 23:04 - Svar

  Svalbard tillhör Norge och har inte någon fri invandring. Mig veterligen måste du ha tillstånd för att öht färdas dit. Där bor några tusen pers och det är uteslutande forskare/studenter eller fiskare/säljägare. Alla måste bära vapen när de vistas utomhus pga risken för isbjörnsattacker.

Isberg

Posted: 3 marts 2013 - 11:20 - Svar

Ni som uppskattar Julia´s krönikor, läs denna 26-sidiga nätbok som bekräftelse och komplement:

http://www.pr-publishing.com/1234/det-revolitionara-natverket.pdf

  Angela

  Posted: 3 marts 2013 - 11:55 - Svar

  Tack. Jag är på det klara med det. Har länge läst olika amerikanska forskningsrapporter. Och har numera intensifierat det. Som du kanske hört är man på väg att göra samma misstag i USA efter valet med de sk Latinos. Tror det var senaste Agenda som hade inslag. (Citat från din länk): “I synnerhet de latinamerikanska “flyktingarna” innebar ett stort tillskott av nya sympatisörer för extremvänstern, som därför hade uppenbara skäl att kräva en generös flyktingpolitik.” (Slut citat) I går såg jag någon (Utlanssvensk?) från en tidigare JC krönika ta upp den amerikanska situationen. Snälla, ni som har amerikanska kontakter VARNA republikaner och demokratiska politiker från att gå i den fällan.

   Utlandssvensk

   Posted: 3 marts 2013 - 14:11 - Svar

   @Angela

   Möjligen avser du min rekommendation att läsa PJ Media, en konservativ site i USA. Om du inte redan följer den så ta en titt.

   För övrigt gäller att den amerikanska debatten genomgående är betydligt mer kvalificerad än den svenska och det finns hur mycket interessant som helst att läsa där. Just latinos debatteras, av förklarliga skäl, flitigt. Om du är intersserad av det ämnet kan jag dessutom varmt rekommendera “Who Are We? The Challenges to America’s National Identity”. Det är den sista boken som skrevs av Samuel P. Huntington, mest känd för “The Clash of Civilizations”, innan han dog.

H B

Posted: 3 marts 2013 - 12:54 - Svar

Det lilla hopp jag har kvar för att rädda vårt kära land från total upplösning och förfall är internet och upplysningssajter som denna. Att det ser ut som det gör är inget annat än ett resultat av att den reella makten fram till nu funnits hos en förhållandevis snäv krets i det stockholmska i kultur- och medieetablissemanget. En pestsjuka av översitteri och förtryck mot folket som sedan spridit sig till övrig traditionell media över hela landet.
En media fylld av mörkning, desinformation och lögner som nu följdriktigt nu befinner sig i en självförvållad och allvarlig kris såväl ekonomsikt som förtroendemässigt.
Det inger en gnutta hopp för framtiden i ett annars kompakt pk-mörker som idag gränsar till en effektivitet vi tidigare bara sett renodlat och öppet totalitära regimer kapabla till.

joffe

Posted: 3 marts 2013 - 13:00 - Svar

Som alltid en svidande nock out krönika mot sjusovande förrädarna i regeringen!

Förr sades att tomtar fanns på loften. Numera sitter de i 7-klöver regeringen !

Sedan jag emigrerade för 30 år sen till mitt nya hemland som ställde stora och rättvisa krav har jag INTE sett någon förändring till det bättre i Sverige.

Den etniska befolkningen diskrimineras allt mer. Det har jag själv brutalt och ekonomiskt upplevt som gammelgubbe på 80 vårar…

Hur f-n kan folk välja sjuklöverpolitik?

klasky

Posted: 3 marts 2013 - 14:16 - Svar

Julia Caesar,

En pikant detalj i sammanhanget är DN:s ledarartikel “Avblås jakten …”.

Det visade sig nämligen att den ursprungliga artikeln hade med en ytterligare mening, där ledarredaktionen ansåg att polisens tid var bättre använd att jaga näthatare (!?!).

Förmodligen insåg någon att detta var för magstarkt även för den hjärntvättade svenska allmänheten och webb-artikeln redigerades och meningen raderades.
Dock hann inte detta göras innan papperstidningen trycktes.

Av en slump uppmärksammades detta på Flashback

https://www.flashback.org/t2087941

Fria Tider noterade också detta i sin artikel om ledarartikeln.

http://www.friatider.se/wolodarski-polisen-bor-jaga-nathatare-istallet -for-illegala

Spökskrivaren

Posted: 3 marts 2013 - 14:39 - Svar

Vad tål Sverige? 11:30 minuter:

http://www.youtube.com/watch?v=2_YQNzoWEA0

Hans K Nilsson

Posted: 3 marts 2013 - 17:27 - Svar

Ännu en Söndag som man har äran att läsa om vilket FANTASTISKT land som våra politiker har lyckats skapa med hjälp av större delen av Svenska folket. Det är ingen som skall slå i mig att Svenska folket inte har sett eller förstått skeendet i landet under de senaste 40 åren.

Jag är född 1953 och har 8 årig folkskola i ryggen undrar ofta var alla ni har hållit hus under alla dessa 40 år av förfall som är betydligt högre bildade, beresta och världsvana än jag. Jag har varit och är motståndare till invandring i allmännhet men till den stora anhöriginvandringen som tog rejäl fart under 70 talet i synnerhet. Jag har inga barn och har därmed bara mig själv att skämmas inför varför jag inte har gjort mer, men alla ni andra som har satt barn till världen och har kanske tom barnbarn känner ni er stolta att lämna över till dessa att reda upp de problem som landet har och står inför. Det finns massor av medborgare som är såå bekväma att de inte ens ids att skänka en tanke på framtiden för kommande Svenska generationer. Jag förstår helt enkelt inte hur många människor tänker men det är kanske så att det är just detta de inte gör TÄNKER. Tack Julia för du har gjort min Söndag mer menigsfull.

  Utlandssvensk

  Posted: 3 marts 2013 - 17:53 - Svar

  “Det är ingen som skall slå i mig att Svenska folket inte har sett eller förstått skeendet i landet under de senaste 40 åren.”

  Jo, jag är inne på samma linje men det är en het fråga här på Snaphanen och en del argumenterar kraftfullt emot. Det har varit många vändor på det temat men ett exempel finner du i kommentarerna till denna krönika:

  http://snaphanen.dk/2012/02/24/sverige-terroristparadiset/

Tornuggleman

Posted: 3 marts 2013 - 18:06 - Svar

Hoppas bara att det blir en riksanstalt som Nadar får sitta.
Inte i en säkerhetsbunker (pedofilbunker) utan på en riktig anstalt.
Den här världsberömda nunan får då så denne blir munk och gör avkall på det mesta.
Om han inte drunknar i skurhinken eller som vissa gjort- tagit livet av sig med sax o huggit sig själv i ryggen. Trots allt förekommer denna typ av olyckor på anstalterna, har vi hört o läst.

Att denna världshatade parasit är livrädd för vanligt fängelse och ber för sin sjuka mor att få slippa detta.
Lås in honom på anstalt snarast.
Och till alla medfångar : GE HONOM FRÅN MIG MED !!!

Berit

Posted: 3 marts 2013 - 18:48 - Svar

Tack Julia för en välskriven krönika!

Varenda dag undrar jag varför över 90% av svenskarna vill utplåna Sverige och sig själva?
Ingen kan undgå att se förfallet i vårt land men ändå så vurmar man om ekonomiska immigranter som lever på bidrag som är dubbelt så stort för invandrare som för etniska svenskar.
Dessutom har de gratis förmånar som ingen etniska svenska har.

Denna orättvisa hur kan man bara svälja den utan att protestera?
Alla bränder som anläggs på bilar,skolor och andra byggnader ingen protesterar du betalar och tiger.
Alla mord,rån,överfall,våldtäkter och vandalisering av allt möjligt i vårt samhälle det sväljs också utan protest.

Hur kan den etniske svensken vara så likgiltig för allt som händer?
Vi har bara ett land som tillhör oss och det är Sverige,när vi förlorar vårt land är vi statslösa förstår ni inte det eller ni bryr er inte?
Jag kan inte förstå vad det är för människor man har till grannar i Sverige?
Att agera som etniska svenskar gör är inte normalt.

  Tony

  Posted: 3 marts 2013 - 19:54 - Svar

  Jo du Berit, det är nog så illa som det låter att 90 % av folket vägrar att se in i framtiden,
  och då ligger ändå inte denna framtid så långt bort. Man läser sina ohederliga dags eller
  kvällstidningar och tror på det dom läser, detta trots att dom borde ifrågasätta varje stavelse
  som murvlarna plitat ner, samma sak om dom knäpper på TV n , man blir matad med tillrättalagda
  nyheter,ibland rena lögner, snyfthistorier, löjliga Galor om allt mellan himmel och jord,dock alldrig om
  sådana saker som pensionärsfattigdom,uteliggare eller bostadslösa Svenska ungdomar som får bo
  hemma hos föräldrarna tills dom är över 30 år.men som sagt, Svensken han fortsätter att sussa gott
  och verkar inte bry sig om den ättestupa som med accelererande fart närmar sig, det ser man hos
  opinionsmätningarna där man väljer mellan M=Pest eller S= Kolera, båda lika förödande för dom
  kommande generationerna! Man låter hellre fördumningsprogrammen på TV styra deras liv.

naimlap

Posted: 3 marts 2013 - 19:21 - Svar

När jag, har läst vad denna ypperliga skribent framför. Slog mig tanken att, svenskarna är jordens dummaste folk och som det inte skulle vara nog med detta kan de även utnämnas till de fegaste, som världen någonsin skådat. Så, som flera här påstår att, svenskarna borde ha varit medvetna om galenskapen, som grasserat under många år.

Då ställer sig frågan, är svenskarna i gemen så, onda människor? Att de totalt ger f*n i sina barn, barnbarn, föräldrar ja allt och alla. I dagens tidning hitta jag ett väl passande ord för just PK svenskar, vilket innebär den stora majoriteten av svenskar “ignavia” italienska och betyder människor med egenskaper ss. slöhet, likgiltighet och en vägran att ta ansvar och göra det rätta. Angående sjukdoms tillståndet i landet är det nog sinnessjukdom, som är den vanligaste åkomman bland PK-folket och det mest alarmerande tycks vara att denna sjukdom är ytterst smittosam.

Till sist vore det riktigare att, inte benämna svenska domstolar för just domstolar utan det skulle vara mer rättvist att, benämna dessa för vad de är nämligen “dumstollar”.

Regimkritiker

Posted: 3 marts 2013 - 20:00 - Svar

Till alla er som gnäller.

Sluta klaga och gör något aktivt själva istället för att hänga på bloggar som dessa. Enligt senaste YouGov anser 75 procent att SD har den bästa invandringspolitiken. I italienska valet för några dagar sen fick Grillos superprotestparti 25% av rösterna, och de har bara funnit i några år. Nu är invandring ingen stor fråga för Fem Stjärnor rörelsen men de gick på val att krossa etablissemanget och stoppa korruptionen.

Det går att åstadkomma förändring. Om alla de 10 procent som redan insett sanningen och ska rösta på SD bara påverkar och övertygar två personer till kommer vi upp i 30 procent. Vi har sanningen på vår sida. De har bara lögner och mörkläggning. Börja försiktigt med att påpeka att etablerade media systematiskt förvränger och ljuger. Om de invandrarvänliga har så rätt i sak borde de klara av att ta en saklig debatt byggd på fakta? Att de inte klarar det tyder på något, eller hur?

  Hans K Nilsson

  Posted: 3 marts 2013 - 22:29 - Svar

  Har du provat på att hälla vatten på en gås eller anka? När man lyssnar på debatterna i Riksdagen när SD tar upp dessa frågor är svaren alltid från träbockarna inom 7Klövern det samma som goddag yxskaft. Jag beundrar SD:s företrädare för de måste ha nerver av stål för att orka med att debattera med dessa kålhuvud som företräder 7Klövern.

  SkyNet

  Posted: 7 marts 2013 - 09:20 - Svar

  Du (Regimkritiker) har alldeles rätt i detta klarsynta exempel på vad man kan använda sitt missnöje och energi till! Vi svenskar och äldre invandrare har fostrats av den svenska staten att “knyta näven i fickan” när allt är åt h-e. Vi har en tradition av förbud och lagar som invånarna i landet sedan länge har lärt sig följa slaviskt. Annat är det med analfabeterna som för tillfället invaderar vårt land… dom har inga som helst ambitioner att anpassa sig, tvärtom så gäller det att roffa åt sig så mycket det bara går och spotta på idioterna som ger dem allt detta utan motkrav. Skiter man dessutom i att lära sig språket så ökar segregationen ytterligare och förståelsen för de nordiska ländernas rättssystem. Vi gräver vår grav med en schaktmaskin snarare än med en enkel spade!
  För över 2000 år sedan försökte romarna göra hela Europa till ett enda imperium… alla vet idag hur det slutade. Detta försök har sedan upprepats gång på gång under århundradena, men alltid slutat med katastrof. Det verkar som om vi aldrig lär oss av historien hur graverande och tydlig den än har varit. Den intelligentaste varelsen på den här planeten verkar snarare vara den mest korkade när det gäller att överleva och utvecklas. Bottennappet har vi för tillfället i den svenska regeringen, inte ens Homo Erectus var lika insnöade och korkade som våra svenska ryggdunkare till politiker!
  Så ut och påverka folk i er närhet, få fler att vakna upp och inse det allvarliga läget – jag gör det var och varannan dag! Priset jag har fått betala för detta var att bli av med en fast anställning, men jag tycker mina barns framtid går före allt!

   Ven

   Posted: 7 marts 2013 - 14:27 - Svar

   Heder och ära till dig som ger allt för att värna det enda hemland svenskar har!

    SkyNet

    Posted: 7 marts 2013 - 21:52 -

    Tack Ven! Jag ser till att överleva trots demokraturens försök att slå undan benen för mig. Mina svenska barn ska inte växa upp som en förtryckt minoritet i sitt eget land! Många av våra förfäder skulle förmodligen rotera i sina gravar om de visste hur det såg ut idag…

Tvix

Posted: 4 marts 2013 - 00:17 - Svar

Julia C bästa krönikorna på nätet, ser alltid fram emot dem. Här mina reflektioner:

Läs mindre på sidorna, lägg mer tid på att “väcka” de som sover. Det måste komma många fler till de alternativa fria sidorna.

Media är som ett filter, genom vanliga människor betraktar världen de inte själva upplever i sin vardag. Därför måste
fler komma till dessa alternativa sidor. Hur många vet ens om att Snapphanen.dk finns t.ex.?

Vi kan sitta och skriva här, som jag gör nu iofs, 😉 men om det bara läses av redan frälsta så vad spelar det för roll egentligen?

Så mitt beslut är mindre tid på bloggarna, men sprid budskapet om dem, så blir det ändå fler som läser på sikt.

Spökskrivaren

Posted: 4 marts 2013 - 00:51 - Svar

Hur kunde det gå så fruktansvärt fel med det svenska samhället?
Intressanta delförklaringar i kommentarerna av “UNObserver”, “Odalmannen” och “cync99”!

http://friatider.se/undermalig-dokumentar-av-henrik-arnstad-stoppas

Leave a Comment