3
jun
Seneste opdatering: 4/6-13 kl. 0612
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Man kommer til at tænke på Nick Lowes gamle sang, når man betragter svenske Moderater i denne tid. En for en eksploderer de som popcorn i en gryde. Kan det holde over et år til, indtil Reinfeldt kan trække sig tilbage? Forleden kunne man høre minister for fjernkolonisering Ullenhag ufatteligt svagt argumenterende mod Jimmie Åkesson i TV om den svenske forstadsopstand. Er han lidt dum eller har han bare en dårlig sag? Han skal bæres ud – så hjælp ham dog! Dagen efter den moderate Olle Engströms ekskluderingslæserbrev skriver den moderate Björn Schaerström så denne kanonade:

Denna gång om migrationspolitiken med migrationsminister Tobias Billström som under en knapp timme understödd av dussinet power point bilder presenterade moderaternas och regeringens migrationspolitik. Som bl.a. visade att Sverige år 2012 i förhållande till befolkningen tog emot 6 gånger fler asylsökanden än Tyskland och 20 gånger fler än Italien och att vi med ca 44,000 mottagna i absoluta tal placerar oss som nummer tre i Europa. Samt att prognosen för 2013 pekar på ytterligare 54,000 sökanden där ministern utan närmre förklaring berättar att i genomsnitt ungefär 2/3 får avslag vilket skulle innebära ytterligare 15-20,000 nya invandrare för året.

Detta i ett land som i princip saknar tillväxt, som på några få decennier förlorat väsentliga delar av sin exportindustri, som har hög och stadigt växande arbetslöshet, som har ett av världens högsta skattetryck och bland världens högsta levnadsomkostnader, som har världens sannolikt mest skuldsatta befolkning, ett pensionssystem på väg i ”konkurs” och ett ekonomiskt klimat där så gott som samtliga kommuner, landsting och offentliga institutioner sedan länge kämpar med att få resurserna att räcka till det prioriterade. Förhållanden migrationsministern inte berör med en stavelse.

På samma sätt som han inte heller berör de påfrestningar det kan innebära för ett land där en växande andel icke självförsörjande innevånare skall försörjas av allt färre arbetande som skall finna motivation att stiga upp varje morgon för att jobba allt hårdare för att sedan tvingas ge bort en del av de gemensamt inarbetade resurserna till icke intäktsbidragande okända. På samma sätt som han inte heller berör vare sig kostnader eller de långsiktiga finansiella prognoserna för den invandring som han, under upprepad försäkran om de för landet i allt väsentligt positiva effekterna, tecknar i så gott som uteslutande ljusa färger. MIGRATIONSMINISTER BILLSTRÖM KUNG ÖVER ÄRLIGHETENS HAVERI, Björn Schaerström Ledamot (m)

Glæder

30.05.2013 03403.06.2013 010

03.06.2013 014 03.06.3012 067 03.06.3012 056

Mercedes’en fra dengang ethvert barn kunne kende forskel på bilmærker? Den smiler, det skulle de i 1962. Det er en Mercedes-Benz 190 SL, 1962. Den står i cirka 120.000 euro. Klik fotos f. helskærm.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten - - -

Posted: 3 juni 2013 - 16:56 - Svar

Omkostningen ved at holde modparten fra at udtale sig er, at når det ikke længere vil lykkes, er ens argumenter ikke prøvede af modsigelse. Det er derimod de menneskers argumenter, som har skullet forsvare sig mod perfide beskyldninger og insinuationer. Der vil blive mange dueller fremover, hvor svenske PK’ere bliver taget på sengekanten af djævelsk velunderbyggede synspunkter.

– – –

Jørgen Duus

Posted: 3 juni 2013 - 17:18 - Svar

Spørgsmålet er, om ikke Moderaterna skal nedsætte et sekretariat, der udelukkende skal behandle eksklusionssager. Det bliver der brug for. Vi må så håbe, der kan nå at behandle alle sager løbende.

Angela

Posted: 3 juni 2013 - 20:06 - Svar

Israel deporterar afrikaner till hemligt land (Publicerat den 3 juni 2013 kl 06:10 Fria tider)

Hur kan det komma sig att Israel kan göra så här? Som förmodligen det enda land i världen? Hahaha….Ingen säger ett knyst? Har bara sett det på Fria tider. Judar som propagerar för mångkultur över hela världen? Men inte vill ha det själva? Och diasporan? Bl a i Filosofiska Rummet vid Sveriges Radio användes ett helt 45 min program för propaganda för diasporan. Är Europa och hela västvärlden tagna som gisslan? Utpressning? Eller vad är det fråga om? Någon som har en bra förklaring?

Angela

Posted: 3 juni 2013 - 23:47 - Svar

Människor i västvärlden är moderna högutbildade människor som levt länge i demokratier och tillgodogjort sig både renässansen och upplysningen. De vill inte låta sig hunsas av en klick megamiljadärer som aldrig får nog med pengar och makt. Uppblåsta pajaser som leker världsherrar på sin globala världsarena bråkar med varandra , lurar och manipulerar varandra, intrigerar och spelar ut folk mot varandra för att klargöra vem som skall ha makten över de 9 miljarderna människorna, vilka som kan länsa jordens tillgångar och styra dem till de egna bankfacken. Alla falangerna tror att just de skall bli de slutgiltiga flugornas herrar. De inbillar sig att de är superintelligenta och smarta för att de får nobelpris och medaljer och bonusar medan det i själva verket är andra som gör jobben och skulle haft prisen och medaljerna. Medan de själva bara utser priserna åt varandra under pompa och ståt. Det kan vem som helst göra utan någon högre IQ. Si och så många har fått nobelpris därför är vi så intelligenta, skryter de. Vilket struntprat. Ni släpper inte fram några andra för ni har makten och pengarna. Allra minst de duktiga, intelligenta, högstående och moraliska. “En riktigt dålig affär” såg vi på SVT. Wallenberg som lurade skattebetalare och pensionärer för att dölja vilka usla och ointelligenta affärer han gör. Se den dokumentären. Vilken “RIKTIGT DÅLIG AFFÄR” skall du och dina kriminella kumpaner viska i Löfvens öron att han skall göra när han blir statsminister, på Bilderbergmötet nu i juni, Wallenberg? Och du tror att det är vi svenskar som än en gång skall utsättas för dina “riktigt dåliga affärer” ? Om vi inte vill det, Wallenberg? Om vi gör som turkarna? Blir det vattenkanoner och poliser då? Eller gosar ni med oss som i Husby och Rosengård?

Västerlänningar vill styra själva över sina liv och sin framtid. De vill inte vara några spelpjäser i de självutnämnda globala gangstrarnas händer eller bli utsatta för deras experiment med våra hjärnor och kroppar. Vi vill inte “rasblandas” utifrån någon idiotisk ideologi om mångkultur och globalism eller sjuka idéer om vilka raser/etniciteter som skall få leva vidare eller ej på vår jord. Det bestämmer vi, folken, själva. Vi vill vare sig islamiseras, judifieras, bli kineser, mongoleser, pantrar eller enbenta, tvåbenta, trebenta fjantrar! Jag vet ett väldigt bra ställe där ni kan stoppa era sjuka experiment! Människor som drabbas av sådant vansinne som att få för sig att utrota folk, rasblanda eller genom metamorfos göra om andra människor till andra etniciteter eller blandvarelser av något konstigt slag är ondskefulla människor – narcissistiska psykopater eller – DJÄVLAR. Gud bevare oss för dem. Gå hem och dra något gammalt över er.

När jag såg Aktuellt i kväll med inslaget om krigsrobotar tänker man det är ju småpojkar som aldrig slutar leka med sina krigsleksaker. Köp några legobitar i stället för att förstöra världen, människor och deras liv. Vi är 9 miljarder människor med lika stora rättigheter, skyldigheter och ansvar att bestämma hur världen skall se ut. Det är inte en liten klick gangstrar som skall bestämma över alla oss andra. Människor som bara vill fylla sina plånböcker med mer och mer pengar. Så stanna hemma och gör något vettigt. Läs en bra bok för era barn eller barnbarn.

Nu får det vara slut med möten i hemliga rum. Där beslut tas om folk över deras huvuden och bakom deras ryggar. Vi accepterar inte det längre. Ni som tänkt resa till Storbritannien för att delta i Bilderbergmötet, inte minst Löfven inbjuden av Wallenberg för att informeras om vad(?) – stanna hemma! Visa för en gångs skull att ni inte ställer upp på denna globala fars längre. Att ni för en gångs skull känner respekt för era medmänniskor och visar dem att de har ett människovärde och värdighet och inte bara ett pengavärde.Visa att ni är vuxna människor.

Vi struntar i om ni är utsatta för utpressning av någon av era kumpaner, är tagna som gisslan eller är hotade om att någon annars skall krascha börsen eller något om ni inte fortsätter taskspelet. Vi, folket, skiter i det. Vi skiter i ert maktspel. Taskspel och roulettespel! Ta ni varandra som gisslan, utpressa, hota varandra och krascha pengasystemet lek och fjanta er bäst ni vill men gör det ute i en öken långt ifrån oss så vi slipper se och höra er. Där kan ni slåss bäst ni vill. Och leka bank med era låtsaspengar tills ni storknar.

Gud vad vi är trötta på er! När skall ni få in i era tröga skallar att folk inte vill ha er?

Leave a Comment