25
jan
Seneste opdatering: 26/1-13 kl. 0610
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Birmingham terror suspects ‘told outlandish lies’, Men who ‘despised the British’ deny plotting suicide bombing.

Mørkeræd på Möllan

I forgårs glædede man sig over at Operation Alfred til 41 mio. var en succes. Det var et succeskriterium, at 50 % af Malmøs mord på et år er opklarede. Et såre beskedent succeskriterium i et fhv. civilliseret land. I dag fortsætter skyderierne så som intet er hændt. Ikke nok så meget politi kan styre det Malmø, svenske politikere har skabt. Byen er svenske politikeres Frankensteins Monster, man forstår så godt, de er hundeangste for det. Med helt andre beføjelser kunne politiet måske tackle byen, skønt jeg tvivler. Indvandrede er ved at være i flertal, man kan få et indtryk af det på videoen her. Politiet har et signalement, men som sædvanlig går de ikke ud med det. Den svenske stat er mere optaget af at beskytte sig selv, end at beskytte sine borgere. Efter det sidste halve års opinion, får den brug for rigeligt med beskyttere, og bedre end f.eks. Expo-megafonen Lisa Bjurwald, som jeg kvier mig noget ved at kalde ‘journalist’. Forfatter er bedre – af fiktion. Man sköts i huvudet i Malmö – till sjukhus Malmø: Mann skutt i ansiktet, student truet med pistol, 13-åringer mistenkt for voldtekt

Sex med børn er da ikke ulovligt?

A paedophile who met his victim on Facebook didn’t know it was illegal to have sex with the 13-year-old girl because of his sheltered Muslim upbringing, a court heard. Adil Rashid admitted travelling to Nottingham in July last year and having sex with the teenager who can’t be named for legal reasons.

He had met the girl on the social networking site Facebook, and communicated with her by text messages and phone for two months before they met. Julia Smart, defending, had told an earlier hearing at Nottingham Crown Court that Rashid, 18, had been educated in a madrassa and had ‘little experience of women’.

The barrister said Rashid had told a psychologist after his arrest that he did not know having sex with a 13-year-old was against the law. In other interviews with psychologists Rashid claimed he had been taught by his madrassa that ‘women are no more worthy than a lollipop that has been dropped on the ground.’Paedophile who groomed victim on Facebook claimed his Muslim upbringing meant ‘he didn’t know it was illegal to have sex with 13-year-old girl’


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


falkeøje

Posted: 25 januar 2013 - 20:32 - Svar

Hvorlænge vil loven afholde svenskerne fra at bevæbne sig under disse
omstændigheder?

falkeøje

LarsS

Posted: 25 januar 2013 - 21:14 - Svar

TV-avisen, DR, 2 minutter siden:

Scene: Idioter i Rusland overfalder nogle stakkels bøsser pga deres sexualitet.

Journalist: “Kristne bøller overfalder….”

Undskyld mig engang!

Uanset de idioter, som jeg dybt foragter, så er det da noget af et ordvalg!

Glæder mig til den dag jeg ser/hører en TV-avis hvor journalisten tør udtale: “Muslimske bøller overfalder..”

Det er i min verden helt okay at stemple vanvittige og fornuftsforladte overfaldsmænd med et tilhørsprædikat – det skal da bare gælde generelt!

Fx.: Muslimske bøller overfalder jøder og bøsser i indre by!

NB!
I øvrigt kan man så undre sig over hvorfra journalisten kan vide at idioterne er kristne?

PFEP

Posted: 25 januar 2013 - 22:52 - Svar

Borgekrig nogen?
(min korteste oneliner)

  steen

  Posted: 26 januar 2013 - 00:52 - Svar

  nja, ikke endnu. Du har måske set, hvordan det gærer i alle de tidligere så nysselige partier ? M, C, VP, Fp ?

  Der er lagt an til landing for den svenske mulikultur. De var bedst i verden, nu er der få år igen. På knap en generation har de hærget landet til ukendelighed. Det er et øjeblik, jeg har ventet på i 25 år. 2014 bliver eksotisk.

   PFEP

   Posted: 26 januar 2013 - 13:03 - Svar

   Jeg har som sagt in og udvandret seks gange mellem Sverige og Danmark siden 1975 (arbejde som tømrer) og har med egne øjne set hvordan det svenske samfund fra at ha været et sundt samfund med fællesskabsfølelse, til at i dag fremstå som en bleg kopi af et velfærdssamfund, intet fællesskab mere, et folk der begynder vende blikket indad for i enklaver modstå den påtvingende multikultur.
   Med tanke på Sveriges da høje statur i velfærd og rigdom, er nok Sverige i dag det land i Europa der har faldet længst på en lang række socioøkonomiske områder og fremtiden ser ikke lys ud, mildest sagt.
   Min “oneliner” er mest at betragte som et råb i skoven, vad kommer der at ske den dagen for eksempel Malmø ikke mere kan udbetale milliarder i bidrag til de uproduktive arbejdsløse indvandrere i byens ghettoer?
   Vi snakker om +100000 mennesker på overførelsinkomster der i dag til stor del betales gennem et kommunebidrag fra staten (Robin Hood skat).
   Vad kommer Araber, muslimer i bred forstand at gøre?
   Sandsynligvis kommer de at gøre det de siden år 600 cirka altid har gjort; plyndre alt og alle indenfor rækkevidde og da er jo ikke engang de nogenlunde sikre velhaver-områder i Malmøs omegn sikre mere.

   Det tror jeg kan blive den udløsende faktor til massive borgerlige uroligheder og med tanke på hvor ringe Sverige er på at forsvare det egne territorium, skal det ikke meget fantasi til at forestille sig tab af kontrol over dele af landet og udråbende af nye selvstyrende områder der under Sharialov og med FNs hjælp kommer blive anerkendte og eventuelt gennem FN-tropper beskyttes.
   Et nyt “Gaze” i Malmø, Göteborg, Stockholm og sikkert på flere steder i Sverige.

   Jeg håber virkelig at min prognose bare er en prognose og intet andet, men desværre peger alt for meget i retning av vad jeg forudser komme og det kommer at blive en katastrofe for hele Norden i første omgang, for siden at smitte resten af Europa som en influenza og da er nok hele EU midt oppe i en konflikt der ikke kommer lade anden verdenskrig meget efter.

Jørgen Duus

Posted: 26 januar 2013 - 10:55 - Svar

I artiklen om Operation Alfred i Malmö står der om succes-kriteriet:

“Et såre beskedent succeskriterium i et fhv. civilliseret land”.

Hvad betyder fhv.? Menes der “et forholdsvis civiliseret land” eller “et forhenværende civiliseret land”?

EH

Posted: 26 januar 2013 - 22:46 - Svar

Sex med børn….
Eliten er nu nået så langt ned af den moralske rangstige at den ikke engang evner at beskytte landets børn.

Leave a Comment