4
apr
Seneste opdatering: 4/4-13 kl. 2120
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Femen har protesteret mod islam og den 19-årige Aminas forsvinden fire steder i dag: I Paris var demonstrationen planlagt foran den tunesiske ambassade, det blev forhindret så den måtte holdes ved metrostationen St. Francis Xavier. I Berlin foran moskéen i Wilmdersdrof. I Bryssel demonstrerede de foran den store moské, i Kiev ligeledes foran moskeen.

Der er selvfølgelig stærkt delte meninger. Feminister i arabverdenen er ganske fjendtligt stemt over for FEMEN, men hele meningen med en demonstration er, at nogen lægger mærke til den – og det gør de mildt sagt, endda i en tid hvor gadedemonstrationer helt har mistet den effekt, de engang havde, – så må man sige at FEMEN rammer lige i plet. Jeg får at vide, de har en russisk rigmand i ryggen (hvem der havde det). Han må have et godt reklamebureau.

Bliver dette rapporteret i svenske medier? Nja, ikke ét ord siden de demonstrerede foran Peterskirken den 13. marts. Islam trumfer feminisme, islam trumfer endda HBTQ i Sverige. Bliver en bøsse myrdet i Malmø af muslimer fordi han er bøsse, – og det blev Daniel Nordström i 2008 – er det størst mulige tavshed, og man er en ‘facist’, når man påpeger hykleriet. Andre indvandreres bøssemord i Sverige er blevet ved de behjertede forsøg. OK, lad os så være stolte fascister, der oprøres over mord på homoseksuelle, jøder og ulydige kvinder! – April 4: Topless Jihad Day: Femen Declare War On Islam In Wake Of Amina Tyler Storm, – ‘Our Tits Are Deadlier Than Your Stones’, Femen activists stage topless protests across Europe in support of Arab women’s rights.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten - - -

Posted: 4 april 2013 - 20:19 - Svar

Det her er bestemt ikke noget for den bornerte og reaktionære Venstrefløj, der jo går mest op i “tonen” og “anstændighed” – og forarges, når nogen provokerer de gudelige og deres hellige autoriteter. Det her er utvivlsomt “underlødigt”, skal vi vædde?

Som ikke-medlem af Venstrefløjen må jeg sige, at aktionsformen ikke er underlødig, og at den tilmed er den helt rette. Sådan! Giv de langskæggede en bar røv at trutte i som Shabana Rehman gjorde det. For siden at blive erklæret persona non grata på Betty Nansen Teatret af Venstrefløjsdarlingerne, Peter Langdal og Henrik Hartmann.

Det er dét her – seksualitet, og kontrollen med samme – det handler om. Så det er fuldstændigt adækvat, som det udføres. Det rammer, og det er det, der skal til. Det afslører både Venstrefløjen og de gudelige. Den største interne trussel mod islam kommer fra kvinderne. Det er sandt. – Ikke fra forlorne frihedskæmpere som Asmaa A. Hamid, men fra de virkeligt modige.

– – –

  steen

  Posted: 4 april 2013 - 20:37 - Svar

  nemlig ! jeg føler mig dog lidt diskrimineret fordi jeg ikke kan aktionere sådan 🙂 Da Uwe Max Jensen var nøgensolidarisk med den lille havfrue, stod der bare 400 turister og smilede venligt til hans bare r….

  http://snaphanen.dk/upload/2012/05/uwe-23.05.2012-0261.jpg

  http://snaphanen.dk/upload/2012/05/uwe-23.05.2012-0152.jpg

  Uwe kom ikke i verdenspressen. Apropos Shabana, genbrug af et billede, der er for godt til kun at blive brugt én gang. Jeg har desværre ikke fotograferet rumpestuntet…………eller har jeg ? Hun har løftet Hans Rustad i Tivoli i 2008. Hun er bomstærk.

  http://snaphanen.dk/upload/2008/05/shabana20hans.jpg

   Nøgendemonstration for manderet til religionsfrihed - blot en tanke

   Posted: 5 april 2013 - 14:05 - Svar

   Det kan du godt. Du kan demonstrere mod drengeomskæring ved at fremvise dit mere fuldkomne udstyr (hvis du da ikke selv er omskåret – i så fald kan du demonstrere mod det ved at vise arret (“wanna see my scar?”). Drengeomskæring er jo også et forsøg på at kontrollere seksualitet og identitet fra tidlig barndom ved at indskære en religiøs identitet i kønnet.

JensF

Posted: 4 april 2013 - 21:41 - Svar

De benytter seksualitet til at demonstrere mod en sexfikseret fjende. Det er åbenlyst den rette metode.

Vi kan også bemærke, at denne demonstration har relevans ved at konstatere, at der løbes en risiko af deltagerne. Hvis man demonstrerer mod regeringen, DF, racisme, paven eller andet, kan man roligt tage bussen hjem alene bagefter. Disse kvinder udsætter sig derimod for reel fare. Dét er et bevis for værdien af deres indsats. De kæmper en reel kamp mod en reel fjende.

Bjovulf

Posted: 5 april 2013 - 05:34 - Svar

Topløs Jihad – nu med tungt skyts (F-skål) 😀

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1948335.ece

Leave a Comment