22
maj
Seneste opdatering: 23/5-13 kl. 0117
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

 

ITV News has obtained footage of a man with bloodied hands addressing a camera on a south London street.He makes a series of political statements before walking towards a man, believed to be a soldier, lying prone on the street.He then talks calmly to another man stood nearby.Warning: Some viewers may find the graphic content in this video distressing

‘We swear by almighty Allah we will never stop fighting you’: Chilling words of bloodied man ‘after he hacked soldier to death in terror attack’, Attacker tried to behead and disembowel British soldier – En af terroristerne udtaler sig til mobilkamera efter dekapiteringen af en engelsk soldat inden politiet er ankommet. Mordet skete få hundrede meter fra den lokale kaserne, morderne har formentlig ventet på en soldat de kunne slå ihjel. BBC har vist klippet fra ITV, der er nede lige nu. Cameron vender tidligere tilbage fra besøg i Paris. Den engelske regering holder krisemøde i den såkaldte Cobrakomitte. – Ensamvargar eller små grupper motiveras att begå den här typen av illdåd. Om det här är en trend är det allvarligt. Ja, mon ikke? Et psykologisk vendepunkt,

I Sverige fortsætter indvandreropstanden på fjerde nat. Politistiation i brand, skadet polis, bilbrande. Man kan følge elendigheden direkte her. Flere bilbrande i Malmø.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 22 maj 2013 - 20:25 - Svar

Så David Cameron haster hjem fra Paris for at holde krisemøde i denne ‘Cobrakomitte’. Hvor høj-dramatisk. Hvorfor sidder jeg med en grim fornemmelse af, at det er det sædvanlige politiker-teater, der skal give offentligheden et (falsk) indtryk af, at ‘man skam gør noget’. Hvis de Britiske politkere virkelig ville gøre noget seriøst, så opsagde de alle de internationale konventioner UK har tilsluttet sig, og iværksatte et omfattende repartrierings-program.

  Allan Hansen

  Posted: 22 maj 2013 - 20:33 - Svar

  Hørt!!!

  Lev Vel

  Prudentius

  Posted: 22 maj 2013 - 21:06 - Svar

  Fin pointe!

  Det de skal i deres “Cobrakomitte” er, at finde ud af hvordan de endnu en gang bedst slanger sig ud af konsekvenserne af deres egen vanvids-politik.

  Og at gribe om nældens rod og afblæse den (selv)morderiske multikultur, er selvfølgelig det eneste dette rådne slæng af forræderiske globalister ikke har tænkt sig at gøre.

  Breidablikk

  Posted: 22 maj 2013 - 21:46 - Svar

  Slike hjemsendelsesprogrammer må bli definert som den “nye godhet”, der folk som har “flyktet til fremmede land” får hjelp til å komme hjem til sine familier og slekter. Dette sagt uten ironi. All ulykken vi ser skyldes jo meningsløsheten i utlendighet. Human god eksistens er hjemme, og ikke i fremmede utland, uansett hvor mye penger man måtte tjene på det.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 22 maj 2013 - 20:39 - Svar

UKIP +50%

JensH

Posted: 22 maj 2013 - 20:56 - Svar

Christ, jeg sidder og ser CNN, og der er de allerede begyndt at fable om risikoen for et ‘White backlash’ mod muslimer i UK, som ifølge CNN-værten jo alle er fredelige og loyale Britiske patrioter, altså lige bortset fra nogle ganske få ekstremister. CNN er faktisk værre end selv Danmarks Radio hvad angår dhimmitude.

  Allan Hansen

  Posted: 22 maj 2013 - 21:07 - Svar

  Jeg ser BBC, ITV og SKy News.

  Send Allah´s sataniske svin og hunde hjem hvor de kommer fra!!!

  Allahu Akhbar = Allah´s røv er bar.

   JensH

   Posted: 22 maj 2013 - 21:47 - Svar

   Ja, og hvorfor bliver både CNN og BBC World ved med at kalde dagens udåd for ‘Deadly Attack’ eller ‘Terror Attack’. Bevares, begge betegnelser er de negativt ladet overfor dette barbariske angreb på en Britisk soldat i Londons gader, men ingen af dem er særlig specifikke. Ville betegnelsen ‘Jihad Attack’ ikke være meget mere præcis?? Men ved at bruge betegnelsen ‘Jihad Attack’ ville MSM selvfølgelig også samtidig ‘afsløre’, at vi vesten i virkeligheden er oppe imod en global jihad, og det ville jo ligesom ødelægge den gode multi-kulti-stemning, hvilket er det det sidste disse venstreorienterede journalister ønsker.

   Glem alt snakken om ‘den fjerde statsmagt’. De vestlige politikere og journalister er i virkeligheden allierede i kampen for at nedbryde vores engang så frie og fredelige samfund.

  EH

  Posted: 22 maj 2013 - 21:42 - Svar

  Ja det kan du ha´ret i. Set fra mit udkigspost er mellem 80 – 90 % af de vestlige landes journalister en form for “ekstremister”. De har spillet en fremtrædende rolle i denne foruroligende udvikling. Jeg betragter dem som medskyldige.

EH

Posted: 22 maj 2013 - 21:15 - Svar

Cobrakomiteen samles. For at efterspore en eventuel islamisk terrorgruppe? Nej! For at se hvad de kan gøre for at “berolige” supervulkanen. Focus bliver først og fremmest lagt på EDL og folkelige reaktioner. De blodige hænders parlament er begyndt at ryste i bukserne. Her hjælper hverken vand elle skurebørste.

  Santor

  Posted: 22 maj 2013 - 21:24 - Svar

  Og ikke bare befolkningen og EDL, også deres soldater.

  Det bliver noget med IKKE at være i uniform når de har tjenestefri eller til og fra deres tjenestested og så i øvrigt at holde lav profil.

Santor

Posted: 22 maj 2013 - 21:21 - Svar

Det er i den grad et bevis på at den Engelske regering absolut ingen kontrol har over England mere.

Det eneste der virker er at komme den slags angreb i forkøbet og det betyder hjemsendelse af adskillige tusinde muslimer og det kommer selvfølgelig ikke til at ske.

  Prudentius

  Posted: 22 maj 2013 - 21:33 - Svar

  Ingen kontrol med deres samfund. Og ingen empati med deres egne landsmænd what so ever.

  De europæiske eliter fører ikke selv kniven, men de har gjort alt der står i deres magt for at sikre at tilrejste forbrydere og fanatikere får muligheden og benytter sig af den.

Menig 442

Posted: 22 maj 2013 - 22:20 - Svar

Når man ser med hvilket vildskab muslimer går til dem der krænker dem, så opfatter det store flertal af “gode, moderate og velintegrerede” muslimer helt klart ikke det “lille ubetydelige” antal ballademagere, som værende et problem. Ellers ville de vel i henhold til deres kutyme have slået dem ihjel.
Det kunne politikerne tænke lidt over, og måske få øje på virkeligheden.
I øvrigt er asyl til vore soldaters tolke i Afghanistan det bedste bevis på indsatsens jammerlige og idiotiske spild af liv, ressourcer og penge.

  JensH

  Posted: 22 maj 2013 - 23:02 - Svar

  @Menig 442

  Ja, hvad i alverden skal disse Afghanske tolke have asyl her i landet for??? Vi har jo af ‘vore’ politikere fået at vide, at vi trækker vores soldater ud af landet fordi krigen er vundet, og Afghanistans hær nu selv kan stå for sikkerheden. Måske man skulle overveje, at vente lidt med at åbne den flaske champagne, som ellers var købt til at fejre vestens sejr over de “militante ekstremister” og indførelse af demokratiet i Afghanistan.

Jan Christensen

Posted: 22 maj 2013 - 22:47 - Svar

Er det en indfødt britisk soldat, der er blevet dræbt? Man kunne jo forestille sig, at det var en muslim, der altså arbejdede for fjenden, og at det var grunden til, han skulle halshugges og slagtes på åben gade. En form for æresdrab for at sprede skræk og rædsel. Bare en tanke; det er nok en indfødt englænder.

  Svend Andersen

  Posted: 22 maj 2013 - 23:26 - Svar

  Den myrdede soldat var hvid.

Allan Hansen

Posted: 22 maj 2013 - 23:03 - Svar

[ Everyone seems to be wondering why Muslim
Terrorists are so quick to commit suicide.
Lets have a look at the evidence:
– No Christmas
– No television
– No nude women
– No football
– No pork chops
– No hot dogs
– No burgers
– No beer
– No bacon
– Rags for clothes
– Towels for hats
– Constant wailing from some idiot in a tower
– More than one wife
-More than one mother in law
– You can’t shave
– Your wife can’t shave
– You can’t wash off the smell of donkey
– You cook over burning camel shit
– Your wife is picked by someone else for you
– and your wife smells worse than your donkey
Then they tell you that “when you die, it all gets better”??
Well no sh*t Sherlock!….
It’s not like it could get much worse

Santor

Posted: 22 maj 2013 - 23:11 - Svar

Steen

Der er en eller anden fejl på dit kommentar system. PT får jeg vist at jeg kan editere og slette på Allan Hansens kommentarer. Til gengæld kan jeg ikke gøre det samme med mine egne kommentarer!

FYI : Jeg har selvfølgelig ikke pillet ved noget.

  steen

  Posted: 22 maj 2013 - 23:31 - Svar

  tak, den har ikke været sig selv hele dagen, kontakter teknikken

Svend Andersen

Posted: 22 maj 2013 - 23:24 - Svar

Fra Politiken ( http://politiken.dk/udland/ECE1977155/cameron-der-er-staerke-indikatio ner-paa-at-drab-er-terror/ ):

Storbritaniens Muslimske Råd siger i en pressemeddelelse, at de fordømmer angrebet.
»Det her er i sandhed en barbarisk aktion, som ikke har noget at gøre med islam, og vi fordømmer det uforbeholdent. Vores tanker går til offeret og hans familie«, skriver de.

Allahu Akbar ??

  Prudentius

  Posted: 22 maj 2013 - 23:54 - Svar

  Taqiyya!

  Koranen Sura 47 vers 4: “Når I møder dem, der er vantro, så giv dem hug over halsen! …”

  Den officielle multikultur vil blive med at lyve om islam lige til det sidste, men den morderiske vold der strømmer fra muslimer har man jo så tydeligt helt enorme problemer med at forebygge/bekæmpe/styre.

  Masseindvandring og multikultur er opskriften på blodig ballade, islam er selve garantien.

mb

Posted: 22 maj 2013 - 23:42 - Svar

“Vores tanker går til offeret og hans familie«, skriver de.”

Det var sødt af dem.

ny kommentator

Posted: 22 maj 2013 - 23:43 - Svar

Det bliver spændende at se om dette angreb med råbene alluha akbhar ringer en klokke hos medierne… Og kæder det sammen med andre “episoder” hvor der bliver råbt Alluha Akhbar (fx de sidste par dage i Sverige). Men det er sikkert bare et enkeltstående tilfælde… Modsat Anders Bæring Brækvik der jo var en sammensværgelse fra hele blogssfærens højreside….

Angrebet er helt sikkert fremprovokeret af ABBs hemmelige internationale tempelridder orden, Snaphanen, Uriasposten, Avpixlet, EDL, SIAD ect ect

Frank P

Posted: 22 maj 2013 - 23:52 - Svar

Det er vanvid at følge på twitter. En stor del ender med at tænde af på EDL, “those disgusting racists”, som om de har andel i dagens hændelse. Jeg har simpelthen ikke tal på hvor mange der udelukkende fokuserer på EDL og deres udmeldinger – og IKKE selve terrorangrebet. Der hersker et helt andet klima i UK end jeg gik og troede. Ufatteligt mange aggressive hvide briter (mænd og kvinder) der er ude og ønske død over EDL. Hvad er det dog for noget?! Har EDL ønsket død over nogen… det er sygt…

  Peter Andersen

  Posted: 23 maj 2013 - 08:40 - Svar

  Frank P

  Twitter er vel primært et venstreorienteret og kulturrelativistisk medie, som hylder multikulturen, Google, Appel eller hvad der nu måtte forekomme “progressivt”.

  Når de går ud og slår et slag for “mere af det samme” giver det ligesom sig selv. EDL skræmmer dem, fordi de er skriften på væggen. Men det der skræmmer dem mest er i virkeligheden den multikultur de nu ser begynde at styrte i grus. De går jo op og ned af den hver dag, og gør jo alt for at appease disse mennesker, selvom de udemærket véd hvilke rædsler det kan medfører.

  Med andre ord: det du er vidne til er bange mennesker, som retter deres frygt mod det ufarlige. En kamp som umuligt kan vindes. EDL er ikke ekstremister, men blot endnu en multikulturel opfindelse, for at tysse tingene ned. Først pisser de på os og derefter fortæller de os at vi lugter. Nuvel – flere og flere vil begynde at føle sig pisset på. De vil miste medierne – og de vil også miste Twitter og Facebook…

LHasse

Posted: 23 maj 2013 - 00:14 - Svar

En grum tid de britiske muslimer går imøde, tror jeg, men der er simpelthen kommet alt for lidt kritik fra de såkaldt ‘moderate’ imod terroren der udføres af trosfæller og udspringer fra deres rådne overtro. Vi er nødt til at tage et etisk opgør med Middelalderlig tankegang om samfundet, hvis vi skal kunne komme videre herfra, og overvinde den berøringsangste godheds sump der har ladet stå til og bragt os i fedtefadet.

Islam har intet at byde oplyste vesterlændinge idag, andet end ghettorisering og fantasifulde ønsker om adskillelse af alting i rent og urent, enten bliver disse folk vestlige demokrater som det var meningen man burde kunne forvente det eller også må der nye strammere love til der sender folk retur. Vil vi lade os slagte og nedbryde, er man rød/Radigal så ja, men de fleste med bare lidt omløb foroven vil ikke.

Morani ya Simba

Posted: 23 maj 2013 - 14:32 - Svar

Det er ironisk at stjernepsykopaten faktisk siger en ting som måske er rigtig: ”Your government doesn’t care about you.” Det er dem der har opfattet barbarers indvandring til Vesten som en ”berigelse” og en valgteknisk strategi.
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/6418456/Labour-wa nted-mass-immigration-to-make-UK-more-multicultural-says-former-advise r.html

Morani ya Simba

Posted: 23 maj 2013 - 15:45 - Svar

Jeg har forsøgt at finde ud af hvilken enhed soldaten kom fra. Er der nogen der har set noget info om det? Tak.

  Morani ya Simba

  Posted: 23 maj 2013 - 18:32 - Svar

  Tak. Jeg er ved at brække mig over det her mord. Principielt burde intifadaen i Sverige bekymre mere fordi der er så langt flere involveret. Men jeg finder mig selv mere rasende over halshugningen på åben gade af en ubevæbnet soldat.

  Vidste du og andre iøvrigt at danske soldater i Afghanistan står til ansvar overfor dansk civil-lovgivning?? Det fandt jeg ud af da jeg ville lave en selv-forsvarskniv af Fairbairn-Sykes typen, til en barndomsven der er professionel soldat og har to ture i Afghanistan bag sig. Den ville være hamrende ulovlig at gå med. I en krigszone…(????!!!!!!!!) Og han måtte tilbagelevere en portion Leatherman multiværktøjer han havde fået af en amerikansk buddy til udlevering blandt hans mænd da militærpolisen fik nys om det. Det siger lidt om hvor tåbelige de højere-rangerende civile embedsmænd i etaten er og hvorfor vi aldrig kan vinde over barbarer med den indstilling…

Santor

Posted: 23 maj 2013 - 18:39 - Svar

@ Morani ya Simba.

“Det er dem der har opfattet barbarers indvandring til Vesten som en ”berigelse” og en valgteknisk strategi.”

Og det er der det længe ventet backlash kommer 🙂

Jeg tror at Lord Ahmed arbejder benhårdt på at lave et indvandre-parti ogs så er alle venstrefløjens stemmer pludselig i hænderne på islam. De vil selvfølgelig stemmen med venstrefløjen men det kommer til at koste dem meget store indrømmelser, også meget større end de nogen sinde havde forestillet sig.

Ps. Det vil gå på samme måde i resten af Europa.

  JensH

  Posted: 23 maj 2013 - 19:29 - Svar

  Så vidt jeg husker blev Labour snydt for de indvandrer-stemmer de have sat næsen op efter (jf. ‘Labour-gate’), ved et lokalvalg i Tower-Hamlets i London for et par år siden. I stedet vandt et islamisk parti valget til dette lokalråd, (jeg har forsøgt at Google, men kunne ikke finde noget link, men jeg mener Snaphanen havde historien).

Leave a Comment