1
maj
Seneste opdatering: 2/5-13 kl. 1902
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

RTL reportagen Extra mandag aften kl. 22:15 afslørede forfærdende tilstande: Alene in Berlin- Neukölln har én ud af tre muslimer flere koner. I interviews give de udtryk for, at dette er helt normalt, da det er tilladt i Koranen at en mand kan have fire koner, og det må naturligt også gælde i Tyskland også. Polygamien financieres for det meste af andre skatteyderes arbejde. Fra bistandskontorerne får kvinderne, der er registreret som enlige, penge til husleje mad og underhold. Video: Umfangreiche Moslem-Vielweiberei in Deutschland, finanziert durch Hartz IV Video, min. 20:20, tysk utekstet.

Se også Snaphanen: Polygami i tyske indvandrer- og parallelsamfund, oktober 2012 hvor kriminologen Joachim Wagner også medvirker. Til at begynde med, er det socialbedrageri…

“Mit navn er Tom. Her er Groruddalen”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Leave a Comment