23
maj
Seneste opdatering: 24/5-13 kl. 0951
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Le Figaro, “Les loups sont entrés dans Paris, Londres et Stockholm” (fransk utekstet, men jeg har udbedt mig en undertekstning.) “Demokratiet er sårbart og under angreb. Muslimer kan ikke længere tie om hvad der begås i deres navn.” (Se også Tommy Robinson speaks to @CoelusMedia about the Woolwich terrorist attack.)

Murray: The lone wolves waiting to pounce – the new nightmare for MI5

– the radicalised loners who strike at random seeking martydom, warns DOUGLAS MURRAY

In one sense, this was exactly the kind of attack that MI5, the police and everybody involved in counter-terrorism have most feared. Until fairly recently, the main threat to the security of the UK and other Western countries came from what is known as ‘large-cell’ Muslim-terrorist spectaculars.

The apocalyptic 9/11 attacks on New York and Washington were what terrorists aspired to. And for years they tried to replicate them. The Madrid bombings in 2004, when 191 people died, and the 7/7 bombings on London’s Tube network in 2005, killing 52 civilians, were successful examples.

In recent months alone, two cells of radical Muslims that had planned waves of suicide-bombings on the British mainland have been foiled. It is no exaggeration to say that the intelligence agencies and police have saved hundreds, if not thousands, of lives — and for that they deserve our deepest gratitude. But what we saw in Woolwich makes their task infinitely more difficult. The Mail

“Det er en liden tid, så har jeg vunden”

Det er en liden Tid, saa har jeg vunden, saa er den ganske Strid med eet forsvunden,
saa kan jeg hvile mig i Rosensale, og uafladelig min Jesum tale Søren Kierkegaards grav

23.05.2013 01823.05.2013 020

Jeg kommer ikke tit på Nørrebro, men da jeg nu var i nærheden, kunne jeg ikke lade være med at se forbi Assistens kierkegaard, Danmarks Cimetière du Père-Lachaise, hvor også min egen familie ligger siden starten af 1800 tallet. Søren Kierkegaard nedskrev ni år før sin død, hvordan hans grav skulle se ud, også med verset fra Brorsons Halleluja! jeg har min Jesus fundet. Stenen til højre er Sørens forældre, moderen der døde ung og faderen, som blev 82 år. På Sørens sten til venstre står også hans søskende, der døde meget unge. I dag er det også en vidunderlig park midt i storbyen, og de traditionelle egern svigter aldrig. (Klik fotos f. helskærm)

23.05.2013 02723.05.2013 04423.05.2013 04723.05.2013 01723.05.2013 006

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?