30
mar
Seneste opdatering: 2/4-13 kl. 0136
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

These four, though, are only the tip of the iceberg. How many sleepers are actually operating in Germany, nobody knows. And nobody can see inside the heads of the 5 million Moslems in this country. Those have have cast only a glance in the Koran can already be programmed for jihad. Our experiences of the past four years on Munich’s streets speak volumes. There is a highly dangerous time bomb ticking among us. These Moslems Wanted to Kill Markus Beisicht (video, tysk, utekstet)

Min egen uvidenskabelige statistik fortÊller, at der i denne tid forpurres et stÞrre muslimsk terrorangreb/politisk terrormord i Europa om mÄneden. Mindst. Belgien forleden, Beisicht nogle dage inden, Hedegaard i starten af februar, Birmingham i januar, Bonn i december osv. Det betyder, at nogle uvÊgerligt vil lykkes fÞr eller senere. NÄr folk begynder at dÞ i stÞrre antal, eller af Äbenlyst jihadistiske Ärsager, vil det forrykke det politiske billede i Europa, og vi vil se helt andre politikere indvalgt, end dem der indfÞrte multikulturen, og som i det store hele stadig regerer. Det er et spÞrgsmÄl om tid.

Man glemmer, at Holland stod og vippede pÄ kanten af socialt oprÞr nogle dÞgn efter mordet pÄ Theo van Gogh. NÄr man mÞder Geert Wilders personligt, er man ikke i tvivl om, at Holland ved, det er alt for farligt for landet, hvis et attentat pÄ ham lykkes. Det samme er tilfÊldet med Westergaard og Vilks, der er blevet politiske symboler.

Vi skal glÊde os over, at Danmark demokratisk er lÊngst fremme i Europa med et nÊr ved DF-V flertal. NÄr det flertal kommer til, og hvis de holder tÞjlerne stramt og tungen lige i munden, er vi bedre rustet imod at stemme pÄ ekstremister og fascister end nogen andre. England og Tyskland mangler en demokratisk modstand mod indvandring og muslimsk poltisk indflydelse, og er i farezonen. I Frankrig hvis Le Pen ikke fÄr den indflydelse, som hendes stemmer berettiger hende til.

Det samme er Sverige trods SD stadig, fordi der er en kraftig ekstremistisk understrÞm, enhver der er fortrolig med detaljerne kender. I Sverige er der nationalister, i Danmark har de altid vÊret for godartede til at man kan bruge ordet. Her er vi besindige, men med fingeren pÄ pulsen. ForelÞbig er S-SF ved systematisk at blive barberet ned til ubetydelighed, selvfÞlgelig ogsÄ af andre grunde. I Norge har indvandringen vÊret langt mindre, og den politiske reaktion langt hurtigere. Der er valg til september, og der tegner sig et rent FRP-HÞyre flertal. De der fÞlger Norge, ser at det koger.

Beslutsomme politikere kan sĂžrge for, at demokratiet forbliver i fĂžrersĂŠdet. Udtryk omvendt: Et stort Radikalt parti i Danmark, ville bringe demokratiet i fare. Ganske ironisk, nĂ„r man tĂŠnker pĂ„, at Jelved sagde, at “Anders Fogh er en farlig mand.”Enhver fugl pipper med sit nĂŠb, ogsĂ„ undertegnede. Men jeg har hele tiden haft blikket rettet imod, om den demokratiske hĂžjreflĂžj skulle blive overhalet hĂžjre om af folk, der ikke gider vente pĂ„ politikerne. Kun tiden kan vise, om ens bange anelser har vĂŠret begrundede. (Se: Large neo-fascist vote in French by-election: A warning to the working class.)

Brugte vi Breivik rigtigt, som SĂžrine Gotfredsen skrev, noget af det bedste der er skrevet om den sag? SkrĂŠmmende mange gjorde ikke. Endnu har vi tid, men med Ă©n terrorhandling kan den vĂŠre udlĂžbet. Problemet er, at vi ikke ved hvilken, og at nogle vil lykkes.

Peter Hitchens: “It wasn’t because we liked immigrants….”

“but because we didn’t like Britain….Even back in my Trotskyist days I had begun to notice that many of the migrants from Asia were in fact not our allies. “

The greatest mass migration in our history has taken place. Revolutionaries of the Sixties to blame for seeing immigrants as allies Rather than them adapting to their lifestyle, we are adapting to theirs.

And it was at least partly my own fault. When I was a Revolutionary Marxist, we were all in favour of as much immigration as possible. It wasn’t because we liked immigrants, but because we didn’t like Britain. We saw immigrants – from anywhere – as allies against the staid, settled, conservative society that our country still was at the end of the Sixties.

Also, we liked to feel oh, so superior to the bewildered people – usually in the poorest parts of Britain – who found their neighbourhoods suddenly transformed into supposedly ‘vibrant communities’. If they dared to express the mildest objections, we called them bigots….I have learned since what a spiteful, self-righteous, snobbish and arrogant person I was (and most of my revolutionary comrades were, too).

But, unlike me, most of the Sixties generation still hold the views I used to hold and – with the recent, honourable exception of David Goodhart, the Left-wing journalist turned Think Tank boss who recognises he was wrong – they will not change. The worst part of this is the deep, deep hypocrisy of it.

Even back in my Trotskyist days I had begun to notice that many of the migrants from Asia were in fact not our allies. They were deeply, unshakably religious. They were socially conservative. Their attitudes towards girls and women were, in many cases, close to medieval. Many of them were horribly hostile to Jews, in a way which we would have condemned fiercely if anyone else had expressed it, but which we somehow managed to forgive and forget in their case. How the invasion of immigrants into every corner of England has made a mockery of PM’s promise to close the door

Marie Krarup: Harlang turde ikke tage debatten.

Hans Branner kommer i Politiken den 30. marts med en besynderlig og forkert udlÊgning af begivenhederne ved en hÞring om Irak-krigen pÄ Christiansborg den 22. marts. Min far, SÞren Krarup, angreb ikke Chr. Harlang og svingede ikke nogen taske efter samme. Og hans og mine argumenter slap bestemt ikke op. Det gjorde Chr. Harlangs derimod.

Han erklÊrede nemlig som afslutning pÄ debatten, at han ikke havde deltaget i debatten, fordi han ikke Þnskede at debattere med en person, der var sÄ moralsk forkert, som jeg. Jeg mÄ indrÞmme, at jeg med det samme kaldte ham for en tÞsedreng. For det er man, nÄr man i stedet for at tage en saglig debat, erklÊrer, at ens modstander er sÄ umoralsk, at man ikke KAN tage debatten. Det er jo en dÄrlig undskyldning for ikke at tage den saglige debat.

Hans tilsvining af mig fik mange af tilhĂžrerne, der efter mit skĂžn bestod af Enhedslistens og Radikale Venstres kernevĂŠlgere, til at komme hen og give mig hĂ„nd og opbakning. De var flove over Chr Harlangs opfĂžrsel. Da vi skulle til at gĂ„, stĂždte min far, der var tilhĂžrer, og Harlang sammen ved garderoben, og Harlang gav sig til at rĂ„be skĂŠldsord i et skingert toneleje – ”racist, nazist, fascist”. Og lĂžb sĂ„ ud. Igen fik vi stor sympati fra de tilbagevĂŠrende, der nĂŠppe var politisk enige, men godt kunne se, at vi her havde med en ynkelig person at gĂžre, der ikke magtede debatten og derfor gik til groteske personangreb.

Hans Branner udlĂŠgger ogsĂ„ mine synspunkter forkert. Det er rigtigt, at jeg sympatiserer med dele af den skole indenfor international politik, som man kalder realisme, og som ser verden som prĂŠget af anarki. At der ikke er en international retsorden. Men det er ikke rigtigt, at jeg mener, at magt er ret, og at jeg mener, at Danmark altid bĂžr alliere sig med den stĂŠrkeste. SĂ„ skulle jeg jo gĂ„ ind for en alliance med Nazi-Tyskland og Sovjetunionen! Nej, jeg mener, at USA HELDIGVIS er den stĂŠrkeste magt i dag. USA er den gode supermagt, som vi har interessesammenfald med. Derfor skal vi stĂžtte USA. Hvorfor troen pĂ„ en international retsorden er en farlig og udemokratisk utopi har jeg skrevet en kronik om til Politiken, som jeg vil anbefale bladet at bringe i stedet for at bringe bagtalelse og forvanskninger til torvs.”

Marie Krarup pÄ Facebook:

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] er som nĂŠvnt, ikke fordi de ikke prĂžver, men det er ikke […]

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Og spÞrgsmÄlet er; hvorfor Þnsker partierne pÄ Christiansborg ikke , at danskerne
lever i fred?
Hvorfor? Hvad har vi gjort dem?

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago

“NĂ„r folk begynder at dĂž i stĂžrre antal, eller af Ă„benlyst jihadistiske Ă„rsager, vil det forrykke det politiske billede i Europa, og vi vil se helt andre politikere indvalgt, end dem der indfĂžrte multikulturen, og som i det store hele stadig regerer. Det er et spĂžrgsmĂ„l om tid. Man glemmer, at Holland stod og vippede pĂ„ kanten af socialt oprĂžr nogle dĂžgn efter mordet pĂ„ Theo van Gogh.” Steen, jeg tror (frygter er vel mere ordet) at du har ret. Men mit bud er at vi stadig er ca. et Ă„rti, mĂ„ske endda to, fra den “politiske singularitet” hvor mange… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago

“Danmark demokratisk er lĂŠngst fremme i Europa med et nĂŠr ved DF-V flertal.”

Om jeg mĂ„tte vĂŠre sĂ„ bramfri: Ins’allah!, eller “om gud det vil”. Danmark har taget de ikke-vestlige indvandrere vi kan. Hvis det skal gĂ„ godt skal vi koncentrere os om at assimilere (ikke “integrere” eller endnu vĂŠrre “inkludere”) dem der ER kommet. Der er ikke noget “fjendligt” i at sige at nu har vi taget dem vi kan uden at der sker et kulturelt brud. (Det siger en del om de der hĂŠvder at der ikke findes dansk “kultur”…)

Jernhesten
Jernhesten
10 years ago

Der er nok ingen tvivl om at vellykkede terrorangreb snart bliver hverdagskost i Europa, og det kommer til at betyde langt flere dĂždsofre end hidtil. Jeg tror dog ikke at det i sig selv vil pĂ„virke det politiske billede. Det som bliver konsekvensen heraf er en masse sniksnak om antiterrorlove, bevillinger til PET og mĂ„ske visse begrĂŠnsninger af masseindvandringen. Det er fĂžrst nĂ„r folk indser at de ting som de etablerede partier sĂŠtter i vĂŠrk, ingen effekt har, at det kan gĂ„ hen at ĂŠndre det politiske billede. Jeg frygter at det kan tag Ă„r og koste mange menneskeliv! Herudover… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
10 years ago

““It wasn’t because we liked immigrants
.but because we didn’t like Britain
.” Detta stĂ€mmer till 100% med mina observationer av 68-generationen! Jag tar mig friheten att Ă„terge en kommentar som jag har postat tidigare hĂ€r pĂ„ Snaphanen: “68-vĂ€nstern har aldrig varit FÖR nĂ„gonting utan kĂ€nnetecknas helt av vad de Ă€r EMOT. Visst, under 70 och 80 talet kunde man kanske tro att de var för en massa saker: JĂ€mstĂ€lldhet för mĂ€n och kvinnor, frihet för förtyckta folkgrupper, osv, osv. Men utvecklingen har visat vad de Ă€r för figurer. De Ă€r helt uppfyllda av hat mot: – USA och vĂ€stvĂ€rlden – Den… Read more »

Crass BĂžrsting
Crass BĂžrsting
10 years ago

Vel talt, fr. Krarup. Advokat Harlang er en plattenslager, og man bÞr vel egentlig vÊre glad for, at venstreflÞjen har sÄ svage og useriÞse frontfigurer. Der var mere substans og talent i kommunister som Aksel Larsen og Knud Jespersen, men deres slags kommer ikke igen.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x