6
apr
Seneste opdatering: 7/12-14 kl. 0444
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Sarazzin-Document, 06.04.2013, II 006Sarazzin - Document 06.04.2013 011 Sarazzin - Document 06.04.2013 019Sarazzin-Document, 06.04.2013, II 016

Hans Rustad og Asle Toje interviewer Sarrazin taler teleteknologi med sin I-Phone. Han sagde blandt meget andet: “70 procent af befolkningen støtter mig, 70 procent af medierne afskyr mig.” Posten opdateres (to be continued) – Fra Jyllands Postens interview i dag: På sporet af et lykkeligere Tyskland (log in.)

Thilo Sarrazin er måske den mest omstridte mand i Tyskland. Han har skrevet to bøger, der har delt landet. Den ene hævder, at nationen bliver stadig dummere på grund af en forfejlet indvandringspolitik. Den anden påstår, at Tyskland ikke har brug for euroen. Kritikere beskylder ham for at opfinde eller misbruge statistikker. Hvert af de to skrifter er solgt i omkring en million eksemplarer, så man kan roligt sige, at hans synspunkter, ud over modstanden, møder genklang. [..]

Deres bog “Tyskland har ikke brug for euroen” udkom for snart et år siden. Ser De Dem bekræftet i Deres synspunkter?

»Min analyse fra dengang om, at krisen ikke er slut, og at det har uoverskuelige følger for Tyskland, hvis vi glider over til at være et garantforbund, har vist sig at være rigtig. Begivenhederne omkring Cypern taler jo et tydeligt sprog.«

Tyskland får efter planen et antieuroparti den 14. april. Kunne det friste Dem at være med?

»Nej, jeg er i et parti, jeg er i det socialdemokratiske SPD, der har jeg været i snart 40 år, og jeg regner ikke med at ændre noget ved den sag resten af mit liv. Den nye bevægelse, Alliance for Tyskland, har mange gode økonomer, det er alt andet end et højrepopulistisk parti, og man må se, hvad det bliver til.«

Savner De undertiden den gamle forbundsrepublik, hvor alt måske var lidt nemmere?

»Ja, naturligvis var Vesttyskland i 1965 et i mange henseender lykkeligere land, end forbundsrepublikken er i dag. Der var praktisk taget ingen underklasse, alle var mere eller mindre i arbejde, undervisningssystemet virkede meget bedre, der var ingen etniske spændinger, fordi befolkningen var meget, meget homogen. På den måde var det i et vist omfang sikkert en bedre verden. Omvendt er det temmelig nyttesløst at beklage den udvikling. Vi kan ikke skrue fødselstilbagegangen mellem 1965 og 2003, som førte til, at omkring 20 mio. tyskere ikke blev født, tilbage. Vi ved jo ikke, hvad de ville have gjort.Vi kan heller ikke skrue indvandringen og dens følger tilbage, eller genforeningen, eller ideen om, at alle skal være lige, hvilket har ført til, at vort undervisningssystem yder stadigt mindre.«

Fakta: PRISEN Ytringsfrihed
Trykkefrihedsselskabet overrækker i morgen sin ytringsfrihedspris til Thilo Sarrazin i København.»ThiloSarrazin har oplevet at blive fyret for en bog, han udgav,« hedder det bl. a. i begrundelsen på selskabets hjemmeside.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Menig 442

Posted: 6 april 2013 - 17:15 - Svar

Den humanistiske pjaltepædagogiks fallit.
Argumentet for at modtage og integrere kulturfremmede fra hele kloden har altid været krig, tortur og forfølgelse i deres hjemlande.
I dag ser værterne med forundring på, at man kan feriere på disse farlige steder og endda blive gratis evakueret, hvis det strammer til.
Mere forundret er værterne dog over at kriminelle ikke kan udvises til disse ferieområder, fordi de teoretisk kan blive udsat for noget, der ligner det, de her udsatte deres danske ofre for.
Men allermest forundret er værterne dog over at afkommet fra dem vi reddede fra forfølgelse, gør mod værterne det samme som forældrene hævdede de blev udsat for og som gav dem asyl. Chikaneri af jøder og homoer, kriminalitet og skyderi i gaderne. Ikke mindst at drage i hellig krig.
Helt grotesk bliver det, når man erfarer, at PET ikke kan nå at snakke de hellige krigere fra at tage til Syrien og tilmed er bekymret for om de kun får en lemfældig træning inden de slippes løs mod en regering, som ellers havde et godt omdømme for at holde det multikulturelle i højsædet.
Selv om den humanistiske pjaltepædagogik hænger i laser er man fræk nok til at beskylde Sarrazin for at gør det med statistikkerne, som man altid selv har gjort.
Det mærkelige er, at europæerne selv har betalt for bedrageriet over skatterne og danskerne yderligere gennem licensen til DR.

Peter Buch

Posted: 6 april 2013 - 22:13 - Svar

En af Arne Astrups favoritter for år tilbage kom jeg til at tænke på:
http://www.rorygallagher.com/#/songs/im_moving_on_the_best_of_taste
Lyrics

SEE THAT BIG EIGHT-WHEELER COMING DOWN THE TRACK
MEANS YOUR TRUE-LOVIN’ DADDY AIN’T COMIN’ BACK
MOVIN’ ON, I’LL SOON BE GONE
YOU’RE FLYIN’ TOO HIGH, FOR MY LITTLE OLD SKY
I’M MOVIN’ ON
I’VE WARNED YOU BABY, FROM TIME TO TIME
YOU JUST DIDN’T LISTEN, DIDN’T PAY NO MIND
SO I’M MOVIN’ ON, I’LL SOON BE GONE
I’M THROUGH WITH YOU, TOO BAD YOU’RE BLUE
I’M MOVIN’ ON
NOW ENGINEER, TAKE THE THROTTLE IN HAND
TAKE ME BACK TO THE SOUTHERN LAND
I’M MOVIN’ ON, KEEP ROLLIN’ ON
YOU’RE FLYIN’ TOO HIGH, FOR MY LITTLE OLD SKY
KEEP MOVIN’ ON
FIREMAN PLEASE, WON’T YOU LISTEN TO ME
GOTTA PRETTY WOMAN IN TENNESSEE
KEEP ROLLIN’ ON, KEEP ROLLIN’ ON
GOODBYE, GOODBYE, IT’S ALL OVER NOW
I’M MOVIN’ ON
SOMEDAY BABY WHEN YOU’VE HAD YOUR PLAY
YOU’LL WANT YOUR DADDY BUT YOUR DADDY WILL SAY
KEEP ROLLIN’ ON, KEEP MOVIN’ ON
YOU’RE FLYIN’ TOO HIGH, FOR MY LITTLE OLD SKY
I’M MOVIN’ ON
MOVIN’ ON, MOVIN’ ON

http://www.youtube.com/watch?v=CVzDuJ2KZX8

Cavatus

Posted: 8 april 2013 - 10:20 - Svar

Var det inte som filmade det här? Vore intressant att få ta del av det mer ingående.

Leave a Comment