14
maj
Seneste opdatering: 15/5-13 kl. 1814
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Endnu en pædofilisag med pakistansk, menneskeligt affald påført de allersvageste englændere af Tony Blair og overklassekompagni. : Child sex gang guilty of grooming and gang-raping vulnerable girls. Hvis man har hjerte til det, kan man her læse hvilke i forvejen stakkels småpiger disse udyr giver sig på: Oxford rape and trafficking: Who were the victims? Det er irrelevant at tale om, at de fleste krænkere er hvide. De gør det ikke i grupper, de holder ikke pigerne som slaver bedøvet af stoffer og tatoveret med slaveholderens navn. Dette er ondskab i en helt anden vægtklasse.

Police and social services apologise after paedophile gang of seven are found guilty of sex crimes against six girls as young as 11 Se video med tre af forbryderne på linket her. Hele den engelske pressedækning her. Den trækker tænder ud.

Israelere truet i Malmø

præcis som forventet:

Journalisten Leon och hans två kollegor ingår inte i Israels delegation utan besöker Eurovision Song Contest som oberoende journalister. I torsdags kväll letade de efter det hus där de hyrt rum och stötte då på sex män i 20-årsåldern. Männen frågade dem om de var från Israel och sa att de ville veta var israelerna bodde och att de ville bomba det stället. – De skrek: “Israel! Israel! mot oss och sa att de ville veta var israelerna bodde och att de ville bomba det stället, berättar Leon. För att slippa ifrån dem sa Leon att han var från Cypern. Israeliska journalister hotade under ESC

Under en taxiresa från den israeliska delegationens fest till Folkets Park i Malmö ska en taxichaufför ha uttalat kränkande ord mot sina sex passagerarare. Eden Viktoria, som satt i taxin, blev rädd och illa berörd och har nu polisanmält händelsen. – Det tog inte lång tid förrän han började kalla mig för saker, sen blev gick det över till med judefientliga kommentarer. Han kallade oss för judejävlar och mig för judehora.
Kränkningarna ska ha framförts på arabiska, men eftersom Eden Viktoria pratar hebreiska förstod hon en del av vad taxichauffören sa, och blev rädd och obehaglig till mods. – Jag har hört saker för och är van vid en hel del kommentarer, men det här var utöver det vanliga. Speciellt när han ringde vänner och berättade vart han körde oss och att han hade judejävlar i bilen. “Jag blev kallad judehora i taxin”

“Vi vil udrydde jer allesammen”

“Hvad skal dette mon føre til” spørger den tyske kvinde der fik den muslimske hilsen med på vejen. Spørgsmålet må være retorisk.

Christian Christel Golze of Heidelberg was riding on her way home on streetcar line 3 headed from Bismarckplatz in the direction of Leimen. Three young men with long beards and embroidered caps on their heads climbed aboard. One told her when he saw the cross she was wearing on a chain around her neck: “We will annihilate all of you.”And: “We will exterminate all of you.” Another obliged: “You will all go to Hell if you don’t accept the law of Allah.” Christel made the scandal public by writing a letter to the editor of the Rhein-Neckar Zeitungnewspaper, which was also published there. In it she asked the question: “In what direction is this supposed to lead?” Three Moslems to a Christian in a Heidelberg Streetcar: “We will exterminate all of you”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 14 maj 2013 - 22:59 - Svar

Ang : Scum!

Man kan undre sig over at det tilsyneladende kun er forekommet i England eller er det fordi den slags sager bliver nedtonet og/eller fortiet i andre lande?

hunter59

Posted: 15 maj 2013 - 03:45 - Svar

Når domstolene blir politiske, har demokratiet tapt.

Bjovulf

Posted: 15 maj 2013 - 03:53 - Svar

Dagens “positive” nyhed i Sverige 😀

Og gæt /gissa selv, hvem der mon kommer til at betale for festen …

http://www.svd.se/sport/somalia-siktar-pa-bandy-vm_8165742.svd

Somalia siktar på bandy-VM 😀

Ett somaliskt landslag i bandy ska bildas i Borlänge. Målet är VM i ryska Irkutsk redan nästa år.

Den förre bandystjärnan Per Fosshaug blir förbundskapten.

– I grund och botten är det här ett integrationsprojekt, även om vi har en vision att ta oss till Irkutsk med ett lag. Det kan vara det viktigaste jag gjort, i alla fall inom bandyn, säger Fosshaug till expressen.se.

Den blivande förbundskaptenen säger att de flesta i laget aldrig har stått på ett par skridskor och att han får börja med spelarna på samma sätt som fem-sexåringar som går i bandyskola. [ Ja. og mentalt set passer dette aldersniveau vist også meget godt 😉 ]

[ Man skulle egentlig tro, at der var en hel del ting somalierne i Sverige havde noget mere brug for at lære som det første – fx. hvordan man opfører sig ordentligt, ikke forventer at noget som helst kører efter islam eller at islamiske normer fx. angående mænd og kvinders roller gælder i Sverige, ikke konstant
stiller nye vanvittige krav, som svenske skatteborgere igen-igen stiltiende bare forventes at betale for,
samt hvilke ting der IKKE er acceptable i Sverige … fx. tvangsægteskaber, religiøs tvang og kvindelig
omskæring.
Bare vent til dette rygtes nede i Somalia – så vil de allesammen op og spille bandy i stackers, trevliga och
blåögda Sverige 😀 ]

Fru.Frøken

Posted: 15 maj 2013 - 09:27 - Svar

Et spørgsmål til alle tilbedere af Multikulturalismen.

Hvilken del af ordene “slå ihjel”,forstår I ikke?

Bergfast

Posted: 15 maj 2013 - 09:44 - Svar

Att fokusera på och uppmärksamma, samt ge publicitet åt, de värsta – elementen – ur en främmande folkstam, eller en främmande folkgrupp, eller en främmande ideologi, alternativt en främmande religion, som man vill bekämpa, är nog kanske både ett gammalt beprövat fenomen, samtidigt som det kanske är ett nödvändigt fenomen?

Om man inte skulle göra det, hur skulle man då kunna få anhängare och övertygade supporters till den egna ideologin, religionen, eller övertygelsen? Och hur skulle man då kunna starta några – krig – ?

Detta även om just de – sämsta exemplaren – , och de värsta typerna hos den motsatta ideologin, (eller som vid inbördeskrigen i Frankrike och Ryssland, då det piskades upp hat bland befolkningarna mot borgerskapet, kungahuset och tsarfamiljen osv., som då skulle bekämpas), då lyfts fram, som nog samtidigt själva är avskydda av majoriteten av den främmande folkgruppen, eller främmande ideologin eller religionen, själva, och kanske inom dess lagar och förordningar skulle bli satta i fängelse, eller kanske till och med avlivade.

Det hela påminner lite om den feministiska ideologin och dess vilja att övertyga om sin ideologiska förträfflighet och nödvändighet, genom parollen att – alla män är (farliga) djur – , och behöver därför – sättas på plats – av alla kvinnor, samt bekämpas med alla till buds stående medel. Man förstärker då sina teser genom att just lyfta fram de värsta exemplaren av – män – , som kanske i själva verket ändå är en förhållandevis liten del av majoriteten män på jorden? De flesta män är ändå goda fäder, goda bröder, goda äkta män, som vill sina barn väl, som vill sina barnbarn väl, och som över huvud taget vill sina familjers, sina hustrurs och sina släktingars väl och ve?

Den feministiska ideologin som då vill hävda och påstå att alla män betraktar sig själva på ett självklart och naturligt sätt som – förmer än – alla kvinnor, samt också lika naturligt och självklart ser ned på alla kvinnor, är då det argument som skall rättfärdiga feminismen. Dessa uttalanden blir då argument som skall övertyga om feminismens nödvändighet att på ett lika självklart och naturligt sätt bekämpa, eller kämpa mot, alla dessa förtryckande och farliga män, som då exemplifieras med just de allra värsta typerna av män.

Man kan då undra om – alla män – verkligen kan känna igen sig själva i dessa – förklarande och beskrivande – teser, och exemplifieringar, på män? Det är nog inte troligt.

Feminism menar sig ha gjort framsteg genom att kvinnor anses ha blivit fria i den moderna världen. Kvinnor anses i denna – moderna värld – inte längre vara förtryckta alls, utan de anses kunna fritt välja precis vad de vill göra. Om det så är att bli modeller av olika slag, samt också horor som idkar – välgörenhet – genom att sälja sexuella tjänster. De äger ju sina kroppar, och kan göra precis vad de själva önskar, och som reklamen manar dem till, att göra. De kan bli skönhetsjagande, modellerande, prestationsfokuserade, tävlande, krigande, konkurrerande och höglönejagande karriärister om de vill. Framför allt skall de sikta på beskattningsbara arbeten. De anses kunna bli allt de vill i den – fria nya världen. Bara inte hustrur och mödrar…..

För då anses de vara automatiskt – ofria – och därmed automatiskt – förtryckta – ……

Daniel

Posted: 16 maj 2013 - 04:54 - Svar

De som ble dømt for disse groteske handlingene over en 8 års periode har navnene
Akhtar Dogar
Anjum Dogar
Mohammed Karrar
Bassam Karrar
Kamar Jamil
Assad Hussain
Zeeshan Ahmed

Hvilken fellesnevner har gjerne slike navn?
I norges neste største avis så blir de definert som “gjengmedlemmer”

    Marit

    Posted: 16 maj 2013 - 23:02 - Svar

    Norske MSM har unnlatt å opplyse om groomingen av britiske småjenter av pakistanske monster i GB. Men i går var det en avis som lettet på sløret, og til og med viste bilde av monstrene. Men at de var av pakistansk herkomst unnlot de å opplyse om. Det kunne “krenke” pakistanerne i Norge… Det må man for all del unngå..Bedre da å servere en halv nyhet. Det har vært mange slike saker, men det er første gang en norsk avis rapporterer om kriminaliteten og ondskapen satt i system

Leave a Comment