6
mar
Seneste opdatering: 6/3-13 kl. 2159
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det går fort nu. Är det inte en arabisk biograf eller nyhetstidning på arabiska i Skåne så är det SVT-nyhetssändningar. Det förekommer redan flera nyhetsnotiser översatta till arabiska exempelvis i Metro, lokala tidningar som Mitt i (Stockholmsregionen) och City Skåne.SVT Tvärsnytt ska sända nyhetssammanfattning på arabiska

Dansk jihadist dræbt i Syrien

Der er formentlig tale om konvertitten Kenneth Sørensen f.1983. Et døgn efter har danske medier historien. TV-Avisen kalder Gudmundssons blog “en amatørhjemmeside.” De har ikke gidet google Per Gudmundsson, det tager også hele 0.14 sekunder.

En dansk man kallad “Abdul Malik” uppges ha dött i strid i Syrien. Enligt Facebooksidan Wake Up Ya Ahlul Sunnah stred Abdul Malik tidigare även i revolutionen i Libyen, där han blev kvar innan han reste till det heliga kriget i Syrien. Abdul Malik sägs ha konverterat till islam för elva år sedan. Han uppges ha dött söndagen den 3 mars.

Man uppger inte vilken grupp Abdul Malik ska ha stridit för, men Wake Up Ya Ahlul Sunnah förmedlar normalt martyrtillkännagivanden från Nusra-fronten och andra al-Qaida-anknutna grupper verksamma primärt i Syrien men också i andra uppror i den så kallade arabiska våren. Tillkännagivandet av Abdul Mailks död avslutas med en bön om att han ska accepteras som martyr av Allah. Gudmundsson m. foto


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Victor

Posted: 6 marts 2013 - 13:23 - Svar

Endnu en grund til at støtte Assad.

steen

Posted: 6 marts 2013 - 13:27 - Svar

ja, jeg fatter dæleme ikke, hvorfor Vesten har valgt side i Syrien til fordel for hard core sunni fanatikere. Ligegyldigt hvem der vinder, bliver det uskønt. Ser man You Tuber dernede fra , er konkurrencen hård om at være de værste barbarer.

En sagde: Lad dem slås. Europæerne har sloges i århundreder for at nå frem til den tilstand, der råder nu. Det gør mig ondt for de civile ofre, men ellers lader Syrien mig temmelig kold. De må slås indtil de er færdige.

  Varmt Konservativ (kr)

  Posted: 6 marts 2013 - 14:54 - Svar

  Min gissning är att det handlar om den gamla vanliga förklaringen: “Min fiendes fiende…”. Iran/Hizbollah ses helt enkelt fortfarande som det mest akuta hotet. Det ändrar sig säkert ganska snart när väl kärnvapenanläggningarna är borta.

  Det är rätt intressant att se hur vänstern inte riktigt vet vilket ben de ska stå på. Det har länge gått en ström av anhängare från Iran till Al Qaida-sidan, men å andra sidan: ett kärnvapenbestyckat Iran kan ju heller aldrig vara fel i deras ögon. De är helt enkelt för Iran, för Hizbollah och för Al Qaida/Muslimska Brödraskapet…ja, och mot USA, Israel och Europas borgarpack.

  Bush-administrationen framstår alltmer som lika genialisk som Reagan-administrationen. Irak är verkligen ett nyckelland i regionen.

  JensH

  Posted: 6 marts 2013 - 15:26 - Svar

  @Steen

  “jeg fatter dæleme ikke, hvorfor Vesten har valgt side i Syrien til fordel for hard core sunni fanatikere”

  Det fatter jeg heller ikke. I vesten skulle vi vel ønske, at begge sider ‘vinder’, underforstået, at vi har en klar interesse i, at denne borgerkrig fortsætter så lang tid som mulig. ‘Stabilitet’ har ikke altid været Vestlig (læs. Amerikansk) politik i dette ustabile område af verden. I 1980’erne gjorde Amerikanerne (Vesten) alt for at forlænge krigen mellem Iran og Irak, og dermed svække dem så meget som muligt, da ingen af landene var specielt ‘venligtsindede’ overfor os. Derfor gav man ’tilpas’ støtte (herunder efterretningsmæssige oplysninger), til Saddam Hussein, da Irakerne var trængt i defensiven og så ud til at tabe, så de kunne fortsætte kampen mod Iran.

  På samme måde har vi (kynisk) set en interesse i at borgerkrigen i Syrien fortsætter så lanf tid som mulig. Begge parter er direkte fjendtligstillet mod os i Vesten, og så længe de bekæmper hinanden så bitterligt og blodigt som nu, så kan vi da i det mindste være i nogenlunde fred. Og hvis de til Europa importerede jihadister tager til Syrien, i stedet for at udkæmpe deres jihad her, så skal vi sgu da ikke brokke os. Derfor mener jeg, at såfremt vi virkelig skal blande os, (hvad vi ikke bør gøre), så skal vi kun give våben og anden hjælp til de sunni-muslimske oprørere, såfremt de ser ud til at tabe, (og så kun lige akkursat så megen hjælp at de kan fortsætte kampen UDEN at de ligefrem vinder den).

  Jeg ved ovennævnte lyder ufattelig kynisk og brutal på vore dages ‘bløde’ Vesterlændinge, men enhver national sikkerhedspolitik må altså tage udgangspunkt i at beskytte egen befolkning mod trusler, og derfor må de vestlige beslutningstagere engang imellem tage nogle kyniske og ubehagelige beslutninger, (som USA gjorde i 1980’erne mht. krigen mellem Iran og Irak). Det ville naturligvis være skønt, hvis vi alle kunne mødes omkring lejrbålet og synge “kumbaya”, men så god er verden desværre ikke.

  Prudentius

  Posted: 6 marts 2013 - 15:36 - Svar

  “De må slås indtil de er færdige.”

  Men de bliver aldrig færdige!

  Der vil altid være “vantro”, “hyklere” og “frafaldne”, at bekæmpe for Allahs slaver. Den hellige krig er den eneste garanterede adgangsbillet til islams paradis og kun den apokalyptiske “final solution” anført og udført af Mahdien vil sætte punktum for herlighederne og sikre et globalt islamisk herredømme kort før dommens dag.

  Med andre ord, slagteriet vil ingen ende tage, før islam får en ende.

  Vestens støtte til sunni-jihadisterne er baseret på vores ulideligt tåbelige alliance med Saudi Barbarien og Tyrkiet. Den ene en blodtørstig islamisk-fordærvet olietønde, den anden en falleret regional stormagt med adgang til Sortehavet og styret af en idiotisk og dødsensfarlig neo-imperial islamo-psykose.

  Hvad skal vi med fjender, når vi holder sådanne venner??

  (Det er for mig umuligt at have ondt af tossen, der nu har kastet sit liv bort til ingen verdens nytte, dog kan et udmærket lærestykke uddrages af hans skæbne. Nemlig afsløringen af multikulturalisternes arrogante og løgnagtige præsentation af islam, som værende fuldt og helt kompatibel med vores kultur og samfundsorden.)

   Prudentius

   Posted: 6 marts 2013 - 23:02 - Svar

   “Det er for mig umuligt at have ondt af tossen,…”

   Jeg tror jeg har ombestemt mig. Måske kan man i virkeligheden ikke andet end at have ondt af Kenneth Sørensen.

   Jeg gætter nemlig på de følgende omstændigheder forud for hans endeligt: Medlem af det “Underdanmark”, der ikke har råd til at undslippe multikulturen og derfor er tvangsindlagt til at leve og lade deres børn vokse op i de bydele, der forlængst er blevet foræret bort og således overtaget af importerede muslimske kolonister. Kolonister der har “beriget” Kenneth og sat ham på hans fatale bane mod islams afgrund.

   Kenneth Sørensen er givetvis endnu en af de helt eller delvist islamiserede indfødte (mawali), der er endt op som fremmede iblandt deres egne landsmænd og afskåret fra det, som er deres naturlige arv, nemlig det danske folkelige fællesskab og den danske nations historie og kultur.

   For de radikale og ligesindede er det sikkert en våd drøm come true, men for os andre er det intet andet end de rådne frugter af elitens hjerteløse forræderi. For Kenneth Sørensen betød det krigen og døden for en islamisk sag og en islamisk befolkning, langt, langt hjemmefra.

    steen

    Posted: 6 marts 2013 - 23:05 -

    Faktisk smukt tænkt af dig, Prudentius. Jeg kunne godt være enig uden at vide noget videre om ham end dette

    http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-5702382:dansker-tortureret-i-ye men.html?rss

    Peter Andersen

    Posted: 7 marts 2013 - 12:33 -

    Jeg holder med dig hér.

    Kenneth er nok et offer for multikulturen. Han har sikkert ikke haft noget valg, da gården han var blevet sendt ned for at lege i, var stærkt domineret af muslimer. Hvis ikke han indordnede sig, fik han bank. Gik han op og sladrede, var der ingen hjælp. Flytte kunne de sikkert ikke og måske fik han ikke engang lov til bare, at sidde på sit værelse. Hvad fanden gør man så?

    29 år gammel dør han så i Syrien. Dansk virkelighed 2013.

    Tragisk…

Anonym

Posted: 6 marts 2013 - 14:00 - Svar

Dagens gode nyhed (den om hr. Sørensen). Tak!

Farbror Pelle

Posted: 6 marts 2013 - 15:01 - Svar

Man kan alltid göra en liten studieresa till vårt kära grannland i öst – Finland. ett land med två grundlagsskyddade språk. Där har man f-nimig inte några radio- och TV-sändningar på några andra språk (föutom de importerade programmen föstås – liksom hos oss). Alla radio- och TV-sändningar är endast på finska eller svenska, och that´s it. Något för oss att ta efter kanskae – alltså att endast sända på SVENSKA, och ge f-n i alla hemspråk mm, så att folk verkligen tvingas att i första hand lära sig att tala och förstå SVENSKA, eftersom det är majoritetsfolkets språk? Sedan finns det naturligtvis en del skyddade minoritetsspråk här också, som man då måste ta hänsyn till, men helt enkelt se till att SVENSKA får skyddad status och TVINGA DE J-LARNA ATT LÄRA SIG SVENSKA OM DE SKALL STANNA HÄR!

  Robin Shadowes

  Posted: 6 marts 2013 - 18:25 - Svar

  Men det visar också tydligt varifrån Muslimmoderaternas hemliga partistöd verkligen kommer ifrån.

Leave a Comment