16
apr
Seneste opdatering: 17/4-13 kl. 1638
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...


France’s Jewish exodus by CNN_International, 16.03.2013

 

Danmark är här

Det er en omskrivning for “fascismens retorik er her”, hvis nogen skulle tvivle. Jeg skrev om publicistklubben her:

“Varför vill ni inte ta debatten! Hur kan journalister vägra debattera? Förstår ni inte att det bara kommer att leda till katastrof?!” Ungefär så kan man sammanfatta Janne Josefssons indignation när han på måndagskvällen debatterade “debatten” med Åsa Linderborg, Ali Esbati, Jasenko Selimovic och Lena Andersson på Publicistklubben i Stockholm. Modererade gjorde samma Stina Dabrowski som i söndagens Agenda uppfann en “konsensus-elit” som hotade den svenska yttrandefriheten.

Handsken är kastad. Det är numera “vänsterextremisterna” Linderborg och Esbati som ska ställas till svars. Deras vägran att gå med på rasistiska utgångspunkter när de debatterar leder till ökad främlingsfientlighet, enligt Josefsson. Som använde sig av samma tryckkokarmetafor som turnerats i Norge och Danmark, likväl som av populister i hela Europa.

Argumentet är att fascismens retorik måste lyftas in i de etablerade medierna, att det först är när den bemöts med rationella och demokratiska invändningar som den slutar att växa och utöva inflytande. Vi tycks inte bara vara på väg mot ett infekterat kulturkrig enligt dansk modell. Vi är redan där. Danmark är här

Man kan sige, at de svenske hattedamer ikke mangler fantasi. På den anden side er de også fuldstændigt blottede for forestillingsevne. Næppe havde de forestillet sig, at deres ideer skulle medvirke til at jage jøder ud af Europa, som man ser ovenfor og som også vil gøre Malmø og Amsterdam Judenrein i løbet af en generation. Nogle af de største katastrofer skabes af ahistoriske idealister, og jeg har ikke de sidste ti år lagt skjul på, at jeg mener Sverige nu driver mod en katastrofe af hidtil uset omfang, før nogen andre i Europa. Jeg havde lejlighed til at genopfriske, hvad Mark Steyn har sagt om fascisme og demografi i går. Det tåler gentagelse:

Why did Bosnia collapse into the worst slaughter in Europe since the second World War? In the thirty years before the meltdown, Bosnian Serbs had declined from 43 percent to 31 percent of the population, while Bosnian Muslims had increased from 26 percent to 44 percent. In a democratic age, you can’t buck demography — except through civil war. The Serbs figured that out, as other Continentals will in the years ahead: if you cannot outbreed the enemy, cull ’em. The problem that Europe faces is that Bosnia’s demographic profile is now the model for the entire continent.

When some left-wing critics claimed Steyn was advocating genocide in this passage, he wrote:

My book isn’t about what I want to happen but what I think will happen. Given Fascism, Communism and ethnic cleansing in the Balkans, it’s not hard to foresee that the neo-nationalist resurgence already under way in parts of Europe will at some point take a violent form. … I think any descent into neo-Fascism will be ineffectual and therefore merely a temporary blip in the remorseless transformation of the Continent.

Og lidt mere fascisme nu vi er igang. Et TT telegram, Sveriges ritzau:

KÖPENHAMN. Den omstridde danske journalisten och opinionsbildaren Lars Hedegaard tar timeout från ordförandeskapet i den grovt islam- och främlingsfientliga danska föreningen Trykkefrihedsselskabet.– Det har varit osedvanligt hektiska månader, säger Hedegaard, som i februari utsattes för ett mordförsök. Hans efterträdaren fram till oktober blir Katrine Winkel Holm, också hon känd för islamfientliga uttalanden. Holm hamnade i hetluften när hon nyligen via sin styrelseplats i Danmarks radio försökte ingripa mot en reporter som gjort en kritisk intervju med just Hedegaard.Hedegaard tar timeout

Den forbudte sandhed

Lars Hedegaard og Mogens Camre udsender ny bog:

Befolkningseksplosionen og det voksende kaos i den islamiske verden har siden 1970’erne affødt en masseudvandring til Europa. Levevilkårene hos os virker åbenlyst som en magnet. Den islamiske kultur er grundlæggende forskellig fra den vesterlandske, som har skabt det leveniveau, indvandrerne prøver at få del i. Ikke desto mindre accepterer de kun i de færreste tilfælde vore værdier. Det store flertal fastholder tværtimod den kultur, som er årsag til sammenbruddet i deres hjemlande, og kræver, at vi skal indrette os efter deres ønsker.

lars, 22.09.2012, II 046 (1)

Dette fører til konfrontationer med de europæere, der ikke vil finde sig i at blive økonomisk udbyttet, og som oven i købet må se deres førhen fredelige samfund ødelagt. Hvorfor skal dagligdagen forpestes af en voksende kriminalitet til og med regulære terroranslag? Hvorfor skal der være ”no go”-ghettoer? Hvorfor kan forældrene flere og flere steder ikke forsvare at sætte børnene i en almindelig folkeskole? Hvorfor skal det sociale sikringssystem konstant skæres ned trods rekordhøje skatter?

I stedet for at besvare disse spørgsmål sidder danske og andre vestlige politikere på hænderne. Snakker og snakker, men handler konstant for lidt og for sent. Rakker ned på dem, der protesterer mod indvandringen og dens følger – og gør endog alt muligt for at få de protesterende retsforfulgt. Samtidig med at vore soldater sætter livet ind for at bekæmpe islamismen ude i verden, gør politikerne reelt intet for at stoppe islamiseringen af Danmark.

Tror politikerne da virkelig, at vor tids mest afgørende trussel mod Europas frihed, velfærd og sikkerhed forsvinder, fordi de forbyder os at forholde os til kendsgerningerne?

109 sider, 95 kr., ISBN 978-87-90183-07-3, 95 kr.Bogen udkommer 18-04-2013 og kan herefter bestilles: via e-mail danskeren@danskeren.dk, på telefon 86132401 eller i boghandelen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


En Mand

Posted: 16 april 2013 - 22:13 - Svar

Pinligt og flovt for Frankrig, pinligt og flovt for Europa, pinligt og flovt for Vesten.

Skåning

Posted: 16 april 2013 - 23:15 - Svar

CNN… Suck! Det passade sig inte ens att nämna att mördaren i Toulouse var en islamistisk terrorist.

  PisseNisse i Hökarängen

  Posted: 17 april 2013 - 00:10 - Svar

  Helt ärligt..du står alltså ut med Caliphate Now Network? IMO får de Al-Jazeera att framstå som opartiska..

   Bjovulf

   Posted: 17 april 2013 - 01:08 - Svar

   Good one 😀

   Skåning

   Posted: 17 april 2013 - 02:09 - Svar

   Nej, det gör jag inte. Har kanalen i mitt utbud men tittar aldrig på den. Nu handlade det förstås om ett inbäddat klipp på Snaphanen som kommer från CNN. Lägger Steen in ett klipp så brukar det vara bra. Dock inte så i detta fallet. Jag blev mest förbannad på den indirekta associationen att det skulle vara l’homme dans la rue, som helt plötsligt skulle ha blivit en mördande antisemit.

    steen

    Posted: 17 april 2013 - 07:02 -

    jeg skulle måske have kommenteret det, jeg bemærkede det også, men jeg syntes alligevel det var interessant på grund af jødernes egne fortællinger.

    Det er mangler, kan vi jo alle tænke os til.

    PisseNisse i Hökarängen

    Posted: 17 april 2013 - 19:12 -

    Personligen har jag utvecklat en CNN-allergi; det kommer en massa gröna prickar efter en tids tittande. Kanske bör söka för det, men en stunds tittande på lite mer nyanserad TV med subtilare agenda, tex Russia Today (aka TV Putin) brukar räcka som bot 😀

    BTW, Skåning, är du identisk med din namne på gamla exilen?

  Peter Andersen

  Posted: 17 april 2013 - 00:20 - Svar

  Det vigtigste er ikke, at CNN dækker over sandheden. Det vigtigste er, at alle snart kender sandheden. Der kan ikke både være jøder og muslimer i Europa. Sådan er det bare. Og når nu vi har bestemt os for, at ha’ alle de muslimer, så må jøderne ud. Så kan vi bagefter snakke om hvad de kristne, de homoseksuelle eller kvinderne skal stille op, indtil vi får valgt nogle ordenlige politikere. Men der går jo så desværre nok lidt tid endnu…

Polka Charlie

Posted: 16 april 2013 - 23:37 - Svar

CNN… Ja, det er jo ubekvemt at fortælle hvem der tvinger Frankrigs jødiskebefolkning ud af deres hjemland. Muuu… slimer… Say nothing!

Lightmann

Posted: 17 april 2013 - 10:33 - Svar

Hvis de ikke kan være i fred i Frankrig, eller alle andre vestlige lande for den sags skyld, så har kvinderne dog check på situationen i Israel… h t t p://www.jpost.com/Defense/Jerusalems-women-defenders-309855

Prudentius

Posted: 17 april 2013 - 11:06 - Svar

“Samtidig med at vores soldater sætter livet ind for at bekæmpe islamismen ude i verden, gør politikerne reelt intet for at stoppe islamiseringen af Danmark.”

Invadere verden, invitere verden! Er tydeligvis det mantra vores globalistiske eliter arbejder under.

Og som sande verdensborgere føler de sig lige så kaldet til at omskabe Danmark, som til at omskabe Afghanistan, i deres billede.

Der er tale om ét sammenhængende projekt.

Islam er nemlig ikke noget problem, kun den farlige ekstreme afart “islamismen”. Ergo er muslimsk masseindvandring ikke noget problem, kun de relativt få ekstremistiske “islamister”.

Det siger sig selv, at et så titanisk hovmod og en så afgrundsdyb misforståelse af islam, historien og menneskets natur, må bære bitter dødbringende frugt.

Allan Hansen

Posted: 17 april 2013 - 12:40 - Svar

Geoffrey Cain er på vej med en
ny bog om Israel før 1942.

Allan Hansen

Posted: 17 april 2013 - 13:50 - Svar

Slevudslettesen onde cirkel!
Europa sender millioner til Allah´s evige
terror krig i Mellemøsten – til gengæld
pumper Mellemøsten millioner af koran
soldater op i Europa. På den måde
medvirker vi selv til vores egen slevudslettelse.

Europa er blevet et galehus!

Leave a Comment